ניסויי כלים לקראת ההשתלטות על מזרח אירופה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י cazzo, ‏3/7/10.

1. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

גאזטדלו/ גזטאדלו מה זה משנה. אני לא רואה משהו לא נכון באיך שרשמתי, ותקן אותי אם אני טועה.

ג'ילא צפוי להיות הקפטן.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏28/3/11
  2. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

5 משחקים זה רק חצי דרך, ואני חושב שצריך לקחת כל משחק ברצינות כי איטליה של השבוע לא הרשימה יתר על המידה. הבנייה של הנבחרת החדשה הזאת לוקחת זמן ואין הרבה משחקים שבהם אפשר לבנות תיאום, כמו לדוגמה בנבחרת גרמניה שכבר רצה עם שיטת משחק מסוימת זמן מה (כשנתיים בערך). יותר מזה, ישנה תחושה שבאיטליה לאחרונה, הנבחרת לא ממש מקבלת את תשומת הלב הראויה שלה ("אם אנחנו מנצחים זאת אומרת שהיריבים אפסים, ואם אנחנו מפסידים איטליה סתם בינונית") ולכן פראנדלי צריך לקבל את טווח הזמן המתאים להחזיר את האהבה לנאציונלה דרך כדורגל יפה מכיוון שהשנתיים האחרונות עם ליפי הרחיקו קצת אוהדים.

את האמת, שמחתי לראות את קאסנו על הספסל, לא כי מחכה הדרבי ביום שבת (קייליני אגב נפצע ובספק לרומא), אלא מכיוון שמול סלובניה הוא היה ממש בינוני. השינויים הרבים היו חשובים לקראת המשחק בקייב וביחס למשחק נגד סלובניה היה שיפור, בהתקפה עדיף היה לראות את רוסי על פני אנטוניו לדוגמה. פפיטו נמצא בכושר טוב ואם כבר דיברנו על פורביציה (ערמומיות) אז השער החמישי שלו בכחול הוא דוגמה. לא שיש לי משהו כנגד שחקני פיורנטינה (גם ג'ילארדינו) אך גם הם כמו קסאנו ואקווילאני: לא הרשימו במיוחד בימים האלה. מונטוליבו עובד קשה ובכל זאת יש לי תחושה שהנעליים של פירלו שהוא לובש כרגע גדולות במידה ולכן אני מקווה מאוד שהרגליים שלו יצמחו עם הזמן. מול אוקראינה היה טוב לראות את חסרי הנסיון לא עושים הרבה טעויות (גאסטלדלו ואסטורי), ויויאנו קלט כמעט את כל הכדורים, ומאג'ו שרגיל לעזור הרבה בהתקפה במשחקי נאפולי היה המצטיין לדעתי, כי ידע לעשות הגנה (אני מתכוון גם למשחק של יום שישי).

מבחינתי השאלה הגדולה היא האם פראנדלי מתכוון במשך הקמפיין הזה לעשות ניסויים רבים? הדבר החשוב הוא לאמן עם רעיון ברור בראש ולקבוע הרכב ראשי עם מערך (מסתבר שזה 4-3-1-2) שכולל שחקנים שיהיו כמה שיותר קבועים בעמדות שלהם. לשחק פעם עם בופון, פעם עם סיריגו, פעם עם ויויאנו לדוגמה זאת טעות דומני.

בתחילת יוני חוזרים לשחק וכנראה במודנה נגד אסטוניה (שחוטפת מסרביה עוד 2 נקודות) ולאחר כמה ימים מכן צפוי משחק ידידות, מי יודע, אולי יפן של זקארוני.

3. uri מנהלים

לנבחרת חדשה קשה להרשים, מה שחשוב שרואים דרך וצורה, ועוד יותר חשוב שיש תוצאות! נצחון בחוץ על סלובניה ואוקראינה אלה תוצאות מעודדות ומשמחות. מה גם, שאמש כל היריבות שלנו בבית איבדו נקודות, ככה שבאמת שאפשר לחשוב כבר על איך לבנות נבחרת לטורניר בקיץ הבא.

אלה הציונים של הרפובליקה למשחק אתמול:

ITALIA (4-3-1-2): Viviano 6, Maggio 6 (1' st Santon 5.5), Gastaldello 6.5, Chiellini sv (16' pt Astori 5), Criscito 6, Nocerino 6.5, Montolivo 6.5, Marchisio 6 (43' st Parolo sv), Aquilani 6 (1' st Giovinco 6.5), 22 Rossi 7 (16' st Matri 6.5), 11 Gilardino 5.5 (31' st Bonucci sv)

ואלה של ספורט מדיהסט:

talia (4-3-1-2): Viviano 5,5; Maggio 5,5 (1' st Santon 6), Gastaldello 6,5, Chiellini sv (17' Astori 6), Criscito 6,5; Marchisio 7 (43' st Parolo sv), Montolivo 6,5, Nocerino 6; Aquilani 6 (1' st Giovinco 7); Gilardino 6,5 (31' st Bonucci 6), Rossi 6,5 (17' st Matri 6,5)

נערך לאחרונה ב: ‏30/3/11
  4. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

גם אני לא הבנתי למה יואב התחפש ליניב ונשמע פסימי/עצוב/ביקורתי. היו מספיק פעמים בעבר שבהם איטליה שיחקה טוב ולא ידעה להוציא מזה תוצאה, או יותר גרוע, שיחקה לא טוב והפסידה/סיימה בתיקו בכל מיני משחקי ידידות או משחקי חוץ במוקדמות. אתמול למשל שיחקנו בהרכב שני וניצחנו קצת בקלות את אוקראינה בחוץ. זה לא מובן מאליו. ארגנטינה (תיקו בקוסטה-ריקה), גרמניה (הפסד ביתי לאוסטרליה) ואנגליה (תיקו ביתי מול גאנה) גם הן שיחקו אתמול עם הרכבים משניים ולא הצליחו מי יודע מה. מגיע לנבחרת ולפראנדלי קצת יותר קרדיט, ובכלל, ממש נחמד לראות תוצאה טובה כשהאצורי מורכבת משחקים של קבוצות כמו בולוניה, צ'זנה, סמפדוריה, ג'נואה, פארמה וקליארי.

5. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

זהו, העניין הזה של "הרכב משני" לא ברור לי. היכולת של הכחולים אתמול הייתה יותר טובה מזאת של שישי ואני מנסה להבין מה פראנדלי ייקח ממשחק האימון לגבי העתיד. מצדי שכל השחקנים שנולדו בשנות השבעים כבר יפרשו. הייתי קונה את ההרכב של המשחק הזה אפילו לאורך טווח. בופון שלא משכנע ביובנטוס בראשי היה מפנה מקום לשוערים הצעירים, זמברוטה, פירלו, יאקווינטה כנ"ל. דרך וצורה יש לפראנדלי אך הרעיונות שלו לא ברורים לי עד לעומק.

הנימה שלי פסימית לפעמים אבל במקרה הזה אני לא מבקר בצורה חריפה. איך אפשר לקחת דברים כמובן מאליו שאסטוניה עושה צרות פה לכל נבחרת בבית?

6. Muurad Member

מסכים בערך אחד לאחד עם הציונים של הרפובליקה... גאסטאלדלו היה סלע בהגנה.. אוסטרי התחיל לא טוב אבל לאט לאט השתפר, עדיין היה החולייה היותר חלשה.

ג'יובינקו היה מצויין בדקות שנכנס, והוא ממש תפור לג'וקר הזה שינצח משחקים מהספסל.. כל עוד יש לו שטח לפעול הוא עושה את העבודה...נוצ'רינו גם מראה שהוא בהחלט מתאים לסגל הנבחרת ולהיות גיבוי מצויין לקישור.. והתגלית הכי גדולה מבחינתי שזה היכולת של מונטוליבו שאני כבר הרמתי עליו ידיים, שיחק את תפקיד הפירלו טוב מאוד אתמול, ובכלל משחק אולי הכי טוב בסיכום 2 המשחקים, שרק ימשיך ביכולת הזאת באופן יציב והמנייה שלו תתחיל לעלות בחזרה לאיפה שהיא הייתה מבחינתי.

7. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

בזמן האחרון אני די עסוק אך אני אסמוך על הניתוחים שלכם. אני שמח לשמוע שאסטורי היה טוב, לא לשכוח שזאת הייתה הופעת הבכורה שלו בנאציונאלה. הוא עושה עבודה נהדרת בקליארי והוא אחד הבלמים המבטיחים בליגה. אני מקווה לראות אותו בעונה הבאה חוזר למילאן. המשחק בקייב היה גם לגסטאדלו משחק בכורה ואני מבין שהוא בין המצטיינים. כבר כמה עונות שהוא פורח בסמפ, כרגע הוא נמצא בגיל האידיאלי לבלם ואני מקווה לראות אותו בקבוצה גדולה יותר.
    יש לנבחרת מגוון רב ואיכותי במיוחד בקישור וכמו כן גם בעמדות המגנים.
    אני לא חושב שצריך לשפוט את אקווילאני לפי המשחק אתמול כי אם הבנתי נכון אז פראנדלי הציב אותו מתחת לחלוצים שזהו אינו מקומו הטבעי.
    לפי דעתי מגיע לג'ובינקו לפתוח בהרכב כטקווארטיסטה כי הוא האפשרות הטובה ביותר על פני מאורי החלש וקסאנו שעדיין לא יכול לרוץ מספיק. ג'וזפה רוסי הוא קוסם ואמור להיות העדיפות הראשונה של פראנדלי, ולצידו ג'ילא/ פאציני/ מאטרי.
    סך הכל אני מרוצה מהנבחרת והיא חוזרת למקומה הטבעי, כאחת הטובות ביבשת. היורו עוד רחוק אך אנו צריכים לצפות להגיע עד הסוף.

חבל לי שהמגן המצטיין של מובילת הליגה עדיין לא קיבל זימון, אבל זה יגיע בקרוב.

8. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

תרשמו ביומנים - אחרי המשחק נגד אסטוניה במוקדמות ב3 ביוני, איטליה יוצאת למשחק ראווה בליאז', בלגיה נגד אירלנד ב7 ביוני.

9. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

פראנדלי פירסם את סגל הנבחרת לקראת צמד המפגשים נגד אסטוניה (מוק' יורו 3.6) ואירלנד (ידידות 7.6).

שוערים: בופון, סיריגו, ויויאנו
    הגנה: אסטורי, בלצארטי, קסאני, קייליני, קרישיטו, גאמבריני, מאג'ו, ראנוקיה
    קישור: אקווילאני, מרקיזיו, מונטוליבו, טיאגו מוטה, נוצ'רינו, פאלומבו, פירלו
    התקפה: באלוטלי, קסאנו, ג'ילארדינו, ג'ובינקו, מאטרי, פאציני, רוסי

מאורי לא נכלל בסגל ולכן נראה לי שפראנדלי מוותר על ה 4-3-1-2 וישחק כנראה ב 4-3-3.
    חבל לי שאבאטה לא זומן כי מגיע לו בגדול יותר מכל אחד אחר, וגם לצ'רצ'י מגיעה הזדמנות. למישהו יש הסבר מדוע בונוצ'י לא בסגל, אולי הופעות חלשות ביובה? אבל סך הכל סגל חזק ומרשים.
    דה רוסי עדיין בחוץ כנראה בגלל השעייתו בליגה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏23/5/11
  10. Muurad Member

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx סגל מצויין.

11. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

העניין שבונוצ'י באמת לא מרשים יתר על המידה (כמו שאר יובנטוס למעשה, רק בעתיד נדע כמה הקבוצה הזאת חשובה לנאציונאלה). מול לאציו הוא נכנס בדקה האחרונה, במשחקים של יובנטוס נגד קייבו ופארמה, אנדראה בארצאלי הועדף על פניו. אם קייליני לא היה נפצע יכול להיות שהיינו רואים אותו פחות.

לגבי השוער, הייתי שמח לראות את אביאטי חוזר לסגל לפחות. בהתקפה אני מקווה שנראה את רוסי שוב בפעולה.

12. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

אין סיכוי. באתר של מילאן ציטטו את פראנדלי לפני שבוע שהוא אומר שלסגל הוא יזמן שוער אחד מבוגר ושניים צעירים, כך שכל עוד בופון כשיר אין לאביאטי מקום בסגל. פראנדלי לוקח יותר מדי רחוק את הרצון לראות איטליה צעירה, מלבד בופון, גמבריני ופירלו אף שחקן לא עבר את השלושים וזה מוגזם. אני מבין שפראנדלי רצה לרענן את הסגל ולבחון שחקנים חדשים אבל שחקנים כמו אביאטי וקנאברו (מנאפולי) מאבדים הזדמנות לייצג את מולדתם.
    פראנדלי נשאל גם על אבאטה ואמר שהוא מעדיף להמשיך עם המגנים ששיחק איתם עד כה אך אינו פוסל אפשרות לזימונו בעתיד.
    השוער המצטיין העונה והאיטלקי הטוב ביותר (ביחס לכושרו של בופון) ואחד המגנים הטובים שיש (לפחות על הפריצה העונה מגיע לו הזדמנות) לא זוכים לזימון ואני אצטרך להסתפק בנציג רוסונרי אחד http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/mad.Xxx.

13. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא חושב שזה מוגזם, אני חושב שמדובר דווקא בצעד נכון. ראינו את כל שחקני ה-30+ במונדיאל 2010, אחרי שביורו 2008 זה עוד הספיק בג'יעג'וע לרבע גמר שגם אותו כמעט עברו, והאמת? אם היו עוברים אותו אם היו נעצרים על ידי גרמניה זה היה רק בגמר אבל בסופו של דבר זה לא הספיק, במונדיאל 2010 זה היה מחפיר ומביש, תיקו משעמם עם פאראגוואי, תיקו מביך עם ניו זילנד! כשיש להם איזה 60 דקות לשים גול ולהפסיד לנבחרת כמו סלובקיה שהכוכב הגדול ביותר שלה משחק בסרייה אה. אין לי בעיה שיהיו מספר מצומצם של שחקני בני 30, בערך כמו שיש עכשיו, אבל אין שום סיבה שהם יתפסו חלק נכבד מהסגל כשלכולם ברור שהם כבר עברו את השיא ודי, צריך להמשיך הלאה. אין פה נסטה או מאלדיני או קאנאברו שיכולים למשוך יותר. ככל שהשחקנים הצעירים ישחקו יותר, יקבלו את הביטחון ואת הקיבוע בהרכב ככה זה יטיב לנבחרת האיטלקית, ובמיוחד נוכח העובדה שאיטליה סגורה ביורו ב-90 אחוזים אפשר להגיד שעדיף שהם ישחקו.

14. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה אמור להיות משהו רע?

הבעיה שלנו במונדיאל האחרון לא הייתה הסגל הזקן, אלא ההתעקשות של ליפי לשחק עם חלוצים כשחקני אגף.

15. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

נכון מאוד בנוסף לבחירות המוזרות של ליפי על רקע אישי.
    אותם מבוגרים כבר לא חלק מהנבחרת: קנאבארו, יאקווינטה, די נטאלה, קמוראנסי וזמברוטה.
    אני לא העד סגל מבוגר כמו של המונדיאל האחרון אך יש מספר שחקנים שמגיע להם זימון והם לא זוכים לו בגלל גילם.