ניסויי כלים לקראת ההשתלטות על מזרח אירופה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י cazzo, ‏3/7/10.

1. Carlo Zampa Member

צריך לחכות למשחקים אמיתיים כדי למדוד את איכות הנבחרת. איי פארו הם אכן דייגים, ואני לא חושב שאפשר להשוות אותם לניו זילנד(יש להם שחקן הגנה או שניים מהליגה האנגלית, ועוד כמה שחקנים באנגליה, בעוד שהקבוצה הכי טובה ששחקן של איי פארו משחק בה היא סילקבורג).
    זה שאיטליה לא ניצחה בהפרש כזה כל כך הרבה שנים לא אומר לי משהו. כל נבחרות איטליה כמעט בהסטוריה שלה מסוגלות לתת לאיי פארו בבית ניצחון בהפרש כזה או גבוה יותר, זה פשוט תלוי במוטיבציה. אם יש דבר חיובי - המוטיבציה של הנבחרת, כי זה הדבר היחיד שאפשר לקחת ממשחקים כאלה. וגם עם זה צריך לחכות כי רק עכשיו התחלף מאמן ויש כוכב חדש לנבחרת, ככה שיש דם חדש וצפוי שתהיה התלהבות גדולה בהתחלה(ובטח שאיטליה חייבת לאוהדים שלה על המונדיאל האחרון).
    אני עדיין מחכה להשוואות בין פראנדלי לליפי, אני רוצה לראות באיזו צורה הוא יעלה נגד הנבחרות היותר גדולות, וכמובן איך הנבחרת תתפקד במשחקים החשובים. לשחק בסגנון התקפי נגד נבחרות כאלה זה באמת לא חוכמה. אני בטוח שאם זה היה הפוך, ובמונדיאל האחרון פראנדלי היה נכשל עם איטליה, וליפי היה ממונה למאמנה החדש של הנבחרת, היא גם הייתה מתפוצצת נגד איי פארו בבית. במשחקים נגד נבחרות כאלה בסופו של דבר זה מגיע לרעב ומוטיבציה ולא יותר מזה. אם אלו יהיו נמוכים תנצח ניצחון דחוק.

2. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

בעמוד הקודם יש שמה את התקצירים של המפגשים הקודמים. אינזאגי הבקיע שניים, אבל בדקות מאוחרות, מה שכן המשחק נגמר 2-1. ואיטליה לא ניצחה בהילוך שני, ממש לא. הרגיז אותי שהאזורי הורידו את הרגל מהדוושה ובדקות האלו לא ראו דבר. אחרי הדקה ה30 בערך ועד השער של קוואליארלה המשחק היה די איטי ורדום. אם לא משחקים בהילוך ראשון ולא יושבים על השער זה לא הולך. ועדיין זה מאוד קשה לשמור על מתח כל הזמן, אבל צריך להמנע מזה...רציתי לראות יותר שערים ולכתוב פה שהפעם האחרונה שאיטליה הבקיעה ככה, הייתה מול ישראל בשנות השישים. הגיע הזמן.

אגב השוער של איי פארו מושאל ממנצ'סטר סיטי ויש להם חלוץ שחתם בניוקאסל. אז תקראו את הסיקורים שלי בבקשה.

נערך לאחרונה ב: ‏8/9/10
  3. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx

4. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני חייב להצטרף ליותם,גם מול איי פארי אפשר להשוות את סגנון המשחק בין שתי הקבוצות.
    זאת של ליפי - שבעה,עייפה וחסרת מרץ
    זאת של פראנדלי- נמרצת,יצירתית,רעננה

זאת אמנם התחלה,ואין מה להתרשם מ5-0 מול איי פארו אבל בהחלט אפשר לציין לטובה את השינוי בסגנון וברוח הנבחרת בכלל.

5. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם אתה חולק איתי שאיטליה שיחקה אתמול בהילוך שני אז למה רשמת שהם הורידו רגל מהדוושה?אני מקווה שהבנת את התגובה הקודמת שלי..

6. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

הם שיחקו בהילוך ראשון עד הדקה ה30 בערך. ואז הם הורידו דוושה.

יכול להיות שלא הבנתי אותך עד הסוף.

7. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

http://img525.imageshack.us/img525/7493/clipimage002og.Xxx
    ביום ראשון ב 12:30, צ'זארה פראנדלי יפרסם את סגל הנבחרת לקראת צמד המפגשים הלא קלים כלל נגד צפון אירלנד (יום שישי, 20:45, בווינסדור פארק בבלפאסט) וסרביה (שלישי הבא 20:50, במאראסי/ לואיג'י פראריס, ג'נובה).
    עד אז נסתפק בסגל שמנבא הגאזטה שנוטה להיות די אמין:
    שוערים: אמיליאנו ויויאנו, סלבאטורה סיריגו, אנטוניו מיראנטה.
    הגנה: מתיה קסאני, לורנצו דה סילבסטרי, לאונרדו בונוצ'י, ג'ורג'ו קייליני, כריסטיאן מולינארו, לוקה אנטונלי.
    עוד שניים יבחרו מתוך השמות הללו: אנדראה ראנוקיה, דניאלה גאסטאדלו, דוידה אסטורי, צ'זארה בובו.
    קישור: אנדראה פירלו, דניאלה דה רוסי, קלאודיו מרקיזיו, ריקארדו מונטוליבו, אנג'לו פאלומבו, סימונה פפה, אנדראה לצארי.
    התקפה: אנטוניו קסאנו, ג'אמפאולו פאציני, אלברטו ג'ילארדינו, ג'וזפה רוסי, פאביו קוואליארלה.

ההרכב המשוער של הגאזטה: ויויאנו; קסאני, בונוצ'י, קייליני, אנטונלי; מונטוליבו, פירלו, דה רוסי; פפה, ג'ילארדינו (פאציני), קסאנו.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏1/10/10
  8. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

http://img832.imageshack.us/img832/6936/clipimage002ua.Xxx
    פראנדלי פירסם היום את הסגל הרשמי לקראת צפון אירלנד וסרביה. פראנדלי נענה לבקשתו של מיכאילוביץ' והשאיר את מונטוליבו מחוץ לסגל כדי שקפטן הויולה יוכל להחלים מפציעה קלה בברכו לטענת הסרבי (מנסה להחליש את איטליה עם חיסורו של שחקן מפתח לטובת ארץ מולדתו?). סטפאנו מאורי שפתח את העונה בכושר נהדר קיבל זימון כמו גם מרקו בוריילו. את מקומו של דה סילבסטרי שזומן לאצוריני ימלא זמברוטה המנוסה. קרישיטו חוזר לסגל.
    הסגל המלא:
    שוערים: ויויאנו, סיריגו, מיראנטה.
    הגנה: קסאני, קייליני, בונוצ'י, קרישיטו, זמברוטה, גאסטאדלו, בובו, אנטונלי.
    קישור: פירלו, דה רוסי, פאלומבו, לאצארי, מארקיזיו, מאורי, פפה.
    התקפה: בוריילו, קסאנו, ג'ילארדינו, פאציני, רוסי.

FORZA ITALIA
    http://img178.imageshack.us/img178/9140/forzaitalia1.Xxx
    :aaa15:

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏4/10/10
  9. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

אני לא יודע אם מונטוליבו ייחסר לאור היכולת הנוכחית שלו בפיורנטינה.

10. benos Member

פעם שעברה פראנדלי שיחק עם סאסי וויויאנו כל אחד משחק, מי צפוי הפעם לשחק במשחקים?

11. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

אנטונלי וג'ילארדינו שזומנו אתמול לסגל עדיין לא החלימו מפציעותיהם ועל כן יחתכו. מחליפו של אנטונלי צפוי להיות מולינארו, בעוד שלג'ילה פראנדלי עוד לא הכריז על מחליף. נכון לרגע זה, למרות פציעתו הוא עדיין חלק מהסגל.
    פראנדלי העניק ראיון נרחב ודבריו העיקריים היו:
    - הוא שוקל לשחק נגד צפון אירלנד במערך היהלום (4-3-1-2).
    - לטענתו לכל אחד משלושת השוערים המצויינים שזומנו יש סיכויים שווים לעמוד בין הקורות, מי זה יהיה ימים ספורים לקראת המשחק.
    - פראנדלי מחכה לרגע שיוכל לבנות שלישייה קדמית מקסאנו, באלוטלי ופרימה פונטה.
    - פירלו וזאמברוטה זכו לשבחים.
    - מאורי הוא הקשר שנמצא בכושר הטוב ביותר כרגע.

12. Muurad Member

אני כבר מחכה לראות את ההרכב כשיהיה סגל מלא.

---------------פאציני----------------
    -באלוטלי----------------------קאסאנו-
    ------------------------------------
    -------אקווילאני-------פירלו----------
    ---------------דה רוסי---------------
    -------------------------------------
    -קאסאני---קייליני---ראנוקיה--באלזארטי-
    ----------------בופון-----------------

אם הוא באמת יילך על 4-3-3.. הכנסתי את אקווילאני כי אני מקווה שהוא ימשיך בכושר הנוכחי שלו מהמשחק נגד אינטר... אם כן הוא יוציא דיי מהר את מרקיסיו הפרווה מההרכב.

אה, ודרך אגב.. אין באלזארטי ויש זמברוטה.. מצויין http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx

http://i55.tinypic.com/rlw2ue.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏5/10/10
  13. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

*פלוקארי מקבל את הזימון במקומו של ג'ילארדינו

ראשות הטבלה של לאציו מתחילה לתת את אותותיה גם ברמת הנאציונלה. לא יודע עדיין איך ואיפה, אבל אני רוצה לראות את מאורי בהרכב. מבחינתי הוא השחקן הטוב בליגה נכון להיום.

14. Joel Gion Member

אפילו לא הכי טוב באלציו. אבל כן, הרבה יותר טוב מהמצופה וכמו שכתבתי כבר בתחילת העונה - הוא מזכיר לי את היכולת שלו מ2006-2007, תקופה שהוא היה שחקן סגל די לגיטימי אצל דונאדוני. בשנים האחרונות הוא אמנם שיחק לא מעט אבל לא היה דומיננטי, כיף לראות אותו פורץ מחדש. בכלל, שמתם לב לקטע הזה של לאציו לשלוף שחקנים נשכחים מהבוידעם ולתת להם את סרט הקפטן? בארוניו בעונה שעברה, מאורי השנה - מי זה יהיה בשנה הבאה? אני מהמר על קאמבק של פאולו נגרו.

למרות החיסרון (המאוד מעציב http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx ) של באלוטלי, אני מקווה שפראנדלי ימשיך עם ה4-3-3. הייתי רוצה לראות את מאורי וקסאנו בצדדים ואת פאציני באמצע כשבפה רוסי יהווה אס מהספסל. בקישור אני חושב שפאלומבו ולא מארקיזיו יהיה זה שיחליף את מונטוליבו ובהגנה אני מקווה לראות את קרישיטו וקסאני לצד הצמד היובנטיני במרכז, למרות שקשה לי להאמין שהCT היה מזמן את זמברוטה במידה והוא לא היה בונה עליו להרכב. השאלה המעניינת ביותר היא מי יפתח בשער. סיריגו ומיראנטה מגיעים אחרי משחקים אדירים בליגה, ויויאנו לעומתם פתח במשחק האחרון של הנאציונלה והיה טוב (למרות היריבה החלשה). מישהו אמר צרות של עשירים?

15. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

בוא נסגור על זה שהרנאנס ומאורי הם שני השחקנים הטובים בליגה נכון לפתיחת העונה, טוב? וקצת רחמים על לאציו. לא אשמתם שרוקי לא מצליח להחזיק מקום בהרכב. נגרו? יש שמועות שהם רוצים להשאיל את מאקדה בינואר - נשמע לי כמו מועמד מצויין לתפקיד. בסופו של דבר זאת מסורת אצלהם. מדובר בקבוצה שפאולו די-קאניו, נאפוליטאני לכל דבר ועניין שעבר 138 קבוצות בקריירה, הפך להיות הסמל מספר אחת שלהם בעשור האחרון.

אם מאורי בהרכב, צריך לשחק במערך עץ אשוח איתו ועם קסאנו מאחורי החלוצים. הבחור אמור להתבטא שם טוב יותר מאשר בכנף, מה גם שהוא טוב יותר בשמאל מאשר בימין ולקסאנו אין הבדל משמעותי בין הצדיים אם הוא משחק מאחורי החלוץ. בעמדות המגנים אני בעד קסאני וזמברוטה. קרישיטו מבחינתי יכול להבריח את מילאנטו למחנה האימונים ולשחק איתו סטנגה.

ויויאנו. כל הדרך.