ניסויי כלים לקראת ההשתלטות על מזרח אירופה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י cazzo, ‏3/7/10.

1. Joel Gion Member

מאורי יותר טוב בשמאל אבל לא פעם העונה הוא שיחק גם בימין (בעיקר כשברשאנו פתח) והיה לא רע. אני בהחלט חושב שהוא יכול להסתדר בעמדה הזאת ולא רואה טעם להזיז את קסאנו משמאל. הרבה מאוד ממשחק ההתקפה שלנו בנוי על קבלת הכדור שלו באגף והכניסה שלו לאמצע עם רגל ימין, אין שום סיבה לשנות את זה.

זמברוטה, קרישיטו - למה נראה לי שבשלישי הבא נראה את קראסיץ' (אם כבר מדברים על השחקן הכי טוב בליגה עד עכשיו) עושה שמות באגף של מולינארו?

2. Muurad Member

אגב אוףטופיק ואני משער שדיברתם על שחקנים איטלקים אבל עדיין, כל מי שראה את המשחקים של אינטר, משוחד או לא, יודע שאטו הוא השחקן הטוב ביותר בליגה השנה עד עכשיו. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

ואני מסכים, לא צריך להזיז את קאסאנו מצד שמאל.. רק דברים טובים הגיעו ממנו שם, אין טעם לשנות.

נערך לאחרונה ב: ‏6/10/10
  3. uri מנהלים

על פי האימונים ביממה האחרונה פראנדלי צפוי להמשיך במערך איתו ניצח את שני המשחקים הרשמיים שלו, דהיינו ה 4-3-3. כאשר ההרכב צפוי להראות כך: סיריגו/וויאנו - קסאני, בונוצ'י, קייליני, קרישיטו - דה רוסי, פירלו, מאורי - פפה, בוריילו, קסאנו.

4. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

הרכב סביר בהחלט אבל הוא לא הטוב ביותר שאפשר להציע (זאת רק דעתי). קו ההגנה הוא ללא ספק הכי טוב שאפשר לבנות משחקני הסגל, למרות שלדעתי זמברוטה שווה מקום בהרכב. הקישור גם כן לא רע בכלל, אבל לדעתי לאצארי נמצא בכושר שיא בדיוק כמו מאורי ושניהם שווים מקום בהרכב הפותח, אני יילך עם מאורי בגלל הניסיון היחסי. במקום פפה הייתי רוצה לראות את ג'וזפה רוסי, הגיע הזמן לתת לו הזדמנויות, אולי ככה קבוצות באיטליה ילחמו עליו בינואר. מה גם שהוא פתח את העונה בצורה מדהימה. ג'ילארדינו פצוע, פאציני בתרדמת מברמן אז ניזרום עם פראנדלי וניתן את הקרדיט לבוריילו, למרות שהוא אף פעם לא הרשים בנבחרת הלאומית (אני יודע שבקושי ניתנו לו הזדמנויות נאצינאלה, אבל עצם העובדה הזאת בעיני הוא לא הרשים). מלבד בונוצ'י את קייליני, דה רוסי, פירלו וקסאנו אין באנקרים בהרכב, כך שעדיין ההרכב יכול להשתנות לטוב ולרע.

5. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

http://en.academic.ru/pictures/enwiki/78/Northern_ireland_national_football_team_logo.Xxx http://www.goldfishdigital.co.uk/img/clients/FIGC_design_services.Xxx

האתגר הראשון והאמיתי באמת של נבחרת איטליה בעידן צ'זארה פראנדלי הוא המשחק בווינדזור פארק, בבירת צפון אירלנד, בלפאסט. נכון שהנבחרת של נייג'ל וורת'ינגטון לא ממש מפחידה ורשימת השחקנים לא ממש מאיימת כמו הנאמנים של אלסטר, ופה בדיוק העניין, כי האיצטדיון עצמו, אומנם תכולתו ירדה עם השנים (שיפוץ אחרון לפני כ15 שנים), הוא זה מאיים עם האווירה הביתית ו14 אלף הצופים שיהיו ממש קרובים לדשא. זה יהיה משחק הבית הראשון הראש לצפון האירים במוקדמות אליפות אירופה 2012, מאז ההפסד לסלובקיה 2-0 בספטמבר לפני כשנה וחודש. בנובמבר האחרון הנבחרת הבריטית הפסידה במשחק ידידות נגד סרביה 1-0 באותו איצטדיון. מאז עברה כמעט שנה והצבא הירוק והלבן חוזר לבלפאסט, ארבעה הפסדים במשחקי ידידות (לאלבניה, לטורקיה, לצ'ילה ומונטנגרו) ודווקא משחק החוץ האחרון נגד סלובניה במאריבור נגמר בניצחון די מפתיע עם שער בכורה של קורי אוונס הקשר הצעיר של מנצ'סטר יונייטד. זה היה השער הראשון של צפון אירלנד מאז השער נגד פולין, אותו כבש חלוצה קייל לאפרטי שמשחק כיום בריינג'רס גלאזגו. לקראת המשחק נגד הכחולים מחצי האי האפניני מדבר האח הצעיר של ג'וני . "זה חלום לשחק נגד אחת הנבחרות הגדולות ואיטליה היא אחת מהן. זה יהיה מבחן אמיתי שבו נראה אם נוכל לטרטר אותם קצת בווינדזור פארק. במשך משחקי הידידות ולפני המשחק נגד סלובניה קיבלנו הרבה ביקורת על זה שלא הבקענו הרבה זמן שער וספגנו הרבה. הניצחון הזה נותן דחיפה רצינית גם בביטחון שלנו במשחק החוץ, זאת התחלה מבריקה ומעולה שמסדרת לנו יפה את באופטימיות את ההמשך. אבל אנחנו חייבים להמשיך ולעבוד חזק, אסור לנו להשען על הנצחון הזה."
    הסגל של צפון אירלנד לא כולל את פטריק מק'קורט, הקיצון של סלטיק שפצוע בכתף ולכן הוזמן הצעיר והקטן של ריינג'רס, השכנה מאותה עיר סקוטית, קוראים לבחור אנדרו ליטל. סביר להניח שהוא יישב על הספסל ואולי גם ירשום הופעה שביעית בנבחרת.

http://images.football.co.uk/Dynamic/Group/Source/9c3ca43e8296c26168640c7c9418156c.Xxx

שוערים: מייק טיילור (בירמינגהאם סיטי), ג'ונתן טפיי (אינברנס), אלן בלאיניי (לינפילד).

שחקני הגנה: ארון יוז , כריס ביירד (פולהאם), ג'וני אוונס (מנצ'סטר יונייטד), גארת' מק'אוליי (איפסוויץ' טאון), סטפן קראייגאן (מאד'רוול), קרייג קאת'קארט (בלקפול).

קשרים: סטיבן דייוויס (ריינג'רס), ניאל מק'גין (סלטיק), גרנט מק'קאן (פיטרבורו יונייטד), כריס ברנט (ווסט ברומיץ' אלביון), סמי קלינגאן (קובנטרי סיטי), קורי אוונס (מנצ'סטר יונייטד), ג'וני גורמן (וולברהמפטון).

חלוצים: דיוויד הילי (סנדרלנד), וורן פיניי (אולדהאם אתלטיק), רורי פאטרסון (פלימות' ארגייל), קייל לאפרטי, אנדרו ליטל (ריינג'רס).

המפגשים שהיו כבר...

1. יום חמישי, 25 באפריל 1957, מוקדמות מונדיאל 1958, איטליה מארחת באולימפיקו של רומא לעיני 70 אלף צופים את צפון אירלנד ומנצחת אותה 1-0 משער של סרג'ו צ'רוואטו.
    2. יום רביעי, 4 בדצמבר 1957, השופט ההונגרי לא הגיע לבלפאסט עקב ערפל ומול 53 אלף צופים בווינדזור פארק משחק מוקדמות מונדיאל הופך למשחק ידידות שמסתיים ב2-2.
    3. יום רביעי, 15 בינואר ב1958, מוקדמות מונדיאל 1958, השופט ההונגרי מגיע ואיטליה מפסידה 2-1 לעיני 42 אלף צופים בבלפאסט. זאת הייתה הפעם היחידה בהיסטוריה שהכחולים לא הצליחו להעפיל למונדיאל. דג'ינו דה קוסטה האוריאונדו הברזילאי בהופעתו היחידה מבקיע גם את השער היחיד שלא הספיק. הירוקים-לבנים הגיעו לרבע הגמר בשבדיה 1958.
    4. יום שלישי, 25 באפריל 1961, משחק ידידות באיצטדיון העירוני של בולוניה מסתיים בניצחון ביתי 3-2 לעיני 17,500 צופים. עומר סיבורי מבקיע את שער הניצחון בדקה ה78 לאחר שהאירים מחקו פיגור 2-0 בתוך דקות ספורות.
    5. יום רביעי, 22 בינואר 1997, משחק ידידות בלה פאבוריטה של פאלרמו שבו ישבו 33 אלף צופים, מסתיים בעוד ניצחון ביתי עקב צמד שערים עצמיים של השוער טומי רייט.
    6. יום שלישי, 3 ביוני 2003, משחק ידידות באיצטדיונה של קאמפובאסו, סטאדיו קומונאלה נואבו רומאניולי, מסתיים בעוד ניצחון 2-0. הפעם שערים של ברנארדו קוראדי ומרקו דלווקיו. 18 אלף צופים.

7. יום שבת, 3 ביוני 2009, משחק ידידות באיצטדיונה של פיזה, בארנה גריבאלדי היו 8 אלפים צופים, ניצחון 3-0 עם שערים של ג'וזפה רוסי, פאסקוואלה פוג'ה, וסרג'ו פליסייר.

איטליה כבר חושבת קדימה לאחר הנצחונות על פארואר ואסטוניה והפנים כעת למשחק הקרוב מול צפון אירלנד. במחנה האיטלקי ניכרת השמחה מהנצחונות הראשונים בקדנצייה של צ'זארה פראנדלי שרוצה להמשיך את היכולת המשתפרת גם לשני המשחקים הקרובים.
    הסגל לצפון אירלנד כולל שתי הפתעות מרעננות בדמותם של סטפאנו מאורי הקשר וסרג'ו פלוקארי מלאציו שנהנים מהריצה של הקבוצה שלהם בסריה A וכאב ראש נוסף לפראנדלי בין הקורות שם שלושה שוערים מוכשרים יתחרו על האפודה מספר אחת: אמיליאנו ויויאנו של בולוניה עמד במשחק האחרון נגד איי פארו ולא ספג בניגוד לסלבטורה סיריגו שאותו אמיליאנו ויויאנו החליף בשער לאחר השער שספג בטאלין נגד אסטוניה. ויויאנו אכן יפתח בהרכב הפותח. בעקבות המשחק האחרון של פארמה בליגה מול מילאן לא מן הנמנע שאולי זה יהיה בכלל אנטוניו מירנטה שיזכה להזדמנות מהמאמן הלאומי במשחק של אמצע השבוע נגד סרביה, מי יודע איך זה יימשיך עד שבופון יחזור מפציעה. פראנדלי יודע ששלוש הנקודות הן בסופו של דבר גם הכי חשובות יותר מכל דיבור על שיטה ובחירת השוער הראשון, "המשחק מול צפון אירלנד ומול סרביה בג'נובה יהיו מכריעים בעבורנו מנקודת מבט של מוקדמות אליפות אירופה. אני מצפה להמשך שיפור וכבוד גדול יותר מצד השחקנים בעבור היריבות שלנו אני מרגיש טוב בגלל שהיכולת האתלטית של השחקנים טובה ויש מצב רוח טוב."
    גם ג'ורג'ו קייליני יודע היטב שצריך להיזהר במשחק החוץ הזה נוכח היכולת של הצפון אירים להתעלות על עצמם במגרש הביתי שלהם ולכפות על האורחות משחק שונה ממה שתיכננו. " המשחקים הללו קריטים, תחילה יש לנו משחק נגד צפון אירלנד שפיספסו במעט את הגביע העולמי והם משחקים בצורה נלהבת בבית."

http://www.spox.com/de/daten/pics/fussball/bilder/spieler/gross/13112.Xxx

הרכבים משוערים;

צפון אירלנד (4-4-2): טיילור; יוז, ביירד, קראייגאן, ג. אוונס; ברנט, דייויס, קלינגאן, מק'קאן ;לאפרטי, הילי.

איטליה (4-3-3): ויויאנו; קסאני, בונוצ'י, קייליני, קרישיטו ; דה רוסי, פירלו, מאורי ; פפה, בוריילו, קסאנו.

נכתב ע"י יואב (cazzo) ויניב (Nesta)

נערך לאחרונה ב: ‏8/10/10
  6. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

המשחק נגדם בפיזה היה אולי המשחק הכי מהנה לצפייה בקדנציה השנייה של ליפי. עלינו עם שילוב בין ההרכב השלישי והרביעי שלנו עם כל מיני שחקנים שבכל מצב אחר לא היו מתקרבים לנבחרת בגלל העומס האיכותי, והם שיחקו עם כל הלב והבהירו שגם הם שחקנים טובים שיש להם מה למכור, לפחות מול נבחרת דרג ד' של היבשת. מהלך גדול של פוג'ה בגול שלו וחבל לראות איך הוא קצת נעלם מאז.

כשמסתכלים על הסגל צפון-אירלנד זה נראה בעיקר כמו איזה אולסטאר כזה מהליגות הנמוכות של אנגליה, אבל צריך להיזהר. יש לנו לפעמים נטייה להסתבך במקומות כאלה (זוכרים את ויילס בימים של טראפטוני?) ואסור לזלזל, עד כמה שזה קלישאתי. אני מקווה שתנאי המגרש יהיו טובים ושהם לא יארגנו איזה מבול מלאכותי שיגרום להרבה זוץ ועניינים, כי גם מידע מוקדם וגם אחרי מבט על ההרכב שלנו מבהירים שהיתרון המשמעותי ביותר שלנו עליהם הוא בתחום הטכני. מגרש גרוע עוד עלול למשוך אותנו לכיוון של משחק על כדורים ארוכים לבוריילו ואז יש פוטנציאל לבעיות.

7. Joel Gion Member

ויויאנו, קסאני, בונוצ'י, קייליני, קרישיטו, פירלו, דה רוסי, מאורי, פפה, קסאנו, בוריילו.

על הספסל - סיריגו, זמברוטה, בובו, מארקיזיו, פאלומבו, רוסי ופאציני.

8. Joel Gion Member

מה הולך עם דה רוסי? משחק נורא חלש שלו, מאבד בערך כל כדור שני במחצית המגרש וכמעט גם עלה לנו בפנדל (תודה לשופט הצרפתי שמשום מה התעלם מנגיעת היד הכל כך ברורה הזאת). בכלל, כל הנבחרת משחקת לא טוב היום. מעצבנת אותי הנונשלאנטיות הזאת, כאילו זה רק עניין של זמן עד שהגול ייכנס. גם הצפון אירים מעצבנים, כל פעם שהם צריכים לחדש את המשחק זה לוקח להם רבע שעה.

בקיצור, מחצית מעצבנת. מקווה לשיפור דרסטי ולטיפה יותר תכליתיות בחצי השני.

9. uri מנהלים

ביום חלש של קסאנו וכאשר הצפון אירים עסוקים בעיקר בבנית מבצרים לפני השער שלהם, זה לא יהיה נחפז מדי מצידו של פראנדלי להכניס את ג'וזפה רוסי (או כל שחקן יצירתי אחר) במקום פפה כבר במחצית, או לכל המאוחר (אם לא נכבוש כמובן) בדקה ה-55. ומה לעזאזל עובר על דה רוסי בתוקפה האחרונה?! הוא, אבל לא רק, חייב לבעוט - לנסות לפחות - מרחוק.

10. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

ראבק פירלו... מ-40 מטר אתה שולח את הכדור לחיבור. מ-13 מטר אתה שולח אותו לאיסלנד?

נ.ב.
    פראנדלי, חילוף יכול לעזור - רצוי היום.

11. uri מנהלים

אם לשפוט לפי ניהול המשחק של פראנדלי וההתנהלות של השחקנים על המגרש נדמה כי מראש תוצאת תיקו נראתה לא רעה, עכשיו אחרי שיגלו להם שסרביה הפסידה בבית לאסטוניה גם ניחוח ההחמצה יתנדף מחדר ההלבשה וישאר רק הריח הלא נעים של הזיעה. דה רוסי תתעורר! פירלו אני אוהב אותך. גם קסאני ראוי למילים טובות, קסאנו קצת התעורר במחצית השניה.

פורצה! :aaa15:

12. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

דה-רוסי תתעורר? אני מתחיל לחשוב שאיחולים קונבנציונלים לא יעזרו לבחור. עברה שנה וחצי מאז הפעם האחרונה שראיתי אותו מחייך, יש לו זקן אבלים כבר מי יודע כמה זמן, הבגדים שלו שמוטים עוד לפני שהוא עולה בכלל למגרש - הבחור נראה כאילו הוא בדיכאון קליני. שייסע לאיזה בית מרפא איכותי בקליפורניה ויעזוב את הנבחרת בשקט. אני מת עליו ואני חושב שהוא אחד משחקני הנשמה הכי גדולים שיש כרגע ביבשת, אבל לטובתו, לטובת רומא ולטובת הנאציונלה, מישהו צריך לעשות איתו משהו. אני לא יכול לראות יותר את פרצוף האמן המיוסר הזה שלו.

יום שלישי סרביה במאראסי. יהיה כיף ונחמד.

13. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

מתחילת העונה אני אומר את מה שלרבים לא נעים לשמוע. דה רוסי כמה רמות מתחת לשיא ועדיף לנבחרת ולרומא בלעדיו. היו לו שני רגעי גאונות בשבוע שעבר בהם בעזרת שני בישולים ניצח את אינטר וקלוז', אבל בשאר הזמן הוא מאוד לא מרוכז, מאבד המון כדורים ומוסר בעיקר ליריב. לא יודע האם זה המשבר של רומא או הגירושים מאישתו אבל אסור לו להמשיך להראות ככה.

14. uri מנהלים

אני מבין, הסכם הממון לא נותן לו מנוח. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx

בנושא אחר, דייגו קונטנטו (מגן שמאלי, 20) רוצה רק איטליה: מנהל נבחרת גרמניה אוליבר בירהוף אמר "קונטנטו שנולד בגרמניה סירב להזמנה לשחק עבור נבחרת גרמניה עד גיל 21, זאת מפני שהוא רוצה לשחק עבור איטליה. במונחים של רגש ותרבות הוא מרגיש איטלקי."

נערך לאחרונה ב: ‏9/10/10
  15. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

נו, והוא בדיוק מכסה לנו עמדה בעייתית. עכשיו שיעבור למועדון איטלקי. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx