ניסויי כלים לקראת ההשתלטות על מזרח אירופה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י cazzo, ‏3/7/10.

1. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

352 לוקח את הקשר מאחורי החלוצים שאין לאיטליה אך מציב שחקן הגנה נוסף שגם כן קשה מאוד למצוא.
    הייתי מעדיף להישאר עם המערך הנוכחי כשמוטה יהיה הקדמי מבין הקשרים. משהו בסגנון :

- - - - - - - בופון - - - - - - - -
    בלצארטי - קייליני - ברצאלי - מאג'יו
    - - - דה רוסי-פירלו-נוצ'רינו - - -
    - - - - - - - מוטה - - - - - - - -
    - - - באלוטלי - - - בוריני - - -

2. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

לכל מערך יש את היתרונות והחסרונות שלו, אך לדעתי המערך הנוכחי של פראנדלי וזה שהעלה קובי יהיה היעיל ביותר אם כי ה 3-5-2 הוא אחד האהובים עלי, בין רגע ניתן לשנותו למערך התקפי מהגנתי ולהפך. עם היצירתיות של פירלו ומאמץ רב יותר מצד החלוצים, החיסרון בעמדת הקשר ההתקפי תתגמד לעומת החוסר בבלם נוסף. אני לא יודע עד כמה בונוצ'י ראוי להרכב ראשון, אבל לאור רשימת הבלמים המוגבלת של הנבחרת, הייתי רוצה לראות אותו על הספסל כגיבוי. השחקנים הם אותם שחקנים שהשלימו טורניר מוקדמות מרשים ולא יהיה מתאים כרגע לשנות מערך וסגנון משחק בו הם דבקו במשך תקופה ארוכה.
    בהרכב של קובי הייתי מחליף את מוטה במאורי שמגלה יכולת נהדרת ואם ישמור על יציבות יכול למלא בהצלחה רבה את העמדה החלשה בנבחרת. קרישיטו עדיף על פני בלצארטי שהעונה בינוני כמו קבוצתו ובצד השני תהיה לדעתי תחרות קשה בין אבאטה למאג'ו. בוריני עשוי להוות שילוב טוב עם באלוטלי אבל הכל תלוי בחזרתו של קסאנו לכשירות.

3. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

אמת. החולצה של הזכייה בברלין די משעממת. יורו 2008 סבירה ו-2010 מדהימה..כך שאולי זה דפוס מסוים עם פומה (שכנראה אגב לא תמשיך עם לאציו בעונה הבאה).

4. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

צ'זארה פראנדלי ושחקניו יבקרו במחנה ההשמדה אושוויץ' בעת הגעתם לפולין-אוקראינה לפתיחת משחקי אליפות אירופה.
    "זה דבר שאנחנו חייבים לעשות מפני שהנבחרת מסמלת את המדינה שלנו", אמר נשיא ההתאחדות, ג'אנקרלו אבטה. "אודות לעבודתו של פראנדלי והתמקדותו על מוסר וערכים, הנבחרת נהיית שגרירה חשובה של איטליה. נבקר באושוויץ' כדי לכבד ולזכור את הרבים שאיבדו שם את חייהם".

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx

5. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

בראשון הקרוב, היום האחרון של הליגה האיטלקית לעונת 2011/12, צ'זארה פראנדלי צפוי לפרסם את הסגל הרחב ליורו הקרוב. המאמן יכלול 30 שחקנים ובהמשך הסגל יצומצם ל 23 שחקנים שירכיבו את סגל הנבחרת לאליפות אירופה.
    השחקנים הנבחרים יערכו אימון ראשון ביום שני בקונברצ'אנו ומה 21 לחודש האימונים יערכו בתדירות גבוהה יותר.
    שחקנים שיזומנו מיובנטוס ונאפולי, לא יצטרפו לאימונים עד ה 26 במאי בעקבות גמר הגביע בין שתי הקבוצות.

פראנדלי הוסיף שלא יהיו הפתעות בסגל הנבחרת ורמז שהוא מעדיף שחקנים צעירים ומוכשרים כמו בוריני על פני שחקנים לא פחות טובים אך מבוגרים (כמו די נטאלה).

6. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

:aa1: צ'זארה פראנדלי רוקח לנו הפתעות לקראת היורו? ייתכן מאוד, ובניגוד של 180 מעלות מליפי זה גם לא כל כך מפתיע. פראנדלי צפוי לשחרר מחר רשימה של 30 מועמדים מהם ינפה שחקנים עד שייתגבש הסגל הסופי שישחק בפולין ואוקראינה בקיץ. ג'ובינקו, קסאנו ובאלוטלי הם השחקנים הבטוחים בהתקפה ששמותיהם יפורסמו בראשון הקרוב, כשגם אנטוניו די נטאלה הסקורר הותיק (והמצוין) של אודינזה ככל הנראה גם ייקח חלק ברשימה.
    חוסר הודאות מגיע כשזה נוגע לשמות הקטנים יותר. פאביו בוריני של רומא, אלסנדרו דיאמנטי מבולוניה ומתיה דסטרו מסיינה יכולים גם להופיע ברשימה ולהראות מה הם מסוגלים לספק לנבחרת. כולם אגב, חלוצים שמסיימים עונה מעולה, ולא בחירות הזויות כמו של ליפי (קאמורנזי, גאטוסו...).

בגזרת השוערים, פדריקו מארקטי היה שם כמעט ודאי אך ההרחקה שלו בעקבות דחיפת השופט סתמה את הגולל על האפשרות לזמנו. בהגנה ההפתעות (בנוסף לקייליני/ברצאלי/מאג'ו/קרישיטו הבטוחים) יכולות להיות אבאטה ממילאן, פדריקו פלוסו מאטאלנטה ופדריקו בלצארטי. על עמדת הבלם הנוסף יתחרו ראנוקיה, אריאודו, אסטורי ואצ'רבי.

גם עמנואלה ג'אקריני מיובה עשוי לקבל את הזימון לנבחרת הלאומית אחרי קמפיין מוצלח. אזקייל סקלוטו, אלברטו אקווילאני וסימונה פפה גם עשויים לקבל את המקום לצד הקבועים.

7. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

Portieri : Buffon (Juventus), De Sanctis (Napoli), Sirigu (Paris St. Germain), Viviano (Palermo).

Difensori : Abate (Milan), Astori (Cagliari), Balzaretti (Palermo), Barzagli (Juventus), Bocchetti (Rubin Kazan), Bonucci (Juventus), Chiellini (Juventus), Criscito (Zenit San Pietroburgo), Maggio (Napoli), Ogbonna (Torino), Ranocchia (Inter).

Centrocampisti : Cigarini (Atalanta), De Rossi (Roma), Diamanti (Bologna), Giaccherini (Juventus), Marchisio (Juventus), Montolivo (Fiorentina), Thiago Motta (Paris St. Germain), Nocerino (Milan), Pirlo (Juventus), Schelotto (Atalanta), Verratti (Pescara).

Attaccanti : Balotelli (Manchester City), Borini (Roma), Cassano (Milan), Destro (Siena), Di Natale (Udinese), Giovinco (Parma).

נערך לאחרונה ב: ‏13/5/12
  8. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

וראטי וסקלוטו בנבחרת, לזה אף אחד לא ציפה. מפתיע ביותר. כל יתר הסגל צפוי כמו שפראנדלי הבטיח.
    מיהם תשעת השחקנים שינופו לדעתכם?

9. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

9?

ה8 שהייתי משחרר לפני היורו : ויויאנו, אסטורי, ראנוקיה, אוגבונה, צ'יגאריני, ג'יאקריני, סקלוטו, מונטוליבו.

10. yoni10 Member

סיריגו, בוקטי, אסטורי, וראטי, דיאמנטי, סקלוטו, ציגאריני, גיאקריני, דסטרו.

11. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

הסגל המורחב כולל 32 שחקנים והסופי יכלול 23. 9=32-23. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

12. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

אז המספר הנוסף הוא ווראטי.

13. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

בגזרת השוערים אף אחד לא חווה עונה טובה חוץ מבופון, אבל עדיין ויויאנו עושה לי את הרושם הכי חלש. חבל מאוד שמארקטי לא זומן.

בהגנה ראנוקיה ממש לא ראוי אפילו להימנות עם רשימת ה-32 האלו. עונה זוועתית בכל קנה מידה של הבלם הזה. את אוגבונה ובוקטי לא ראיתי מספיק, אבל אוגבונה עשה רושם טוב במהלך הקמפיין ואילו את בוקטי לא ממש ראיתי מקבל דקות. לכן מעדיף לנפות גם את בוקטי.

בקישור וראטי מקבל זימון - זה יפה ואמיץ מצד פראנדלי לזמן קשר מהסריה B אבל הזימון הזה מוקדם מדי. הוא לא יוכל לתרום לנבחרת. גם ג'אקריני, הייתה לו עונה טובה, אבל לא מספיק טובה כדי להיכלל בסגל נבחרת איטליה. מונטוליבו בעונה בינונית גם לא היה עובר סלקציה אצלי, כמוהו גם סקלוטו וצ'יגאריני. סקלוטו לא רע אך פשוט לא נראה לי מתאים כ"כ למערך (כל מערך), צ'יגאריני רק היום היה בינוני להחריד.

בהתקפה חבל שאף אחד מיובה לא הצליח להגיע לנבחרת, אבל יש לומר בצדק. מה שכן, איפה מיקולי?! בכל מקרה, דסטרו לא נחוץ ברשימה של השחקנים הגדולים שם.

בקיצור: ויויאנו, ראנוקיה, בוקטי, וראטי, ג'אקריני, מונטוליבו, סקלוטו, צ'יגאריני ודסטרו.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏13/5/12
  14. uri מנהלים

אולי אני שייך לדור הישן, או המיושן יש יגידו, אבל אני לא מסכים, מוטרד וחושש מהסגל הרחב שבחר פראנדלי. הזימון, רגע לפני היורו, של רשימה לא קצרה של שחקנים צעירים שבמקרה הטוב לבשו את המדים הלאומיים רק פעם אחת הוא מוגזם לדעתי. מה גם שאף אחד מהם לא מגיע אחרי עונה כל כך טובה שלא הייתה משאירה לפראנדלי ברירה. נכון, שכמעט בוודאות רבים מאותם שאני מדבר עליהם גם ינופו, ובכל זאת יש כמה שמות שנשארו מאחור (ולדעתי לא כולם מסיבות מקצועיות) שאם היו בסגל הנבחרת ליורו (או לפחות מקבלים הזדמנות להוכיח את עצמם בסגל הרחב), היו גורמים לי להיות רגוע יותר, ויותר מכך, בטוח הרבה יותר בנבחרת הזו.

נערך לאחרונה ב: ‏14/5/12
  15. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

בגדול אני מסכים, אבל לפראנדלי לא היה מרחב גדול של אפשרויות (אולי חוץ משחקני ההתקפה, שם בעיקר קוואליארלה, מאטרי ומיקולי חסרים לי). שוערים ושחקני הגנה במקום (מארקטי לא הוזמן עקב אירועי אודינזה-לאציו) אבל הפספוס הוא בעיקר בהתקפה. אני מאמין שהעונות הרעות של ג'ילארדינו, פאציני ואקווילאני צמצמו את מספר השחקנים היחסית מנוסים שיכל להזמין. לא נשכח את פפיטו רוסי שנפצע. מזל תמיד משחק חלק בעניין.

אגב בוקטי שיחק עונה מלאה והיה תמיד בהרכב הפותח ברובין קאזאן, למי שתוהה.