נקבעו המשחקים לשמינית גמר ליגת האלופות

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י Obafemi, ‏12/9/05.

1. jimiwallas Member

בליברפול לא מבינים דבר אחד , פעם אחת הכניסו אותם שלא בצדק למפעל , אי אפשר כול שנה לסיים מקום 5 ואז להגיע לליגת האלופות ...
    אם הם ממשיכים ככה בליגה , חבל להם על הזמן .

ומי אמר בכלל שהשנה הם מועמדים לתואר ?!
    נכון שגם שנה שעברה אמרנו אותו דבר , אבל השנה יש משהו שונה .
    צ'לסי , באיירן מינכן , ברצלונה , יובנטוס , מילאן , כול אלה עדיפות על ליברפול .

ואיזה ניצחון זה היה אתמול , ניצחון בלחץ ....בקושי ניצחו שם ....

2. eastlands Member

בקושי הם ניצחו שם? על מה אתה מדבר , 6-0 היה משקף את המצבים הבטוחים שהם החמיצו , אתה כמו שגיא כהן מפרשן משחק שלא ראית .
    אני בכלל לא אוהב את הכדורגל של ליברפול העונה , אבל עוד מוקדם להספיד אותם , אני יכול להבטיח לך שהם יעלו לשמינית , ואז בפברואר אף אחד לא יכול לדעת מה יהיה כושרם , אולי בניטז יכנע ללחץ ויתחיל לשחק כדורגל יותר חיובי בצד ההתקפי , כמובן שמבחינת ההגנה מצבם מצויין .

3. jimiwallas Member

ממה שאני ראיתי , גם לבלגים היה מצבים אז ....

6-0 ?!

נו באמת ...

4. eastlands Member

זאת הבעיה ממה שאתה ראית , מלבד מצב אחד בדקה הראשונה הבלגים לא היו יריב בכלל , ואוליי טעיתי בכך שהיה צריך להיות 6-1 , השוער הבלגי היה נפלא אתמול ,והוא לבדו הציל אותם מתבוסה .
    זה כמו שבטיס היו טובים אתמול 15 דקות ראשונות ,ואחר כך חטפו 4 .

5. Jose Mourinho Member

לא צריך להגזים 6-0, 3-0 לליברפול היה יותר משקף.

6. רפאל Member

ראיתי במקביל את המשחק של ליברפול במסך הקטן של הPIP בטלוויזיה וגם אנדרלכט הגיעו להמו מצבים ומה גם הגיע להם פנדל מנגיעת יד במחצית הראשונה.

7. קינג לדלי Member

רק ריסה לבד הגיע 6 פעמים מול שוער.
    לא כוחות.

8. zizou Member

ליברפול הייתה צריכה לפתוח להם את התחת, סיסה החטיא כמה פעמים, והיו מצבים גם לסיסוקו, וריסה, שמראה שהוא שחקן קו נהדר פשוט, איך לא מעריכים אותו מספיק? לולא איש הגומי, פרוטו, אנדרלכט היו חוזרים עם רשת מחוררת. גם אני מתקשה להבין את רפא בניטז, כי חלוץ כמו סיסה לא מוצאים כל יום, והוא כל כך מתאים ומשתלב עם השיטה של ליברפול וההיסטוריה שלה. ואל תצחקו על השרוך, יש לו טכניקה טובה, והוא משחק פיבוט מצוין, הוא צריך עוד קצת זמן להראות את מה שיש לו. כמובן שהיה לו עדיף לשחק כדורעף, אבל איפה הכסף בזה? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx

אתמול דיברו על זה באולפן על הדרך של רפא בניטז בקבוצה, ומה שהוא מנסה לעשות איתה. שנה שעברה בצ'מפניוז הם הצליחו בעיקר בגלל עבודה קשה, לא ניצוץ, לא קסם, אלא דם יזע ודמעות, אם לצטט את צ'רצ'יל. השנה עושה רושם שזה לא יספיק להם, לא בליגה, ובטוח שלא בליגת האלופות. אני מתחיל לפקפק בדרך של בניטז, אולי בספרד זה היה הולך אבל באנגליה עושה רושם שהוא הולך לכיוון לא ברור.

בקשר להגנה של בטיס, היא באמת לא משהו, אבל זה מנסיבות עגומות למדי. מלי לא מגן שמאלי, לואיס פרננדז המגן השמאלי של בטיס, שהיה מצוין שנה שעברה בלה-ליגה, פצוע כבר תקופה ארוכה, ואין לו באמת מחליף ראוי. דויד ריבאס וחואניטו הם בלמים טובים ויציבים, אבל מול דרוגבה וחברים זה קשה, פשוט קשה.

9. Barcik Member

אני לגמרי מסכים איתך, אבל זה לא מה שאמרתי. השוני בין שיטת ליגה וגביע הוא המנטליות. אבל הוא אמר "ליברפול משחקת גרוע בליגה האנגלית, כי שם משחק הגנתי לא עובד". וזה פשוט שטויות.

10. Barcik Member

ליתר דיוק, ההגנה של בטיס הייתה ונשארה חרא.

11. RMCF Member

נו, אז לזה התכוונתי. בליגת האלופות קל יותר לשחק הגנתי, כי שם זה שיטת נוק-אאוט, ואילו בליגה אי אפשר להגיע רחוק ככה, בגלל שיש הרבה יותר משחקים וקשה להתמיד.
    חוץ מזה, עובדתית בליגה האנגלית כמעט ואין בנוקרים וכאלה, לעומת הליגה האיטלקית, הספרדית ועוד.

12. רפאל Member

דווקא השנה בליגה האנגלית בכל מחזור יש כמה תוצאות של 0-0 (תודות בעיקר לליברפול).

13. Barcik Member

שוב, זה לא קשור בכלום לכדורגל. הכל המנטליות. אם ליברפול עולה למחזור 23 מול אסטון וילה כמו שהיא עולה לחצי גמר מול צ'לסי, יתכן מאוד שהיא הייתה מתחרה על האליפות. אבל זה לא בר-ביצוע על גבי 38 משחקים, ולכן ליברפול לא תשיג תוצאות בליגה. לא שהיא תשיג אותן באירופה...

14. jimiwallas Member

כול הזמן אנחנו מדברים על ליברפול ובסוף בניטז משתיק אותנו , ומוזר שאף אחד כאן לא לומד מזה לקח .
    אם זה התחיל שנה שעברה שאף אחד לא האמין שהיא תעבור לשלבים כול כך גבוהים , וזה נמשך השנה בזה ש הרבה מאוד הימרו שהיא לא תעלה מהבית הזה ....
    וכול הזמן הם מוכיחים לנו , שבאירופה הם קבוצה חזקה , שקשה לנצח .
    והעובדות מדברות , צ'לסי כבר 3 מפגשים בליגת האלופות לא ניצחה את ליברפול .

שלא תבינו אותי לא נכון , אני גם חושב שליברפול תגיע מקסימום לרבע גמר,אחר כך תבוא איזה קבוצה חזקה .

יש הרבה קבוצות עדיפות על ליברפול כמו צ'לסי , באיירן מינכן , יובנטוס , מילאן , ריאל מדריד (גם הם כן ...) ברצלונה ..

אבל הנקודה היא , שבדיוק לפניי שנה אמרנו את אותו הדבר ו ...

נערך לאחרונה ב: ‏21/10/05
  15. shoval Member

לליברפול אין מספיק עוצמה .......זה הבעייה שלהם לדעתי