מעכשיו אמרו בשיעורי לשון - אני נבצרתי, אתה נבצרת, קצב נבצר. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx מיכל שוובר שולתתתת!!111
הפאן האלים של קצב יצא החוצה אתמול. כשמישהו יודע שהוא לא בסדר, הוא מגיב בזעם. שמישהו יודע שהוא עשה לא בסדר, אז הוא תוקף. קצב בצרות צרורות, וגם שקרים לא יעזרו לו. הוא הזכיר איזה פעם שלא הזמינו אותו ל"פגוש את העיתונות", ונודע שזה היה לפני 6 שנים!!! היו לכך לא מעט סיבות אקטואליות דחופות יותר. התקשורת עוד ריחמה עליו מאוד. היו מספר מתלוננות שפחדו מחדרי חקירות עם טראומות ממנו, ולהן היה מידע על תקיפה דומה לאלו שכן התלוננו. התקשורת לא!! פירסמו את הראיות שלהן, כי לא היה מספיק בסיס. נעשתה פה עבודה כן! אחראית בדברים שהתפרסמו!
נו באמת. סתם מוצצים לו את הדם, נראה לכם שהצנון הזה יכול לאנוס? אחת מתלוננת ישר כולן רואות שאפשר לתפוס טרמפ ומצטרפות. לא אונס ולא בטיח. וכל הכבוד על הנאום. באמת חיזק אותי יותר ממה שהאמנתי לו.
צנון? אתה כנראה צעיר, אבל אני ראיתי את הניבולי פה שלו בכנסת תוך כדי צרחות. הוא לא אדם עדין כמו שהוא עושה את עצמו מאז שהפך נשיא. אל תתן להצגה הזו לסנוור אותך. אתמול ראינו שוב ת'פרצוף האמיתי של האדם האלים. המתלוננות מסכנות. כל כך הרבה בחורות נפגעו מהאדם השפל הזה. באמת לא מאחל לאיש מה שעובר עליהן במסע ההחפשות שלו ואנשיו.
אני מאמין שהוא חף מפשע לדעתי אתמול בראיון הוא צדק בכל מילה, גם אם זו לא האמת שאנו רוצים לשמוע וגם אם הוא ביזה את מעמד הנשיאות, גם אם מה שהוא אמר לא היה במקום: הוא צדק. שופכים את דמו.
יש לי שיר משלי מילים: אני לחן: זוהר ארגוב ארוכים הלילות מיום שנבצרת התובעים כבר מחכים לך בתור ובלב, זיכרונות על אישה שאנסת ותפילה, תפילה כנה שתעתור ים של בנות במכנסיי העם צועק- קצב עד מתי? קולו שובר את הדממה התשמע? התשמע? מה שומם המשכן מיום שנבצרת וביתו של הנשיא כולו נדם בודדה בפינה האישה בה בגדת בלעדיך עולמה נהיה מושלם ים של בנות במכנסיי העם צועק- קצב עד מתי? קולו שובר את הדממה התשמע? התשמע? לא תשוב, מר נשיא, אחרי שנבצרת שב בכלא, הרקב עד שתבין עם הזמן זאת תפנים, ת'חיים כבר הרסת עד סוף ימיך תראה חיים יבין ים של בנות במכנסיי העם צועק- קצב עד מתי? קולו שובר את הדממה התשמע? התשמע? ים של בנות במכנסיי העם צועק- קצב עד מתי? קולו שובר את הדממה התשמע? התשמע?