נצחון דרמטי לברסה,נצחון לולנסיה ותיקו בבירנבאו

Discussion in 'פורום כדורגל ספרדי' started by EL Capitan, Aug 23, 2006.

1. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

לא הייתי קורא לזה דרבי של קטלוניה כי אספניול מדרידיסטס.

SPIDERMAN FOREVER!
    לאו פראנקו מביא לאטלטיקו 3 נקודות. 1:0 משער של טורס בסנטנדר מול ראסינג ואיטוראלדו גונסאלס.

2. קלייברט Member

נכון, אבל אם אספניול תרצה או לא, היא נמצאת בקטלוניה.

3. Raulito Madridista

לא הגבתי עדיין על שאר משחקי המחזור, עכשיו זה הזמן לעשות זאת.

וולנסיה פתחה את העונה עם ניצחון 2-1 כמו שצריך. מוריינטס כבר כבש במשחק הראשון שלו בליגה ועושה רושם ששיתוף הפעולה שלו עם ויאה בחוד הוא טוב. ויסנטה נתן משחק מעולה והיה אחראי על הרבה מצבים. ראול אולביול היה אשם בשער שספגה וולנסיה, הוא כיפה על זה בשער שהבקיע. בטיס בכוונה עשתה בעיות בהעברת חואקין, היא לא רצתה שיישחק נגדה. אני יכול להבין אותה בקטע הזה.

משחק אדיר קיבלנו בריאזור עם חמישה שערים, דודו אוואט ולה קורוניה השאירו את הנקודות אצלהם בבית אחרי ניצחון 3-2 על סראגוסה המתחדשת, ניצחון שאמור להביא ביטחון למערכת של דפור. דייגו מיליטו העלה את האורחים להיתרון, ריקי בישל את שער השיויוון, סרחיו העלה ל2-1 בפנדל נגד קבוצתו לשעבר, אריזמדי העלה את ההיתרון ל3-1 ואברטון רק צימק. סראגוסה תיהיה קבוצה טובה וקשה העונה, בעיקר במשחקי הבית שלה, אבל גם לא יציבה לדעתי, השאלה כמה לא יציבה. ייקח להם זמן וגם הם ייראו טוב.

אתלטיקו מדריד ניצחה 1-0 את סטאנדר הצעירה, עם יכולת טובה של פראנקו. טורס כבש את השער היחיד במשחק אחרי עירבובייה ברחבה. טוב מאוד עבור אתלטיקו לפתוח ברגל ימין, טוב שהיא שמרה על ההיתרון אחרי הרחקת הרכש סטייארידיס המגן הימני, במשחק הבכורה שלו. מוזר. אתלטיקו אחרי הרבה שנים ממוקמת כרגע מעל ריאל מדריד בטבלה.

נאסטיק העולה החדשה הפתיעה את אספניול בחוץ. אפילו העולה החדשה מנצחת איפה שריאל מפסידה כבר שנתיים. כל הכבוד לנאסטיק על הניצחון ההיסטורי. הימרתי שנאסטיק תנצח את אספניול.

מאיורקה איבדה נקודות יקרות בחוץ אחרי שהובילה משער אראנגו הנפלא חמש דקות לסיום, אבל ספגה בתוספת הזמן. כל הכבוד לרקראטיבו שנלחמה עד הדקה האחרונה.

חטאפה ניצחה את אוססונה בחוץ 2-0. אוססונה מתפרקת ונראית לא טוב, פיספסה הזדמנות אדירה להפעיל בראשונה בתולדותיה לשלב הבתים בליגת האלופות. ברביעייה המובילה השנה לא נראה אותה, לא בטוח גם שבגביע אופ"א. אגירה היה 70% מהקבוצה הזו. לא מתאים לאוססונה להפסיד בבית. פתיחה טובה של שוסטר וחטאפה.

הדרבי הבאסקי הלוהט נגמר בשיויון 1-1. אדיוריז כבש בדקה ה-37 מפנדל והעלה את בילבאו המארחת להיתרון. הרנבורו מסוסיאדד השווה שלוש דקות לסיום וקבע על חלוקת נקודות.

4. Barcik Member

המממ.. פתיחה מאכזבת מצידה של סראגוסה. חבל. בכל מקרה, ניתן להם זמן. איימאר וד'אלסנדרו פתחו היום יחדיו, ואני מאמין שעם חלוף הזמן השילוב הזה ידע להפיק קסמים.

קאפלו מתחיל בצורה אופיינית, עם משחק אפור ומשעמם. חוששני רק שתוצאות כאלו לא ימשכו לאורך זמן. לבינתיים, אפשר כבר מחר לפתוח פור של 2 על ריאל מדריד. כדי לעשות זאת. כיצד יכול להיות שראול בראבו בהרכב?

נדמה לי שתוצאות הדרבי הבאסקי מראה קצת על מה שהולך לקרות שוב - עונה ארוכה במרכז-תחתית. בינתיים, רק תחושת בטן.

VAMOS GIMANSTIC!

5. קלייברט Member

סרחיו ראמוס היה מושעה.

6. Spanish Weapon Member

ברחות לנסטיק על הנצחון בהר היהודים.

ריאל עוד לא התחברה לעצמה כנראה וזה לא מפתיע שהיא לא ניצחה את ויאריאל , עם כל הכבוד לקאפלו ולסוללת הכוכבים שלו.

ולא, אני עדיין לא מבין איך ערוץ הספורט לא משדר שום משחק מהמחזור הזה בספרד ובמיוחד לא את המשחק של בארסה מחר.
    http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx

7. קלייברט Member

אין להם את הזכויות שידור עדיין.

8. uri מנהלים

כל אנשי הלווינים, איך היה קנבארו (פרט לזה שריאל לא ספגה)?

9. Monkey D.Luffy Member

השחקן הצטיין. זה צפוי ב0-0, לא?

10. Spanish Weapon Member

אבל 20 ש"ח בחודש ש-400 אלף מנויים מביאים להם בכל חודש, את זה יש להם?

http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx

11. uri מנהלים

לא בהכרח. תלוי כמה עבודה היתה לו. מעניין אותי יותר מה תפקידו על המגרש פרט לבלם. האם הוא היווה מעין קפטן, ניהל, כיוון, דיבר, או שרק עשה את מה שהוא עשה הכי טוב בעולם, היגן...

12. EL Capitan Member

כמה מילים שלי על המשחקים אתמול:

נתחיל עם ה"משחק המרכזי" של המחזור, שהתגלה כשעמומון. "קאפלו שעמם את הברנבאו", זאת הייתה הכותרת של המארקה. דון פאביו, כמו כל הקיץ, מנסה לשדר בטחון, ואומר: "אני לא מודאג". כמו שצפיתי, קאפלו מייעד את ראול לעמדת החצי חלוץ-חצי קיצוני בצד שמאל. בהעדר סרחיו ראמוס, מיצ'ל פתח בצד ימין, וראול בראבו, לפחות עד שלא יגיע בלם נוסף, צפוי לחבור לקנבארו במרכז ההגנה.

סארגוסה, שבאה לעונה הקרובה עם ציפיות גבוהות, הפסידה לדפור הצעירה של חואקין קפארוס 3-2. חואן רודריגס, שהגיע ממלאגה, הוצב בעמדה של ואלרון, והיה השחקן המצטיין.

בדרבי הבאסקי, באקרו החליט להמר יותר על התקפה, ושיחק רק עם קשר אחד באורונטציה הגנתית- הרכש דייגו ריבאס, ולכן גם לא היו יותר מדי מאבקים במרכז המגרש, והכדור עבר מצד לצד. למרות זאת, דרבי טיפוסי, אומרים במארקה, משחק אגרסיבי, לא התעלה לרמה גבוהה, שלכל קבוצה יש רצון עז לנצח. אחרי שבמחזור הראשון אשתקד היא חטפה בראש מאתלטיק, ולמרות שנשרקה לחובתה פנדל שלא היה, ארנבורו השווה בדקות הסיום, וחילק את הנקודות בין היריבות העירוניות.

בשאר המשחקים, נראה שלמרות החלפתו של לוטינה, הרכש החדש והשינויים הצוות המקצועי ובתפקידים המנהליים בקבוצה, העונה עדיין לא נראה תוצרת מאספניול, וגם הפעם היא תצטרך לזכות בזכות לשחק בפרימרה גם בעונה הבאה. ועם כל הכבוד לנאסטיק, כן? במשחק שאולי מסמל החלפת משמרות לעונה הקרובה, חטאפה ניצחה 2-0 את אוסאסונה בריינו דה נבארה, והוכיחה שגם העונה, כמו שצפיתי, היא תהיה בחלק העליון של הטבלה, ואולי אף תהיה הסוס השחור של העונה. מאיורקה, למרות שכמעט גנבה ניצחון, איכזבה נגד רקרה, ואולי גם בגלל המגרש הגרוע בקולמבינו, שגרם לצופים להסתפק ברמה לא גבוהה של כדורגל. לעומתה, אתלטי ואגירה פתחו את העונה ברגל ימין במשחק אגרסיבי מאד בסארדינרו. אתלטי חייבת את הניצחון בעיקר ללאו פרנקו, כמו שאמר דני, שהציל אותה מס' פעמים במשחק.

היום ומחר המחזור יושלם עם המשחקים של בארסה נגד סלטה וסביליה נגד לבאנטה.

Last edited: Aug 28, 2006
  13. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

http://forum.atleticomadrid.de/pacgimages/smilies/blindref1.Xxxהדרבי הבסקי מספק את שערורית השיפוט הראשונה. אתלטיק זוכה בפנדל אחרי ששחקן שלה שיחק ביד.
    יכולת אלוהית. http://forum.atleticomadrid.de/pacgimages/smilies/king.Xxx

14. EL Capitan Member

1-0 לסלטה. אחרי שהמשחק התחיל בקצב איטי ודי משעמם, בארסה לאט אבל בטוח התחילה לשלוט בקצב המשחק, אבל עכשיו, בילבול בהגנה מאפשר לפרננדו ביאנו לקבוע 1-0 לסלטה. בארסה בדרך להפסד שני ברציפות?

(ולא, אני לא רואה תמשחק)

15. Spanish Weapon Member

לפי מה שאני מבין ב-AS , אחוזי השליטה של בארסה בכדור הם כמעט פי 2 משל סלטה.
    אופייני מאוד לסלטה לנצח בעקיצות בבלאיידוס קבוצות גדולות.
    מסי יכול לקנות את עולמו ולהוכיח שכשאין את רוני , יש אותו.