נצחון לבארסה,תיקו לולנסיה וריאל. אוסאסונה שנייה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י rivaldo, ‏19/3/06.

1. EL Capitan Member

כן, אני יודע את זה (אני בעצמי פעם חשבתי, שהיום הולדת של רונאלדיניו בחודש מרץ), אבל אני כמעט בטוח שהיום הולדת שלו הוא במאי.

2. Barcik Member

לא, לא, קים מרץ. אני זוכר טוב מאוד את שער הנצחון שלו מול סוסיאדאד לפני 2 עונות ביום ההולדת שלו.

המשחק של בארסה יהיה שעממומון נוראי פחות מאשר בשבת, בעיקר בגלל שהפעם יש לקטלונים את הביתיות והמחוייבות לשעשע את הקהל שלהם. בארסה צריכה לנצח בקלות, למרות שער יתרון של חטאפה לא נראה דמיוני לגמרי.
    לא כ"כ בטוח שריאל מדריד תפסיד. יש להם נטייה משונה להוציא נצחונות במשחקים גרועים דווקא במצבם הנוכחי. תחושת בטן אומרת לי שהם יצליחו לנצח.

3. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

הכי נכון זה לבדוק במנג'ר , הוא הכי אמיתי .

ושם רשום לרונאלדיניו 21.3.80

4. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

אחרי שבמשחק מול אוסאסונה ברצלונה הגיעה ל100 שערים בכל המפעיל , הערב זה תורו של הקמרוני , סמואל אטו שיש לו 99 שערי ליגה (54 שערים במדי מאיורקה בחמש עונות , 45 שערים במדי ברצלונה בשני עונות והרגל עוד נטוייה) וחסר לו רק עוד אחד כדי להגיע למאה.
    http://www.elmundodeportivo.es/mundo-img/20060321a/60_archivo55_graphic_10_1_2_20060321_YBA08M11.Xxx.Xxx

אני מאוד חושש שהמשחק של היום ישחזור את סיומה של העונה שעברה ובמיוחד את המשחק מול ויאריאל שיתנו לאטו את כל הכדורים שיכבוש את שערו המאה ,צריך להתעלם מעובדה זו ולהמשיך לשחק , את שער המאה שלו הוא ישיג העונה זה בטוח.

5. ManUtd Fan Member

אסור להם לתת לשער ה100 של אטו להשפיע עליהם. מתי שהם ימצאו את הרגע הנכון להביא לו את הכדור, הם יביאו לו את זה והוא יסיים את זה כמו גדול. לא צריך להביא לו את הכדור כל שנייה והוא יכבוש, כי זה עשוי להפיל אותם. הם צריכים להתעלם מהפרט הזה ולשחק כדורגל כמו שהם תמיד משחקים.

6. forza barca Member

דבר ראשון,אני מקווה מאוד היום שאטו יכבוש את שערו ה100 בליגה הספרדית ויזכה בנעל הזהב,דבר שני כמו שManUtd Fan אמר אסור לשחקני בארסה למסור רק לאטו כדי שיכבוש,למרות שאני מאמין שבמשחקים החשובים היא לא תעשה את זה.

7. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

מחצית ראשונה איומה שצריך למחוק אותה ומי שישמור אותה בקלטת זהו רונאלד קומן שילמד מהמחצית הזו איך לנצל את ההגנה הלא טובה של בארסה.

הגול הראשון פשוט מזל שג'יו החליט לבוא ולהגיד לרונאלדיניו מספיק להטוטים תגביה לרחבה ,וג'ולי עם הרבה מזל קופץ רבע שעה לפני הכדור אבל איכשהו נוגח על שחקן חטאפה ונכנס. אגב היה היום משחק טוב לג'ולי.

והגול השני, תענוג !
    דקו לוקח באלגנטיות כדור מחצית המגרש של בארסה מקפיץ פעמיים מעל שחקני חטאפה שולח לואן בומל (מחצית ראשונה רעה ,שנייה טובה יותר) שבנגיע לאטו שמתקדם קצת ואז נותן לג'ולי במסירת רונאליניו ,וג'ולי בנגיעה לאטו שבנגיעה כובש,שער נפלא ! !

והמחצית השנייה היא המחצית הטובה יותר כמובן המחצית שבנוסף לכדורגל הנפלא , גם

מחצית שנייה ,כבר פנטסטית,עקבים , מסירות יפות ,שערים והגנה משתפרת אבל זה גם בגלל שחטאפה לא בדיוק איימה הרבה על השער שלנו במחצית הזו.

ועכשיו לקראת מאלגה , אני לא שוכח שלפני שנתיים הגענו לאיצטדיון הזה אם איזו הגנה ממצחיקה , היה לנו שם את גאברי ואת מאריו וספגנו שם 5-1 משפיל ביותר.
    השנה אנחנו מגיעים לשם עם רודרי ומוטה בהגנה די מפחיד לאור העובדה שהשניים לא שיחקו יחד אף פעם , נסתפק בתיקו.

ושויאריאל וסארגוסה יעשו לנו את העבודה שנוכל להגיע בראש שקט לבנפיקה למרות שבמידה וננצח 4 משחקים בלי קשר למה שתעשה ריאל ניהיה אלופים. כמה שיותר קרובה האליפות שתיהיה ככה נתן את הכל בצ'מפיונס ואולי נפנטז על דאבל.

וכמה חבל שרונאלדיניו לא כבש , כל כך הגיע לו דווקא ביום ההולדת שלו
    אבל נסיים בכל זאת עם החיוך שלו http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/lol.Xxx (תתעלמו מהשלט של ה LOL )

נערך לאחרונה ב: ‏22/3/06
  8. Yeste Member

כבר נגמרו המילים על הקבוצה הזו. זה היה ברור מלחתחילה שבארסה תטייל מול חאטפה, ששיחקה בהרכב חצי שני, אבל המחצית השנייה של רונלדינו, אטו ובמיוחד דקו, היתה פשוט תצוגת כדורגל מדהימה. הקבוצה הזאת פשוט מכונה.

אגב, יעקבי אמר בשידור שלרונלדיניו יש השנה 14 בישולים(15 כולל המשחק היום), באס כתוב שיש לו 11 בישולים - הכיצד ?

http://www.as.com/futbol/as/jugadores.php?...n=0321&idj=5732

הראל, אין לך מה לדאוג. ברצלונה כבר זכתה באליפות כשהביסה את מנדריל בברנבאו.

9. Robin Member

לא אם ריאל מנצחת אותכם 3-0 או יותר http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx

10. Mourinho Member

היכולת הזאת תספיק נגד בנפיקה, שהיא בסך-הכל קבוצה נחמדה מאוד, החששות העיקריות שלי, הם מההגנה, בלי פויול\מארקז ואדמילסון, יורגשו מאוד, וגם מול כלומניק כמו נונו גומש אני חושש שנחטוף 2-3גולים, ההתקפה נראת מדהימה, שרונאלדיניו רוצה הוא פשוט בלתי ניתן לעצירה, ז'ולי היה די נחמד היום, למרות שלדעתי הרבה יותר בטוח יהיה לפתוח עם לארסון. בנפיקה ממוקמת במקום ה-4 בפורטוגל, וזה שהם עברו את הבונקריסטים מאנגליה לא אומרת כלום, ואם ויאריאל ניצחה אותם באיצדיון ה'אור', אז בוודאי שגם בארסה יכולה.

מחר 3 מפגשיים סופר חשובים- שבמוקד, המיני-דרבי של ולנסיה, ויאריאל שרוצה מקום בצ'מפיונס, נגד ולנסיה שרוצה להבטיח את המקום ה-2. צפוי משחק חם- אני הולך עם העטלפים. משחק לא פחות מעניין יהיה בקדלרון, אתלטיקו שבכושר מצויין תארח את סביליה שעלתה לרבע גמר גביע אופ''א, וגם היא בכושר נפלא. הרבה שערים- 3-2 לרוז'יבלנקו.

וסארגוסה מחר נגד מנדריל, ואמוס מיליטו!!!

11. George Best Member

מה?
    הוא דיבר על בישולים ואתה מדבר על כיבושים?? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx

12. Barcik Member

טוב מאוד שחטאפה כבשה את השער כבר בדקה החמישית. עד ליתרון של האורחת, המשחק של בארסה נראה כמו המשך ישיר מהביקור באנואטה. לצורך המחשה, דקו, השחקן הפעיל ביותר של ברצלונה, עד לגול של נאנו נגע פעם אחת בלבד בכדור. השער של נאנו בהחלט היה ברכה בתחפושת (באנגלית זה נשמע טוב יותר).
    לודוביק ג'יולי מבסס את מעמדו כסלאפסטיק הטוב ביותר בכדורגל. כמו גיבור של סרט אילם עתיק, כוונותיו הן הטובות ביותר אך הביצוע גובל בפטתיות. הוא השקיע המון, בעיקר בהתקוטיות האינסופיות עם פרנייה, וגם תרם הרבה, אבל לרוב כאשר זה הגיע למהלך המסיים העכברון פקשש. אישית, אני כבר לא מתרגז. בלאו הכי בארסה תנצח בסיום. עבורי, מדובר באתנחתא קומית בלבד.
    חתן יום ההולדת היה מרגיז כצפוי, עם עצלנות אקסטרה לארג' לציון המאורע. לדאבוני, דקו הצטרף אליו במשחק הנרפה. הפורטוגזי החל לשחק רק כאשר בארסה עלתה ליתרון.
    עוד בקישור, אינייסטה היה טוב למדי עם הרבה אלגנטיות, ובעיקר הצטרפות אמיתית קדימה בניגוד לגרסה המסורסת שנראתה משוטטת לאחרונה באנואטה. מוטה היה לא טוב, ודווקא הצליח יותר כבלם (חייבים לציין שעד אז חטאפה כבר איבדה תקווה).
    בסך הכל, משחק ליגה רגיל של בארסה, ממנו נזכור בעיקר את החזרה של סמואל אטו.

לסיום, זה הזמן לחנוך פינה חדשה בהודעות הפוסט-משחק שלי. אחת מההנאות הגדולות ביותר בצפייה במשחק היא האבחנה של הפרטים הקטנים והשוליים על כר הדשא. הנה מה שלמדתי היום:
    * ויקטור ואלדז הוא הבן-אדם היחיד אשר מסמן את המספר 5 (יענו, שחקני חומה) עם שני ידיים.
    * ג'יו הוא שחקן בארסה היחיד שמוסר לואלדז.
    * דקו לובש בכוונה חולצות במידה גדולה מדי כדי שיוכל לנגב את האף בשרוול בקלות.
    * קומאן צובע את השיער.

13. מאסי המלך Member

משחק מצוין של בארסה במיוחד במחצית השניה מה שמעודד אותי מהחסרונות של בארסה מול בנפיקה שמוטה נראה טוב כבלם.ריקארד כנראה מעדיף את אולגר בעמדת המגן הימני ומול בנפיקה כנראה רודרי ומוטה יפתחו,ובקישור אינסטה יחליף את אדמילסון שהיה מצוין אתמול.אתמול משחק מצוין גם של גולי,אטו,ודקו,סוף סוף אטו כובש גולים יפים ולא מול שער ריק בקיצור בארסה במשחק מצוין.

14. פלג Member

אני בתור אוהד ריאל יגיב בהקשר:
    לאור הניצחון של בארסה אתמול אין סיכוי כמעט בצורה תאורתית לאליפות.עד לפניי שבועיים עוד האמנתי. בארסה יותר חזקה בשנתיים האחרונות ואין מה לעשות כרגע, למרות שאתמול חטאפה עשו להם משחק לא קל ועשו חיים קשים.

ריאל במצב מאוד מבולגן, אין סדר בקבוצה, בעיות עם רונאלדו, נשיא חדש רק לפניי פחות מחודש, בילבול רב בשחקנים ויכולת חלשה שהניבה תוצאות מאופסות בשבועיים החולפים והדחה מהצ'מפיונס. אני חושב שפרז אכן היה צריך להתפטר אך לא באמצע העונה אלא בסיומה.. אולי גם בגלל זה הקבוצה נראת איך שהיא נראת. פרז לפניי שהתפטר אמר שהוא צריך לעזוב כדי שיהיה "זעזוע"- הוא התכוון לזעזוע חיובי וקרה בדיוק ההיפך... הקבוצה קיבלה זעזוע שלילי.

לא נראה לי שמשהו השתנה ויקבל תפנית משלל הדברים הללו היום מול סארגוסה אבל אני מאוד מקווה! ניצחון היום בהפרש שני שערים יחדיר מעט אור בקבוצה. יש לי תקווה של אוטפטימיות שאפשר שוב לחזור ליכולת שהיתה טובה לפניי פחות מחודשיים ולסיים שוב במקום השני, ובקיץ לבנות קבוצה חדשה.

15. ManUtd Fan Member

מזל רב שחטאפה כבשה את השער המוקדם, כי אם היא לא הייתה כובשת, היה שם משחק מעממם טילים. מזל שבהתקפה הראשונה שלהם הם הבקיעו, וזה מה שבעצם האיר לתחייה את בארסה, שרק מניע כדור בלי לעשות שום תנועה לעבר שערו של לואיס גארסיה, שאגב, היה דווקא דיי טוב והציל שער בטוח מרונאלדיניו אחרי ההקפצה המרהיבה שלו. משחק מצוין של ג'יולי, והשער העצמי שבזכותו נכנס לרשת, היה ממש מזל, הוא התרוממם לכדור הרבה מאוד לפני, ולמזלו הכדור פגע בחזה של מטז'אן ונכנס לשער. השער השני של אטו היה מהתקפה מאוד יפה של בארסה, התקפות כאלה יפות לא רואים מכל קבוצה. דרך אגב, השער של נאנו היה מנגיחה טובה לאמצע, אבל לדעתי הכדור היה אמור להיות של ואלדס, הרבה שוערים לדעתי היו הודפים את הכדור הזה.
    סיכוי לאליפות כבר לא היה לאף אחת ממזמן. זה היה ברור שברצלונה תיקח את האליפות אחרי כל הנצחונות הרצופים. גם אם ריאל תנצח את בארסה בקאמפ נואו, מה שאני לא מאמין שייקרה, זה לא ימנע מבארסה לקחת את האליפות.