ניסויי כלים לקראת ההשתלטות על מזרח אירופה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י cazzo, ‏3/7/10.

1. uri מנהלים

בסוף זה נכנס. לנבחרת ולא פחות חשוב לפאציני. באלוטלי מפלצת. באלזרטי יותר מראוי לחולצת ההרכב.

ברכות לנו על ההעפלה הרשמית ליורו!

:aaa15:

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏7/9/11
  2. riquelme1 Member

לא ראיתי את המשחק, אבל לא מפתיע שזה הגיע מפאציני. איש שיודע להפוך מצבים לשערים, סוג של ג'ילארדינו שאורי כל כך מבקש.

3. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

אתמול, בדקה ה70 בערך עלה לי לראש אותו משחק נוראי (סליחה שאני מזכיר) שהתקיים שמה בנלספרייט, אז ניו זילנד עשתה את המוות לאיטליה הליפיאנית. למזלנו הפעם, זה לא היה ליפי על הספסל, זאת לא נבחרת מוגבלת ולוחמנית (שבכל זאת ניסתה רק לעקוץ ולא יותר) ששיחקה מול הכחולים, ואפילו לא הורגשה התחושה המוכרת של "עם הגב לקיר". גם אם המשחק הזה נגמר בתיקו, הסיכוי שסרביה הייתה גונבת את המקום הראשון היה קלוש וכבר במילא בשביל פראנדלי היה מאוד מאוד חשוב לנצח מול הקהל שלו (היו הרבה שלטים שהיללו אותו) ולסיים את נושא ההעפלה לטורניר הגמר.

אחרי המשחק ראיתי כמה ראיונות והשחקנים דיברו על כך: "לא התחלנו את העונה, הרגליים שלנו עוד ארוזות..." וזה נשמע לי כמו תירוץ, קיץ שלם התאמנתם וכבר העונה מתחילה. קצב המשחק היה כל כך איטי, ובמקום לרקוד עם סלובניה את הואלס האיטי הזה (הם מסודרים בחומה עם כל שחקניהם בחצי המגרש שלהם) למה פראנדלי לא ניסה לפתור את הבעיה (להרשית) בצורה יצירתית יותר? המחצית הראשונה הייתה די סבירה, היו כמה הזדמנויות שחבל היה להחמיץ והחצי הראשון של המחצית השנייה היה פשוט נורא, משחק איטי וצפוי של איטליה בהתקפה. בדקה ה66 נדמה לי היו איזה 3 הזדמנויות קורצות וליסמין (הבן דוד של) היה מזל גדול, אך עד שבאלוטלי לא נכנס עם השינוי המרענן הטקטי (4-3-3), לא הייתי מרוצה בכלל מקצב המסירות והמהלכים השקופים. נראה אם מול סרביה וצפון אירלנד ראנוקיה ימשיך עם התירוצים...

אגב, מי אמר שאסטוניה נבחרת חלשה? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏7/9/11
  4. uri מנהלים

Gk: Buffon (Juventus), De Sanctis (Napoli), Sirigu (Paris Saint-Germain);

D: Astori (Cagliari), Balzaretti (Palermo), Barzagli (Juventus), Bonucci (Juventus), Cassani (Fiorentina), Chiellini (Juventus), Criscito (Zenit), Maggio (Napoli);

M: Aquilani (Milan), Cigarini (Atalanta), De Rossi (Roma), Marchisio (Juventus), Montolivo (Fiorentina), Nocerino (Milan), Pirlo (Juventus);

F: Balotelli (Manchester City), Cassano (Milan), Giovinco (Parma), Pazzini (Inter), Rossi (Villarreal).

5. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

ההזמנה לבארזאלי מוצדקת בעיני, השאלה אם גם לבוקטי מגיע להיות בסגל, אני לא רואה אותו משחק, אבל הנתונים מרשימים ואין מאמן איטלקי מאחוריו. באיטליה מדברים הרבה על צ'רצ'י אבל גם צ'יגאריני יכול להשתלב יפה בסגל הרחב, גם לקראת השנים הבאות, אם ימשיך ככה.

6. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

באלוטלי, פאציני וקרשיטו הפצועים נטשו את סגל הנבחרת ואת מקומותיהם ימלאו אוסבאלדו ואוגבונה. בלצארטי נמצא גם כן בספק.

ההתעלמות של פראנדלי מקנאבארו הזויה.

7. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

הוא בעצמו הסביר שהוא לא מזמין את קנאברו ושחקנים אחרים (כמו צ'רצ'י ופפה) עקב המערך שבו הם רגילים לשחק בקבוצותיהם. לכן הוא לא רוצה לשבור להם את ה"הרגל" ולהכריח אותם לשחק בשיטה שלו (4-3-1-2).

8. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

שטויות. למה מונטוליבו משחק כקשר קדמי בפיורנטינה?
    ובלי קשר, אם קנבארו משחק כבלם מבין שלושה אז הוא לא יכול לשחק בנבחרת? פירלו משחק בדר"כ עם מארקיזיו בלבד בקישור היובנטיני אז למה הוא משחק בנבחרת אם היא מורכבת משלושה קשרים? את אי הזימון של צ'רצ'י למרות שהוא בכושר שיא אפשר להבין כי בשום דרך שהיא אי אפשר להכניס קיצוני להרכב.

אי אפשר שלא להעריך את יכולותיו של פראנדלי כמאמן, אך הוא נוטה להתעלם משחקנים בכירים והתירוצים לא הכי משכנעים.

9. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

"למה אני לא מזמין את קנאברו וקמפנייארו? הם מצאו את התיאום בהגנה עם שלושה שחקנים, אנחנו משחקים עם ארבעה. ראינו ושמנו לב שלגבי המגנים זה לא ממש משנה, אבל בשביל הבלמים המרכזים זה הכל, סוג השמירה באזורית ועד שמגיע הרגע לתקוף את הכדור. לי יש מעט זמן ולשנות את עולמם לא יהיה נכון בשביל השחקנים ולא בשביל הקבוצה".

10. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

ומה עם מאטרי? אין ספק שצ?זרה הזקן צודק, הזימון של אוסבלדו במקום מאטרי הוא מגוכח, פשוט ככה.

11. uri מנהלים

ההרכב הצפוי: בופון - מאג'ו, ברזאלי, בונוצ'י, קייליני - דה רוסי, פירלו, מרקיזיו - מוטוליבו - רוסי, קסאנו.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏6/10/11
  12. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

שישה יובנטינים בהרכב?! מזל שהמשחק יוצא ביום כיפור ולא אוכל לצפות בזוועה הזאת http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏6/10/11
  13. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא אוהב את זה שאנחנו משחקים בלי חלוץ מטרה אמיתי, חייבים שיהיה לנו פאציני/מאטרי שם ברחבה..

14. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

יש את אוסבאלדו :aaa031:

15. Lulinha Member

http://www.mundoalbiceleste.com/Images/Blogs/Blog_2540_2388115437437.Xxx

:aaa15: