ניסויי כלים לקראת ההשתלטות על מזרח אירופה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י cazzo, ‏3/7/10.

1. uri מנהלים

רשמי: קסאנו חזר! עכשיו רק נשאר לקוות שבזמן הקצר שנותר עד היורו הוא יחזור לכושר שלפני הפציעה.

2. uri מנהלים

אני רק מקווה שפראנדלי לא יולך שולל בידי מנצ'יני, ובאלוטלי יקח חלק ביורו הקרוב.

נערך לאחרונה ב: ‏9/4/12
  3. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

מסכן מריו, כמה צריך בנאדם להתאמץ כדי להראות לכולם שאי הגשם זה לא המקום בשבילו?

שיחזור הביתה, ומהר.

עם מצבת החלוצים הבריאים שלנו העונה (ואפילו בלעדיה), זה יהיה טמטום לא להזמין את באלוטלי.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏9/4/12
  4. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

http://football-italia.net/17537/italy-bos...gives-balotelli

פראנדלי מבין שלאיטליה אין הרבה מה לחפש ביורו בלי השחקנים הכי טובים שלה, כמו שלא היה לה מה לחפש בדרום אפריקה.
    אגב, מתי ג'וזפה רוסי צפוי לחזור לשחק? והאם יספיק להיות כשיר ליורו?

5. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

http://i40.tinypic.com/2pr7kfp.Xxx

6. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

קסאנו, רוסי, באלוטלי, מיקולי, די-נטאלה ויאללה אפשר לנסוע לאליפות עם ראש שקט. מעצבן אותי לראות כל מיני ג'ובינקואים, בורינים ואוסבלדואים משתרבבים ברשימה כשיש שחקנים בחמישייה הנ"ל שלא מקבלים בכלל הזדמנות.

7. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

8. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

http://football-italia.net/sites/default/files/imagecache/main_photo/[type]/[nid]/g-rossi490_9.Xxx

קצין הרפואה של נבחרת איטליה, פרופסור אנריקו קסטלאצ'י מסר לכלי התקשורת שג'וזפה רוסי טופל "שלא כהלכה" ובכך נגרמה פציעתו החוזרת שתמנע ממנו להגיע ליורו 2012. להזכירכם, חלוץ ויאריאל כבר 6 חודשים מחוץ למגרשים וקיווה לחזור לכושר במשחקי סוף העונה ומשחק הקיץ של ויאריאל, אבל קרע את אותה רצועה ברגל ימין אתמול וייעדר כשישה חודשים נוספים.

"רק דיברתי בטלפון עם ג'וזפה. הוא לא טופל כמו שצריך וממש קיווה לחזור עם צ'אנס ליורו, אבל כעת אני חושב שהוא יחזור לארה"ב (ארץ מולדתו)" אמר פרופ. קסטלאצ'י לרדיו ספורטיבה.

"זו מהלומה קשה לאתלט ולאדם שמאוד דאגתי לגביו. הוא יוצא מן הכלל והפציעה הזו פשוט גורמת לנו לכאב גדול. דיברתי איתו רק לפני יומיים, והוא סיפר לי שהוא מרגיש טוב. שמחנו לשמוע את ההתלהבות שלו ואני ככל הנראה הייתי בדרכי לראות אותו אישית".

"אני מבצע מאות ניתוחים של קריעת רצועה בכל שנה. הוא אמר שזה היה טראומה בנאלית שגרמה לפציעה החוזרת, אבל יכולות להיות המון סיבות לפציעה החדשה וזה לא נראה לי הולם לדבר על כך עד שנדע פרטים נוספים. בינתיים, מה שמפריע לכולם היא הדרמה והבעיה של השחקן המסכן".

"אנחנו נצטרך לבצע ניתוח נוסף ולחכות עוד שישה חודשים כדי לחזור לשחק כדורגל.

"זו פגיעה קשה לצ'זארה פראנדלי, שאמר שיחכה עד לשניה האחרונה כדי להחליט אם רוסי וקסאנו ישתתפו בסגל היורו".

"במונחים רפואיים, כששחקן אומר לי שהוא בידי ויאריאל והולך לחזור למגרשים ביום ראשון, אז הוא ללא ספק בריצה נכנס לאליפות אירופה" אישר קסטלאצ'י.

9. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

ועל זה נאמר, ילען רבאק!

10. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

עצוב מאוד לשמוע את הידיעה הזאת. לא מספק שהפציעה שהשביתה את רוסי העונה קטעה את כושר השיא שבו היה נמצא, עכשיו הוא יצטרך לחכות עוד חצי שנה. לאחר שלא ישחק כשנה במצטבר אני חושש שהוא יהיה חלוד ויקח לו זמן מה עד שיחזור לכושר משחק, אך לכושר שבו היה נמצא יהיה לו קשה מאוד לחזור בקרוב. ויאריאל לא נמצאת בתקופה טובה בלשון המעטה ואם היו תקוות שהוא ישוב לאיטליה כעת אין סיכוי שהדבר יקרה לפחות עד הקיץ הבא. עבור הנבחרת מדובר בוודאי במכה קשה, להוציא את קסאנו שקשה לדעת איך יחזור ובאלוטלי, לא קיים אף חלוץ מספיק טוב מאלו שפראנדלי צפוי לזמן, אולי בוריני אך הוא חסר ניסיון.

11. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

חוששני שאחרי פציעה כזאת רוסי לעולם לא יחזור לכושר שהוא היה בו. לכן הטרגדיה.

12. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

לאחר שביקר שבוע שעבר בוינובו, מחנה האימונים של יובה, פראנדלי נכח אתמול בפורמלו של לאציו כדי לצפות במאורי שנמצא בכושר מצויין ולו החמיא רבות העונה וגם במארקטי כמובן.

13. uri מנהלים

מאורי בהחלט ראוי. מה גם שהוא ככל הנראה הראוי היחיד שמסוגל לשחק מתחת לחלוצים במערך המועדף של פראנדלי ה- 4-3-1-2. יחד עם זאת, אני עדיין סבור שמערך כזה אינו ממצה את מלא הפוטנציאל של הנבחרת וכי ה- 4-3-3 או אולי ה- 3-5-2 (של יובנטוס שגם ככה תהווה את הבסיס של הסגל - ובצדק) יהיו יעילים יותר.

14. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

מסכים עם אורי, לדעתי ה3-5-2 יוציא את המירב מהנבחרת. משהו כזה:

בופון; קייליני, ברצאלי, בונוצ'י*/בלם אחר; מאג'ו/אבאטה, בלזארטי/קרישיטו/**; פירלו, דה רוסי, מרקיזיו/מוטה/נוצ'רינו; קסאנו (בתקווה), באלוטלי.

לא צריך להסתבך עם קיצוניים בינוניים ולהתחיל למקם שחקנים בעמדות זרות להם. סך הכל הרבה איטלקיות אימצו את השיטה ולכן הגיוני שחומר השחקנים יתאים לה.

* בונוצ'י אולי לא מציג עונה גדולה, אבל נמצא במגמת שיפור רצינית בשבועות האחרונים ורק על השיתוף פעולה שיש לו עם קייליני וברצאלי אני סבור שיש לו מקום בנבחרת. מלבד זה, מי עוד נשאר לשחק שם?

** הייתי רוצה לראות את דה צ'לייה שגם מראה עקומת שיפור מצוינת אבל אני מאוד בספק לכך.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏19/4/12
  15. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

פרזנטציה של מה שפומה מתכננת לנו לקראת היורו:

ראיתי טובות יותר...

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏19/4/12