במחזור הראשון של ליגת האלופות הוא פשוט קרע אותי מצחוק. עכשיו זה כבר צפוי ולא מצחיק בכלל, באמת צריך לירות בו.
משחק מזוויע של בארסה אתמול. כמה חבל שזה קרה דווקא כאשר בארסה עלתה בהרכב החי חזק שלה (פרט ללארסון), כאשר מארקז בהנגה וואן-בומל בקישור. שלישיית הקישור הקטלונית פשוט נוצחה באופן טוטאלי על ידי היוונים. גם ההתקפה נראתה רע, כאשר רונאלדיניו ממשיך להוציא ממני את מיטב הקללות, ומתחיל להזכיר לי יותר מתמיד את ריבאלדו בעונתיו האחרונה (למי שתוהה, זה ממש לא טוב). אטו גם היה רע למדי, ועושה רושם שהפציעה גדולה גמרה את לארסון. ליונל מסי היה צריך להכנס מוקדם יותר, אבל עיקר הקינה שלי מופנית לאנדרס אינייסטה. בעונה שעברה, הוא היה נכנס בדקה ה- 60 ומשנה את המשחק. עכשיו, החילוף הכל כך מתבקש הזה עוכב, ועוכב ועוכב, וחוסר האמון הזה פוגע במהנדס. די. אינייסטה שחקן טוב מכדי לעלות אבק על הספסל של בארסה. הוא צריך להכנס לרוטציה מלאה על מקום בהרכב. כמו כן, מצאתי את השם לבעיות ההגנה של ברצלונה העונה - קרלס פויול. הקפטן פשוט לא פוגע העונה. האיש שאוכל רונאלדואים לארוחת בוקר קורקס העונה על ידי מגוון חלוצים תמהונים, כולל צמד עמודי חשמל אתמול. החבר'ה סביבו עושים עבודה רעה כרגיל, אבל אם בעונה האחרונה פויול היה מחפה עליהם, העונה הוא מצטרף לפאשלנורים. אני משוכנע שזה זמני בלבד, אבל עד שהקטלוני יחזור לעצמו כל כדור 20 מטר מהשער של בארסה יהפוך לשקשוק ביצים. לפחות אתמול קיבלנו את רפאל מארקז במשחק מצויין, שדאג לקחת את תפקידו של הקפטן ולחפות על כל שטות הגנתית. ללא ספק שחקן המשחק של בארסה. השער של הנרי - אומנות. לצרפתי יש טכניקת בעיטה פשוט מושלמת. הוא לא צריך עוצמה או דיוק עילאי, כל בעיטה הולכת בדיוק לפי הספר. הקטע בו מלר שאל את זוהר, זוכה תואר השחקן הגרוע בתולדות קריסטאל פלאס, על השחקן הגרוע בתולדות אסטון וילה, ועוד המשיך לחפור ולחפור, היה פשוט פרייסלס.
העיקר הספרדים מדברים על חוטבי עצים. בטיס היא קבוצה של חוטבי עצים וחואקין. שאיתו אפילו דל הורנו מסתדר.
לא סתם התייחסו בברנבאו למשחק נגד רוזנבורג בחשש, 1-0 במחצית לרוזנבורג, שער בדקה ה-40 של הקפטן הנורווגי שטראנד. די נמאס. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/let_it_all_out.Xxx
זה שהשחקנים הספרדים ידועים ככסחנים זה ידוע אבל מה שבטיס עושים על המגרש זה כבר ממש מוגזם. זה רק עניין של זמן עד שמישהו שם יספוג אדום.
מחצית די סבירה של מילאן עד עכשיו. היא שולטת בכדור עם 60% ובועטת הרבה מאוד ולא נותנת כלום לאיינדהובן. פ.ס.ו לא בעטו אף בעיטה לשער בינתיים כך שההגנה די בסדר עד עכשיו. בהתקפה ויירי ממש גרוע צריכים להלחילף אותו הוא לא קיים. להכניס או את ג'ילארדינו (שארבל לא קרא אותו על הספסל) או אינזאגי ומהר. שבצ'נקו סימן שהוא רוצה להתחלף וזה מאוד מדאיג אותי כי בלעדיי שבה קשה לנו מאוד להבקיע. נקווה לטוב במחצית השנייה.
מה קורה לאינטר ? הם בכוח רוצים להרוס לי תווינר ... אבל לא משנה , אתמול באיירן מינכן ניצחה , זה מה שחשוב !
יש לי דעה שיובה לפחות ברמה של באיירן, "קבוצה טובה" לא נקבעת לפי משחק אחד, וגם עדיפות של אחת על אחרת, ויובה, עדיין מושלמת באחת משלושת הליגות הבכירות בעולם, ומחזיקה בסגל, שתסכים איתי, לא נופל מבאיירן, אז לקבוע שבאיירן יותר טובה כי משחק אחד היא ניצחה? לא מתאים. סעמק אינטר, בכוח לא יסיימו את הבית הזה בקלות http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx
ובנתיים שני אנשי המפתח שלי עושים מהפך בברנבאו. וודגייט בשער בכורה שהוא לא עצמי, וראול עושים 2-1. רק שימשיכו כך. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/icon_thumright.Xxx
לא מספיק בטיס גרמו לדרגובה לצאת פצוע עכשיו הם גם הרסו את אסיין! מנגד לאנדרלכט הגיע פנדל של 100 אחוז מנגיעת יד של שחקן ליברפול.