אוי ואבוי! תצוגת בלהות באורך 83 דקות של יובנטוס. מסירות ארוכות שמקורן בחוסר סבלנות, יום מחריד של קייליני וטעות שוער שמתאימה יותר לשכונה (הכדור חמק לו מתחת ליד ופגע ברגל http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/5eek.Xxx http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx ) אין מה לומר, זה היה יותר הפסד של יובה מנצחון של באיירן...אפילו שאפשר לשבח את באלאק ואת קאן (ואתם יודעים מה, גם את אביאטי, סה"כ הוא כן היה טוב אם שוכחים לו את הדקה ה-32). כל המשחק הזה התבטא בעיקר בחוסר סבלנות והשער, שאולי יציל את יובה, הגיע באמת בגלל שלקראת סוף המשחק השחקנים של באיירן כבר היו שאננים לגמרי והורידו הילוך, כל המשחק הם לא הפסידו כ"כ הרבה כדורים כמו באותן חמש דקות של חיוכים לקהל...
השיפוט היה מצויין.משחק לא טוב של יובה ואני מוכרח לציין שבאיירן מאוד הרשימה אותי. כל המשחק לא ראיתי התקפה אחת טובה של יובה, ומה עוד? כל פעם שויירה יהיה חסר בליגת האלופות או אמרסון אז יובה לא תהיה טובה? והנקודה היא שאין לה מחליפים ראויים לעמדות האלו. זלאטאן כהרגלו מראה איזה שחקן מלוכלך ושובר את לוסיו בכל מצב,והשאר בכלל לא מורגשים,קיילני עדיין ןלא משנה את דעתי עליו,שחקן שפשוט לא מתאים לרמה של יובה. בקיצור באיירן הייתה הרבה יותר טובה מיובה היום ואם לשפוט לפי המשחק,לא הגיע ליובנטוס להבקיע את השער,מה גם שראינו היום מה קורה כשיובנטוס בפיגור. לגבי באיירן כבר דיברתי,הגנה שסגרה מצויין את יובנטוס,הסגירה המצויינת על אמרסון והלחץ,הכל ביחד יצר את הניצחון היפה הזה. :aaa025:
זה לא שיובה לא באה לשחק , זה שבאיירן מינכן סגרה בצורה מושלמת . וסוף וסוף תסכימו איתי שלוסיו הוא הבלם הכי טוב בעולם , גם זלאטאן אם כול הכוח שלו לא הצליח לעבור את לוסיו פעם אחת - והוא ניסה ! דמיקליס היה היום ע-נ-ק הגיע לכול כדור גובה , כך גם בחלק ההתקפי רוקה סנטה כרוז . ומקאיי ? איי מה יהיה אם הבחור הזה שאני כול כך אוהב ..... גם כשהוא מחטיא כול הקהל עומד ומוחא לו כפיים . זה רוברטו - ענק ! גם כן נתן משחק גדול , שחקן ענק ! שווינשטיגר - היה מצוין ! והוא עוד בכלל קשר ! באלאק - נו טוב , זה באלאק סניול - מלך ! כול אחד שאני לא יעבור .... תענוג פשוט כך . תענוג .
ראיתי את רוב המשחק בין באיירן ליובה נהניתי מאד,כדורגל נפלא של באיירן יובה לא עשתה כלום ,ניראתה מפוחדת מבוהלת ולא יודעת מה לעשות על המגרש וחבל . ראיתי גם את ההחמצה של אטו אני מסכים עם זוהר שאמר שהוא זילזל ,אחרי שהוא עבר את השוער הוא היה צריך לבעוט ולא להמשיך לכדרר ,החמצה ענקית של אטו ומשחק די משעמם בין פנא לבארסה. נ.ב. הנרי חזר -ארסנל חזרה ביחד איתו. אוהדי ארסנל תנצלו כל רגע ששחקן כזה נמצא אצליכם כי כשהוא יפרוש אתם נורא תיתגעגעו .
בגלל משחק טוב אחד לעומת מלא משחקים אחרים שהוא דפק לקבוצה שלו? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/huh.Xxx צודק, ממתי קשרים תורמים בכלל http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx רק לי מפריע משהו השנה? אני מסיים את הביתספר בדיוק בזמן לתחילת המחצית השנייה, בזמן שבכל הערוצים שמשדרים יש פרסומות, אני נכנס לראות תוצאות בזמן אמת, וכבר פעם שלישית או רביעית שאני רואה ברוב המשחקים 0-0, אני לא אתפלא אם זה הפתיחה הכי רעה של הצ'מפיונס. ראיתי השנה רק מחצית אחת במלואה וגם זה היה אינטר - ריינג'רס, כי זאת אינטר אחרי הכל. נכון שגם לערוצים, שמתעקשים לשדר את האנגליות יש חלק (אני אוהב את האנגליות, אבל לא נהנה מאף אחת מארבעת הנציגות באלופות), אבל גם המשחקים פשוט לא עושים לי את זה כמו בעבר. זה רק אני?
אם היית רואה את המשחק היית מבין למה אני כתבתי את מה שכתבתי . (כי הוא שיחק מגן ....) מבין ? פעם הבאה בלי פוזות .
כל הכבוד לבאיירן באמת פתחו ליובה ת'צורה. התוצאה ממש לא משקפת יובה הבקיעו את הגול שלהם בגלל ריפיון של באיירן בדקות האחרונות. הורגש מאוד החיסרון של ויירה והמשחק לשי ובה הלך על כדורים ארוכים לחלוצים שלא עשו כלום. העיקר שהיום באיירן הכתירה את עכצמה לאחת המועמדות הגדולות לזכייה לאלו שהיה ספק בכלל קודם וגם היא הראיתה שיובה לא בלתי ניתנת לעצירה. בקשר לגולים, גול ענק של הנרי וגול ענק של פרננדס מבנפיקה. אבל למרות הגולים היפים , היה מחזור לא משהו עד עכשיו....נקווה לטוב יותר מחר!
ועוד מילה קטנה על דמיקליס ע-נ-ק פשוט שחקן גדול ! איזה משחק יאוארדי בלי עין רע טפו טפו טפו שחקן גדול !
אם יובה לא מצליחה להביא את בונרה לפני שהוא עוזב לקבוצה גדולה אחרת העמדה הזאת תישאר חלשה כל כך... כשווירה ובופון יחזרו, פשוט לא יהיו ת'נקודות תורפה האלו, יובה תהייה בלתי מנוצחת.