ניסויי כלים לקראת ההשתלטות על מזרח אירופה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י cazzo, ‏3/7/10.

1. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא חסרות אפשרויות אם רוצים להיות מקוריים. שיארחו בבנטגודי, בנראו רוקו, באולימפיקו די טורינו אם רוצים להיות פחות פרובינציאלים, הרנאטו קורי יכול להיות אופציה נפלאה...

בנוגע למשחק עצמו שהיה בשישי - תסריט דומה מדי לזה שהיה מול ספרד. פותחים טוב, היריבה מתקשה לצאת מהרחבה שלה במשך 15-20 הדקות הראשונות, כובשים שער, ממשיכים ללחוץ במטרה להשיג את השני, לא נכנס, ואז... פשוט מפסיקים לשחק.

2. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

הפעם האחרונה שאיטליה שיחקה בפאלרמו זה היה נגד סלובניה ואז כריסטיאן זקארדו הבטיח עם השער שלו את המקום במונדיאל 2006. עכשיו אין סיכוי שנצליח באליפות אירופה הקרובה... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

בקליארי היה משחק משחק ידידות נגד רוסיה, אם אני זוכר נכון.

3. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

באימוני הנבחרת אתמול פראנדלי העלה את אותו הרכב מהמשחק הקודם מלבד שני שינויים- קסאני (שהוריד את הזקן) במקום מאג'ו ומארקיזיו במקום מוטה שצפויים לפתוח בהרכב מחר.
    לדעתי כדאי לפראנדלי להכניס את פאציני על חשבון רוסי שאיכזב אותי בשני משחקי הנבחרת האחרונים. אולי פאצנו ישחזרו את ימי סמפ העליזים?

באלוטלי מסרב להתבגר

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏5/9/11
  4. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

הנה, קיבלנו כנראה את מה שרצינו והמשחק הביתי הבא של איטליה ייערך בדרום, ולא בבארי!

משחק הידידות מול אורוגוואי בנובמבר ישוחק או בארקי (סאלרנו) או בסאן-פאולו (נאפולי).

5. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

אני מקווה שהכל יגמר בפירנצה בשלום: צפויים מעט מאוד צופים (אולי 10 אלפים, אולי יותר, מאכזב ועצוב) בנוסף לעוד כמה "אוהדים" סלובנים שהגיעו לעשות רעש כמו שה"אוהדים" הסרבים עשו רעש בג'נובה. במשחק ידידות בטרייסטה לפני פחות מעשור היו כבר מהומות עם כמה סלובנים שחצו את הגבול. אני מקווה שהמשטרה תעשה את עבודתה היטב ושלא יזכירו לנו את פשעי הפשיזם האיטלקי באמצע המאה הקודמת, בבקשה.

לגבי החלק הטכני, ההרכב של פראנדלי ברור למדי אך אותי לא רק מעניינת הגישה האיטלקית למשחק, אלא גם מה האורחים יכינו, כי הם עברו סוף שבוע קשה במיוחד עם הפסד מביך לאסטוניה (אהמ, מי אמר שהיא אחת מהנבחרות החלשות?) בבית ועכשיו התקשורת עם הביקורות הארסיות תגרום להם להגיב בצורה אגרסיבית על המגרש. חשוב מאוד לסיים את העבודה ולנצח, ככה יישארו רק משחקי ידידות עד הקיץ הבא.

4-3-1-2 : בופון; קסאני, ראנוקיה, קייליני, באלצארטי; דה רוסי, פירלו, מוטה; מונטוליבו; קסאנו, רוסי.

4-4-2: יסמין האנדנוביץ'; ברצ'קו, שולר, צסאר, יוקיץ'; ראדוסאבלייביץ', (ורשיץ'), קורן, בירסה, איליצ'יץ' (קירם); נובאקוביץ', דדיץ' (מטאבז').

Forza Ragazzi

6. Joel Gion Member

עוד פעם טיאגו (טצ'יאגו בשביל יואב http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx) מוטה פותח? מה קרה לדיבורים על מארקיזיו? מצידי שנוצ'רינו יעלה במקומו, מעצבן אותי לראות את היצור הלמל"מ הזה בהרכב.

נערך לאחרונה ב: ‏6/9/11
  7. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

האמת שהעייפות השכיחה ממני (מודה באשמה, בדקתי הרכב רק בגאזטה) את מארקיזיו, אבל שים אותו בסוגריים וככה תהיה אופטימי. יש סיכוי טוב שקלאודיו ישחק מהדקה הראשונה.

8. uri מנהלים

Italy: Buffon; Cassani, Ranocchia, Chiellini, Balzaretti; Thiago Motta, Pirlo, De Rossi; Montolivo; Cassano, Rossi

Italy bench: De Sanctis, Criscito, Pazzini, Marchisio, Balotelli, Bonucci, Nocerino

9. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

הרכב דומה, סגנון זהה. מה שפראנדלי אומר בעצם זה שהוא מכיר בבעיה שעליה דיברנו כאן - בעיקר מנטאלית, לא טכנית/טקטית. הוא מבחינתו ישים דגש על זה בפני השחקנים תוך כדי המשך ליטוש הסגנון הקיים שהיה עובד נהדר אילו השחקנים היו מייעלים את התפוקה שלהם כשהם מגיעים לרחבה ולא היו מפסיקים בכל פעם ללחוץ על הדוושה בשלב כלשהו של המשחק.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏6/9/11
  10. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

אשמח לקבל בפרטית שידור טוב, עד עכשיו לא מצאתי אף אחד ראוי.

11. Joel Gion Member

:aa1: אחרי שפראנדלי החרים לו את האייפד, בTMW מדווחים בלעדית (נשבע לכם http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx) שמאריו באלוטלי נצפה על הספסל עם הDVD הנייד שלו בנוסף למארז של העונה החמישית של "הסמויה". העיקר שלא יהיה משעמם...

זה רק אני שמדמיין או שכמה מהחכמולוגים בפראנקי לא מתאפקים ושורקים בוז בכל נגיעה של בופון/קיילו/פירלו בכדור?

בולדוג, יש שידור בראי אונו (155) אם אתה מנוי של הוט.

נערך לאחרונה ב: ‏6/9/11
  12. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא יכול ככה יותר. תתקעו כבר כדור ברשת!

13. uri מנהלים

מחצית פשוט נהדרת של איטליה עד שזה מגיע לשים את הכדור ברשת. כמו במשחק מול איי פארו בולט, באופן מובהק, חסרונו של מוציא לפועל - שחקן שבמדים הכחולים יודע להפוך מצבים לשערים. וג'ילארדינו אפילו לא על הספסל. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx

14. Joel Gion Member

ומאטרי אפילו לא בסגל http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx

פאציני בטח ייכנס בסביבות הדקה ה65 וכנראה לא יעשה כלום כהרגלו במדים הכחולים.

15. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה יותר מכמה חכמולוגים, שילכו ל....

המחצית הזאת היא המשל ישיר לשעמומון באיי פארו, ואולי אף גרועה יותר (גם בגלל היריבה). הסלובנים מגיעים ליותר מדי מצבים, אבל סך הכל ההגנה בסדר גמור. הקישור לא יוזם מספיק ומוטה צריך לפנות את מקומו למארקיזיו. מוזר למה אקווילאני לא על הספסל, הוא יכול להוסיף הרבה יותר דינאמיות לקישור. קסאנו מנסה הרבה ורואים שהוא נואש לכבוש אבל לא מצליח, מחצית טובה שלו. לעומתו, מרוסי אני מצפה להרבה יותר. אני מאוד מעריך אותו אך הוא חייב להשתפר במחצית השנייה ולא פראנדלי יצטרך להכניס את פאציני.

ישנם סיכויים שהלילה אסטוניה תקפוץ למקום השני. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/drunk.Xxx

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏6/9/11