איסטלנדס-אן חדש יש חדש... מה שחשוב זה שצ'לסי הפסידה לקבוצה שנמצאת במקום ה-17 בליגה הספרדית ,אחרי שהפסידה 5-0 למאלגה ,אותה קבוצה שלא עברה את החצי(בדיוק כמו צ'לסי) בקאמפ-נואו.ואגב,בטיס שיחקה היום בהרכב שני וזה אומר הכל. "קופים,נהמות,ליצנים,פרפרים,אן אן אן ,מוריניו השחצן סוף סוף הפסיד ,בליגה כנראה ההפסד יבוא אחרי שישבור את הרצף של ארסנל (49 משחקים רצופים ללא הפסד ליגה) וחזרה לחללית,לילה טוב... :aaa21:
זה חדש לך? שגיא כהן, כל משחק בלי יוצא מן הכלל בוחר לו איזה שחקן מסויים שהוא יישבח אותו בלי שום קשר למשחק, ושחקן אחר הוא יקטול ויריץ עליו דאחקות. לדוגמא היום ויירי כמו שאמרת שיחק לא טוב אז הוא נדבק עליו לרעה, אבל אם קאקא היה משחק גרוע(אולי הוא היה גרוע לא התמקדתי), אז או ששגיא היה מתעלם מזה או שהוא היה מתרץ איז דרך המאמן או שחקנים אחרים. בקשר לנדב, אני לא רוצה להשמע בוטה, אמרתי עליו כבר מספיק. איך הוא בילבל שטויות על התפיסה של סתאם בחולצה, שהוא בדיוק חשב אם לתת לביסלי להבקיע או להקריב את חייו למען הקבוצה. על אינסטינקט של כדורגלן שמעת יעקובי?
תשמע,אני הייתי בשוק היום...מזל של שגיא שהוא כבר התארח פה,ברצינות זה היה פשוט בושה אם הוא היה מתארח פה מחר למשל הייתי כותב לו איזה תגובה שהיה לוקח לו רק שעתיים לקרוא אותה.. כל המשחק ירדו על ויירי וג'ילרדינו הוחלף במחצית ולא סתם..הוא באמת היה יותר גרוע.. אם הייתי נותן ציונים לכולם במשחק אז ויירי היה מקבל 4 אבל יעקובי ושגיא כהן היו מקבלים 2 בקשר ל[שוקו]קרלו...הוא אידיוט או שהוא מטומטם שיבחר.. בשביל מה הוא הכניס את יאנקולובסקי???הוציא את קאחה קאלדזה שכבר שנתיים לא צריך להיות במילאן והכניס את סרג'יניו..חילוף מצויין אבל סרג'יניו היה חייב לפתוח..אם הוא לא רצה לפתוח איתו אז היה מרים לי טלפון הייתי משחק כבר יותר טוב מקאלדזה[שהדבר היחיד הטוב שהוא עשה במגרש שהוא לא פינצר את הכדור עם הראש] אבל למה להוציא את רינו ולא להכניס את רוי קוסטה???מה עשה יאנקולובסקי?? עם פנס וזכוכית מגדלת לא מצאו אותו.. ושבה היה צריך להיכנס דקה 60.
לא שזה משנה כל כך, אבל זה לא ההרכב החזק ביותר של צ'לסי. דמיאן דאף ויותר חשוב מזה דרוגבה/קרספו לא פתחו. בעניין ויירי, אכן היה לו משחק נורא חלש, אבל נדב יעקובי ושגיא כהן פשוט דיברו בחוסר כבוד לאחד החלוצים הטובבים ביותר בתולדות הליגה האיטלקית. השמצות כמו תיפרוש לא מקובלות ועוד האשמות לא מוצדקות.
אורי,אולם הם דיברו בחוסר כבוד,ואני מסכים איתך שהוא היה שחקן ענק בעבר,אבל באמת שויירי היה ממש חלש אתמול,וזה עוד משחק אחד שלו במילאן שככה מתבזבזות המון הזדמנויות טובות והוא מעקב את המשחק,באמת שאני לא יודע מה יהיה איתו בהמשך.. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dunno.Xxx
תשמע..חלוץ כמו ויירי רגיל לשחק קצת יותר,במילאן הוא בקושי משחק ובכלל לא בונים את המשחק סביבו ,זה לא קל בגיל 32 להתחיל לשחק בשיטה חדשה ולהילחם עם חלוצים כמו פיפו גילארדינו ושבה על מקום בהרכב,אתמול בובו היה לא הכי גרוע במגרש ומה שיעקובי וכהן עשו לו היה פשוט מגעיל, ואל תדאג..אם [שוקו] קרלו יעוף ממילאן והמאמן החדש ייתן קצת גיבוי לבובו ויירי אנחנו נראה שוב את אותו השחקן הגדול...
כיף אכן לראות שדווקא בטיס מתחתית הליגה הספרדית, במשבר ובלי החלוץ הבכיר שלה היא שמנצחת את צ'לסי לראשונה העונה. כבוד. :aaa21: היופי בבעיטות החופשיות של ג'וניניו הוא שהוא מכניס כדורים עם יותר דיוק מעוצמה מטווח שבדרך כלל לא מאפשר את זה. ריאל מדריד זונה. איכשהו ההפסד של מילאן היה מאוד צפוי. ובכלל, יש הרבה יותר מדי משחקים לא מעניינים. ולסיום, כפיים למודי בר-און על אחד מהימים המוצלחים ביותר שלו בשנה האחרונה. הירידות על קראוץ' והטורקים הרסו אותי.
אכן כבוד לכדורגל הספרדי בטיס נתנה אתמול משחק גדול ,במיוחד באמצע המגרש ,עם ריוורה וארזו ,שבפעם המי יודע כמה הוכיח שהוא שחקן מעולה.שניהם ניטרלו כמעט באופן מושלם את צמד הקשרים המסוכנים של צ'לסי -לאמפרד ואסיין ,וגם תמכו לא מעט בחלק ההתקפי,למרות שמולם עמד קלוד מקללה הענק. גם בצד ההגנתי ,באופן די מפתיע ,בטיס נתנה משחק טוב ,בעיקר בזכות השוער כונטררס והבלם של נבחרת ספרד הצעירה מיילי ,שהיה פנטאסטי כששיחק באמצע ליד חואניטו. למרות כול הבעיות ששוררות בקבוצה ,החניכים של לורנצו סרה פרר הצליחו להוציא את עצמם עמוק מהקבר -כרגע הקבוצה ממומקמת בליגה הספרדית מתחת לקו האדום ,עם שני הפסדי בית רצופים והפסד חוץ 5-0 למאלגה ,ללא חמישה שחקני הרכב חשובים-אוליבירה ,נאנו,מיגל אנחל,אסונסאו ופררננדז ,למרות זאת ,בטיס הצליחה להיות יותר טובה ולנצח את הקבוצה שדורסת את הליגה האנגלית . :aaa21: בעוד שבועיים צריך לנצח את אנדרלכט בבית ,ובמחזור הבא לנסות ולהפתיע באנפילד... למרות שקבוצה ספרדית תמיד מתקשה לנצח קבוצה ספרדית בחוץ. היום ויאריאל חייבת לנצח את בנפיקה בכדי להבטיח כמעט באופן סופי את ההעפלה לשלב השני.
אני בשום אופן לא ניסיתי להגן על ויירי, הוא נתן משחק נורא חלש ובכלל יש ירידה דרסטית לא רק בכושרו אלא גם ביכולתיו של הטנק. ואני, אגב, מעריץ שלו. אני אכתוב כאן משהו שכתבתי בפורום האיטלקי. אני בחרתי לתרץ את ההפסד של מילאן: לפי מחצית השניה שראיתי (את הראשונה ראיתי של שאלקה-פנר) מילאן פשוט היו עייפים פיזית ומנטלית מהמשחק נגד יובנטוס. "שבצ'נקו" ציין (בפורום האיטלקי) לפני שהמשחק החלש של קאקא נבע מכך שתמיד היו עליו 2 שומרים. העניין הוא ששני שומרים תמיד היו גם על פירלו, סידורף, ג'ילארדינו וויירי וזה מראה על התנועה וכמות הקילומטרים שעשו שחקני פ.ס.וו באותו משחק. מה שאי אפשר היה לראות אצל שחקני מילאן, יותר מזה גם את האש בעיינים של שחקנים שרעבים לניצחון וחושקים בו אי אפשר היה לראות גם אם מתאמצים. להבדיל מהמשחק החשוב ביום שבת נגד יובה, נראה היה שהשחקנים של מילאן באו בחוסר חשק, להעביר כרטיס ולחזור הביתה.
אגב, אם כבר לרדת על חלוץ. למה הם שותקים בנושא של אדריאנו.... הברזילאי כבש רק בשתי משחקים מתחילת העונה. כל השערים שלו ביחד הביאו לקבוצה 3 נקודות בלבד! אתמול הוא נראה לא יותר טוב מויירי... לעומתו קרוז מוכיח מה שאמרתי כבר תקופה ארוכה כתשובה לכל אוהדי אינטר שהספידו אותו ודרשו לשחרר אותו, הוא חלוץ מצויין שחייב לקבל יותר כבוד גם מאוהדי הקבוצה ובעיקר מהמאמן (של נבחרת ארגנטינה).
אוי איזה משחק מאכזב....לא נתנו לי להיות אופוריה מההצגה מול יובה וכבר אחרי שלושה ימים הרסו הכל שוב עם משחק מעפן בפיליפס. קודם כל , אני רוצה להגיד כל הכבוד לאיינדהובן שכבר פעם שנייה לא סופריה אותנו בכלל בבית שלהם ומתמסרים כאילו אין שחקני מילאן על המגרש. אייסטי ולאמיי בני 17 ו-18 התעללו בנו. ועכשיו לחלק העצוב , מילאן... אני כבר לא מאמין ב-ויירי. ויירי פשוט אפס ואני כבר אחרי כל כך הרבה פעמים שהגנתי עליו והאמנתי בו כבר לא מאמין בו. עכשיו זה כבר נראה לי עוד יותר החלטה גרועה בקשר לרכישה שלו. גם בקשר לקלדזה התייאשתי. כנראה שהוא עדיין נשאר ממורמר משתי העונות על הספסל ואי העזיבה לצ'לסי. אני לא אוהב לקלל שחקני מילאן ולכן אני לא אומר מה הרגשתי לגביו אתמול. אתמול לעומת יובה ששיתקנו להם את הקישור , לא היה לנו קישור. גאטוסו היה באחת ההופעות החלשות שלו העונה ועוד אחרי הופעה גדולה כמו מול יובה ציפיתי ממנו להמשיך להיות אותו שחקן נהדר. פירלו איבד כל מסירה ובעיקר השתהה עם הכדור עד שעשו עליו פאולים. סידורף היה עוד יחסית בסדר במחצית הראשונה , אבל במחצית השניה הוא נעלם לגמרי. קאקה היה לא רע והיו לו כמה דרבילים טובים והוא נסיה להתמסר עם שחקנים , אבל גם לא משחק מזהיר שלו. נקודות האור היחידות זה: סרג'יניו. שחקן אדיר שאני מאוד אוהב. לא יודע למה אנצ'לוטי לא פותח איתו קבוע כמגן שמאלי או קשר. הבנאדם פשוט שחקן מציון שתורם למילאן המון כשהוא משחק ורואים את זה. אתמול היתה לעיו הכשלה ברורה שהיתה צריכה להישרק לפנדל. עוד נקודת אור זה שבצ'נקו שעל הנגיעה הראשונה שלו כמעט כבש. שחקן מצוין שהייתי רוצה שיגמור את הקריירה אצלנו ולא יעזוב אחרי השיא כמו וואה למשל. גם מלדיני , נסטה ודידה נתנו משחק די טוב ועשו הגנה טובה ואם הטעות של קלדזה לא היתה קוראת אני מאמין שהיה אחרת. יאנקולובסקי גם היה לא רע והוסיף שינוי. הסקת מסכנות מהמשחק: 1. ויירי הביתה או לקצה הספסל , חלוץ נורמלי וצעיר לקבוצה בינואר. 2. קלדזה לא רוצה להיות במילאן , רואים את זה. גם הוא הביתה. 3. צריך קשר אחורי דומיננטי למקרה ששוב ניקלע למצב שבו פירלו , סידורף וגאטוסו ביחד נקלעים לשמחק רע. יש את אמברוסיני המצוין (שהיה פצוע) , אבל הוא חצי אחורי והדומיננטיות שלו באגף אחד לא תשפיע על כולם. פוגל עם כל הכבוד צריך להתחיל להתחבר לקבוצה. בקשר לסיכויים לעלות , אנחנו המצב מצוין כי יש לנו את שאלקה במחזור האחרון בבית ולא בחוץ , כי אם היה ההפך היינו בבעיה. ואני את האמת, הייתי מוכן שנסיים מקום שני רק כדי לפגוש את ליברפול ולנקום. בקשר לשידור....אין לי בעיה עם נדב יעקובי. נכון שהוא הגזים קצת עם כמה דברים אבל עדיין הוא היה עוד אובייקטיבי. שגיא כהן שבאמת לא יודע איך הקשבתי למה שהוא רשם באירוח. אתמו להוא היה גרוע. בקשר לויירי, מסכים איתו , פס נורמלי מ-3 מטר לסידורף הוא לא הצליח לתת וזה אומר משהו והביקורת היתה מוצדקת. אבל מה שהוא אמר על מילאן....הוא אמר שמילאן של אתמול זאת המילאן הרגילה וככה היא נראית באמת ושכנראה המשחק מול יובה היה הברקה אחת הבנתי שהוא חסיד של קאפלו ויובה ומשבח אותם כל הזמן אבל לא הגזים עם מילאן וההברקה מול יובה? בושה. גם הוא המשיך לשבח את איינדהובן כשהיא כבר הרפתה ולא ניסתה ואמר שהיא בכל זאת טובה יותר למרות שמילאן ישבה עליה חצי משחק.
אני אישית שמתי לב בשידור לפחות לעוד 3 פעמים ששחקן מילאן שהוא לא ויירי לא הצליח למסור פס מ-3 מטר באמצע המגרש וזה עבר בלי תגובה של הצמד..
נכון, אבל ויירי עשה את זה הכי הרבה פעמים. אני בעצמי מאוד כעסתי עליו ולא הבנתי מה הוא עושה. בתחילת המשחק עוד יהתה לו הזדמנות בלי שמירה כשהיה איבוד ובמקום לרוץ עד השער הוא בעט מהמקום בעמידה. השחקן לא טוב. היו לו כאלה המון הופעות העונה זה לא פעם ראשונה שהוא לא עושה כלום. מצב אחד היה לו וגם הוא לא עשה איתו כלום. לא מבין להמ הביאו אותו...שיילך חזרה לאינטר. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx
מי לדעתכם או מי הייתם רוצים שיעלו מהבית של מילאן? הייתי מאוד רוצה לראות את שאלקה ופ.ס.וו, אבל אסור שמילאן יודחו כי אז הם יזכו באליפות.
איזו מחצית שניה בזיונית של ריאל, פשוט לא יאומן. רוזנבורג שלטה ללא שום בעיה וריאל לא ייצרה שום התקפה. אבל ככה זה כשיש מאמן שלא רוצה לשחק עם עמדות ברורות. דיוגו וראמוס במרכז הקישור, בקהאם בכלל לא עבר את החצי במחצית השניה... מה הלאה? ראול בראבו כקיצוני שמאלי? מחייה כקשר מאחורי החלוצים? בתחילת המשחק לא הצלחנו לחבר יותר מ-2 מסירות. דיוגו וראמוס איבדו כדורים בלי סוף, השאר התרוצצו על המגרש ללא הועיל. ובמחצית השניה בכלל, כולם בחצי המגרש של ריאל, ואם מקבלים את הכדור אז עושים משולשים במקום לרוץ ולהבקיע גול. היחיד שיכל לסדר מצבים אצלינו היה גוטי עם הכדורים הנפלאים שלו שחותכים את ההגנה. רוביניו כרגיל הראה הרבה ניצוצות אבל עדיין הציג יכולת די חלשה. בקהאם כאמור לא עבר בכלל את החצי, ובכל זאת לא ראיתי אותו עושה תאקל אחד, בעצם הוא לא עשה כלום חוץ מלשחרר את הכדור כשהוא מגיע אליו. גם ראול היה מאד חלש, ולמעשה לא עשה כלום, כשקיבל ישר שחרר אותם במקום להתחיל מתפרצת. משחק כ"כ גרוע ומשעמם, רוזנבורג הייתה צריכה להבקיע במחצית השניה. איזו קבוצה חלשה נראינו...