נקבעו המשחקים לשמינית גמר ליגת האלופות

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י Obafemi, ‏12/9/05.

1. רפאל Member

שמתם לב עד כמה ליגת האלופות הפכה להיות בדיחה?
    תראו למשל את בית ד של יונייטד, ליל, ויאריאל ובנפיקה.
    יונייטד במשבר בפריימרליג.
    ויאריאל רק מקום 9 בספרד.
    בנפיקה מקום 6 בליגה הפורטוגלית!!!
    ליל מקום 8 בליגה הצרפתית.

ועוד לא אמרתי מילה על הבית של ארסנל http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/rolleyes.Xxx

2. Ampelmann Member

ה"חזיר הממריא" (לירן, אני לא אשכח לך את זה...חחחח) שווינשטינגר, ממש לא זכאי למחמאות הערב. במקום להודות על זה שמאגאת' שבר את כל הפרוצדורה כדי לדחוף אותו בהרכב הוא רק עשה פוזות על זה שהוא בהגנה...אפשר אפילו די להאשים אותו על זה שבדקה השמונים ומשהו הוא העיף כדור די אבוד לקרן*...

עריכה: קרן שהפכה לשער

3. Alexander Hleb Member

מה קשור בדיחה? זה שארסנל מקום 9 אתה באמת חושב שהיא הקבוצה התשיעית בטיבה בליגה? היית מעדיף לראות את וויגן בצ'מפיונס?
    חוץ מזה הדירוג הנוכחי של הקבוצות לא אומר כלום. משנה איפה הן מסיימות את העונה

4. רפאל Member

אני לא מדבר על ארסנל, אני דווקא מדבר על היריבות שלה.
    איאקס מקום 5 בליגה ההולנדית
    תון
    וספרטה פראג עם 4 הפסדי ליגה רצופים.

5. Alvaro Recoba משתמשים של כבוד היכל התהילה

חזרתי מהכאמל... מה אני אגיד, באירן הציגו פשוט כדורגל נפלא. כדורגל של אלופת אירופה שבדרך ואני משוכנע שאם הם יתמידו בכזו יכולת גם מוריניו לא יכול עליהם. פשוט משחק מצוין בעיקר של באלאק ודמיקליס במרכז הקישור שניצלו את העדרו של ויירה ואת ההופעה העלובה של ג'יאניקדה כדי לחגוג במרכז המגרש ולהביא לבאירן את השליטה. דווקא דייסלר, למרות השער (העלוב להחריד.. שוער בשביל מה יש ידיים?) היה מהחלשים, וגם החלוצים לא שיחקו טוב אבל ההגנה הייתה פשוט מעולה, כשלוסיו שיתק את זלאטן ואיסמעיל תיסכל את טרזגה.

יובנטוס לא שיחקה טוב, והיה צריך להגמר רע יותר על לוח התוצאות. אני שמח שגם במשחק כזה מצאנו שער שלמעשה גורם לכך ש 0-1 בדלה אלפי יביא מקום ראשון בבית. דווקא בדקות האחרונות שיחקנו טוב והגענו לכמה מצבים כך שהשער לא הגיע משום מקום, אבל כמובן שיצאנו בזול יחסית.

6. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני חושב שאחרי המחזור היום הוסרו כל הספקות - צ'לסי הקבוצה הכי טובה באירופה בפער גדול מכל השאר.

7. רפאל Member

באיירן ויובה לא צריכות לדאוג אם הם יסיימו במקום השני כי הן מספיק חזקות לעבור כל יריבה וכמו שזה נראה עכשיו הן יכולות לפגוש בשמינית קבוצות חלשות כמו יונייטד וארסנל.

8. נדב מיכאלי Member

למה אנשים פה מזלזלים בארסנל?
    אמרו היום באולפן ליגת האלופות דבר נכון,ארסנל ויתרה על האליפות,כניראה אין סיכוי השנה מול צ'לסי אז הם יוכלו להתרכז בשיא הכח בליגת האלופות
    בשנים עברו הם היו עסוקים גם בתחרות על האליפות וגם על ליגת האלופות,הפעם אין להם את התחרות הזאת וזה יכול לפעול לטובתם.
    ארסנל עלתה במחזור השלישי בסה"כ ,אם היא תגיע לרבע הגמר השמיים הם הגבול,חוץ מזה הגיע הזמן שונגר יביא לארסנל גם תואר מחוץ לאנגליה.

9. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

למי שלא רואה את יובה ולא עוקב - היא פשוט שיחקה כמו שהיא משחקת בליגה מול קבוצת תחתית,לא מבריקה,לא יותר מידי טובה,אך גם לא קורסת וגרועה.הבעיה של קאפלו שיש הבדל בין מסינה ולבין באיירן,הבדל גדול!עוד בעיה של קאפלו היא האגף הימני,שיבין שיש לו כזה תותח ורסטילי כמו זמברוטה שישים אותו בימין!ואת בלאזי בקישור ליד אמרסון מתי שויירה לא נמצא,הרי ג'יאניקדה לא מנוסה ברמות האלה וגם ככה המשחק שלו היה כזה טוב,פשוט לשים את השחקן הנכון בעמדה הנכונה.חשוב לציין את אמרסון שגם כמו כל יובה בזמן האחרון די בינונית,ולא דורסנית,הרי את אסקולי כמה הם ניצחו?2-1 משני הברקות של אלכס.... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx גם תוראם היה מתחת לבינוני,וחבל כי גם פסוטו יכל למלא איזה מחצית בכמגן ימני,מה חבל?זאת יובה השנואה! http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx
    דבר אחרון על פועלי הפיאט החרוצים - אביאטי,שוער כל כך נהדר ומוכשר,רק הדבר שחסר לו הוא יציבות ובגלל זה דידה אצלנו.

דרך אגב - GRAZIE BAVIERA DI MONACO,GRAZIE BALLACK,SAGNOL,ZE ROBERTO E DEMICHELIS!

נערך לאחרונה ב: ‏19/10/05
  10. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

נו, קודם כל לעלות מבית כשהיריבה הראויה היחידה בו היא שאריות אייקס אמסטרדם, עם כל הכבוד..

שנית, אצל ארסנל כידוע, כשמגיעים לרבע גמר, שם זה גם הגבול http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx

11. Ampelmann Member

אם לא הייתי מוציא את העצבים שלי קודם היתה לי תגובה יותר ארוכה, אבל בגלל שעכשיו אני כבר רגוע, אני אתייחס רק לדבר אחד...
    האיטלקים עד כדי כך גרועים בגאוגרפיה שהם חושבים שמינכן זה מונאקו?!...חחחח זה תמיד הרג אותי...

12. Alexander Hleb Member

אין כזה דבר שהליגה גמורה אז מתרכזים רק באירופה !
    כדי להגיע לצ'מפיונס בשנה הבאה, ארסנל צריכה לסיים בצמרת (בהנחה שלא נזכה בגביע :aaa025: ).
    אם ונגר לא ישים ז*ן על הליגה אז גם לא נגיע לשם. במצב של ארסנל, יונייטד וליברפול היום, גם אם הן רוצות בשום מגרש 3 הנקודות לא מובטחות וגם לא נקודה 1 (ראה מקרה ווסט ברומיץ'). אז בקיצר זה בולשיט.

13. נדב מיכאלי Member

לא למדתם משהו ממקרה פורטו ,מונאקו וליברפול?
    אל תספידו את האנדרדוג.

14. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

מה תגיד על זה? שטוטגרט זה סטוקארדה {STOCCARDA] ואפילו מיינץ זה מאגונצה {MAGONZA],עוד?
    מונאקו אומרים פרינצ'יפאטו די מונאקו או מונטה קארלו.

15. נדב מיכאלי Member

אני לא אומר שארסנל לא תנצח בליגה ורק תיתרכז בליגת האלופות
    אני אומר שבליגה הוא יוכל לשתף יותר שחקנים צעירים ובליגת האלופות לעלות עם הרכב חזק יותר.
    סיפור האליפות גמור באנגליה וחבל.