התקפה אפורה קצת בחסרונו של מריו (וקסאנו, ורוסי). אני מקווה שג'ובינקו יקבל את החולצה בהרכב, עדיף לצד בוריני.
Italy: Buffon; Maggio, Barzagli, Ogbonna, Criscito; Marchisio, Pirlo, Nocerino; Thiago Motta; Matri, Giovinco
להופעה טובה של לפחות אחד מהם אני מוכן לערוב בלי להסס. רביעיית הקישור טיפה לא מובנת וצריך לראות איך זה יעבוד בפועל (על הנייר מארקיזיו טרקווארטיסטה), מסבה ומאטרי יש לי ציפיות גבוהות, בפעם היחידה בה הם שיתפו פעולה בקייב הגמד בישל לאלחנדרו את שערו היחיד בנאציונלה. יהיה מעניין.
ברצאלי לא מאכזב. השיפור שהוא עשה העונה בלתי יתואר, מבלם בינוני+ לשחקן כזה. ענק. רביעיית הקישור באמת מוזרה. פראנדלי לא מקבל את התרומה ההתקפית שהוא מצפה לקבל ממרקיזיו, לא ברור מה הוא עושה כל כך קדימה במגרש, ליפי כבר עשה את הניסוי הכושל הזה ובמילים עדינות זה לא צלח. כל השאר לא רעים, אבל למרות הבלמים הענקיים של ארה"ב, צריך לנסות קצת התקפות מהאוויר, שקוף להחריד כמה הנבחרת מתאמצת להישאר על הקרקע. מובן, כשג'ובינקו בסביבה, אבל לחלוטין לא עובד. נ.ב- חוץ ממאג'ו, אוגבונה ומוטה כל השחקנים שפתחו היום שיחקו אצלנו בקבוצה... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx
הפיתרון האידיאלי יהיה להכניס את בוריני במקום מארקיזיו ולהוריד את ג'ובינקו מתחת לחלוצים. התמקדתי במחצית באוגבונה, לא נתקל בקשיים רבים אך מראה פוטנציאל רב מאוד.
משחק לא טוב של הנבחרת, אותו נאלצה להפסיד בגלל שני דברים: 1. חוסר דיוק- איטליה שלטה במשחק והיא זאת שהחטיבה את הקצב אך מספר נמוך מאוד מההרמות הגיעו ליעדן ונאלצנו לצפות באינספור איבודי כדור. 2. החוסר בסקורר- הנבחרת כשלה להפיק שערים ממספר מצבים. פאציני עובר עונה איומה, מאטרי עדיין לא השאיר חותם בנבחרת ובוריני בהופעת בכורה. למרות שלדעתי אין לנבחרת עוד משחקי הכנה עד היורו, די נטאלה יותר מראוי לקבל זימון. הוא אמנם מבוגר ואף פעם לא הלהיב בנבחרת, אבל הוא החלוץ האיטלקי הטוב ביותר כבר כמה שנים, השחקן היעיל ביותר בליגה ובעל חוש לשערים. יחד איתו אסור לשכוח את באלוטלי שיחזור בקרוב לנבחרת כל עוד לא יעשה עוד שטויות שיכעיסו את פראנדלי. אם ג'ובינקו היה יותר פיזי...
מצטרף. נבחרת איטליה כשלעצמה לא ממש חשובה לי, מנצחת או מפסידה אותו דבר בשבילי, אבל כואב לי ששחקן כמו מיקולי לא מקבל הזדמנות להפגין את הכישרון שלו על במה נוספת מלבד משחקי פאלרמו, בטח ובטח כשהוא בכושר (משחק כמובן) נהדר. וממה שראיתי גם מקומו של די נאטלה שם.
וגם עם שיעור החינוך לבאלוטלי אני לא מסכים. לחשוב שיכלנו לפתוח אתמול עם משולש התקפה: באלוטלי--די נאטלה--מיקולי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx
ההתאחדות אישרה שני משחקי ידידות נוספים כהכנה לאליפות אירופה: ב 29/5 נגד לוקסמבורג באיטליה וב 1/6 נגד רוסיה בציריך.