נקבעו המשחקים לשמינית גמר ליגת האלופות

Discussion in 'פורום כדורגל עולמי' started by Obafemi, Sep 12, 2005.

1. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

זה מה שאתה חושב!

הם רוצים דרמות ורייטינג, עכשיו, כמה שיותר מהר, וכמה שיותר הרבה! הם לא יכלו להבטיח לעצמם שיהיה מפגש כזה בהמשך. אז הם עשו אותו.

רייטינג גבוה ייקר לכל המדינות את זכויות השידור והכסף להתאחדות שלהם יזרום בכמויות, הכל היום עסק.

הם יודעים לנהל עסק טוב!

2. Barcik Member

ופורטו מול מונאקו בגמר זה טוב לעסקים?

3. ראול Member

אין על רגשי נחיתות של אוהדי מילאן מאוכזבים.
    איתי, תהייה אופטימי, אולי השנה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_clap.Xxx

ארתור, http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/haha.Xxx

4. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא ממש מבין כמה ממכם..
    מצד אחד צחקתם על האיטלקים על זה שהם התבכיינו שההגרלה מפוברקת אבל אתם מרמזים
    על אותו הדבר שכאילו נעשה בהגרלה הזאת...

אז מה אז יצא עוד פעם צלסי בארסה עכשיו,קורה..צירוף מקרים..גם עדיף שיהיה את המשחק הזה
    בשמינית מאשר לא יהיה בכלל כי אחת מהקבוצות תודח לפני הגמר..
    סך הכל יהיו לנו אחלה משחקים

5. EL Capitan Member

לא ייאמן איך יצא שוב בארסה נגד צ'לסי. זה פשוט מוזר לי. אולי עכשיו יש צדק על מה שהאיטלקים דיברו? אולי באמת יש שחיטות בהגרלה? בכל מקרה, כל אחד בכדורגל רצה את זה, כל אחד. זה יהיה פשוט ענק לראות שוב את שתי הקבוצות האלה מתעלות ונותנים לנו הצגה גדולה. ובנוסף, כל שאר אוהדי הקבוצות האחרות ישמחו לראות את אחת מהן מודחת, שיהיה להם יותר קל בהמשך. לי כמובן יש תקציר מורחב של המשחק ההוא בסטמפורד ברידג' במחשב, למרות הסוף המר מבחינתי. פשוט הכל יכול לקרות בשני המשחקים ביניהם וכל העולם יראה את צמד המשחקים האלה. הלוואי שבארסה תנקום בצ'לסי, הלוואי. אנחנו נצרך להתאפק ולחכות בסבלנות עד פברואר.

שאר ההגרלה די פושרת. להוציא את בארסה נגד צ'לסי, זאת הגרלה סבירה, לא יותר מזה וכנראה בגלל זה גם לא הצלחתי לנחש הפעם אפילו לא משחק אחד מבין כל ה8, בניגוד לעונה שעברה, שכפי שאמרתי, הצלחתי לנחש 4 מהמפגשים.

ריאל מדריד נגד ארסנל ומילאן נגד באירן זה נשמע מפוצץ בגלל השמות, אבל זה לא. מילאן נחלשה משמעותית העונה ואני לא ממש מחבב את באירן. בריאל יש בלאגן, למרות שעד אז דברים יכולים להשתנות, וארסנל כבר לא קבוצה כזאת חזקה, כך שזאת עוד הגרלה נוחה, ואפילו אפשר להגיד הגרלה נוחה מאד באופן יחסי למדרידיסטים.

ליברפול קיבלה הגרלה נוחה נגד בנפיקה של קומאן. גם אינטר מרוצה מאד לאחר שקיבלה את אייאקס. וגם ויאריאל וגם ריינג'רס מרוצים מההגרלה שסידרה אחת מול השניה. יובנטוס קיבלה הגרלה סבירה, ורדר ברמן לא קבוצה שאפשר לזלזל בה.

וליון... הרבה יכולים להגיד שהיא קיבלה הגרלה קלה עם PSV, אבל עם הידיניק זה אף פעם לא קל. רציתי שליון תקבל את ההגרלה הזו, כי הידיניק זה מכשול, שלדעתי היא גם תעבור אותו. וזה בדיוק מה שליון הייתה צריכה בשלב הזה, כדי להתכשל לקראת השלבים היותר המאוחרים וכדי שתהיה מוכנה לכבוש את אירופה.

לסיכום, כמעט כל העניין בשמינית הגמר יופנה לצ'לסי נגד בארסה. הנהנות מזה הם אנחנו, הצופים ואוהדי הכדורגל, וגם שאר הקבוצות ובעיקר ליון, שאחת מהשתיים הללו לא תהיה איתנו כבר אחרי שמינית הגמר, ויקלו עליהם את המלאכה ואת הדרך עד לזכייה בגביע. ולא יודע למה אני אומר את זה, אבל יש לי הרגשה, שלא משנה מי זאת שתעלה בין צ'לסי לבארסה, משהו אומר לי ששניהם לא יזכו גם העונה בליגת האלופות.

6. Mourinho Member

חולק עלייך, כל המשחקים מעניניים.

אולי חוץ מויאריאל רינג'רס, אבל מה אכפת לי, ויאריאל ברבע גמר.

7. נדב מיכאלי Member

בארסה השנה עולה לרבע הגמר,היא למדה מהטעויות של שנה שעברה והשנה הם יעברו אותם .
    השנה גם רונאלדיניו יותר טוב משנה שעברה.
    שיהיה בהצלחה לבארסה.
    דילמה : באיירן נגד מילאן ,אני שונא את מילאן אבל לא רוצה שקבוצה מגרמניה תצליח ,בעד מי להיות?

8. Meishar84 Member

הגרלה מאוד מעניינת
    שוב גדולות מול גדולות
    קטנות מול קטנות
    יש מצב טוב שנראה שוב קבוצה קטנה בשלבים המאוחרים ...

9. M_T_A Member

יווו עוד פעם צ'לסי-בארסה... אני לא יכול לחכות..
    זה כ"כ מגיע לנו אחרי שלב בתים מגעיל כמו שהיה השנה

10. Arsenal fan Member

למה מגעיל?
    יונייטד עפה, מה יכול להיות יותר טוב מזה.

11. Vogel Member

הפועל כפר סבא.

12. EL Capitan Member

עמי, ברור שהמשחקים מעניינים, כמו תמיד, אבל בסך הכל זאת הגרלה סבירה, לא יותר מזה. רק עצם העובדה שקיבלנו את צ'לסי נגד בארסה עשתה את ההגרלה להגרלה טובה.

13. Riki Member

אוי איזה הגרלה מדהימה. תודות לצדיקים שטרחו לידע אותי אני כולי בחיוכים.
    ארסנל - ריאל, אי אפשר להגיד שקיבלנו הגרלה קשה. עכשיו שאלה חשובה, היה לי ויכוח קטן עם מוישה שטוען שאשלי קול יחזור עד אז, נכון הדבר ?

ובקשר לבארסה - צ'לסי. פאק רציתי אותם בחצי גמר. מה שכן כולנו יודעים שהמנצחת במשחק הזה תהיה האלופה.

14. Arsenal fan Member

ועוד איך.
    כבר באמצע החודש הבא בינואר אשלי חוזר.
    אל תבני על חורים מהאגף הזה.

15. Engel Del Madrid Member

אמן אשלי קול יישאר פצוע, הנרי הוא מאוד מסוכן ואני לא מאמין שמישהו יוכל לשמור עליו כראוי.
    ארסנל היא בעצם די קשה, אבל אני לא חושב שיהיו לנו בעיות אבל לכו תדעו אולי חס וחלילה חס ושלום תהיה לנו מכת פציעות כמו לפני כמה חודשים..