לא נפסיד לריינג'רס אם נעלה בהרכב נורמלי ואני חותם על זה, רק נקווה שארטמידה תעשה את העבודה מול פורטו, ונצטער שאנחנו לא יכולים לקבל אותם שוב בשמינית..
בקשר למחזור שהיה אתמול בליגת האלופות:: שבשנקו הראה שהוא היה זה שחסר למילאן. השער השני שלו היה מדהים. על שטח כלכך קצר הוא הצליח לעבור את השומר שלו להחליף רגל ולבעוט בשבריר שנייה. אבל, הוא הראה שאחוז ניצול המצבים שלו, לא הכי גבוה, למרות שגם 50% זה יפה. כל הכבוד למילאן על נצחון יפה, שהחזיר אותה למקום הראשון ובצדק. בקשר לרבעייה של אינטר, ארטמדיה לא קבוצה שיכולה להוות יריב, למרות ששמעתי שהיא העיפה את סלטיק, וניצחה אותה 5-0. אדריאנו חזר סוף סוף לכבוש, והוא חייב להמשיך כך, על מנת שאינטר לא תאבד נקודות ושיהיה מי שייתן את הגולים. השער הראשון של פיגו גם היה יפה. צ'לסי ניצחה אומנם 2-0, אך זה עדיין לא הכי משכנע, ולא בטוח שהיא תוכל להגיע לחצי הגמר העונה. אנדרלכט מצידה ממשיכה להפסיד(12 פעמים רצוף), ואני לא יודע אם כדאי לה להעפיל בכלל לאלופות. בקשר למשחק של ריאל, היה משמח לראות את זיזו ביכולת טובה, אבל הבעייה של ריאל הייתה העייפות של השחקנים. זיזו לא יכול יותר מ60 דקות. לושה עשה טעות שלא פתח עם בפטיסטה. אומנם הקישור היה מעובה, אך היה חסר מי שישלים. אני מקווה לניצחון בסאן סבסטיאן.
מחזור אמצע השבוע בליגת האלופות היה הגרוע ביותר בתולדות המפעל. קבוצות חלשות שספגו רבעיות , 2 שידורים של 0-0 , מתוך 8 הבתים כבר אן מתח ב6 , רדיוס במילאן , חצי רדיוס ביובנטוס , שלב הבתים הכי גרוע שהיה אי פעם , והבית שנשאר בו עניין נכבש שער אחד ב10 משחקים . משלב שמינית הגמר הכל משתנה , קבוצות חזקות בתוספת הפתעה אחת או שתיים , וכל משחק אקשן .
כן אה.. ליון ריאל המשחק הכי טוב בליגת האלופות עד עכשיו והם משדרים לי את פנרבחצ'ה ואיזה גול היה של קארו.. פשוט עשה צחוק מההגנה של ריאל!!! יאללה ליון אם ארסנל לא יזכו לפחות אתם
אני נאלץ להסכים, לא פעם קרה שחזרתי הביתה בסוף הלימודים, פתחתי לייבגיימס וראיתי תוצאות מחצית של 0-0 לפחות בחצי המשחקים, זה פשוט לא זה, ונשאר רק לחכות שהשמינית תתחיל כבר ותגאל אותנו מכל זה. אין מה לעשות, קבוצות קטנות בכמויות כאלה זה עדיין הורס את החווייה.
דור (ראוליטו), על סמך משחק אחד אי אפשר להגיד שלשבצ'נקו אין ניצול מצבים ברמה לא גבוהה. להפך, זאת טעות. שבצ'נקו אולי עם יכולת הסיום הכי טובה באירופה. אתמול במקרה, הוא החמיץ מס' מצבים בצורה לא אופיינית לו. אם יש משו ש7 מתעלה עליו מכל שאר החלוצים מהשורה הראשונה הוא בניצול המצבים והסיומת שלו.
ובשביל זה אני כאן כדי להביא לכם את הסטטיסטיקות שחפרתי קצת וצריך עוד כדי למצוא כמה בדיוק: שבה כבש סה"כ 53 שערים באירופה, 49 מהם במפעל ליגת האלופות(מוקדמות וגם והתחרות עצמה גם יחד) כאשר 19 מהם בדינאמו קייב ועוד 30 במילאן,[3 שערם בגביע אופ"א(כולם במילאן) ועוד שער בסופר קאפ האירופי. הייתי שמח אם מישהו יעזור לי למצוא כמה בדיוק הוא כבש במוקדמות ומהמצב בו הטורניר מתחיל(שלבי הבתים והלאה). בכל מקרה,זאת רק שאלה של זמן עד שהוא יעבור אותם ועוד הרבה יותר. אתה מתכוון במשחק הזה או בכלל?
צריך לבדוק את זה,אבל ממה שראיתי לפני כמה שבועות בטבלה שיואב שלח לי שלושת הראשונים,שאגב כללה את ראול באותו זמן עם 51(לא יודע בדיוק כמה כרגע),ואן ניסטלרוי ושבצ'נקו 45 ,אז השערים של המוקדמות אכן נספרים. שבה עוד הוסיף 4 מול פנר והנה לכם המס' 49. הנה לינק(הנתונים לא כוללים את העונה הנוכחית של שבה): לינק
ציטוטו של שגיא כהן לשאלה למה לדעתו שבה הוא החלוץ הכי טוב בעולם: "שלוש סיבות עיקריות: הראשונה היא שבשבצ'נקו יש מהמהירות של אטו, מהתחבולנות של הנרי, מהנחישות של ואן ניסטלרוי , ומהקטלניות של רונאלדו. בעיני הוא החלוץ השלם ביותר בתכונותיו ואין לו תכונה אחת שתוכל למר שהיא עולה מהותית על כל האחרות. הוא עושה הכל, וברמה הגבוהה ביותר. השניה, ואולי החשובה יותר היא ששבצ'נקו, בניגוד לכל החלוצים הגדולים האחרים בני זמננו ובדומה לואן באסטן בזמנו, הוא שחקן שמשפיע על כל מהלך במגרש: הוא משפיע על האופן שבו היריב יוצא למתפרצת (במיקום שלו) הוא משפיע על כל פאזה בהנעת הכדור של מילאן (בתנועה שלו) והוא משפיע על כל ההתנהלות של המשחק לאורך 90 דקות. הסיבה השלישית היא אסתטית: שבצ'נקו משחק בצורה שבה אני אוהב לראות כדורגל, המשחק שלו זורם, שוטף ונראה טבעי לגמרי. לכן, מכל החלוצים הגדלים של זמננו, הוא גם זה שהכי קל לשחקני קבוצתו לשחק איתו." אי אפשר להגיד ששגיא לא צודק..שבצ'נקו הוא באמת החלוץ הטוב בעולם.
אני לא מסכים עם שגיא. שבצ'נקו הוא חלוץ גדול, אבל לדעתי הוא רק שני לתיירי הנרי, שהוא לדעתי החלוץ הטוב בעולם כיום. אחריו שבה (ואחריהם אטו ואדריאנו)