לא הגיע לאיטליה להפסיד את המשחק הזה. עם קאסאנו בהרכב אני גם מאמין שהיא הייתה מנצחת. פשוט לא היה מישהו בשליש האחרון של המגרש שיחזיק וינווט וייתן את המחץ הנוסף, ובדיוק הטרקוורטיסטה הזה חסר. סה"כ הרבה מצבים, כדורגל חיובי, אפשר להיות מרוצים למרות ההפסד המעצבן. יופי של משחק של מקריזיו לדעתי אגב, מונטוליבו מצידו ממשיך בירידה - אקווילאני צריך לקבל את המקום שלו אם הוא ממשיך ככה. מוסלרה נתן היום כמה הצלות ברמה הגבוהה ביותר, איש המשחק לדעתי.
אגב, יש אפשרות לזמן את מתיאס סילבסטרה לנבחרת נכון? הייתי לוקח אותו לפני ראנוקיה אם כן(ומעניין אגב שהוא עדיין לא קיבל שום זימון מארגנטינה כשהם עדיין משחקים עם מיצ'ו). פשוט אי אפשר לסמוך על הילד ל -90 דקות, אין מה לעשות.
נראה לי שמונטוליבו - למרות כושרו הלא מזהיר - די באנקר אצל פראנדלי בגלל עברם המשותף. לא היה קורה כלום אם היה נותן הזדמנות לאקווילאני באחד משני המשחקים האחרונים.
אורוגוואי אולי לא הנבחרת הטובה בעולם, אבל היא לבטח הנבחרת שהכי קשה לשחק מולה. הם מתנפלים, אגרסיביים, נלחמים, מרביצים, סוגרים, נועלים, שומרים, לוחצים, אתלטיים - יש להם כל תכונה שאמורה להקשות על היריבה. לפרקים הצלחנו להסתדר עם זה, אבל זה לא היה מספיק. אני מתנחם בכך שביורו לא נפגוש יריבות כאלו. אין נבחרת אירופית שיכולה לעשות את מה שאורוגוואי עושה ברמה שבה אורוגוואי עושה את מי שהיא עושה - הבנתם? יופי. מה שכן, המשחק אתמול והמשחק מול אירלנד צריכים להדליק נורה אדומה. זה לאו דווקא קשור להאם יש לנו את קסאנו/רוסי או לא - יש לנו בעיה בלפרוץ קבוצות קשוחות שמתגוננות מולנו ומסרבות להכנע לפיתוי לצאת מולנו קדימה. "קל" לנו יותר מול נבחרות כמו גרמניה וספרד שמחפשות ליזום. קל לנו מן הסתם גם מול סתם נבחרות בינוניות שלא סגורות על עצמן. אירלנד, יוון ואנגליה מטרידות אותי יותר מאשר פורטוגל, גרמניה והולנד. נ.ב. מונטוליבו שחקן איכותי יותר מאקווליאני בדיוק כפי שראנוקיה שחקן איכותי יותר מבונוצ'י או כל בלם אחר שיש לנו להציע כיום. הם ימשיכו לקבל את המושכות ובצדק. נ.ב. 2 קייליני האשם העיקרי בשער.
בופון ונוייר מפלרטטים אחד עם השני מהקצת שהצלחתי לתרגם בופון מקדיש את החולצה שלו לנוייר ומצרף גם וידיאו בו הוא אומר למנואל משהו כמו "אתה הטוב בעולם ונתראה בגמר היורו". נוייר משיב לו שזה הוא (בופון) שמספר 1 בעולם ושהם יפגשו בגמר היורו. בסוף הם יפגשו במשחק על מקום שלישי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx
Pot one: Poland, Spain, Holland, Ukraine Pot two: Germany, Italy, England, Russia Pot three: Croatia, Greece, Portugal, Sweden Pot four: Denmark, France, Czech Republic, Republic of Ireland Today!
אלא אם הבנתי משהו לא נכון, פותחים מול המחזיקה. בית קשה מאוד. ספרד על הנייר הנבחרת הכי חזקה בטורניר, אירלנד היא האנטי המובהק לסגנון המשחק שלנו.
איטליה נקלעה לבית מאוד קשה אך היינו יכולים לקבל בית קשה יותר כמו זה של הולנד ופורטוגל ומנגד לקבל בברכה את הבית הראשון. לדעתי לפחות כרגע גרמניה היא הנבחרת הטובה ביותר באירופה, אבל ספרד לא רחוק מאחוריה ובעלת פוטנציאל רב יותר מאשר הגרמנים. במפגש הקודם האזורי הוכיחו שניתן לגבור על הספרדים אטבל זהו בוודאי לא יהיה דבר קל. קרואטיה נבחרת נהדרת שתקשה רבות ולא יהיה קל לנצח אותם. אירלנד של טרפאטוני תהווה מוקש רציני, אולם הנבחרת תהיה חייבת לגבור עליהם. שלב שמינית הגמר הולך להיות קשה כשאיטליה צפויה לפגוש את צרפת או אנגליה מבית ד'. FORZA AZZURRI
גם אני חושש בעיקר מאירלנד. אנחנו לא מהנבחרות שמפצחות משחק מסתגר כשלהם ולכן אני חושב שדווקא מול ספרד וקרואטיה יילך לנו טוב יותר. לא קל רגאצי... אבל עם ההתעוררות של באלוטלי, החזרה הצפויה של קסאנו ורוסי, העונה הנפלאה של מרקיזיו ומאטרי ועוד פרמטרים נוספים (בעיקר פראנדלי אחד גדול) אני חושב שתעמוד לרשותנו נבחרת מהאיכותיות שהיו מאז 2006, שלא נופלת באיכותה מאף נבחרת.
עדיף לבוא עם מוטיבציה הפעם נגד נבחרות מצויינות ועקשניות מאשר ליפול אל מול כל הציפיות בבית עם נבחרות כמו ניו זילנד. זה אף פעם לא קל, אבל הפעם אני מאמין שהרצון יעשה את שלו.
לא הייתי מתנגד להתחלף עם גרמניה ולקבל את הולנד-פורטוגל-דנמרק. אני לא חושב שמבחינתנו יש הבדל גדול מבחינת הקושי. המטרה כמובן היא לא להפסיד במשחק הפתיחה מול ספרד, ומעל הכל - למצוא דרך לפצח את הקטנאצ'ו של טראפטוני. המשחק נגדם בבלגיה היה הגרוע ביותר של הנבחרת בעידן פראנדלי וזה לא צירוף מקרים. מסתבר שהשדרים הספרדים התפללו בקול "רק לא איטליה! רק לא איטליה!" כשהם עמדו לקבל או אותנו או את האנגלים http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wlcm.Xxx
מהמוקדמות, אירלנד נבחרת פשוט על הפנים. הם במזל עלו להצלבה. ברצינות. מזל ושיי גיבן. אני אהיה מופתע אם הם יוציאו יותר מנקודה מהבית הזה.
פראנדלי לא יכול להתעלם מהופעותיו המצוינות של די נטאלה ואישר שמלך השערים בשנתיים האחרונות יחזור לנבחרת: I have a wide choice in attack, but currently only [Mario] Balotelli is fine. In February for the friendly with the U.S. I will call up Di Natale. Im curious to see him with Balotelli. Both are points of movement and can run like Rossi and Cassano. המאמן סיפר עת תוכנית האימונים שאותה הוא מתכנן: There are three separate stages set by department, says Prandelli, in reference to reported plans to call up groups of players by position in mini training get-togethers. There are barely three Mondays between March and April, to be used for training and education. Im not asking for much, but for now I have not had the answers [from the players clubs]. [I would like to call] 12 defenders, then 12 midfielders, then 12 attackers, with the addition of five or six goalkeepers every time. The sessions will give players of different teams a common knowledge of game situations, plus I can keep an eye on the 45 best Italian players. I would never normally call this many but I have not had a lot of time for teaching.
http://u.goal.com/142700/142720hp2.Xxx על אף שנכלל בסגל של פרארה, בוריני זוכה לזימון בכורה מפראנדלי. מי שנותר מחוץ לסגל הוא באלוטלי בגלל שהפר את הקוד האתי של הנבחרת בעקבות ההשעיה שקיבל בליגה האנגלית. Goalkeepers: Buffon (Juventus), De Sanctis (Napoli), Sirigu (Paris St. Germain), Viviano (Palermo); Defenders: Abate (Milan), Astori (Cagliari), Balzaretti (Palermo), Barzagli (Juventus), Bonucci (Juventus), Chiellini (Juventus), Criscito (Zenit), Maggio (Napoli), Ogbonna (Torino); Midfielders: De Rossi (Roma), Marchisio (Juventus), Montolivo (Fiorentina), Thiago Motta (Paris St. Germain), Nocerino (Milan), Pirlo (Juventus); Forwards: Borini (Roma), Giovinco (Parma), Matri (Juventus), Pazzini (Inter)