האנס ישב בפנים, ולא מעניין אותי שהתקשורת נכנסת בו. התקשורת עוד עדינים איתו.. יש להם הרבה ראיות שהם לא מוציאים החוצה כי הם דווקא כן שומרים על איזשהו כבוד. כל דבר שיצא החוצה לעיתונות הם התקשרו לשאול את דוד ליבאי!!! העורך דין שלו! אם הוא היה חף מפשע, הוא לא היה מגיב כך. על ראש הגנב בוער הכובע http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/multi.Xxx
הבעיה היא שהאמת שלו לא ממש זהה לאמת, ואני בכלל לא מדבר על הנושא אנס או לא אנס, אלא דברים בסיסיים שאמר שאין להם אחיזה במציאות. כמו הטענה שאף אחד לא ניסה לשמוע את גרסתו. אני לא יודע אם הוא אנס או לא, אבל ההשתלחות שלו אתמול במשטרה, ביועץ המשפטי ובתקשורת, בעודו מכהן כנשיא ונואם מבית הנשיא, היתה בושה וחרפה.
מקורבי האנסי אומרים שכל המתלוננות זונות, אז אולי צריך לשנות את שם הבית מבית אנסי לבית זונות? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx
אני פשוט לא מבין מדוע הפליאה המובעת ע"י אנשים מסויימים והתקשורת על נאומו של קצב אתמול. היה ברור מראש, עם ההדלפות ביום שלישי על היותו דרייפוס המודרני כי זהו הכיוון בו ינקוט נשיאינו המכובד מעתה ואילך והוא עשה זאת ע"י נאום J'acuse שלו: "אני מזרחי, אני מקופח מהמעברות, האליטות הלבנות מרמת אביב וכפר שמריהו רוצות לשים אותי ללעג ולקלס ולהדיח אותי. אין מדובר פה רק בי, אלא אני הקורבן כאן בנסיון הפיכת צמרת שלטונינו לכור היתוך בן-גוריוני!" ( לא ציטוט מדויק, אינטרפטציה פרטית שלי). בעניין ההתפטרות: לא מעניין אותי אם הוא אשם או לא, חשובה העובדה שמעשית הפור נפל ויוגש כתב אישום כלשהו נגדו. נקווה שלא על אינוס, אך בכל מקרה קשה להאמין שמ-5 סעיפים בפרה-כתב אישום שהגיש מזוז( זכות השימוע ניתנת דרך אגב רק לאנשי ציבור, כך שמעשית נפלה ההחלטה להגשת כתב אישום) הוא ייצא זכאי בשימוע. אם הוא לא מצא לנכון להתפטר, אני מקווה שהוא יודח ע"י הכנסת במהרה.
מקור של הרבה בעיות בפוליטיקה שלנו זה החסינות - אם היא תבוטל, השחיתות תרד בהרבה. אתם מכירים עוד מדינה שיש בה כזו חסינות לנבחרי ציבור?
זה לא קשור בחסינות, זה קשור בציבור ובנבחרים. השר רמון התפטר מיד עם היוודע ההחלטה על הגשת כתב אישום וויתר על הזכות לשימוע. הרף שמציב הציבור הישראלי לנבחריו הוא נמוך מדי, הכל כחלק מהאמונה הרווחת בישראל שאדם לא קומבינטור ולא מושחת הוא פוליטיקאי רכרוכי ( דוגמת ההתייחסות שלך, חיים, לדן מרידור). אנו צריכים להציב לנבחרי הציבור רף גבוה ביותר, והם צריכים לעמוד בו, דוגמת מקרה חשבון הדולרים של לאה רבין. האם היום מישהו מתאר לעצמו כי ח"כ או ראש ממשלה יתפטרו בגלל חשיפת חשבון בבנק זר של 8,000 דולר שהם לא דיווחו עליו?!?!? היום לא מדווחים על בתים, איים וחברים שמשתתפים במכרזים!
סלע, זה בשבילך, אתה תאהב את זה : " ביבי , מלך ישראל, חי, חי, וקיים..." http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx
רק נקווה שיש להן הוכחות טובות מספיק. לפי המשטרה והיועץ יש הוכחות מוצקות לדבר, ואם אכן כך, אז הוא הסטוריה.
פרופסור דוד ליבאי התפטר במפתיע מייצוגו של הניבצר. אפילו עו"ד ציון אמיר הופתע. המעניין שהוא עשה זאת אחרי שראה את טיוטת כתב האישום והראיות...למרות שמקורבי הניבצר אומרים שהוא התפטר כבר לפני שבוע, לפני שהוא ראה את גודל הברוך... http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3360751,00.html הניבצר היה רגיל שפותחים לו את הדלת בכל מקום, גם בכלא רימונים? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx
עוד משהו שמחזק את האמת. האנס כבר מרגיש ת'סורגים http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_clap.Xxx