נקבעו המשחקים לשמינית גמר ליגת האלופות

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י Obafemi, ‏12/9/05.

1. Sir Alex Las' Killa

אתה משווה את כל אלו לעומת אינספור שבחיים והילולים ליובנטוס, עד הדקה ה74 הוא לא הבין שיובנטוס הולכת להפסיד. אין לי מושג מה הוא מנסה לעשות...

2. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

הוא לא מנסה לעשות כלום.הוא אמר בבירור שבאיירן הייתה טובה יותר,וכן השער השני היה משו שאנחנו לא רגילים לראות ביובה בגלל זה הוא אמר את זה.אני לא אומר שהייתה תפסיה או משו כי לא הייתה אבל זה החלט היה מוזר שדימקליס מסתובב לו פתאום חופשי ברחבה.

3. jimiwallas Member

1. דמיקליס שחקן אם נגיחה מעולה .
    אחד הנוגחים הטובים בעולם .
    גם בליגה הוא שם הרבה גולים בנגיחה .

2. מה שנתן לו קצת חופש בשער השני , זה היה מקאיי , שלקח את טורם לקורה הקרובה ובעצם פינה מקום באמצע .

3. הפרשנים , אפילו לא שווה לכתוב בשבילם תגובה .

4. RMCF Member

לא בדיוק. נתתי גרסה משלי. מינכן (בגרמנית) מבוטאת יותר כמיונכן ולא כמואנכן, רק שאין עצירה בין "מ" ל-"יו"... נו, כמו ברוסית. טוב, קשה להסביר את זה.

אגב, לגבי השער הראשון של באיירן, הוא חוקי בכלל? כי יובה תכננה לצאת להתקפה והשופט פשוט מנע ממנה את זה ונתן את הכדור לבאיירן, מה שהוביל כעבור מספר שניות (ובעזרתו האדיבה של אביאטי) לשער.

5. juventiner Member

כמו שאמרתי לעצמי באותו הרגע...לא צריך לעשות חוק כלשהוא שכשכדור פוגע בשופט ומשנה כיוון (כמובן אם הכדור עובר מקבוצה אחת לשניה) אז צריך לעצור את המשחק והאחרונה שהיתה בשליטה צריכה להוציא חוץ?

6. רפאל Member

נכון דמיקלס אכן שחקן עם ראש טוב שכבש כבר כמה שערים בנגיחות מהקרנות ומשום מה זה מאוד הפתיע את שגיא אתמול.

כשבאיירן הפסידו נקודות בליגה לפחות התנחמתי קצת בזה שככה הם יבואו יותר מוכנים למפגש נגד יובה שהם כל הזמן ניצחו באיטליה והם יבואו קצת שאננים נגד באיירן וזה אכן מה שקרה בסוף.

שימו לב לנתון מעניין על צ'לסי:
    *מאז ההפסד 0-2 לבשיקטש לפני מעט יותר משנתיים, צ'לסי בלתי מנוצחת בבית כבר 12 משחקים בליגת האלופות*

נערך לאחרונה ב: ‏19/10/05
  7. RMCF Member

זה לא נתון כזה מדהים, גם ריאל בלתי מנוצחת בבית 12 משחקים.

8. yakirmaimon Member

אך, צביעות מסורתית. אז להפסיד בחוץ למינכן, עושה את יובה יותר חלשה מבאיירן? נכון שאתמול באיירן הייתה יותר טובה, אבל נמאס לראות איך אנשים משליכים את המשחק הזה על יכולתה של כל קבוצה, יש עוד שבועיים משחק בדלה אלפי, ותרשום את ההבטחה שלי פה, באיירן הולכת לשם במטרה להפסיד, היא לא תכבוש אפילו שער אחד בדלה אלפי, ותפסיד בבושת פנים.
    ויירה יחזור, זבינה, יובה תראה הרבה יותר טוב. אני מקווה שאביאטי לא יעשה שטויות כמו אתמול, בכל זאת השער הראשון הוא פשוט שערורייתי, והוא זה שנתן דחיפה חזקה לבאיירן, שגם ככה פתחה טוב את המשחק, באיצטדיונה הביתי, עם הקהל הסוחף הזה.
    בקשר לזה שאומרים, שאין ליובה מחליפים ראויים, כנראה שאנשים פה לא מבינים כדורגל, הרי בכל קבוצה יש מספר שחקנים קדושים, שתוציא אחד מהם, והקבוצה תתקשה להסתדר מבלעדיהם.

9. jimiwallas Member

אתמול ניצחנו אותכם ?
    יש לי שבועיים להתלהב ולך אין זכות לערער על כך .
    נכון לעכשיו , באיירן מינכן קבוצה טובה יותר מיובה .

רוצה הוחכה ?

אתמול ניצחנו אותכם, ובמזל , בזכות אותו אביטי שאתה מזכיר זה לא נגמר 5-0 .
    (אבייטי , ותוסיף גם את מקאיי שלא היה בכלל חד )

חוץ מזה , שבאיירן תעלה אם אותו הרכב שעלתה היום (ושוויני במקום ליזארזו ) ובאיירן תנצח גם בטורינו אל תדאג .

למרות שיהיה נורא קשה , אבל אין סיבה שלא .
    באיירן לא נופלת מיובה בשום דבר .

ואני יחזור על זה עוד פעם , התוצאה משקרת .
    המשחק אתמול היה צריך להגמר הרבה הרבה יותר מהפרש של שער 1 בין 2 הקבוצות .

10. Robin Member

האוהדים של ספארטה לא היו במשחק בגלל שהיה לספארטה עונש של שני משחקים ללא קהל (חלקי, נראה לי שרק יציעים מסוימים סגרו) בגלל שהקהל שלה עשה קולות של קופים לשחקני אייאקס השחורים (ובעיקר לריאן באבל). אני לא מבין איך אף אחד מה"פרשנים" לא ידע את זה ושעה הם אומרים שלא ברור למה אין אוהדים.

11. Sir Alex Las' Killa

בהחלט יובה לא יצרה שום דבר אתמול, באירן סגרה כל ניסון של יובה{ולא היו הרבה כאלו}.

באירן קבוצה טובה יותר מיובה, המשחק אתמול היה ראייה מוצקת לכך ששחקני באירן לא מוערכים מספיק. זי רוברטו, דמיקאלס וגם סאניול נתנו אתמול משחק ענק. אבל שגיא כהן העדיף להתמקד בקשר האחורי ההוא שהגיע מלאציו...

12. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

אתם באמת מצחיקים אותי, ואם יובה מנצחת עוד שבועיים אז יובה פתאום קבוצה יותר טובה מבאיירן?

13. ירון זהבי Member

כמה יהירות יכולה להיות אצלכם, אוהדי הגברת ההזקנה הנחמדים?? לא זוכרים שגם בשנה שעברה הייתם צריכים רק אחד אפס קטן בייתי מול קבוצה אומללה כמו ליברפול, לא נראה לי שמישהו זקוק לרענון של הזכרון או משהו. אז מהיכן נובעת היהירות שתנצחו את באיירן בקלות בבית בעוד שבועיים??
    ולגבי המספידים או המהללים את ארסנל חכו בסבלנות. כמו גם לגבי עוד קבוצות, הקביעות הנחרצות כאילו צ'לסי כבר נמצאת בפאריס ויובנטוס היא הקבוצה בשנייה בטיבה באירופה יכולות להתנפץ בין רגע עם פציעה של שחקנים מרכזיים, טעות קטנה של שוער בשלבי ההכרעה, או רכש חכם בחלון ההעברות. כך שלהכתיר אלופות או פינאליסטיות בשלב הזה של העונה יהיה מוקדם מדי. בייחוד לאור שתי העונות האחרונות והיורו האחרון שהוכיחו כי לא די בסגל מעולה ובכדורגל טוב צריך גם מצרכים נוספים שלא ממש קשורים לעיתים לשדה המגרש. תשומת לב רבה מדי ניתנת אגב לדבריהם של הפרשנים ובראשם מר כהן הנכבד תפקידם להוסיף צבע ולהאיר את המשחק. אבל לא כל מילה שיוצאת מהפה שלהם היא קדושה ולהיתפס לדבריהם רק מוביל למרמור ולמחשבה כמה הם טפשים או משהו , לכל אחד זכות להביע את דעתו לכן קיימים הפורומים השונים, בין אם זה כאן באינטרנט או בפאב הסמוך למקום ביתכם שגם שם אני בטוח יש פרשנים לא פחות טובים ובעצם טובים בהרבה מאלו שעל מרקענו- בייחוד שחקן קריסטל פאלאס לשעבר.
    עדיין כמובן ניתן לנתח את הקבוצות על פי משחקיהן עד כה, אבל צריך לקחת בחשבון שהעונה עדיין בחיתוליה ובסיומה יש את המונדיאל דבר שתמיד משפיע על הכנות של קבוצות ועל הישורת האחרונה של הליגות השונות. לטעמי על פי המשחקים עד כה יש כמה נקודות ברורות, באיירן היא אכן אגוז קשה מאוד לפיצוח ולאו דווקא בגלל המשחק אמש אליו יובה לא ממש הגיעה. בארסה שנחשבת לאחת המועמדות הגדולות צריכה לייצב בדחיפות את ההגנה ובמידה והיא תעשה זאת(לא לשכוח את חלון ההעברות של ינואר..) רק אז היא תוכל לקרוע תיגר על התואר למרות השאיפה של רובנו אני מקווה, לראות קבוצה שיכולה לספוג שערים ולהבקיע בחזרה אחד יותר ובדרך הזו לקחת תואר. מילאן עדיין לא חוזרת לעצמה, אבל מבחינת פוטנציאל היא נוגעת בשמיים, משחק המבחן הקשה הערב יכול לקבוע רבות להמשך העונה. המשחק הערב מאוד קשה לניבוי , אני מהמר על תוצאת תיקו, עם העדפה מסויימת למילאנזים, למרות שהידיניק מצליח באופן מדהים כנראה לשקם שוב את ההריסות לאחר המכירה של הכוכבים, הקבוצה שלו מתייצבת ובליגה היא בדרך לפיסגה(אייאקס יכולים רק לחלום על ניצחון בפיליפס סטדיון ביום ראשון).
    הקבוצה שלטעמי תדבר עוד הרבה למרות הגמגומים בהגנה היא דווקא ריאל , שהשנה נראית לי כקבוצה שהדברים יתחברו לה בדיוק בזמן וכשהם יתחברו אני לא מאחל לאף קבוצה להיות בצד השני.

14. רפאל Member

יש לי שאלה מאוד מעניינת...
    מה יותר מעניין אתכם, גמר ליגת האלופות או גמר המונדיאל?
    לפני שאתם עונים את "ברור שגמר המונדיאל http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx " אני רוצה שתסבירו לי במה טוב יותר טורניר עולמי של פעם ב-4 שנים שרק ברזיל מככבת בו מול טורניר של השחקנים הטובים ביותר בעולם (אל תשכחו את כל הכוכבים שלא יהיו במונדיאל) עם היריבות הגדולה בין המועדונים ומספר קבוצות שוות (ריאל,בארסה,צ'לסי, יובנטוס, מילאן, אינטר ובאיירן ).
    אין הבדל גדול נכון, אבל אני חושב שכדאי שנעמיק לעומק את הדיון הזה.

15. jimiwallas Member

שמע , אתה מן הסתם לא ראית את המשחק ( לפי מה שכתבת) אז לך איך נומר , אין ממש זכות דיבור בעניין .

אני מציע לך לראות שידור חוזר ולראות בעצמך שאם קצר יותר חדות אצל מקאיי וקצת יותר ריכוז זה היה 5-0