נקבעו המשחקים לשמינית גמר ליגת האלופות

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י Obafemi, ‏12/9/05.

1. Alvaro Recoba משתמשים של כבוד היכל התהילה

צודק, שכחתי להוסיף: הקוונים- שמואל שטייף ויוסף בנישתי.
    מצב טוב שהוא גם ישפוט במונדיאל, כי הוא נמנה על 21 השופטים הבכירים באירופה, שנמצאים ב"פרמייר קלאס".

2. Alexander Hleb Member

עכשיו כל העולם יצטרך לראות בטלויזיה לפני תחילת המשחק שמות כמו בנישתי, חטוקה, משיח וכל מיני כאלה. רק שלא יעשו בושות

3. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

מה כבוד לישראל? אתם רואים שופט סלובקי במשחק אתם מייחסים אותו לסלובקיה? תעשו טובה, כל הכבוד ליפת, אבל אף אחד מהצופים לא ממש שם על זה

4. Alexander Hleb Member

תאמין לי שצופים ישימו לב ששופט מישראל ישפוט כי הם רגילים לראות שופטים ממדינות באירופה ופתאום הם יראו ישראל שזה דבר שהם לא רגילים אז ישימו לב. לא בטוח שבמשחק המשעמם הזה.

5. Paolo Maldini שחקן ותיקים

אז מה אם הצופים לא שמים על זה, זה מביא כבוד לישראל באופ"א ובאיגוד השופטים.

6. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

מה רגילים? אם אני אתן לך עכשיו 20 שופטים בליגת האלופות היחידי שתדע על בטוח בלי לנחש לאן הוא שייך זה גרהאם פול, וגם זה כי אתה מבין באנגלי, מי בכלל זוכר את השטויות האלה, לא כל דבר שקשור לישראל צריך לנפח לייצוג מדיני, עוד מעט גם תבקשו שינגנו את התקווה לכבודו. יפת כבר שפט בידידות ברזיל-פורטוגל והעיף את רוברטו קארלוס לחצי שנה ממשחקים בינלאומיים, אז מה, מישהו זוכר את זה?

7. burning soil Member

אחרי הקמפיין המפתיע למדיי של הנבחרת ששינה במעט את ההערכה לכדורגל הישראלי,
    גם השתתפות שופטים ישראלים ברמה הגבוהה תורמת לקידום השם של הכדורגל הישראלי
    באירופה.

8. תונל Member

איזה מעפן זה שהמחזורים 3 ו-4 הם אותם משחקים, היו צריכים לעשות כמו בכל ליגה נורמלית של 2 סיבובים שהמחזור ה-4 הוא כמו ה-1 וכו'.

9. Alvaro Recoba משתמשים של כבוד היכל התהילה

מיכאל אני דווקא עם קצת מאמץ אזכור אולי אפילו יותר מ-20 שופטים שהם בצמרת האירופאית. כל מיני לובוש מיכלים, ולנטין איבנובים וקים מילטון נילסנים. עכשיו גם אלון יפתים. יש בזה כבוד.

10. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

שופטים גם אני זוכר, אבל אתה לא מקשר את איבאנוב לרוסיה, את נילסן לדנמרק, את מחיה דוידה לספרד וכן הלאה נכון?

11. Kiko Member

אני גם חשבתי על זה. אני מאמין שזה בגלל שסדר כזה גורם תמיד לקבוצה אחת בכל בית לצאת ל-3 משחקי חוץ ברצף.
    ניקח לדוגמה את בית א' עם באיירן, יובנטוס, קלאב ברוז' וראפיד וינה.
    אם הסיבובים היו כמו הליגות הרגילות ברוז' הייתה יוצאת במחזור הבא למשחק חוץ בדלה אלפי, מה שהיה יוצר אצלה 3 משחקי חוץ רצופים

12. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

http://www.ajax-usa.com/teams/01-02/assets/psv-t.Xxx

פ.ס.וו איינדהובן קיימה אחר הצהריים את האימון האחרון שלה לקראת המשחק מחר בפיליפס סטדיום מול הרוסונרי.
    באימון תורגלו בעיקר הסיומת מול השער ומשחק תחת לחץ.

http://english.psv.nl/upload/89443_296_1130769797497-Training311005-3757.Xxx
    ט-י-מ-י ט-י-מ-י ט-י-מ-י סימונס.

דאגה גדולה בפיליפס סטדיום וכאב ראש גדול להידינק,כאשר לא ברורים כושרם של אפאלי(שכבש שער נפלא בשבת,אך נפצע במפשעה) ואלכס,הבלם הנפלא,שנפגע בברך. רק סמוך לשריקת הפתיחה נדע האם הם ישחקו.

במסיבת העיתונאים שנערכה היום,דיבר על הידינק על בעית הפציעות: "אלכס נפגע בברך במשחק הליגה האחרון מול טוונטה,ועדיין לא החלים. אפאלי סוחב בעיה במפשעה ומחר נערוך לו מבחן כשירות." כשנשאל האם יתכן ואסיאטי בן ה17 יחליף את אפאלי,השיב הידינק: " לא אהסס להשתמש בבחור בן 17 בהרכב הפותח".
    פ.ס.וו צפוייה לשחק מחר כדורגל התקפי,כשהדיווחים האחרונים מצביעים שגם הסלנק,גם רוברט גם פארפאן וגם ביזלי יפתחו בהרכב.

בקשר למילאן הידנינק לא הרחיב ורק נתן את הכבוד המגיע כשטען שזו אולי הקבוצה המאוזנת ביותר בעולם.

האימון של מילאן נערך בדלתיים סגורות.

http://english.psv.nl/upload/89448_296_1130769935409-Persconf311005-3751.Xxx
    בעית פציעות קטנה?.

נימה אישית,אני אף פעם,(טוב נו,חוץ מהנאצים מפיינורד.) לא אהמר נגד הולנדיות. נראה לכם עכשיו שאני יתחיל?

אחד.באנקר.

http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue3.Xxx

13. Alvaro Recoba משתמשים של כבוד היכל התהילה

ארז, אתה עוד מוסיף לי את הפציעות לרשימת הסיבות שמילאן תנצח? מדובר בשני שחקנים משמעותיים, למרות שהעונה בכלל הקבוצה באירופה לא מזכירה את הצל שלה מהעונה האירופאית שעברה. 2 באנקר!

14. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

טוב נו,לא אמרתי שמילאן לא פייבורייטת ברורה. אבל הלב שלי לא ילך נגד הולנד. חוץ מזה שאני היחיד שאמרתי שאני לא רואה את מילאן מנצחת בסן סירו את איינדהובן. די גיחכו פה.
    תאמת אפילו אני גיחכתי על מה שאמרתי...בסוף צדקתי.גם פוקסים נחשבים. :aaa031:

עידכון קצרצר מאייאקס:
    הקבוצה סיימה לפני שעה קלה את האימון האחרונה שלה בארינה. טרבלסי וחריסטאס הפצועים לא יטוסו לשוויץ.פינאר,אמנולסון ומאדורו גם סוחבים פציעות קלות,אך יהיו כשירים למשחק ברביעי.

עידכונים מחר...

נערך לאחרונה ב: ‏31/10/05
  15. Alvaro Recoba משתמשים של כבוד היכל התהילה