נצחון דרמטי לברסה,נצחון לולנסיה ותיקו בבירנבאו

Discussion in 'פורום כדורגל ספרדי' started by EL Capitan, Aug 23, 2006.

1. Quique_Flores Member

אני אשתדל לראות ולנסיה בטיס דרך תוכנת הסופ קאסט ודרך הערוץ tv3 שקים אמר שהוא משדר את המשחק

2. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

מעניין,דווקא אנדרס פאלופ החליט לקחת איתו דגל של מחוז ולנסיה {גם קטלנים אחרי הכל}.מי אמר שכולם סוגדים לנבחרת הקסטיליאנית של אספאניה...??

טוב,רק אני מזיין תשכל על דברים כאלה. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx

3. Quique_Flores Member

חשבתי שהוא שונא אותנו על זה ששנים הוא ישב בספסל והיה בצל של קניזארס (למרות שהוא שוער מצוין, הוא לא ברמה של סנטי)

4. Quique_Flores Member

ההרכב של ולנסיה לפי האתר הרשמי: קניזארס, אנגולו, נבארו, אלביול, מוראטי, אלבלדה, אדו, סילבה, ויסנטה, וייה, מוריינטס

אנגולו מגן ימני, WTF?

5. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

מדרדר. פעם היה חלוץ.

6. EL Capitan Member

בינתים, בטיס פשוט יותר טובה, למרות שכדורגל גדול אני לא רואה. אחוזי ההחזקה בכדור- 57 אחוז מול 43 לטובתה של בטיס. הייתי צריך לצפות את זה, ת'אמת. כמו שחשבתי, מרכז המגרש של ולנסיה הוא החלק הפחות חזק שלה. בטיס, עם 3 קשרים באמצע, כשמלדונאדו משחק בימין וסיסקו בשמאל, תופסת את השליטה במרכז המגרש. חואקין יתן שדרוג רציני להתקפה של ולנסיה, מה שיחפה במעט על החולשה באמצע.

וכן, עירד, אנגולו משחק כמגן ימני, בדיוק כפי שהוא עשה נגד זלצבורג באמצע השבוע. ואגב, בדקות האחרונות, ויסנטה די פעיל, והיחיד בולנסיה שמנסה לעשות משו (וייה ומורו לא מקבלים כדורים, ככה שאין להם מה לעשות). יותר מזה, קשה לי להגיד על ויסנטה, אבל אולי יש מקום לאופטימיות.

אני אמשיך לעדכן בהמשך.

Last edited: Aug 26, 2006
  7. EL Capitan Member

מורו, שזילזלתם בו, גונב גול לולנסיה, דבר שיספיק לה מול בטיס הנוכחית (ללא שחקני החיזוק, שצפויים להגיע, וגם ללא ריבאס, אדו, רוברט ודאמיה), אבל לא מול קבוצות אחרות. אם באמת חואקין לא יגיע, היא באמת עשויה להיות אכזבה גדולה העונה, אם ככה היא תשחק. בשער האשם הבלעדי הוא נאנו. חואניטו שמר על וייה, ונאנו היה צריך לשמור על מורו, אבל משום מה השאיר אותו חופשי, והיה ממש על המשבצת של המגן השמאלי.

Last edited: Aug 26, 2006
  8. Quique_Flores Member

לך כיף, אתה לפחות רואה את המשחק, איך בדיוק, הסופ קאסט הסתדר?

איי איי איי, איפה אתה בארחה של 2002, איפה? (כמובן שזאת סתם השוואה לקשר מרכזי מצוין כי אני יודע שבארחה פצוע ושאדו מחליף אותו, אבל את ההתבכיינות הזאת תשמעו ממני לא מעט העונה)

9. EL Capitan Member

10. EL Capitan Member

למרות שפתחה טוב את המחצית השניה והגיעה להזדמנות השניה בלבד שלה בכל המשחק, ולנסיה סופגת עם פתיחת המחצית הראשונה מהתקפה מקרית של בטיס. רומרו, ותיק או לא ותיק, פותח בספרינט של 30 מ', מגביה לרחבה מטווח רחוק, אביול במקום להתקרב לחלוץ שמאחוריו, סיסקו במקרה הזה, מחכה לכדור, שעובר אותו, נבארו מאחר בחיפוי, ולסנטי אין מה לעשות. 1-1.

11. Quique_Flores Member

האקס שלנו סיסקו כובש נגדנו, אנחנו נראים רע

12. EL Capitan Member

אביול מחפר על הטעות. עבודה של ויסנטה על האגף (מאז שדיברתי עליו, לא עשה כמעט כלום) מביאה לכדור קרן, שלא מורחק טוב. הכדור מגיע לאביול, שבועט מצוין לפינה הרחוקה. 2-1.

ועכשיו עוד 2 הזדמנויות מצויניות לוייה. בראשונה הוא ניסה לבעוט בנגיעה אחרי הכנה של ויסנטה, ונעצר ע"י דובלאס. בשניה, טעות איומה של חואניטו, אבל דובלאס, שחוזר ליכולת מצוינת ממחנה האימון, יוצא מצוין, ומכריח את וייה לבעוט מזווית קשה מאד לרשת החיצונית.

עריכה: אני רק רושם, ויש עוד הזדמנות. והכל מגיע מויסנטה. נאנו פשוט חמור, ונותן למורו הזדמנות לכבוש, אבל דובלאס עוצר בזינוק מצוין. וייה מנסה לבעוט את הריבאונד, שניתז אליו, אבל הכדור לא מתלבש לו.

Last edited: Aug 27, 2006
  13. XabiAlonso Member

EL CAPITAN איפה אתה רואה את המשחק?????

14. Quique_Flores Member

אנחנו נשלם על החחמצות המפגרות האלה בסוף

יללה בונקר!, אפילו שאנחנו בבית אנחנו בהרכב חסר

15. EL Capitan Member

בטיס בהרכב יותר חסר מולנסיה- ללא אדו, דאמיה, רוברט, ארזו, ריבאס (וכל פעם שאני רושם את זה אני שוכח גם מישו), וגם ללא הקשר והחלוץ מברזיל, שכבר חתמו (וזה עוד מבלי להזכיר את חואקין אוליברה, שיעזבו לולנסיה ומילאן בהתאמה).

נתתי לינק עמוד קודם, מאור.

נבארו עם טעות איומה, אבל אביול זיהה, שהולכת לבוא טעות, והתחיל את הספרינט עוד לפני זה כדי לבוא ולתקן עם גליש מצוין, שעוצר את פרננדו המחליף (דני, שהיה בודד בחוד, לא נראה מרוצה, כשירד מהמגרש).