כל כך מבאס שאנחנו מקבלים עוד פעם את צ'לסי וברצלונה בשמינית גמר, זה לא הגיוני ששוב פעם אחת מהם תעוף כבר בשמינית גמר ! כל שנה אותו סיפור , בשמינית גמר יש משחקים מעולים ובחצי גמר ובגמר אנחנו נדפקים (כמעט יצא ליברפול-איינדוהבן שנה שעברה)
איזה הגרלה נוראית!!! צ'לסי-ברצלונה ובאיירן-מילאן שבצד השני משחקים חלשים כמו ויאריאל - ריינג'רס, ליברפול - בנפיקה, פ.ס.וו. - ליון, ואפילו ארסנל - ריאל מדריד הסתדרו.
מישו שם לב איך המשחקים מתחלקים? אני מדבר על הגומלין... יום שלישי: ליון-פ.ס.ו, אינטר-אייאקס, ליברפול-בנפיקה, וויאריאל-ריינג'רס. יום רביעי: בארסה-צ'לסי, ארסנל-ריאל מדריד, יובנטוס-ברמן, מילאן-באיירן. לילה אחד אנחנו בטופ של הטופ, לילה אחד כבר עדיף לא לפתוח טלוויזיה. איכס.
מי אמר לך שככה מתחלקים הימים ש ל המשחקים ? אם זה באמת ככה , בערוץ הספורט צריכים לפתוח עוד שני ערוצים בשביל לשדר תא המשחקים של יום רביעי
מה יפה בזה? לא היית מעדיף לראות מפגשים של הגדולות בחצי גמר מאשר בשמינית גמר? הקבוצות הגדולות צריכות להמשיך עד הסוף ולקחת את התואר. לא קבוצות כמו פורטו וליברפול.
ההתאחדות האירופית אוהבים לעשות את זה גלוי ומוצהר. הם אוהבים להשתעשע, זה ידוע. הם גם אוהבים קבוצות קטנות. מה הסיכוי שברצלונה וצ'לסי יפגשו שנתיים ברציפות אחרי הגרלת כדורים?... חחחח לא מגיע לרינג'רס להגיע רחוק יותר מהרצלונה או צ'לסי. לא כשר.
אם קבוצה לוקחת את הגביע, או מגיעה עד הגמר, היא בטח ניצחה קבוצה גדולה ופייבוריטית בדרך נכון? ליברפול ניצחה את מילאן הגדולה, אז כנראה שמגיע לה לזכות. אם היא ניצחה את צ'לסי הגדולה, כנראה שמגיע לה לזכות. גם פורטו עברה קבוצות גדולות בדרך לזכייה. ליגת האלופות זה לא נייר. מי שרוצה יותר ומשחקת יותר טוב ומנצחת. מגיע לה. הלוואי שארסנל תשחק כדורגל מגעיל ותזכה. וזה יפה כי אין אף משחק שאתה יכול להמר בבטחה איזו קבוצה תעלה. יש מתח!
טוב תגובתי בנוגע לשמינית גמר ליגת האלופות:: יצאו משחקים מעולים, כאשר הטוב ביותר הוא ברצלונה נגד צ'לסי כזכור. זה יהיה משחק כלכך ענק איי, אני מקווה שנראה את אותו כדורגל גדול במשחק הזה, כמו בשנה שעברה. גם המשחק של באיירן מינכן נגד מילאן הוא משחק ענק. בעונת 03\2002 ניצחה מילאן פעמיים את באיירן, והגרמנים יירצו לנצח לנקום ולעלות לרבע הגמר. גם המשחק של ריאל נגד ארסנל הוא משחק גדול. יובנטוס קיבלה הגרלה קלה והיא עלתה מבחינתי ב90%, למרות שההתקפה של ברמן התקפה טובה. ליברפול אלופת אירופה קיבלה גם הגרלה קלה, ואני רואה אותה גם ברבע הגמר. אייקס - אינטר:: אייקס לא תוכל להפריע יותר מדי לאינטר. ברצלונה - צ'לסי: אחד המשחקים הטובים ביותר והמעניינים ביותר. אני חושב שסיכוי גבוה שמי שתנצח כאן תמשיך עד הגמר. ברצלונה כרגע בכושר הרבה יותר טוב מצ'לסי למרות שגם האנגלית מנצחת, ולברצלונה יש את השחקן הטוב בעולם- רונאלדיניו. אבל, צ'לסי קבוצה שידועה במתפרצות, וללא צ'אבי יהיה קשה לברצלונה להחזיק מעמד מול מקללה, אסיין ולאמפרד המצויין. אני חושב שברצלונה תעבור בסופו של דבר, ותעלה עם הרבה מאוד מוטיבציה, על ההדחה בשנה שעברה. אני מקווה שנראה לפחות 50% מההזדימנויות שהיו במשחק בסטמפון ברידג'. *במשחק בשנה שעברה ברצלונה יכלה להבקיע יותר מ2 שערים בקאמפ נואו, והבונקר של צ'לסי ומוריניו היה גרוע מאוד. ברצלונה תיהיה חייבת על מנת לעבור, לשפר את האחוזים של ניצול המצבים שלה. באיירן מינכן - מילאן המשחק השני הכי טוב בהגרלת שמינית גמר ליגת האלופות. כרגע, באיירן בכושר יותר טוב ולדעתי היא תעבור, אבל מילאן קבוצה מסוכנת, שזוכרת טוב מה קרה לה בגמר באיסטנבול. על מנת לנצח באיירן תצטרך יכולת סיומת טובה יותר של מקאיי מהזמן האחרון, ומשחק טוב של באלאק, שייצטרך לשמור את קאקא כמו שצריך. השחקן השני שהכי מסוכן הוא שבשנקו שלא צריך לפרט עליו יותר מדי. לבאיירן יש היתרון כי שחקני ההתקפה של מהירים וההגנה של מילאן איטית, אבל גם למילאן יש היתרון והוא שג'ילארדינו ושבשנקו מסוכנים מאוד, ויש על הספסל את אינזאגי וויירי שיכולים להבקיע בכל שנייה. * ממוצע הגיל בהגנה של מילאן הוא 33, ולדעתי אם זה רוברטו ייתפוס יום טוב, נראה הרבה גולים... ארסנל - ריאל חבל לי מאוד על המשחק הזה. אני אוהד את ריאל ואת ארסנל מאנגליה. אני רציתי שארסנל תמשיך לשלבים הגבוהים באמת, אבל אני אוהב יותר את ריאל. יהיה משחק מאוד מעניין. ארסנל בעונה אפורה ללא ויירה והיא קבוצה הרבה פחות מסוכנת. זה יהיה קרב בין 2 החלוצים הטובים בעולם- רונאלדו והנרי, שמ3 בעיטות יכולים להבקיע שלושער. אשלי קול באגף שמאל של ארסנל פצוע, ויהיה מעניין לראות אם בקהאם יוכל לעבור את המחליף שלו(חחח). ריאל תצטרך להיזהר מואן פרסי של ארסנל, ולתותחנים אסור להפקיר את רוביניו. ועל הנרי.... לא צריך להוסיף. *בפעם האחרונה שריאל פגשה קבוצה אנגלית(מנצ'סטר בעונת 03\2002), היה לנו קונצרט של כדורגל. גם הפעם? אינטר- אייקס:: לדעתי האיטלקים ייקחו ויעלו לרבע הגמר, אבל בהפרש של שער אחד. ליברפול -בנפיקה:: אלופת אירופה תצעד לרבע הגמר ללא בעיות.