http://www.football-italia.net/18803/prand...s-azzurri-squad פראנדלי מנמק את בחירת שחקניו לסגל המורחב.
הזוי לקרוא כאן הודעות של אנשים שנדמה לרגע שלא צופים/צפו לא בליגה האיטלקית ולא במשחקים המרכזיים בקדנציה של פראנדלי בנבחרת. מילא קובי שידוע בנטייה שלו להיות טרול מובהק כשזה נוגע לשחקנים מסויימים, אבל מה התירוץ שלך שי? לא מסכים כמעט עם כל דבר שכתבת בהודעה שלך. שוערים: בופון באנקר. ויויאנו עשה את העבודה בפאלרמו למרות ששיחקה לפניו הגנה ליצנית ולא ראויה. סיריגו בחצי הראשון של העונה היה השוער הטוב בצרפת, אבל לא עקבתי אחר הדעות לגבי החצי השני. דה-סאנטיס בעונה הכי חלשה שלו מזה שנים, אבל יש לו את יתרון הניסיון על גבי ויויאנו וסיריגו. הדעה שלי: בופון גם ככה באנקר ואם הולכים להביא שני שוערים שככל הנראה יבלו את כל הזמן על הספסל, עדיף שני צעירים יחסית שיוכלו לספוג אווירה וניסיון. דה-סאנטיס הביתה. הגנה: מאג'ו (להרכב) ואבאטה (גיבוי) בטוחים, כנ"ל לגבי קרישיטו בצד השני. השלישייה היובנטינית במרכז גם כן אמורה להמשיך כל עוד הפציעה של קייליני לא חמורה מדי. עכשיו השאלה: בלם אחד נוסף ובאלצארטי, או שניים נוספים (5 בסה"כ) כשקייליני מהווה את הגיבוי לקרישיטו. אני קצת חצוי בעניין, למרות שאני נוטה לכיוון בלצארטי. בין הבלמים הנוספים - ראנוקיה צריך להיות באנקר. הוא עבר עונה לא טובה, אבל הוא הבלם המוכשר ביותר שיש לנו והוא לרוב סיפק את הסחורה בהזדמנויות שקיבל בנבחרת. מי שרוצה להעיף אותו שיחשוב עד כמה מטומטים נראים עכשיו כל הדבילים היובנטינים שרצו לזרוק לאלף עזאזל את "הבונוצ'י הזה", "האפס הזה". לבלמים מוכשרים נותנים זמן לצבור ניסיון, גם אם זה יכאב קצת בהתחלה או במהלך התהליך. זה משתלם. בלם חמישי במידה ובאלצארטי בחוץ: הייתי נוטה לכיוון אוגבונה, בגלל שכמו קייליני, הוא יכול בעיקרון להוות בק-אפ לעמדת המגן השמאלי. לא רואה יתרון איכותי שלו כרגע ע"פ אסטורי, למרות הסגנון השונה במעט. בוקטי גם סוג של שמאלי, אבל לא ברמה הנדרשת (לפחות ממה שאני זוכר ממנו). בוקטי, אסטורי ואחד מבין בלצארטי/אוגבונה הביתה. קישור: פירלו, דה-רוסי, מונטוליבו, מוטה, מרקיזיו ונוצ'רינו באנקרים, כשכמו שאני רואה את זה השלושה האחרונים ילחמו על מקום אחד בהרכב לצידם של שלושת הראשונים. זה משאיר אותנו עם 1 מבין צ'יגאריני, דיאמנטי, ג'אקריני, וראטי וסקולוטו. וראטי וצ'יגאריני קשרי מרכז שדה טהורים, כמו כל השישייה הנ"ל פרט למונטוליבו (היכולת שלו לשחק בשפיץ של היהלום). זה אומר שאפשר לוותר עליהם משיקולי גיוון. ג'אקריני הוא שחקן אול-אראונד טוב ויעיל מאוד, אבל אני חושב שהייתי מעדיף את פפה בתפקיד שלו. לסקולטו אין מה להציע מלבד האפשרות להרחיב את המשחק ימינה במידה ורוצים לשנות מעט את המערך לכיוון של 4-3-3/4-4-2. דיאמנטי גאון מדהים ונפלא בדיוק כמו שהוא לא יציב, ואני לא בטוח שאני סומך עליו בתור השפיץ של היהלום. הוא וקסאנו/ג'ובינקו מאחורי באלו/טוטו במערך 4-3-2-1 יכול להיות מעניין. אני די נקרע בינו ובין ג'אקריני, אבל אני חושב שאני אלך על האחרון בגלל שהוא מהווה גיבוי לחצי מהעמדות במגרש והעובדה שג'ובינקו וקסאנו מאוד מזכירים בסגנון שלהם את דיאמנטי והופכים את הטוסקני למעט מיותר. וראטי, צ'יגאריני, סקולוטו ודיאמנטי הביתה. התקפה: זה די קל. במידה וכולם כשירים, באלוטלי וקסאנו הם הצמד הפותח. ג'ובינקו ודי-נטאלה הם הגיבוי והשאלה היחידה היא מי מבין הילדים דסטרו/בוריני יהיה החמישי. מבחינתי אין ספק בכלל. אני עם דסטרו עד הסוף. כבש יותר מבוריני בקבוצה חלשה יותר, הוא בכושר טוב יותר, יש לו יותר ביטחון, אני חושד שהוא מוכשר יותר, וסתם ככה על הדרך - הפעם האחרונה ששחקן איטלקי בגיל 21 ומטה כבש בסרייה A בכמויות שכבש דסטרו, הייתה בתחילת שנות השבעים (רוברטו בטגה). יש פה יהלום שצריך ללטש, כי צומח כאן חלוץ על. בוריני הביתה. תתקנו אותי אם טעיתי איפשהו בספירה או שכחתי משהו.
תבחר מה הכי הזוי : להעדיף את דה סנטיס על ויויאנו על מנת לקבל שוער מנוסה יותר שעמד בלחץ במשחקים גדולים באירופה וגם בעונתו הגרועה ביותר הציג יכולת טובה יותר מויויאנו? לבחור בבוקטי שהיה יציב לאורך העונה בליגה חדשה במקום ראנוקיה שאכל לאינטר נקודות כמו פאקמן עם אינספור טעויות אישיות? את מי מעניין בכלל מי יותר מוכשר? אנחנו בכוכב נולד? ההכנה ליורו מתחילה עכשיו והטובים ביותר צריכים להיות בנבחרת. שיתפוס קודם כל מקום בהגנה של אינטר, שיצבור ניסיון וביטחון ויציג יכולת טובה ואורך זמן. אז ורק אז, הכישרון שלו יתקבל בברכה. אולי דווקא החוסר רצון לראות את מונטוליביה שפרט לכך שכבר יותר משנתיים מציג יכולת שכלל לא מתאימה לרמות האלה, נותן הרגשה שמוזמן בגלל קשריו החביבים עם פראנדלי. אותו פרנדלי שמתייחס בדרך כלל לפן האישי ומנסיון, לא אמור לאהוב את התנהלותו העלובה בפיורנטינה. הרכיכה הזה פשוט הרים ידיים באמצע העונה כשהקבוצה שלו זקוקה לקפטן אמיתי יותר מתמיד ובמקביל פיזר פנינים בתקשורת על כך שהחליט לעזוב כי המועדון קטן עליו. מילא אם לפחות היה מציג יכולת סבירה או טיפת לחימה עבור מועדון שבנה אותו, אבל כאשר אוהדי הקבוצה שלו מחכים כבר לרגע שלא יראו אותו יותר והתנהלותו מקשה על הקבוצה לשרוד בליגה, אין מקום לשחקן כזה בנבחרת איטליה. הדבר היחידי שהזוי פה בעיניי זה הנימוק שלך לבחירה של דסטרו על בוריני. לא הבחירה עצמה אלא קישקוש כמו "כבש פחות בקבוצה חלשה יותר". בוריני כבש 9 ב24 משחקים בקבוצה הכי לא יציבה בליגה כחלק מהתקפה מאוד לא מתואמת (בעיקר עם אוסבלדו) שעברה עשרות שינויים וניסתה לתקוף רנדומלית מכל צד במגרש. דסטרו כבש 12 ב30 משחקים בקבוצה בה הוא משמש לכתובת האחרונה כמעט בכל התקפה. הבחירה שלי בבוריני היא דווקא בגלל התנועה הבלתי פוסקת שלו לאורך כל ה90 דקות והלחימה שלו על כל כדור. הבגרות, האופי והלחימה חסרת הפשרות הן הסיבות שלדעתי הוא מתאים יותר לשחק לצד אנטיטזות גמורות כמו קסאנו, באלוטלי ואולי גם די נטאלה, גם אם היה פינישר פחות טוב מדסטרו.
דבר ראשון, אני ממש לא מסכים שדה-סאנטיס היה טוב מויויאנו העונה. דה סאנטיס נע העונה בין בינוני לטוב (בקלות העונה הכי רעה שלו מזה הרבה מאוד זמן), כשויויאנו נע בין טוב למדהים. וכמו שאמרתי, גם ככה המחליפים יתקעו בספסל, אז מי צריך את הניסיון של דה-סאנטיס? תן לצעירים האלה לספוג אווירה. נכון, עלול לקרות משהו לבופון - אבל זה הימור ששווה לקחת, בטח כששני הצעירים האלה מפגינים יכולת טובה בקבוצות שלהם. ראנוקיה היה אחלה עד עכשיו בנבחרת והיה בורג חשוב בקמפיין הזה. לזרוק אותו עכשיו בגלל שסבל בקבוצה מפגרת עם רכבת של מאמנים שכל יומיים החליפו דעות, מערכים, סגנונות והרכבים זה פשוט... לא. המונטוליביה הזאת, תקועה כבר שנתיים בקבוצה שמגבילה (מצטער אורי) את היכולת שלה לבטא את האיכויות שלה וזה לא צירוף מקרים שבמדי הנבחרת, כשהיא מוקפת בשחקנים איכותיים יותר, היא מככבת ומהווה את אחד משחקני הציר שעליהם הנבחרת בנויה. ומה שאתה אומר על הויתור שלו לא נכון. לא יודע אם שמת לב, אבל מונטוליבו הוא אחת הסיבות המרכזיות, אם לא המרכזית, שפיורנטינה נשארה בליגה. הוא קרע את התחת ונתן את הנשמה במחזורים האחרונים. כשהקבוצה הייתה מפורקת במשחק ההוא של לייאיץ'-גייט, בפיגור 2-0 ביתי מול קבוצת סרייה B לכל דבר, מונטוליבו הוא זה שכבש צמד והוציא את הקבוצה מהבור. הוא, נסטאסיץ' ובהראמי החזיקו את הקבוצה כשיובטיץ' היה פצוע ולא יכל לתרום. דסטרו לא היה הכתובת לשל התקפה של סיינה. הרפרנס-פוינט שלה הוא בחור בשם קלאיו. דסטרו הוא הנייד שלא מהווה נקודת ציון ליריבה. ואם אתה לא מאמין לי, תקרא את הדברים שפראנדלי אמר בעצמו בנוגע לילד המוכשר הזה. הוא חלוץ העתיד של איטליה בגלל שיש לו את הניידות של חלוץ מודרני וסיומת/חוש מיקום של 9 מהסוג הישן.
המערך שלי לפי הסגל המוזמן: בופון, קרישיטו, ברצאלי, קייליני, אבאטה, פירלו, דה רוסי, נוצ'רינו,מרקיסיו, בלוטאלי, קסאנו. דה סנטיס, סיריגו, בונוצ'י, ראנוקיה, בלזארטי, מאג'יו, מונטליביו, מוטה, די נאטלה, ג'יובנקו, בוריני, דסטרו.
יותם, קודם כל, אני לא מבין את ההתלהבות מויויאנו שהיה בינוני למדי בכל פעם שראיתי אותו. יותר מזה, לפי הנתונים על הנייר צורבאס ספג פחות ממנו עם אותה הגנה. אבל נעזוב לגמרי את זה, באמת שהמריבה על מי יהיה השוער השלישי אחרי סיריגו (כנראה, לא עקבתי אבל קראתי כמה תגובות חיוביות) ובופון היא זניחה למדי. לא ויויאנו ולא דה סאנטיס הציגו יכולת שאמורה להקנות להם מקום בנבחרת איטליה, מבחינתי הבחירה הכי ראויה הייתה בופון, מארקטי וסיריגו. חבל, אבל מדובר פה על עמדה שאם לא יקרה משהו יוצא דופן לא תיפתח לרוטציה בכלל. הגנה: ראנוקיה באנקר? נטרפת על דעתך? 00:50. תחזור אליי. לגבי בונוצ'י - אני מסכים שלבלמים מוכשרים צריך לתת זמן (והאמת שלמעט מקרים מסוימים שהיו ממש מעצבנים, כמו הגול שקיבלתם ממנו נגדנו גם תמיד חיפשתי לתת לו את הצ'אנסים) אבל יש הבדל עצום בין לתת את הצ'אנס הזה במשחק נבחרת בטורניר גדול לבין עונה סדירה בליגה. אם בונוצ'י היה ממשיך בעונה הזוועתית אז חד וחלק לא היה צריך לקבל את המקום בנבחרת. לא מזלזל בכשרון של ראנוקיה, אבל את שכר הלימוד לא הנבחרת צריכה לשלם. אגב, סייגתי כשרשמתי בוקטי כי פשוט לא ראיתי אותו מספיק (וגם למיטב ידיעתי וזכרוני הוא לא היה בורג משמעותי בהגנה במהלך המוקדמות). קישור: פירלו ומונטוליבו לדעתי לא ישחקו ביחד. שניהם מנווטי משחק ושניהם צריכים את הכדור כדי להראות את הכישרון שלהם. אם הם ישחקו ביחד אז באמת זה יהיה כשמונטוליבו מאחורי החלוצים וזו תהיה טעות לדעתי. מבחינת הנבחרת הכי נכון יהיה לפתוח עם פירלו ולצידו דה רוסי ומרקיזיו/נוצ'רינו/מוטה בתור הדינאמו של הקישור, כמו ביובה (דה רוסי על תפקיד וידאל). עובד הכי טוב ופירלו כבר יתגמל את הנבחרת עם כל הקסם שהוא יודע. בכלל, מה הצורך בקשר מאחורי החלוצים? אין כאלה טובים לאיטליה ואין טעם לשחק ככה. 3-5-2 או 4-3-3 יהיו הכי נכונים מבחינת חומר השחקנים, כל מערך אחר יצריך שחקנים שאין לנבחרת או לפחות לא ברמה הדרושה, או ייאלץ שחקנים כמו מונטוליבו לשחק בעמדות שלא הכי מתאימות להם (אם כי עדיין ייראו לא רע). התקפה: האמת שבוריני קיבל צ'אנס מול ארה"ב ושבה את עיני עם יכולת טובה. אני עוד צריך לראות את דסטרו יותר כדי לקבוע נחרצות, אבל אין ספק שמדובר בשני החלוצים שיהיו יותר על הספסל מאשר על המגרש (אלא אם תקרה פציעה כלשהי או מצוקה כלשהי בסגל). שיהיה דסטרו, שיהיה בוריני, מבחינתי שניהם אם זה אפשרי כי אלה שני חלוצי העתיד של הנבחרת ועלינו לטפח אותם (כנ"ל ג'ובינקו). לדעתי הסגלים הבאים יוציאו את המיטב מאיטליה: 352: בופון; ברצאלי, קייליני, בונוצ'י/אוגבונה/בוקטי; מאג'ו/אבאטה, פירלו, דה רוסי, מרקיזיו/נוצ'רינו/מוטה, קרישיטו/בלצארטי; קסאנו, באלוטלי/די נטאלה. 433: בופון; מאג'ו/אבאטה, קייליני, ברצאלי, קרישיטו/בלצארטי/אוגבונה; פירלו, דה רוסי, מרקיזיו/נוצ'רינו/מוטה; ג'ובינקו, קסאנו, באלוטלי/די נטאלה.
ראנוקיה באנקר בסגל, לא בהרכב. פירלו ומונטוליבו צריכים לשחק ביחד כמו שהם שיחקו ביחד בערך 700 פעם עד עכשיו. פראנדלי רמז (כמעט הצהיר חד משמעית יותר מרמז) שלמרות שהוא ינסה מערך או שניים נוספים בשבועות הקרובים, התוכנית היא להצמד למערך שליווה את הנבחרת לאורך כל הקמפיין ולא לשנות כיוון בדקה ה-90'. ובצדק לדעתי. 4-3-3 לא עובד עם שום דבר שקשור באיטליה. לא עבד ולא יעבוד. בכל מקרה פראנדלי הציע שכל ששת החלוצים יזומנו, אז יכול להיות שההצעה שלי לגבי ג'אקריני לא תקפה ושהסגל יהיה בנוי 8-6-6 ולא 8-7-5, כשהנוכחות של ג'ובינקו מחפה על מה שעשוי להדמות כמחסור בקשרים. ההרכב הטוב ביותר שניתן להרכיב לפי דעתי הוא כזה: בופון; מאג'ו, ברצאלי, קייליני, קרישיטו; פירלו, דה-רוסי, מוטה, מונטוליבו; באלוטלי, קסאנו פירלו אחורי/מרכז ולעיתים גונב שמאלה, DDR קצת לימינו ובו זמנית אחראי על חיפוי בתור הקשר האחרון לפני קו ההגנה כשפירלו עולה, מוטה לשמאלם אבל קדימה יותר לעומת הקו של DDR ופירלו, מונטוליבו קצת מאחורי התפקיד הקלאסי של שפיץ היהלום (כמעט בקו של מוטה), כשקסאנו יורד מעט אחורה כדי לנהל את השלב הסופי של ההתקפה ודוחק אותו (מונטוליבו) לאיזור שבו הגדרתי אותו. המגנים עולים ומהווים/פותחים אופציה בצדדים. ככה הנבחרת עבדה לאורך רוב המוקדמות וככה יהיה הכי טוב שתעבוד ביורו.
בהתייחסו להכנותיה של איטליה ליורו וההתמודדות עם יריבותיה, פראנדלי חושף שהאזורי ישחקו בסגנון התקפי בהשראת הטוטאל פוטבול של שנות ה 70. http://www.football-italia.net/sites/default/files/imagecache/main_photo/[type]/[nid]/prandelli-dugout-490ai_0.Xxx "איזו איטליה אנחנו נראה ביורו? נבחרת מודרנית, שמסוגלת לשחק בסגנון התקפי ותוסס", אמר המאמן לל'קיפ הצרפתי. "לקחתי השראה מהטוטאל פוטבול של אייאקס בשנות השבעים, קבוצה שהייתה מהגדולות ביותר באותן שנים". על הטענות כי הסגל הנוכחי של איטליה דל בסופרסטארים, פראנדלי השיב, "ייתכן ואיננו מצוידים בשחקנים שאינדיבידואלית בטופ, אבל אנחנו מסוגלים להגיע רחוק כי יש לנו סגל נהדר. אני מצפה מהשחקנים שיבנו קבוצה שבנויה על תנועה ולא שיחקו להתקפותיו של היריב. אנחנו נתקוף, אם כי נהיה זהירים ונשמור על יציבות בין כל חלקי המגרש". פראנדלי ניתח את ספרד, היריבה הגדולה ביותר של איטליה בשלב הבתים, "הם מאוד חזקים, אבל לא בלתי מנוצחים. אנחנו חייבים להיות במיטבנו כדי להשיב במהרה את הכדור לשליטתנו ומיד לצאת להתקפות".
VOD d'Italia ליקטנו עבורכם את משחקיה הגדולים של נבחרת איטליה לדורותיה. מומלץ לכל מי שמעוניין לראות על אמת את האגדות שעד כה הוא רק שמע עליהן. תהנו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx http://cache.images.globalsportsmedia.com/soccer/teams/150x150/1318.Xxx איטליה - ברה"מ, גביע העולם 1966 שלב הבתים. איטליה - יוגוסלביה, יורו 1968 גמר היורו. [/QUOTE] איטליה - גרמניה, גביע העולם 1970 משחק המאה. איטליה - ברזיל, גביע העולם 1970 גמר גביע העולם. איטליה - אנגליה, ידידות 1973 איטליה - אנגליה, מוקדמות גביע העולם 1978 איטליה - צרפת, גביע העולם 1978 שלב הבתים. איטליה - הונגריה, גביע העולם 1978 שלב הבתים. איטליה - ארגנטינה, גביע העולם 1978 איטליה - הולנד, גביע העולם 1978 שלב הבתים השני. איטליה - פולין, גביע העולם 1982 שלב הבתים הראשון. איטליה - קמרון, גביע העולם 1982 שלב הבתים הראשון. מחצית ראשונה: מחצית שניה: איטליה - ארגנטינה, גביע העולם 1982 איטליה - ברזיל, גביע העולם 1982 מחצית ראשונה: מחצית שניה: איטליה - פולין, גביע העולם 1982 חצי גמר. איטליה - מערב גרמניה, גביע העולם 1982 גמר גביע העולם. מחצית ראשונה: איטליה - ארגנטינה, גביע העולם 1986 שלב הבתים. מחצית ראשונה: מחצית שניה: איטליה - צרפת, גביע העולם 1986 מחצית שניה: איטליה - אוסטריה, גביע העולם 1990 שלב הבתים. איטליה - צ'כוסלובקיה, גביע העולם 1990 שלב הבתים. איטליה - אירלנד, גביע העולם 1990 רבע גמר. איטליה - ארגנטינה, גביע העולם 1990 חצי גמר. איטליה - אנגליה, גביע העולם 1990 המשחק על המקום השלישי. איטליה - צ'ילה, גביע העולם 1998 שלב הבתים. איטליה - קמרון, גביע העולם 1998 שלב הבתים. איטליה - אוסטריה, גביע העולם 1998 שלב הבתים. איטליה - נורבגיה, גביע העולם 1998 שמינית גמר. איטליה - צרפת, גביע העולם 1998 רבע גמר. איטליה - אקוודור, גביע העולם 2002 שלב הבתים. איטליה - קרואטיה, גביע העולם 2002 שלב הבתים. איטליה - מקסיקו, גביע העולם 2002 שלב הבתים. מחצית ראשונה: מחצית שניה: איטליה - דרום קוריאה, גביע העולם 2002 שמינית הגמר. איטליה - גאנה, גביע העולם 2006 שלב הבתים. איטליה - ארה"ב, גביע העולם 2006 שלב הבתים. איטליה - צ'כיה, גביע העולם 2006 שלב הבתים. איטליה - אוסטרליה, גביע העולם 2006 שמינית הגמר. איטליה - אוקראינה, גביע העולם 2006 רבע הגמר. איטליה - גרמניה, גביע העולם 2006 חצי הגמר. איטליה - צרפת, גביע העולם 2006 גמר גביע העולם.
האצורי במספרים http://i1093.photobucket.com/albums/i439/naorp8/1-4.Xxx http://i1093.photobucket.com/albums/i439/naorp8/2-3.Xxx http://i1093.photobucket.com/albums/i439/naorp8/3-1.Xxx http://i1093.photobucket.com/albums/i439/naorp8/4-1.Xxx http://i1093.photobucket.com/albums/i439/naorp8/5-1.Xxx הופעות למאמנים http://i1093.photobucket.com/albums/i439/naorp8/6-1.Xxx הופעות לשחקנים http://i1093.photobucket.com/albums/i439/naorp8/7.Xxx שערים http://i1093.photobucket.com/albums/i439/naorp8/8.Xxx תודה רבה לנאור (bulldog) על הכנת הסטטיסטיקות.
היום בקוברצ'אנו, צ'זארה פראנדלי בחן מספר שילובים בהתקפת הנבחרת. הנבחרת שיחקה לפרקים במערך 4-3-3 וב 4-3-1-2, אולם המערך האחרון שאיתו שיחקה לאורך המוקדמות, הוא המועדף כרגע על המאמן. ג'ובינקו הוצב מאחורי קסאנו ודסטרו ולאחר מכן שיחקו יחד באלוטלי, בוריני ודי-נטאלה. קייליני, וראטי ומונטוליבו שסובלים מפציעות קלות, התאמנו לחוד. מהי השלישייה ההתקפית המועדפת עליכם?
אני הייתי רוצה ואריאציה כלשהי שתכלול את באלוטלי, קסאנו ודי נטאלה. די נטאלה כמובן, בתפקיד הסקורר הטכני שמעורב במשחק ההתקפה (באיטליה כולם מעורבים במשחק ההתקפה), קסאנו בתור קסאנו ואין הרבה מה להרחיב על כך, חוץ מזה שהגאונות שלו צריכה לבוא לידי ביטוי באחד מצדי המגרש לטעמי, ובאלוטלי הוא באלוטלי שעושה הרבה דברים שאף שחקן אחר לא יודע לעשות, כמו לשמור על כדור תחת לחץ, להוריד כדורים ברחבה וכו'. ג'ובינקו הוא סוג של מחליף על לשלישייה הזאת, כשהוא יכול לעשות הכל מהכל רק הרבה פחות טוב. את השאר אני מכיר פחות טוב, אבל הייתי מאוד שמח לראות אותם משתלבים.
אני חושב בדיוק כמוך, שלישייה של באלוטלי, קסאנו ודי-נטאלה מסוגלת להפיק את המירב מהחוד האיטלקי. ג'ובינקו הוא קלף קטלני מהספסל ובנוסף יש את בוריני ודסטרו הסופר מוכשרים. פראנדלי הודיע היום כי הסגל הסופי יפורסם ביום שני בערב.
הרבה אומרים שאיטליה תגיע ליורו בתור אנדרדוג אך כשאני רואה את סגל השחקנים המוכשרים הללו זה גורם לי לחשוב שהאצורי לא פחות טובים מכל נבחרת פייבוריטית. אני חושב שהשחקנים יתנו את הפייט של החיים שלהם לאחר הבושה הגדולה של 2010 ואני ממש לא אתפלא אם נגיע לחצי הגמר.