אם ראיתי את המשחק או לא זה ממש לא משנה, אני מדבר איתך פה על משהו תאורטי לגמרי, לשפוט על פי משחק אחד זה מטומטם ונאיבי, גם אם היו הבדלי רמות משמעותיים.
רק ברזיל? כולה מונדיאל אחד לפני 2002 קיבלנו מונדיאל ענק שצרפת כיכבה בו ולקחה. אתה כבר קובע מה יהיה במונדיאלים הבאים? מילא להגיד שהעסק סגור ל2006(מה שגם ממש לא נכון כי תמיד יש הפתעות) אבל לקבוע שגם בעוד 5 שנים זה יהיה רק ברזיל זה כבר טימטום... וזה עוד לפני שדיברנו על כל הדברים שיש במונדיאל שהם מעבר לכדורגל..
חברה זה דיון ליגת האלופות ! ובכול זאת מילה קטנה לרפאל - אין לי הרבה מה להגיד חוץ מ להגיד שליגת האלופות עושה לי את זה הרבה יותר .
כמו שאמרתי קודם, ההפסד הזה יעשה את יובנטוס רק יותר חזקה. בעניין צ'לסי, גם היא לא קבוצה מושלמת וגם לא עוד יהיו בעיות, היא עדיין לא פגשה קבוצה כמו באיירן.
דווקא כן, שנה שעברה שבאיירן עוד היו בשיאם. התכוונתי לברזיל בכל הזמנים שכמובן היא הנבחרת מספר 1 ותמיד הם באים פייבורטים למונדיאל. מה גם היא הנבחרת היחידה שהיתה בכל מונדיאל.
אל תבלבל בשכל, כרגע צ'לסי היא הקבוצה היציבה והחזקה ביותר בעולם. ואני מתערב איתכם שהפעם לא יקלו ראש בכל האנדרדוגים למינהם וצ'לסי גם תיקח טריפל.
לאוהדי ריאל שבינינו קצת על המשחק של היום: אחרי תחילת עונה מקרטעת, ריאל חוזרת לשחק כדורגל יציב וטוב עם חמישה ניצחונות רצופים. ריאל אמורה לעבור את המסוכה של רוזנבורג, אבל במועדון לא מראים שאננות. אחרי ההפסד לליון בתחילת הצ'מפיונז, ריאל צריכה לנצח את כל המשחקים הנותרים שלה בשביל לסיים ראשונה (בהנחה שליון תנצח את אולימפיאקוס ורוזנבורג שוב). ריאל זוכרת טוב מאוד כמה קשה היה לכבוש נגד אולימפיאקוס בבית, בניצחון במחזור הקודם 2-1, שהחלוץ הצעיר רוברטו סולדאדו, שהוקפץ מקסטיליה (ריאל מדריד ב') בשביל המשחק הזה, והמשימה היום בלי רונאלדו תהיה קשה לא פחות. במחנה הנורווגי מדברים על העובדה שריאל לא מגיעה עם ההרכב הכי חזק שלה, אבל עדיין מפחד מהיכולות האישיות של השחקנים. רוזנבורג מגיעה אחרי שלושה ניצחונות ליגה שרוממו את הקבוצה מתחתית הסופרליגן הנורווגית, והוציאה אותה כנראה מכלל סכנת ירידה. כאמור רוזנבורג חווה עונה איומה בכל הקשור לליגה הנורווגית, שם אחרי 13 אליפויות הם יסתפקו בהשארות, ויגידו שלום לליגת האלופות לעונה אחת. אחרי עזיבתו של המאמן נילס ארנה אגן שבנה את היסודות של רוזנבורג שהביאו להצלחת בעונת 2002, המאמנים שהגיעו לא הצליחו לשמור על היכולת דאז. כל מה שנשאר להם השנה זה לנסות להשיג את המקום השלישי בבית שמוליך לגביע אופ"א. מבחינת ההרכבים, ריאל מגיע למשחק ללא רונאלדו שיעדר לחודש אחרי הפציעה בדרבי, וללא מיצ'ל סלגאדו שמתח שריר אף הוא במשחק נגד אתלטי. סרחיו ראמוס הבלם הצעיר והמחונן מושעה מהמשחק עקב הכרטיס האדום הלא מוצדק מהמשחק הקודם. רוזנבורג מגיע ללא שני הבלמים רובי ראסל ומייקה קופינן. נוסף לכך השוער אספן יוהנסון והקשר אוריין ברג יעברו מבחן כשירות. ריאל: קסיאס; קרלוס דיוגו, הלגרה, וודגייט, רוברטו קרלוס; זידאן, בפטיסטה, גרסיה, בקהאם; ראול, רוביניו. רוזנבורג: אספן; באסמה, קווארמה, ריסט', דורסין; סטראנד, סקילברד, סולי, בראאטן; הלסטד, שטורפלור. אנשי המפתח מבחינת ריאל הם שניים: האחד, ג'ונתן וודגייט, שמחליף היום את סרחיו ראמוס במרכז ההגנה. אחרי פתיחת עונה איומה מבחינתו, שני שערים עצמיים, אבל עם חזרה ליכולות הפיזיות שלו מלפני הפציעה הוא יצטרך להראות שעדיין יש לו את זה. משחק ראשון מלא לוודי היום ככל הנראה, לושמבורגו סומך עליו לתת תצוגה טובה. השני, ראול, שבהעדרו של רונאלדו צריך להראות שכל מי שהפסיד אותו (וגם כאן בפורום) טעה ובגדול. HALA MADRID!
לא לא רוביניו!!! למה לא גוטי??? חבל. אבל אנחנו צריכים לקרוע אותם לפני ולנסיה. יאללה ריאל (ושפו על הסיקור).
רפאל אם כול הכבוד , שנה שעברה באיירן לא היו הקבוצה שמשחקת השנה . איסמעל הוסיף המון להגנה . דמיקליס פשוט מלך ....והוא שנה שעברה היה בעיקר על הספסל . ובכלל היכולת של באיירן מינכן , והניסיון של הקבוצה הזאת רק הלכו ונהיו גדולים יותר . 2. תסכי איתי רפאל , ואני יודע שאתה אוהד את 2 הקבוצות לכן לא תיהיה לך בעיה להודות , ששנה שעברה באותו מפגש חוזר במינכן , באיירן עלתה על צ'לסי מבחינת היכולת . מבחינת ניצול המצבים - זה כבר היסטוריה . 3. האצטדיון החדש , האווירה שהאוהדים נותנים ....זה + אני לא רוצה להגיד שאם באיירן מינכן תפגוש את צ'לסי היא תעלה , כי אז אני ישמע כמו ילד קטן . אבל מה שכן אני יכול להגיד , זה שאן השנה צ'לסי תגיע למינכן , קשה לי להאמין שהיא תנצח , או אפילו תוציא תיקו . ובכלל , שנה שעברה למי שלא זוכר , זה נגמר 3-2 לבאיירן מינכן . אי אפשר להתווכח אם מה שראינו , השנה באירן מינכן היא מועמדת לתואר , ואני לא חושב שמישהוא פה , חושב אחרת .
jimiwallas אני מסכים איתך, באיירן יותר טובה עם באלאק שסוף סוף התעורר ובעיקר האיצטדיון החדש אבל מנגד גם צ'לסי קצת התחזקו עם אסיין ודרגובה שסוף סוף מראה למה שהוא מסוגל לעשות... שנה שעברה באיירן היו מאוד חזקים לקראת סוף השנה. הלוואי וזה יהיה הגמר של השנה!