תראו מה כתוב בוואלה: תגרה כתומה יניב והבה, שוער בני יהודה, חשד שקובי דג'אני מתחיל עם חברתו והחלה תגרה במועדון לילה. והבה נעצר ושוחרר למעצר בית, אסי בלדוט, שלא היה מעורב, נפצע מידי השוטרים ונזקק לטיפול
אם כך עתידו של דג'אני בכדורגל הישראלי לא ניזוק מכל העניין, לשמחתי הרבה, כי זה שחקן שאני דווקא מעריך בבני-יהודה. והבה כנראה גמר את הסיפור מנגד...
דוקא אני הייתי בטוח איכשהו שדג'אני מעורב... הוא באמת אחד הצעירים הטובים בבני יהודה... והבה סתם מפגר למי אכפת ממנו בכלל... ד"א ג'רמיין הפועל כפ"ס אימפריה אולי אבל בליגה הלאומית..
לידיעה הזו חסר בשר: על מי הם הלכו מכות? סנדרה רינגלר? http://www.eonline.co.il/images/content/b/b10049.Xxx
מה שיש לומר על הארוע הזה ועל אלה שהיו מעורבים בו הוא רק שמדובר בחבורה של ניאנתנדרלים שמקומם בשוק התקווה במכירת עגבניות..כל מי שיצא לו להיות באיזשהוא מועדון כאשר נכנסו לשם שחקנים סוג זין והתנהגו כאילו הכל שייך להם יכול להבין למה הם חטפו מהיס"מניקים...
הוא היה צריך לעוף משם ממזמן עוד שהוא תפס את הביצים שלו מול האוהדים של בני יהודה.. שחקן שרב עם האוהדים עם השחקנים ועם כולם אין לו מקום בכדורגל...