נקבעו המשחקים לשמינית גמר ליגת האלופות

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י Obafemi, ‏12/9/05.

1. נדב מיכאלי Member

יש לי במחשב .
    איזה שחקן אדיר קאקה ,שחקן ענק .
    חבל שמילאן עלו ,נורא רציתי שהם יעופו .
    והמשחק שהיה בלונדון : יש פה סמיילי ישן?חבל כי זה היה מתאר את מה שאני חושב על המשחק הזה
    די מוריניו ובניטז ,עליתם כבר לשמינית הגמר ,תעזבו למשחק אחד את הטקטיקה ותשחקו פתוח .
    אפשר להתנחם בכך שליברפול עקפה את צ'לסי בבית וסוגרת עוד משחק בלי ספיגה .

2. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

כל מי שיבוא ואני מניח ינסה לקטול את מילאן,צריך לזכור משהו-היה משחק מצויין,ומילאן הייתה חלק ממנו. חבל לי על שאלקה,אבל עם יד על הלב (הביצים) מילאן עלתה לדעתי,בצדק. בהרבה מאוד דקות היא הייתה מעל שאלקה,ועם כל ההקרבה והנחישות של הגרמנים,אני חושב שהגיע לה לעלות.

מה שלא עושה לי את החיים קלים יותר מפני שמילאן סיימה ראשונה ובניתי על זה שפ.ס.וו תהיה ראשונה מה שימנע מאייאקס שלי מפגש מול האריות,ולצערי כל קבוצה מהמקום ה 1 בכמעט כל בית תפרק אותנו לחתיכות. אולי אולי יהיה אפשר לעשות משהו מול ליברפול,למרות שגם שם נבוא כאנדרדוג מוחלט.

מזל טוב מילאן,מזל טוב פ.ס.וו(עוד הולנדית :aaa021: ).

לילה טוב.

נערך לאחרונה ב: ‏6/12/05
  3. Mourinho Member

עוד 0-0 בין צ'לסי לליברפול, זה כבר מתחיל להמאס, גועל נפש.

חבל לי על שאלקה, יש להם שחקן שאני כל כך רציתי שיהיה בשלב הבא- לינקולן פשוט שחקן ענק, חבל לי, רציתי את שאלקה בשלב הבא. ת'אמת, הגיע להם.

ריאל מדריד מפסידה שוב, במצב של 1-1 דקה 88 שער היתרון לאולמפיקוס, נחשו מי כובש- ריבאלדו http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx

ליון מנצחת משער של פ'רד המצויין בדקה ה93 2-1.

בטיס ממשיכה לבייש את עצמה את הכדורגל הספרדי ומפסידה לאנדרלכט 1-0 אבל משתכלת לאופ'א.

4. נדב מיכאלי Member

מילא 0-0 לפחות שיהיה אטרקטיבי .
    אבל היה כרגיל משחק סגור וטקטי להחריד .
    אפשר להתחרפן מזה !!!
    אני מרחם על כל מי שראה את המשחק (גם על עצמי) היה פשוט משחק משעמם ,טקטי,מעייף...

5. George Best Member

כל כך לא מפתיע ה0-0 הזה בין ליברפול וצ'לסי
    פשוט לא יאומן שגם שליברפול כבר עלתה לשמינית גמר,רפא בניטז עושה הכל כדי למנוע מהקהל לראות קצת כדורגל איכותי.
    במקום זה הוא מעלה הרכב של פחדן,שאפילו קלינגר היה אומר עליו אותו דבר,עם 3 קשרים אחוריים ורק חלוץ אחד.הרי בליגה 6 משחקים אחרונים ליברפול ניצחה על ה-0 כאשר היא עלתה עם 2 חלוצים.
    אז פתאום שהיריבה היא צ'לסי הוא משנה?אז איך באמת תבדוק אם השיטה שמצליחה לאחרונה מול קבוצות בינוניות יצליחו גם בדבר האמיתי,בו ליברפול פשוט לא מצילחה לנצח את הקבוצות הגדולות בליגה(3 הפסדים לצ'לסי בליגה ב3 משחקים,2 הפסדים ותיקו מול יונייטד וניצחון והפסד לארסנל...)
    רפא בניטז יא פחדן!

נערך לאחרונה ב: ‏6/12/05
  6. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

ANDATE A CAGARE.
    העיקר מתבייכנים שמילאן עלתה.נמאסתם.וגם אחר כך גם מתבכיינים שליברפול-צ'לסי משעמם וגאטוזו כסחן פראי.

7. George Best Member

מה קשור שגאטוסו כסחן?הוא באמת כסחן.גם רוי קין כסחן.אז מה?
    השנה כיף לראות את המשחקים של מילאן בגלל שההגנה שלה די חלשה וככה יש הרבה שערים במשחקים שלה..ליברפול וצ'לסי זה באנקר 0-0,בגלל זה הלכתי על זה בווינר,ובגלל זה ראיתי את מילאן שאלקה למרות שאני מת על הליגה האנגלית..פשוט חבל על הזמן,90 דקות משעממות רצח,גם ככה אני חוזר עייף מהצבא וכמעט נרדם,אז זה מסוג המשחקים שירדימו אותי גם בעמידה.מאוד נהנתי מהמשחק של מילאן ושאלקה,אפילו ראיתי מסירה של אינזגי לשבצנקו,שזה משהו מיוחד ביותר...

8. Alexander Hleb Member

אחרי חצי מהמחזור השישי...

טבלת הכובשים

http://www.uefa.com/ml/Images/Players/85x128/24271.Xxx
    1. שבצ'נקו- 6
    2. רונאלדיניו- 5
    3. ג'ון קרו- 4
    יאקווינטה- 4
    טרזגה- 4
    אדריאנו- 4
    קאקא- 4
    טבלת המבשלים

http://www.uefa.com/ml/Images/Players/85x128/60806.Xxx
    1. פינאר- 4
    2. דיויד בקהאם - 3 כ"א
    ג'וניניו
    רייס
    ואלדז
    רונאלדיניו
    סטפנו מאורי

בעיטות לשער

http://www.uefa.com/ml/Images/Players/85x128/24271.Xxx
    1. שבצ'נקו- 16
    2. ג'ון קרו- 12
    ווסלי סניידר- 12
    3. אטו- 11
    טרזגה- 11

מלכי החטאות המסגרת - קוראני(16), אדריאנו(13), מקאי(12), ואלדז(11), קראוץ'(11)

ספגה הכי הרבה אדומים- פנרבחצ'ה(3)

הכי הרבה צהובים- בטיס(16), צ'לסי(16), ריאל מדריד(15) , יונייטד(14), צ'לסי(14), שאלקה(14)

כבשה הכי הרבה- בארסה(14)

ספגה הכי הרבה- פנרבחצ'ה (14)

השחקן עם הכי הרבה עבירות- גאטוסו (23)

השחקן שעשו עליו הכי הרבה עבירות(הקורבן)- קווארזמה(פורטו) - 26

הכי הרבה אופסיידים - רובין ואן פרסי, אנלקה (11 כ"א)

לאורליו מפנרבחצ'ה יש 4 צהובים, ול- אלכס, אורליו, דהומי, פאביו,זלאטן וכ.זאנטי יש כרטיס אדום אחד.

9. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

אלוהים, כמה אני שונא את מילאן, אני פשוט מתבייש להודות שאני באמת מסוגל להגיע לכאלה רמות של תיעוב בכדורגל. אני חוזר הביתה מחצית שנייה, פותח טלוויזיה, בדיוק מתחיל ו1-1, 5 דקות ראשונות שליטה כחולה לחלוטין, שאלקה מגיעה לשתי מצבים נהדרים אבל הבעיטות יוצאות דרדלה, מילאן יוצאת להתקפה ראשונה מגושמת וכל שחקני שאלקה פשוט נופלים רק מלראות את שבצ'נקו מתקרב. 2-1 והסיפור גמור. כל פעם קיבינימאט כל פעם..

10. Bensh Member

אם אתה אומר לי שהוא עצר כדור בחזה ושלח במספרת פנימה אתה תהפוך אותי למאושר באדם

11. uri מנהלים

משחק מהנה היה בסאן סירו, הרמה לא הייתה טובה, אבל הרבה אמוציות שניתן היה להרגיש אותן עד הבית.
    חייב לציין את המשחק האומלל של שבצ'נקו היום. אולי החלש בקריירה שלו במדי הרוסונרי. איציק זוהר ציין את האנמיות של שבה, אבל מסיבות הלא נכונות. אינזאגי כמו גילארדינו וויירי משחקים באותו תפקיד לצידו של שבצ'נקו והבכל המקרים הללו שבצ'נקו הוא החלוץ הנסוג. שבצ'נקו היה פשוט לא בפוקוס היום ואת זה הדגישה ההחמצה שלו במסירה של פיפו שלמזלה של מילאן הסתיימה בעוד שער של המצטיין היום- קאקא. יותר מזה שבצ'נקו היה אשם בשני השערים שמילאן ספגה היום. בשער של פאולסן שבצ'נקו היה השחקן שהיה אמור להיות צמוד אליו, לפחות ככה זה נראה, אבל הוא די נרדם בשמירה ונסטה ששמר על שחקן אחר לא הגיע לכדור על מנת להציל. גם בשער השני נגעיה של שבה היא זו שהכניעה את דידה. בכל מקרה, שבצ'נקו יחזור לעצמו ויהיה חשוב למילאן במשחק הבא. גאטוסו שוב פעם הוכיח איזה שחקן אדיר הוא ועד כמה עצומה חשיבותו עבור מילאן. חבל רק שהוא הרס עם המחווה לפאולסן. אבל אני מבטיח לכם שפאולסן אמר לו דברים יותר גרועים במהלך המשחק. פאולסן ידוע כשחקן הכי מלוכלך באירופה (לדעתי) אחרי שהוציא מדעתו את טוטי, קאקא ורשימה של שחקנים בבונדסליגה, הגיע טורו של גאטוסו ששמר את העצבים לסוף.

חבל לי ששאלקה לא עלתה, בתור אוהד הקבוצה וחובב ענק של האיטלקיות קיביתי לתיקו של פסו, אבל זה היה לא הגיוני. בכל מקרה שאלקה אומנם תפרד מליגת האלופות, אבל עם כבוד עצום. גביע אופ"א יכול להיות שלה ביכולת הזו.

פורצה אודינזה מחר.

12. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

גם אני מדגיש מה שאורי אמר[שבצ'נקו היה רע}-אתם מוזמנים גם להכנס לפורום האיטלקי,תשנאו את מילאן רק תפסיקו לילל...

13. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

לא יודע אולי ראיתי משחק אחר, אבל שאלקה היו לטעמי שווים תיקו, לא נגזים ונגיד ניצחון אבל תיקו בהחלט!
    גאונות של שחקן אחד ניצחה את המשחק, זה הכותרת שלי, קאקה פשוט היה נפלא היום בכמה מהלכים אישיים נהדרים!
    אם לינקולן שהוא למעשה ה"קאקה של שאלקה" היה מצליח להפגין גם את הכישורים שלו שאלקה לא הייתה מפסידה!

משהו ראה את הפרובקציה של גאטוזו בסוף המשחק?
    הוא ממש רצה לחמם את פאולסן! למי שלא ראה( היה שידור ב SAT1) עם שריקת הסיום גאטוזו רץ לעברו של פאולסן המאוכזב ותוך כדי הנפת ידיים קופיפית חגג את הניצחון של הקבוצה שלו מול פניו המופתעות של פאולסן. לא רק שלא היה מכובד, גטוזו יצא אפס כי פאולסן לא השיב, ואיך אמר פאולסן בראיון איתו אחריי המשחק "ילד קטן " ...לי נשאר רק לאשר את דבריו לא מכובד סניור גאטוזו!
    היה פשוט ביזיוני הקטע הזה מצידו של גאטוזו, ואת זה אומר לכם אחד ששאלקה היא לא בדיוק אהבת חייו http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx

14. Alexander Hleb Member

פאולסן זה השחקן שטוטי ירק עליו ביורו?

15. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

http://www.corriere.it/Media/Foto/2005/12_Dicembre/06/GATTU.Xxx
    ראיתי מצוין!טי אמו רינו!!!!!!!!!!!!!!! http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx