גם הנשיא, גם המאבטח, גם הנהג....מה עם המנקה גברת אלף? אה? איזו טלנובלה :aaarofl: :aaarofl: :aaarofl: :aaarofl:
יש לי איזה תגובה שמתבשלת כבר זמן מה בנוגע לפרשיות המין האחרונות (קצב, רמון), והחלטתי להעלות אותה כתגובה כאן, למרות שזה לא ממש חוכמה לעשות את זה בפורום של 90% זכרים. לצד האמפתיה והבחילה שאני חש מאנשים כמו קצב ורמון, שהשתמשו בכוח ובשררה שלהם וכפו את עצמם על בחורות צעירות, אני חש גם בחילה גדולה כלפיי שתי הבחורות האלה. שתי הבחורות, בלונדיניות, כוסיות לכל דבר ועיקר- יורקות חזק לתוך באר שאני בטוח שמננה הן שתו לרוויה והיא הבאר של התקדמות בזכות המראה והמיניות. מיניות זה כוח, היא פועלת על גברים בעוצמה מאוד חזקה והנשים יודעות את זה ומנצלות את זה על מנת להתקדם. באוניברסיטה אני שם לב איך לק מהבחורות לקראת התקופת מבחנים עוברות לשורות הראשונות שהן חמושות בגופייה נדיבה, ובחלק מהמקרים זה מזכה אותן ב"מועד מיוחד" או "בחינה בע"פ". זה מגעיל, אבל לגטימי- כל אחד משתמש בסך כל הכישורים שיש לו על מנת להצליח. אם היו לי ציצים שמעניינים מישהו, גם אני הייתי משתמש בהם ( http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/ph34r.Xxx ). במקרה של א' ו-ה', נראה שהתוצאה חרגה מהתחום בו הן ציפו להישאר- פלירטוטים וחינחונים מצד אחד, וטובת הנאה והתקדמות למעלה מצד שני. מצטער בנות, if you can't stand the heat- get away from the kitchen. והייתי מצפה שלצד הדה-לגיטימציה שנעשית לגברים מתועבים כמו קצב, תיעשה גם דה-לגיטימציה לכל אותן הנשים שמשתמשות במיניות ובפיתוי כדי להגיע למעלה.
כן רפאל, זה ממש מצדיק תקיפה מינית... נו באמת, זה שאתה מתאר גברים כחלשי אופי למול ציצים לא מהווה שום טיעון בעד או נגד למקרים האלה.
ריקי, אם לא הבנת מה כתבתי אני אשמח להסביר לך- אבל מה זו התגובה הזו? אני רשמתי שאני בעד התקיפה המינית שלהן? רשמתי באיזשהו מקום שזה מוצדק? אם יש לך משהו לעניין לכתוב בתור תגובה אני אשמח לקרוא, אבל על דברים לא לעניין אין לי מה לומר... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/cool.Xxx
או תסלח לי באמת שכל מה שקראתי זה על התסכול הרב שלך שנשים שנראות טוב בגופיה מתקדמות בלימודים, הרי רק בזכות ציצים נשים יכולות להתקדם נכון רפא ? הרי זה שהגברת המתלוננת נראית טוב כל זה מוכיח שהיא צריכה ללמוד מהטעויות שלה נכון ? מסכן קצב איך הוא באמת יכול היה להתמודד עם השדיים היפות שלה ולא לגעת.
זה שבחורה מגיעה עם מחשוף עד הפופיק, ומיני שבקושי מסתיר את התחתונים ,זה עדיין לא מתן רשות אפילו לנגוע בהן, בטח לא לאנוס אותן. גם זונה שעובדת בכביש אסור לאנוס, גם אסור להציק לה. אם לבוסים היה שכל רק בראש, ולא גם בין הרגליים, הם לא היו מקבלים לעבודה בחורה שבאה בלבוש פרובוקטיבי. אני זוכר שפעם באה בחורה לראיון לבושה כמו זונה בכביש - נכנסתי למנכ"ל, ואמרתי לו שאם הוא מקבל אותה הוא אידיוט, כי אי אפשר לעבוד בסביבה כזו. לשמחתי, הוא לא קיבל אותה לעבודה. מקום עבודה זה לא פאב או מועדון , או כביש - אם בוסים היו מקפידים על כך, הרבה צרות היו נמנעות. לאלף מבית הנשיא אני אישית לא מאמין - לאחרות אני כן מאמין, וחבל שהאזרח מספר 0 ( אפס! ) לא הועמד לדין.הוא יצא יותר מידיי בזול.
צודק ב-100% מקום עבודה שמכבד את עצמו לא יכול לקבל עובדות שלבושות בצורה פרובוקטיבית ומגעילה, עם מחשופים ומיני למיניהם. בקשר לעניין הנשיא לשעבר משה קצב: לדעתי הוא שירלל אותה אך בהסכמתה.
אתם כולכם מפספסים פה את הנקודה- אין ולא תהיה לעולם הצדקה לתקוף מישהי וכפות עליה לעשות משהו ללא רצונה. נקודה. מה שאמרתי הוא שהעובדה שנשים משתמשות במיניות שלהן כדי להתקדם בחיים ובמקום העבודה היא מסוכנת- כי לפעמים גברים טיפשים וחסרי גבולות ייקחו את זה צעד קדימה. אבל כמו שיש מקרים כאלה, יש מקרים של נשים שהצליחו (למשל, פנינה רוזנבלום) לשכב את דרכן לצמרת- זה משחק מסוכן, לשחק במיניות ולהשתמש בה, כי הגבולות מתשטשים.
היא לא הסכימה לכלום. למה שהיא תסכים לנגוע בכלב הזה? הוא מעלה ריקבון. כל המתלוננות טענו שהוא הטריד אותן מינית בדרכים כאלו ואחרות, הוא חולה לגמרי. שולף את החבילה שלו החוצה כאילו כלום, נועל את הדלת וכו' וכו'.. נו בחייאת, לא לחינם העסק הגיע לאן שהוא הגיע - הוכחות. בכל מקרה אחר הייתי אומר שיש ניסיונות פיתוי, ברור. זה תמיד היה ותמיד יהיה. אבל הכלב הנוכחי הוא מסוכן לציבור מחוץ לרצועה.
וגברים לא משתמשים בזה? באם היית עובד בעבודה בה הבוס הוא אוהד ארסנל האם לא היית משתמש בזה בכדי להתקדם/להשיג הטבות כלשהן? מבחינת העובד, כל דרך היא לגיטימית בדרכו לקידום. ההנהלה והדרגות הניהוליות הבכירות יותר צריכות להשגיח על כך שלא תהיינה נתונות למשוא פנים, בשל סיבות מיניות כמו במקרה קצב או מכל סיבה אחרת. קצב הוא פושע מחליא, נקודה. באם הוא התפתה בשל התנהגות כלשהי של המאשימות, זו היא עדיין אשמתו הבלעדית. הקלון הוא עימן באם הן באמת האמינו כי אין ביכולותן להתקדם בעזרת כישוריהן.
נו, ברור, לא קראת את מה שרשמתי? רשמתי שגם באוניברסיטה, שבחורות נעזרות במיניות שלהן כדי להשיג הקלות וציונים זה לגיטימי בעיניי, שכל אחד ישתמש במגוון היכולות שלו להתקדם. אני חושב שהדגש הגדול והפרסום התקשורתי הנרחב שניתן לפרשיות האלה, יחד עם העלייה במודעות לנושא הטרדות מיניות בעבודה שנשים מקדמות בברכה יכול להיות גם חרב פיפיות עבור אלה מהן שמשתמשות במיניות שלהן ככלי לקידום.
משום מה לא נראה לי שהאנס ישב בכלא כמו גם הרבה פושעים אחרים במדינה. בישראל אפשר לקנות משפטים אם יש לך את הכסף והכוח הפוליטי לכך. אבוי עלינו.
פשוט בושה וחרפה מה שהולך פה א' שרמוטה פשוטה ששכבה על הגב בשביל טובות הנאה (ואחרי שהתפטרה המשיכה לשלוח ל"אנס" מתנות ומכתבי אהבה) היא פשוט "קורבן תמים" עד מתי מזכירות זולות
עוד מחמאה בשבילו. וכמה ישראל עוד תסבול מהבושות שהוא עושה לנו? הרי הייתה לו אפשרות לחשוב על "טובת המדינה" בסיום הכי צנוע של הפרשה, אבל יש לו עורכי דין שיודעים בדיוק איך לנצל את הסדקים בחוק. http://mad.walla.co.il/w/f-400/425770-5.Xxx