עם זקן האבלים הייתי חותך אשך כדי לראות אותו במילאן. עדיין הוא שחקן שלפחות אותי מרשים, גם אם הוא כבר שולח פחות מסירות ומהלכים התקפיים המסירות וההקרבה שלו במגרש, ההשקעה שוות הכל. אם עדיף לו מחוץ לרומא, הייתי מת לראות אותו כחלק מדיל על בוריילו
לא צריך להגזים עם הפנטזיות, גם אם הוא יעבור תאונת סקי קטלנית שתהפוך אותו לגידם ופיסח הסיכוי שרומא תסכים לוותר עליו כמעט ולא קיים. כרגע הוא פשוט לא מתקרב להזכיר את מה שהתרגלנו לראות ממנו, אבל אין לי ספק שהוא ייצא מזה בסופו של דבר ויחזור להיות שחקן משמעותי אצל הזאבים ובנבחרת. השאלה היא מתי זה יקרה, כל עוד המצב לא משתנה אין לפראנדלי סיבה להמשיך לבנות עליו. החולשה של דה רוסי מחזקת באופן טבעי את החשק שלי לראות את קפיטאנו פאלומבו פותח במשחק באצטדיון הביתי שלו בשלישי. גם את פאציני לא הייתי מתנגד לראות בהרכב (וזה הכיוון אחרי ההופעה הפרווה של בוריילו), ואם פראנדלי יישן ממש טוב בלילה שלפני המשחק יש סיכוי לראות גם את רוסי עולה בהרכב במקום פפה שפשוט נמצא בכושר רע.
האמת שאם דה רוסי לא היה סמל כזה ענק ברומא, זה לא היה כל כך מוגזם שיבקש לעבור לקבוצה גדולה יותר. בנוגע לפאלומבו-הייתי דווקא מנסה להציב אותו בעמדת הקשר השלישית במקומו של מאורי למרות שהוא לא היה רע, זו לא העמדה הטבעית שלו. עם שלישיית קישור של -דה רוסי-פירלו-פאלומבו/מונטוליבו יכול להיות קישור מאוד מעניין וסופר יצירתי. שווה ניסיון. פאציני במקום בוריילו זה אמור להיות ברור, לא יודע למה לעלות מלכתחילה עם בוריילו במקום פאציני אלא אם כן זה קשור לפציעה או כשירות וכו'. סימונה פפה הוא שחקן לא יותר מבינוני לפי דעתי, שהתרומה שלו אפסית. אני רואה יותר מדי אנשים שנסחפים ברמה מטורפת עם השחקן הזה ואומרים שהוא משקיע המון ורץ, אז אני שואל מה זה עוזר? הוא יכול לרוץ ולהשקיע אבל רמת הכשרון שלו אפסית ואין לו דריבל בכלל, ההרמות שלו גרועות(כש הוא מרים) וגם המסירות שלו לא שוות כלום. לכן הוא לא מתאים לשחק בהרכב בטח שלא בעמדה כמו ווינגר שדורשת את התכונות האלה. אני גם הייתי מנסה לפחות את רוסי בעמדה הזאת שכן הוא יכול לפרוץ לאמצע עם רגל שמאל החזקה שלו וליצור מצבים.
במהלך האימון היומי פראנדלי תירגל 4-3-3 עם חוד של פאציני, קסאנו, ובוריילו, כשהאחרון בחוד. לדעתי זה לא יוסיף כלום, פראנדלי צריך לבחור או בוריילו או פאציני אי אפשר לשחק עם שני חלוצי מטרה מובהקים. קשה לי להאמין שאם אכן שני אלה יעלו בהרכב נראה 4-3-3 אלא את קסאנו כטראקווארטיסטה מאחורי שניהם (יהלום). לא מובן לי בכלל למה גוזפה רוסי לא מקבל הזדמנויות כי הוא ראוי לכך. לפחות פפה מחוץ להרכב. בונוצ'י עדיין לא החלים ב100% ואם הוא לא יהיה כשיר עד המשחק נגד סרביה, דניאלה גאסטאדלו יחבור לקייליני במרכז ההגנה. שאר ההרכב צפוי להיות זהה להרכב האחרון נגד צפון אירלנד. ההרכב הצפוי: ויויאנו; זמברוטה, גסטאדלו(בונוצ'י), קייליני, קרישיטו; מאורי, פירלו, דה רוסי; פאציני, בוריילו, קסאנו.
http://www.crossed-flag-pins.com/Friendship-Pins/Italy/Flag-Pins-Italy-Serbia.Xxx אחרי ההופעה הדי בינונית בבלפאסט, הכחולים חוזרים לשחק באיטליה לעיני הקהל הביתי, הפעם במאראסי של ג'נובה, באיצטדיון ע"ש לואיג'י פראריס וזה יהיה נגד נבחרת סרביה שנחשבת היריבה הכי חזקה על הנייר בבית הזה לצידה של הנבחרת הכחולה. מסתבר שגם האנשים מבפנים מודים ביכולת הלא טובה שנראתה לאחרונה, ג'אנקרלו אבאטה, נשיא הפדרקאלצ'ו אומר: "נגד סרביה זהו משחק מפתח, יש סיכונים, למעשה אנחנו משחקים מעט משחקים, רק 10 וכבר 30 אחוז מהם היו. חסר זמן כדי לתקן טעויות, ואם יהיו עוד טעויות אז נשלם ביוקר. בינתיים הפתיחה הייתה טובה, וגם היו צמד הפתעות כמו ההפסדים הביתיים של סלובניה (לאירים) ושל סרביה (לאסטונים). אנחנו חייבים לחפש את הנצחון נגד סרביה כדי להגיע ל10 נקודות בטבלה ולסוע לסלובניה במארס בזמן שצפון אירלנד תשחק נגד סרביה וסלובניה. 'מבצע סימפטיה' שאנחנו עובדים עליו עובר גם דרך הנבחרת שצריכה זמן כדי לעכל את חילוף הדורות שנעשה כרגע, זאת נבחרת שעדיין מנסה להיות גדולה ולהפוך להיות גדולה, צריך אמון בנבחרת הזאת וגם הבנה שאנחנו עוברים זמנים קשים. חסר לנו עדיין את המפציץ, בסגנון של בובו ויירי או מירוסלאב קלוזה שמשחק בנבחרת גרמניה." לקראת המשחק נגד הנשרים מהבלקן, מסתבר כי דניאלה דה רוסי כמו שהוזכר לא יוכל לשחק מכיוון שהוא סובל ממתיחה בשריר התאומים של רגל שמאל. ביום ראשון בערב לאחר האימון הקשר הרומאי הודיע לרופאים של הנבחרת שהוא סובל מכאבים ברגל השמאלית ואז הסתבר שיש לו בצקת באזור המדובר. החדשות הטובות שבינתיים הסגל מתאמן, לאונרדו בונוצ'י מתקדם בהחלמתו ומסתבר שיוכל לשחק לצידו של ג'ורג'ו קייליני באמצע ההגנה. http://www.corrieredellosport.it/images/76/C_3_Media_1151376_immagine_oleft.Xxx המפגשים שהיו: 1. יום שבת, 12 באוקטובר 2002, המשחק השני במוקדמות אליפות אירופה של 2004: כ42 אלף צופים בסן פאולו של נאפולי, פרדראג מיאטוביץ עם שער בדקה ה28, לאחר עשר דקות אלסנדרו דל פיירו משווה את התוצאה. 2. יום רביעי, 10 בספטמבר 2003, המשחק השביעי במוקדמות אליפות אירופה של 2004: 30 אלף צופים במקארנה של הכוכב האדום בבירת סרביה. הפעם פיליפו אינזגי עם שער היתרון בדקה ה22, סאשה איליץ' עם השיוויון עשר דקות לפני הסיום. איטליה ביורו, סרביה ומונטנגרו לא. 3. יום רביעי, 8 ביוני 2005, משחק ידידות בסקיי דום של טורונטו, אונטאריו. 35 אלף צופים צפו ביתרון של ניקולה ז'יגיץ' מהדקה ה25, כריסטיאנו לוקארלי משווה בדקה ה83. עם יוגוסלביה היו 17 מפגשים, 11 מהם משחקי ידידות (6 נצחונות וצמד הפסדים), עוד צמד הפסדים משפילים בגביע מרכז אירופה (4-0 ו6-1), הגמר הכפול ביורו 1968 שבמשחק החוזר הכחולים זכו בגביע היחיד שלהם עם שערים של ג'יג'י ריבה ופייטרו אנסטאזי, וצמד המשחקים במוקדמות מונדיאל 1982 (ניצחון 2-0 בטורינו, תיקו 1-1 בבלגראד). בסרביה עושה רושם מתעסקים יותר מדי בשטויות: טומיסלאב קאראדז'יץ' נשיא ההתאחדות לכדורגל פיטר את ראדומיר אנטיץ' לאחר התיקו הביתי נגד סלובניה בחודש השעבר. מסתבר שלאחר המשחק האחרון נגד אוסטרליה במונדיאל שהתקיים בדרום אפריקה, ראדומיר אנטיץ' הסכים שמשכורתו תרד בחצי לאחר ה"התנהגות הבלתי ראויה" (הטריד את השופט חורחה לאריונדה מסתבר) שלו לאחר המשחק שהתקיים באיצטדיון מ'בומבלה. הוא קיבל השעייה לארבעה משחקים, הוא מילא רק חלק, בניצחון 3-0 נגד איי פארו ובאותו תיקו נגד סלובניה. כרגע למעשה הצדדים נקלעו לתוך פרשיה שבה המאמן תובע בכסף (2 מיליון אירו) את ההתאחדות וההתאחדות מאשימה את המאמן. המצב מסובך, נעזוב אותם במנוחה שירביצו אחד לשני. בינתיים המאמן החדש ולאדימיר פטרוביץ' הפסיד במשחקו הראשון ועוד איך הפסיד, לאסטוניה שרשמה את אחד ההישגים הכי גדולים בהיסטוריה שלה אם לא הכי גדול. הפסד 3-1 באיצטדיון של פרטיזן ועוד ליריבה די צנועה. המאמן החדש שבסרביה ידוע בכינויו היונה, "פיז'ון", דיבר ואמר כי "תיקו נגד איטליה תהיה תוצאה מעולה, יהיה משחק מאוד קשה גם לנו וגם למארחים. גם אנחנו וגם המארחים שיחקו רע ביום שבת, ההבדל הוא שאנחנו לא לקחנו נקודה ובגלל שלאיטלקים יש 3 נקודות יותר ננסה גם לנצח. בינתיים אני מצפה להוראות מדיאן וממילוש שמשחקים כרגע בסריה אה. אני גם דיברתי עם סינישה שמאמן כרגע בפירנצה, שחקן שאני אימנתי שהיה צעיר. יש לחץ עצום כרגע, גם מהתקשורת, גם מהאוהדים, אבל הקבוצה יודעת מה היא עושה, נגד איטליה אסור לנו להתחבא הרי אנחנו נפגוש נבחרת גדולה". לא יודע הרבה על ההרכב ולמעשה הוא מורכב מניחושים של עיתונאים, מה שכן בטוח, שנמאניה וידיץ' מורחק ובגלל זה יש לו מחליף שנקרא נוון סובוטיץ' והוא משחק בדורטמונד במרכז ההגנה. שוערים: ולאדימיר סטויקוביץ' (פארטיזן בלגרד), ז'ליקו ברקיץ' (וויודינה נובי סאד), אנדג'לקו דג'וריצ'יץ' (אוניאו לייריה). הגנה: נמאניה וידיץ' (מנצ'סטר יונייטד), בראניסלאב איבאנוביץ' (צ'לסי), פאבלה נינקוב (הכוכב האדום בלגרד), נוון סובוטיץ' (בורוסיה דורטמונד), סלובודאן ראיקוביץ' (ויטסה ארנהם), אלכסנדר לוקוביץ' (זניט סנקט פטבורג), איוואן אובראדוביץ' (סאראגוסה), מארקו לומיץ' (דינאמו מוסקבה). קישור: דיאן סטאנקוביץ' (אינטר), ננאד מיליאש (וולברהמפטון), מילוש קראסיץ' (יובנטוס), מילוש נינקוביץ' (דינאמו קייב), מילאן יובאנוביץ' (ליברפול), גויקו קאצ'אר (המבורג), זוראן טושיץ' (צסק"א מוסקבה), זדראבקו קוזמאנוביץ' (שטוטגארט), ראדוסלאב פטרוביץ' (פארטיזן בלגרד). התקפה: ניקולה ז'יגיץ' (ולנסיה), דאנקו לאזוביץ' (בירמינגהאם סיטי), דראגאן מרדג'ה (סיון). http://195.178.51.69/uploads/news/2010_41/images/00037077.Xxx הרכבים משוערים: איטליה (4-4-2) - ויויאנו; זמברוטה, גסטאדלו(בונוצ'י), קייליני, קרישיטו; מארקיזיו, פירלו, פאלומבו, מאורי; פאציני, קסאנו. סרביה (4-2-1-3) - סטויקוביץ'; איבאנוביץ', לוקוביץ', סובוטיץ', לומיץ'; סטאנקוביץ', קוזמאנוביץ'; נינקוביץ'; קראסיץ', ז'יגיץ', יובאנוביץ'.
זיגיץ' משחק בבירמינגהם ולאזוביץ' בזניט. החלטה מוזרה של פראנדלי לעבור למערך שלא הולם את הנבחרת. אני לא חושב שפאלומבו במקום דה רוסי זו עילה לשינוי מערך.
ברח לי, כי לקחתי את הסגל מהפורום של המונדיאל ושיניתי קצת... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx בכל אופן אני מאוד מקווה לראות שיתוף פעולה של פאצאנו במאראסי, אנחנו כולנו רוצים שיבואו השערים סוף סוף.
נו יופי, פתיחת המשחק נדחתה בגלל שהסרבים המטומטים לא יודעים להתנהג והם מתפרעים ביציעים של הלואיג'י פראריס. זה אחרי שלפני שעה בערך הם עוד התפרעו באחת הפיאצות במרכז העיר. אידיוטים.
זה כבר באמת מגוחך. שיפוצצו את המשחק ויתנו לנו ניצחון טכני. אי אפשר להמשיך ככה. ברגע שקהל חוץ זורק אבוקות לתוך יציע של האוהדים המקומיים וברגע שהשוער המקומי מקבל אבוקה 2 מטר ממנו - אי אפשר להמשיך. זה לא רציני... נכון לעכשיו היינו אמורים להיות כבר בהפסקת המחצית. במקום זה, קיבלנו רק 6 דקות של כדורגל עד כה. עריכה: השחקנים יורדים מהמגרש... עושה רושם שהשופט החליט שהמשחק מפוצץ
טוב, זה כבר די רשמי. המשחק פוצץ. אם זה לא נגמר עם ניצחון טכני לנו, אופ"א באמת חלאות. אין הצדקה לעייף את השחקנים שלנו עם משחקים חוזרים במועדים שלא קיימים בכלל. עריכה: לפי העידכונים שאני קורא, הפרוטוקול במצב כזה אמור להוביל ליצחון טכני 3-0 לטובת איטליה. עריכה נוספת: מטורף מה שהולך שם. השופט החליט לפוצץ את המשחק, אופ"א מסרבת להחלטה(?!) ופועלת לחידוש המשחק, רק שהאיצטדיון כבר מרוקן מאוהדים איטלקים. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx נשבע לכם שאופ"א זה האירגון הכי מטומטם ומגוחך ביבשת.