אי אפשר לדעת בקשר לויאריאל. אולי ריקלמה ישפר להם את המשחק בצורה אדירה כשיחזור.. אבל מצד שני, ליגה ספרדית זה לא אירופה. לריקלמה לוקח קצת זמן לפני שהוא עושה את הפעולה שלו, וגם אם היא יוצאת נהדרת.. אני מניח שמול מנצ'סטר היו לוקחים לו כבר את הכדור. בגלל זה בעצם העדיפו לא להשאיר אותו בברצלונה(לא קשור רק לזה שהוא זר) בגלל שסגנון המשחק הדי איטי שלו לא התאים להם.
שסק, מה אנחנו רוצים??? אחרי כל הדיבורים על הצוללת היא פשוט טבעה! זה הכדורגל המלהיב שלה? מה הקשר לפעם ראשונה בליגת האלופות,אתה בעצמך הבאת רשימה של שחקנים סופר מנוסים בכל הרמות זה לא ילדים בני 18 שקיבלו פיק ברכיים, ולחשוב שאני חששתי מהמשחק הזה....איך טעיתי? אבל כרגיל מתחילים התירוצים,בלי ריקלמה,בלי שריקלמה, אז מה?יונייטד בלי 2 שחקני הרכב(קין,נוויל)עם מגן ענק שנפצע מוקדם במשחק ומוחלף ע'י צעיר שזה בכלל לא התפקיד שלו ו25 דקות בלי השחקן הטוב ביותר שלה שהורחק,אז אני לא רואה שמישהו מאנשי יונייטד מתרץ כמוך!אבל אנחנו כבר רגילים.
אותה ארסנל שניצחה בדקה האחרונה משער הכי פוקסיונרי שיכול להיות את ת'ון? אולי איאקס קבוצה די אפורה וחוץ מכמה שחקנים כמו שניידר ובאבל אין לה הרבה מה להציע, אבל לא להגזים. פירלו אם הייתי יכול הייתי מוסיף סעיף 6. ליברפול במשחק פשוט מבזה מנצחת בבטיס.
אין מה לדבר על פנא, העיפה את שום, המאמן שהביא לה דאבל אחרי שהאולימפיקו שלטו בליגה במשך כ-7 שנים תמימות, והנה הם לקחו עוד אליפות. פשוט חרפה.
סטרטפורד, אתם לא מנצחים את ויאריאל באולד טראפורד. דניאל אמר נכון- רוב שחקני ויאריאל היו ביום טוב, וגם מנצ'סטר יונייטד לא הייתה ביום גדול בלשון המעטה. כמעט ונכבשו מספר שערים מקריים (ראו מקרה פרדיננד מסית כדור למשקוף של עצמו או ההצלה הגדולה של גונזאלו), אבל בסך הכל המשחק לא התעלה לרמה גבוהה. קורה.
גל, אנחנו מפרקים את ויאריאל באולד טראפורד, מינימום 3-0.. קבוצות כמו ויאריאל תמיד היוו טרף קל עבור הקבוצה בטח באולד טראפורד, כשהדרום אמריקאים יגיעו הם יפסידו את הנקודות עוד בחימום, תשאל את פנרבחצ'ה, ליון ועוד קבוצות..
באמת שאין לי כוח להכנס לעימות מיותר איתך דניאל, אני הבעתי את דעתי וניפגש אחרי המחזור החמישי בצ'מפיונס ליג, אני מבטיח להזכיר לך..
אנסה גם אני לדרג: 5. תון משווה בהייבורי ומשתיקה את הקהל 4. הטרגדיה היוונית של פנא ואולימפ' 3. העמוד מציל את יונייטד מהפסד בדקה ה90 2. המשחק המגוחך בין ריינג'רס לפורטו 1. ז'וניניו קובר את ריאל מדריד
ד"א , אני חושב שלפחות לפי המחזור הראשון , הקבוצות הקטנות שכולם חשבו שהן יהוו טרף קל לאריות של אירופה , אפשר להגיד שאנחנו הולכים לראות השנה הרבה מאוד מלחמתיות מצדן , ואין לי אפילו ספק שהקבוצות הגדולות יאבדו לא מעט נקודות דרך הקבוצות הקטנות. ת'ון - נתנה משחק מצויין מול ארסנל , ואילולא ברגקמפ שמגיע לשחקן הזה נושא משלו , הם היו יכולים להוציא נקודה מדהימה מהייבורי. ארטמדיה ברטיסלבה - נכון שאינטר החמיצה נונסטופ אבל ארטמדיה בסופו של יום לא יצאה עם 4 או 5 חתיכות ברשת , מה שרבים חשבו שיקרה לנוכח ההתקפה של אינטר , והם עוד לא אמרו את המילה האחרונה. ראפיד וינה - גם היא , נתנה פייט ע-נ-ק לבאיירן מינכן שהיא האריה הבלתי מעורער של הבונדסליגה שדורסת כל מה שבא ליד , מה גם שאילולא היא הייתה מחמיצה פנדל היא היא הייתה יכולה אף היא (כמו ת'ון) להוציא נקודה ממינכן. אז נכון , שלושתן הפסידו , אבל אם תשימו לב לדרך שלהן , אתם תבינו שזאת רק שאלה של זמן עד שאחת מאריות אירופה תחזור עם הזנב בין הרגליים משוויץ/סלובקיה/אוסטריה או אפילו בבית. מה שכן , הרבה צבע הן נותנות הקבוצות הללו.
"אבל תסתכלו על הדרך" זה מזכיר לי קצת את המשחק הראשון של מכבי ת"א בליגת האלופות בעונה שעברה, או משחקים אחרים של ישראליות. זה אמנם נחמד שיש קבוצות חדשות וקטנות שעושות בעיות אבל בוא לא נשכח: *ארסנל הייתה צריכה לסיים עם רביעיה בערך. *אינטר הייתה צריכה לסיים עם אפילו יותר מרביעיה. *באירן לא ממש התאמצה וגם לה היו החמצות מרובות. ממתי מקאי בא מול שוער ובועט מעל השער? אולי יהיה להם מזל גם במשחקים הבאים, אבל לא מספיק מזל, לדעתי, כדי לעשות משהו של ממש (ותיקו נגד היריבה מהדרג ה-3 זה לא נחשב).
לדעתי דווקא בגלל שזה משחק ראשון הם לא הפסידו כל כך הרבה כי הם נתנו הכל משחק הבא בטח הם יבואו עם ראש מורם ויחזרו עם ראש באדמה.