ניסויי כלים לקראת ההשתלטות על מזרח אירופה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י cazzo, ‏3/7/10.

1. Muurad Member

לא הגיע לאיטליה להפסיד את המשחק הזה.

עם קאסאנו בהרכב אני גם מאמין שהיא הייתה מנצחת. פשוט לא היה מישהו בשליש האחרון של המגרש שיחזיק וינווט וייתן את המחץ הנוסף, ובדיוק הטרקוורטיסטה הזה חסר.

סה"כ הרבה מצבים, כדורגל חיובי, אפשר להיות מרוצים למרות ההפסד המעצבן. יופי של משחק של מקריזיו לדעתי אגב, מונטוליבו מצידו ממשיך בירידה - אקווילאני צריך לקבל את המקום שלו אם הוא ממשיך ככה.

מוסלרה נתן היום כמה הצלות ברמה הגבוהה ביותר, איש המשחק לדעתי.

נערך לאחרונה ב: ‏15/11/11
  2. Muurad Member

אגב, יש אפשרות לזמן את מתיאס סילבסטרה לנבחרת נכון? הייתי לוקח אותו לפני ראנוקיה אם כן(ומעניין אגב שהוא עדיין לא קיבל שום זימון מארגנטינה כשהם עדיין משחקים עם מיצ'ו). פשוט אי אפשר לסמוך על הילד ל -90 דקות, אין מה לעשות.

3. Milanista Member

נראה לי שמונטוליבו - למרות כושרו הלא מזהיר - די באנקר אצל פראנדלי בגלל עברם המשותף. לא היה קורה כלום אם היה נותן הזדמנות לאקווילאני באחד משני המשחקים האחרונים.

נערך לאחרונה ב: ‏16/11/11
  4. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

אורוגוואי אולי לא הנבחרת הטובה בעולם, אבל היא לבטח הנבחרת שהכי קשה לשחק מולה. הם מתנפלים, אגרסיביים, נלחמים, מרביצים, סוגרים, נועלים, שומרים, לוחצים, אתלטיים - יש להם כל תכונה שאמורה להקשות על היריבה. לפרקים הצלחנו להסתדר עם זה, אבל זה לא היה מספיק. אני מתנחם בכך שביורו לא נפגוש יריבות כאלו. אין נבחרת אירופית שיכולה לעשות את מה שאורוגוואי עושה ברמה שבה אורוגוואי עושה את מי שהיא עושה - הבנתם? יופי.

מה שכן, המשחק אתמול והמשחק מול אירלנד צריכים להדליק נורה אדומה. זה לאו דווקא קשור להאם יש לנו את קסאנו/רוסי או לא - יש לנו בעיה בלפרוץ קבוצות קשוחות שמתגוננות מולנו ומסרבות להכנע לפיתוי לצאת מולנו קדימה. "קל" לנו יותר מול נבחרות כמו גרמניה וספרד שמחפשות ליזום. קל לנו מן הסתם גם מול סתם נבחרות בינוניות שלא סגורות על עצמן. אירלנד, יוון ואנגליה מטרידות אותי יותר מאשר פורטוגל, גרמניה והולנד.

נ.ב.
    מונטוליבו שחקן איכותי יותר מאקווליאני בדיוק כפי שראנוקיה שחקן איכותי יותר מבונוצ'י או כל בלם אחר שיש לנו להציע כיום. הם ימשיכו לקבל את המושכות ובצדק.

נ.ב. 2
    קייליני האשם העיקרי בשער.

5. shlomydavid מנהלים

6. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

בופון ונוייר מפלרטטים אחד עם השני

מהקצת שהצלחתי לתרגם בופון מקדיש את החולצה שלו לנוייר ומצרף גם וידיאו בו הוא אומר למנואל משהו כמו "אתה הטוב בעולם ונתראה בגמר היורו". נוייר משיב לו שזה הוא (בופון) שמספר 1 בעולם ושהם יפגשו בגמר היורו.

בסוף הם יפגשו במשחק על מקום שלישי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏22/11/11
  7. uri מנהלים

Pot one: Poland, Spain, Holland, Ukraine

Pot two: Germany, Italy, England, Russia

Pot three: Croatia, Greece, Portugal, Sweden

Pot four: Denmark, France, Czech Republic, Republic of Ireland

Today!

נערך לאחרונה ב: ‏2/12/11
  8. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

אלא אם הבנתי משהו לא נכון, פותחים מול המחזיקה.

בית קשה מאוד. ספרד על הנייר הנבחרת הכי חזקה בטורניר, אירלנד היא האנטי המובהק לסגנון המשחק שלנו.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏2/12/11
  9. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

איטליה נקלעה לבית מאוד קשה אך היינו יכולים לקבל בית קשה יותר כמו זה של הולנד ופורטוגל ומנגד לקבל בברכה את הבית הראשון.
    לדעתי לפחות כרגע גרמניה היא הנבחרת הטובה ביותר באירופה, אבל ספרד לא רחוק מאחוריה ובעלת פוטנציאל רב יותר מאשר הגרמנים. במפגש הקודם האזורי הוכיחו שניתן לגבור על הספרדים אטבל זהו בוודאי לא יהיה דבר קל.
    קרואטיה נבחרת נהדרת שתקשה רבות ולא יהיה קל לנצח אותם.
    אירלנד של טרפאטוני תהווה מוקש רציני, אולם הנבחרת תהיה חייבת לגבור עליהם.

שלב שמינית הגמר הולך להיות קשה כשאיטליה צפויה לפגוש את צרפת או אנגליה מבית ד'.

FORZA AZZURRI

10. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

גם אני חושש בעיקר מאירלנד. אנחנו לא מהנבחרות שמפצחות משחק מסתגר כשלהם ולכן אני חושב שדווקא מול ספרד וקרואטיה יילך לנו טוב יותר.

לא קל רגאצי... אבל עם ההתעוררות של באלוטלי, החזרה הצפויה של קסאנו ורוסי, העונה הנפלאה של מרקיזיו ומאטרי ועוד פרמטרים נוספים (בעיקר פראנדלי אחד גדול) אני חושב שתעמוד לרשותנו נבחרת מהאיכותיות שהיו מאז 2006, שלא נופלת באיכותה מאף נבחרת.

11. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

עדיף לבוא עם מוטיבציה הפעם נגד נבחרות מצויינות ועקשניות מאשר ליפול אל מול כל הציפיות בבית עם נבחרות כמו ניו זילנד. זה אף פעם לא קל, אבל הפעם אני מאמין שהרצון יעשה את שלו.

12. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא הייתי מתנגד להתחלף עם גרמניה ולקבל את הולנד-פורטוגל-דנמרק. אני לא חושב שמבחינתנו יש הבדל גדול מבחינת הקושי.

המטרה כמובן היא לא להפסיד במשחק הפתיחה מול ספרד, ומעל הכל - למצוא דרך לפצח את הקטנאצ'ו של טראפטוני. המשחק נגדם בבלגיה היה הגרוע ביותר של הנבחרת בעידן פראנדלי וזה לא צירוף מקרים.

מסתבר שהשדרים הספרדים התפללו בקול "רק לא איטליה! רק לא איטליה!" כשהם עמדו לקבל או אותנו או את האנגלים http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wlcm.Xxx

13. Muurad Member

מהמוקדמות, אירלנד נבחרת פשוט על הפנים.

הם במזל עלו להצלבה. ברצינות. מזל ושיי גיבן. אני אהיה מופתע אם הם יוציאו יותר מנקודה מהבית הזה.

נערך לאחרונה ב: ‏2/12/11
  14. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

פראנדלי לא יכול להתעלם מהופעותיו המצוינות של די נטאלה ואישר שמלך השערים בשנתיים האחרונות יחזור לנבחרת:
    “I have a wide choice in attack, but currently only [Mario] Balotelli is fine. In February for the friendly with the U.S. I will call up Di Natale.

“I’m curious to see him with Balotelli. Both are points of movement and can run like Rossi and Cassano.”

המאמן סיפר עת תוכנית האימונים שאותה הוא מתכנן:
    “There are three separate stages set by department,” says Prandelli, in reference to reported plans to call up groups of players by position in mini training get-togethers.

“There are barely three Mondays between March and April, to be used for training and education. I’m not asking for much, but for now I have not had the answers [from the players’ clubs].

“[I would like to call] 12 defenders, then 12 midfielders, then 12 attackers, with the addition of five or six goalkeepers every time. The sessions will give players of different teams a common knowledge of game situations, plus I can keep an eye on the 45 best Italian players.

“I would never normally call this many but I have not had a lot of time for teaching.”

15. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

http://u.goal.com/142700/142720hp2.Xxx
    על אף שנכלל בסגל של פרארה, בוריני זוכה לזימון בכורה מפראנדלי. מי שנותר מחוץ לסגל הוא באלוטלי בגלל שהפר את הקוד האתי של הנבחרת בעקבות ההשעיה שקיבל בליגה האנגלית.

Goalkeepers: Buffon (Juventus), De Sanctis (Napoli), Sirigu (Paris St. Germain), Viviano (Palermo);
    Defenders: Abate (Milan), Astori (Cagliari), Balzaretti (Palermo), Barzagli (Juventus), Bonucci (Juventus), Chiellini (Juventus), Criscito (Zenit), Maggio (Napoli), Ogbonna (Torino);
    Midfielders: De Rossi (Roma), Marchisio (Juventus), Montolivo (Fiorentina), Thiago Motta (Paris St. Germain), Nocerino (Milan), Pirlo (Juventus);
    Forwards: Borini (Roma), Giovinco (Parma), Matri (Juventus), Pazzini (Inter)