זה לא צעד של מה בכך לקום ולהתלונן נגד הנשיא. יש מאות קורבנות אונס שמפחדות עד היום לספר, אז על אחת כמה וכמה קשה להן להגיד שנשיא המדינה- הממלכתי כ"כ- אנס אותן.
מעניין מי הבא בתור... אם שר האוצר המהולל שלנו עשה באמת מה שהוא עשה (מאשימים אותו בגניבה ומעילה בכסף של אירגון של ניצולי שואה), אני מקווה שהוא יקבל תא נחמד ויפה ליד קצב. לא פחות. עריכה : קצב הודיע על נבצרות. בושה וחרפה, לך הביתה.
החולה יכנס מסיבת עיתונאים עוד שעה ללא התערבות של עיתונאים (נאום). ההצגה כוללת גם את בני משפחתו שישבו איתו על הבמה, ואז הוא יכחיש שוב כל קשר לדברים שהמליצו המשטרה והיועץ.
הוא מנסה לגרום לציבור לשנוא את התקשורת שלא אהבה את בחירתו לנשיא... סתם המשטרה והיועץ מתבססים על הוכחות? תקשורת? אבוי הוא אבוד http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx
עוד לא נולד הבן זונה שיעצור את ישראל ועוד לא נודל הפוליטיקאי שאומר אמת. משום מה יש לי תחושה שהיועמ"ש וחבריו יתנו לו איזה עבודות שירות או משהו, ולהירשזון בכלל לא יתנו כלום. נראה לי טוב והוגן מדי ששתי הנבלות האלה ישבו בכלא. זה לא יכול לקרות בישראל. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx עריכה:לא שמעתי כל כך הרבה בולשיט מאז מסע הבחירות של קלדרון לנשיאות ריאל מדריד. והוא ממשיך וממשיך.. פתטי.
אני רק מזכיר מעל במה מכובדת זו (אייסוקר זה הדבר הכי מכובד שיש ואני לא ציני) שגם בנו של הנשיא מואשם בהטרדה מינית (וזה ממה שיודעים). אז שהנשיא אומר אני ובני משפחתי.. הוא מנסה לומר אנחנו כולנו חרמנים שחושבים שמגיע לנו הכל.
אתם שופטים אדם לפני שהחל המשפט שלו. אדון סלע, אתה הרי יודע כל מה שקורה בחקירה אה? מאיפה אתם בכלל אומרים שהוא אשם? ריבונו של עולם, הבנאדם צודק, חכו למשפט, וכל מה שהוא אומר לגבי התקשורת והמשטרה - 100% נכון. שוב, אני לא אומר שהוא חף מפשע אך אני וגם אתם וכל הארץ לא יודעת.תנו למערכת המשפט לקבוע.
כל הנאנסות המסכנות שהוא החרמן הציק להן שיקרו? משטרה לא משטרה, רבותיי, היועץ ראה את כל התיקים, ויש הוכחות מספקות להעמדה לדין. מה עוד אתם רוצים? הוא לא היה עושה שימוע של לפני מישפט אם הוא היה רואה אחרת.
לא אומר שהנשיא חף מפשע, פשוט צריך לקחת כל מה שהמשטרה עושה בערבון מוגבל, זה הכל. הם אלופים בלטייח דברים ולגרום לדברים ללכת לפי הצורך שלהם גם אם זאת לא האמת, עזוב.