סאגת נשיא המדינה

הנושא בפורום 'פורום אוף טופיק' פורסם ע"י בית"רי מלידה, ‏25/7/06.

1. alexshw Member

אבל מספר נשים (בלי קשר אחת לשנייה) התלוננו ואנחנו גם לא מכירים את כל הראיות.

2. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

אממממ מעניין מה יהיה העונש...בארה"ב הוא היה מקבל 20 שנה באנקר.

3. לא מצאתי כינוי Member

אני מוכן לחתום על זה כבר מעכשיו שהוא לא ישב בכלא דקה.
    הוא יערער לאן שרק אפשר וימרח את הסיפור הזה לעוד שנים ארוכות ארוכות, ואז בסוף שהוא באמת יצטרך לשבת בכלא הוא כבר יצא מזה מטעמים רפואיים, בכל זאת - הבן אדם כבר מבוגר.

עצוב.

4. Rudess Member

מה שעצוב הוא שגם אם הוא יישב בכלא (והוא חייב לשבת בכלא) עדיין יש לו פנסיה של עשרות אלפי שקלים מהמדינה.

5. Carlo Zampa Member

לפעמים החיים כל כך לא הוגנים....
    הרסו לקצב את החיים, ואני מאמין שהוא יתאבד. וכל זה למה? בגלל שהוא נגע ב2 שרמוטות? הייתי כולא את שתיהן לכל החיים, גועל נפש שהרסו לבן אדם את החיים.

להיזהר מנשים כמו מאש חברים.

6. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

אתה אמיתי? מעניין אם היית מדבר ככה אם אחת מ"שתי השרמוטות" הללו הייתה אימא שלך, אחותך, חברה שלך... באמת גועל נפש, איך הן מעיזות להתנגד לו, הוא הרי נראה כמו בראד פיט, הן צריכות להודות לו שגילה בהן עניין, בחור אטרקטיבי ונדיר שכמוהו.

שיתאבד. היה חרא נשיא, וזה תפקיד שרוב הזמן דורש ממך לא להיות טיפש, לחייך וללחוץ ידיים. ביזה את המוסד הזה.

אני לא יודע אם אתם מבינים כמה גזר הדין הזה חשוב. אימא שלי הוטרדה מינית ואני יכול לומר לכם שהיא סיפרה לי שפעם זה היה עניין שבשגרה, אנשים היו מתחככים עם הזין בנשים באוטובוסים, מפקדים בכירים בצה"ל - איציק מרדכי, יאנוש ונוספים, היו עושים מה שבזין שלהם, תרתי משמע, מתייחסים לנשים כמו בחפץ, מצלקים אותן נפשית. אתה יודע מה זה אונס בכלל, ילד? אולי אתה עדיין ילד וחושב עם ההורמונים שלך, אני יכול לומר לך שאתה צריך לשמוח שפעם הבאה שבעל שררה ירצה לגעת בפקידה שלו רק כי היא כפופה לו, הוא יחשוב פעמיים.

7. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

נגע בשתי שרמוטות... טוב. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dunno.Xxx

8. Carlo Zampa Member

מה זה השטות הזאת? אם אחת מהן הייתה מהמשפחה שלי מצידי שישב בכלא כל החיים, הייתי מנסה אישית לתלות אותו, אבל זה לא ובגלל זה אני יכול להיות אובייקטיבי.
    כל מה שקרה עם קצב זה בושה, רצחו אותו במדינה עוד לפני המשפט.

כמו שאמרתי החיים לא הוגנים לפעמים וקחו שוב פעם את העצה להיזהר כמה שיותר עם נשים כי הן מתחילות לנצל את הכוח שנותנים להן קצת יותר מדי.
    לבן אדם הולכים החיים לפח בגלל כמה זונות שלא יודעות להתלבש.

9. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

תקשיב, אני מקבל קצת כאב במוח כי אתה רושם פה דברים שמעליבים אינטיליגנציה של אמבה.
    אני מעדיף לא להתייחס כי נראה שחבל לי על הזמן.
    מאחל לך שיום אחד תתבגר ותבין מה זה הטרדה מינית, אפילו שאתה עושה רושם של ילד חרמן שלא הבין שנשים זה לא עמוד עם ציצי מאחל לך שלעולם לא תלמד על בשרך מה זו עבירת מין.

10. Carlo Zampa Member

ותגיד לי, אתה הגעת לתקרית עם בחורה? אתה יודע מה זה?! תפסיק כבר לזיין במוח כאילו כמה ניסיון יש לך בזה. ואחרי זה הוא מספר לי סיפורים על אמא שלו. מעניין אותי באמת... לא רק לך יש אמא ובמקרה אמא שלי דווקא בצד של קצב, אולי כי היא יודעת בעצמה שיש דבר כזה נשים מעוותות?

ושוב, דבר אחד מפריע לי מהכל וזה הרצח שכל המדינה עשתה לקצב לפני המשפט. לא הוגן. גועל נפש אחד גדול. להקיא על התקשורת במדינה הזאת.

11. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

תגיד בחור, אתה יודע מה זה במשפטים "תשתית עובדתית"? אתה יודע מה זה "ללא משוא פנים"? אתה יודע איך עובד בית משפט? אתה חושב ששופטים בבית המשפט העליון, שנבחרים עם פינצטה, גוזרים עונש לפי מה שכתוב בעיתון? אתה יודע כמה פעמים בית המשפט גוזר כנגד דעת הציבור, תגיד לי - מה אתה מזיין פה בשכל?
    הגעתי לתקרית עם בחורה? לא יודע לאיזה מין תקרית אתה מתכוון. אבל בחור - אדון קצב הנכבד הואשם לא בהטרדה מינית, לא ליטוף, לא חיבוק - אונס!!! יודע מה זה אונס? הנה, בוא קח בבקשה שיעור קטן בדיני עונשין על חשבון הבית:
    ס' 345 לחוק העונשין - הבועל אישה שלא בהסכמתה דינו - מאסר 16 שנה. בעילה - החדרת איבר גופו של אדם או חפץ כלשהו לגופו של אחר ללא הסכמתה החופשית.
    לא יודע עם כמה בחורות היית. אני יודע שאתה לא מחדיר איבר מגופך אחרי מאיות שנייה. זה תהליך. משה קצב הואשם באונס - על ידי שופטים שכבר גזרו אונס ויודעים מה אומר המונח הזה. איזה סיבה תהיה לאישה נשואה לרוץ לזמר שאדם עם חסינות בפני החוק אנס אותה? ראית איזה תהליך היא עברה? אותה התקשורת לא רדפה, לה לא הציקו?

כדי שתבין כמה החוק, שאגב - עוצב לא על ידי אלוהים אלא ידי חברי כנסת שישבו ליד משה קצב - מתייחס בחומרה לאונס - היא שנייה בחומרתה רק לעבירות של רצח ובגידה במדינה. כל הכבוד לאימא שלך. גם לה אני לא מאחל לעבור את החוויה המפוקפקת שנקראת הטרדה מינית.

העיקר שהטיעונים שלך לחפותו של האנס מקוריים. אולי כמוהו תוציא את השד העדתי מהכיס? אני אחסוך לך את זה - הירשזון... זה ממרוקו או מפרס?
    העיקר שהבן האהבל שלו דיבר על המשפט העברי ושני עדים... איך כולם אוחזים בקרנות המזבח של הדת כשצריך.

אתמול היה ניצחון מתוק לשלטון החוק. מי ייתן ולא נראה עלובי נפש כמו קצב בהיכלים ששמורים לאנשים שאמורים להועיל לחברה ולא להזיק לה!

12. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

העלת בדיוק נושא מאד חשוב. אחותי עובדת בבסיס צבאי בצפון הארץ והיא מאשרת את הדברים האלה. קצב הוא לא היחיד שכנראה עשה מעשה פסולים, ההתנהגות המאצ'ואית וחסרת הכבוד כלפי האישה מושרשת בתרבות הישראלית. לא כל גבר ישראלי אנס ולא כל אישה ישראלית חפה מפשע, אבל לאורך השנים כבר ראינו מספיק חשודים בכירים שהסתבכו עם העניין הזה.

לי אין הרבה רחמנות כלפי קצב כי אם הורשע אז הראיות היו נגדו. ברור שמהר מאד יתחילו עם השד העדתי, אבל כנראה היה לקצב הרבה להסתיר אם הוא רצה משפט בדלתיים סגורות...קצב לא הורשע בגלל שהוא יוצא עדות מזרח, קצב הורשע בגלל שהוא קרוב לוודאי אנס אישה. על דברים כאלה לא סולחים ולא מעניין אותי מי החשוד ומה הוא עשה בשביל מדינת ישראל. גם הוא צריך להתנהג כמו כל אזרח ישראלי.

נערך לאחרונה ב: ‏31/12/10
  13. ArsenalFan Member

ומה אתה רוצה, לשלול לו את הפנסיה?

14. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

זאת זכות סוציאלית בסיסית שיש לכל אזרח. ככה גם הסבירו את זה בעיתון, זה הדבר היחיד שיישאר לו.

15. ArsenalFan Member

כמובן שזו זכות בסיסית שאדם שהפריש לכל חייו כסף ממה שהוא עבד, יוכל לקבל אותו בגיל פנסיה... העובדה שהוא ביצע פשעים איומים לא אומרת שמותר להפקיע מאדם את קניינו שהרוויח ביושר וכחוק, מספיק ש(כנראה) מפקיעים את חירותו. תודה לאל שאנחנו חיים במדינה שבה יש גם זכויות לאסירים ולפושעים.
    מה שמפתיע זה שכל מיני ליברלים בעיני עצמם מעלים את הדרישה הזו.