נימני באירופה? ראינו כמה הוא הקפיץ את מכבי ת"א להישגים שהם לא חלמו עליהם. (למען האמת, הם באמת לא חלמו להיות מודחים אחרי ז'ילינה). תשלים עם זה, לנימני אסור ללבוש ירוק, פשוט אסור. ושוב, דברייך אבסורדיים. הרי שחר אמר שנימני לא יגיע תמורת שחקן זה או אחר מחיפה, מה שאומר שהוא יעבה את הסגל, מה שהוא אומר שהוא ישחק בהרכב במקום שחקן אחר, מה שאומר ששחקן אחר נדחק לספסל, מה שאומר שצעיר אחר נדחק ליציע, מה שאומר שההתקדמות נעצרת. זה עובדה. תשלים אם זה, אסור שמהלך כזה יקרה.
אתה הולך בקטע של הפסימי..אז אסי אברהמי יידחק קצת..לא נורא..בשביל לראות את הקונצרטים של הכדורגל שנימני יכול להביא..אולי זה שווה את זה.. אז קטן יפסיק לקבל אמון מלא מרוני לוי ואם הוא לא יצדיק את המקום שלו בהרכב הוא לא ישחק.. וקטן בדרך כלל לא מצדיק את המקום בהרכב..אולי 2 מחזורים בעונה.. מה שנימני יכול לעשות עם הכדור אף שחקן בליגה[אולי חוץ מרביבו] לא יכול לעשות.. כמו שלוי אמר...כל מאמן היה רוצה שחקן כמו נימני בקבוצה שלו..
פסימי? לא.. עכשיו אני מאוד אופטימי, עם נימני אני אהיה הרבה פחות אופטימי. ואתה לא מבין את הנקודה...אתה ממש עושה מנימני כוכב על. וזה בכלל לא מובן, הרי נימני לא שחקן מעל לרמת הליגה שלנו, נימני כבר לא מה שהיה פעם, הוא אחרי השיא שלו, אתה רוצה אותו בשביל שהוא לא יהיה בקבוצות אחרות, ואני לא רוצה אותו בשביל שהוא יילך לקבוצות אחרות. ואתה לא מבין את הדברים בקשר לדחיקה של שחקן זה או אחר. "אז אסי אבהרמי ידחק קצת", הרי בשביל שזה יקרה אתה צריך להוציא אחד מהשחקנין מההרכב, ולמען האמת, למה צריך כזה ספסל? כדי לסתור את ההצהרות על כך שהעונה ישלובו צעירים? או כדי לסתור את העובדה שנוהגי?ם בשיטת הקיצוצים? אני מתפלל, רק שלא יבוא לחיפה
אז זהו..שנימני כן שחקן על..הרבה מעבר לכל השחקנים בליגה הזאת אולי חוץ מרביבו.. ואין לי בעיה שקבוצה כמו פתח תקווה תיקח אותו או כל קבוצה אחרת חוץ מביית"ר וזה לא נראה שביית"ר תיקח אותו כבר..ככה שאני רוצה את נימני בגלל נימני ולא בגלל שהוא לא ישחק בקבוצה אחרת..
זהו זה, "בגלל נימני" זה רצון עיוור. סתם אתה פשוט רוצה לראות אותו בירוק, אין לך סיבה ממשית, סיבה הגיונית, מלבד רצון עיוור. ונימני כבר מזמן לא שחקן על בכדורגל שלנו, כי אם הוא היה שחקן על הוא לא היה מגיע למצב שהליגה התחילה ואין לו קבוצה. ושוב, אין כל הגיון בלהביא אותו בשלהי הקריירה שלו ולשלם לו סכום כסף גדול, שלמען האמת, לא מגיע לו.
מה הקשר???בגלל נימני..זה לא בגלל השם,זה בגלל היכולת..מה שנימני שכח רוב השחקנים הטובים פה לא למדו..תראה לי עוד קשר שיכול לכבוש ולבשל בכמות של נימני בעונה..מעטים אולי רק זנדברג.. דבר שני אנחנו לא נשלם הרבה על נימני..מה זה 100 אלף על שחקן ברמה שלו???כלום.. והלזכירך שלנימני אין קבוצה רק בגלל שהוא עוד סידר את העניינים שלו עם מכבי... עדין אין לא קבוצה זה נכון..אבל כבר הפועל פתח תקווה,הפועל תל אביב,מכבי פתח תקווה,ביית"ר ירושלים,מכבי חיפה,בני יהודה,אחי נצרת,מכבי נתניה רצו אותו וניסו להשיג אותו.. היחידות שעדיין לא ניסו להשיג אותו אלה הם באר שבע,סכנין ומ.ס אשדוד שאין להם כסף אליו אבל כולם רוצים אותו..ותאמין לי שאם הוא לא היה שווה אז כל הליגה לא הייתה רודפת אחריו..
ריימן אני באמת לא מבין מה אתה רוצה...נמני הוא שחקן שלא בשיא..רק יעשה רעש וצילצולים כאשר ידיחו אותו מההרכב ויעיף שחקנים שראויים יותר ממנו לשחק. דבר שני הוא יכביד על התקציב מאוד ובגללו יצטרכו לשחרר מספר שחקנים. וחוץ מזה הגיע הזמן לתת לנוער לשחק אותו הנוער שהביס את את מכבי ת"א 8-0! שחקנים שרק מחכים לפריצה שחקנים שנמני יחסום. נמני שיהיה בביתר בהפועל פתח תקווה או בכל מקום אחר רק לא בחיפה בבקשה.
עוד פעם..אתם יוצאים מנקודת הנחה שנימני לא משהו..נימני שחקן תותח..ענק..הרבה יותר טוב מכל ישראלי..מי ידיח אותו מההרכב?למה אתה חושב ככה?הסיבה היחידה שהוא הודח מההרכב של מכבי זה ריבים ושטויות שלא היו קשורות לכדורגל שעכשיו הוא לא יעשה אותם.. נימני לא יודח משום הרכב ואפילו להיפך..הוא ישפר את חיפה.. ואל תדאג..הנוער יקבל את ההזמדנות שלו..שחקן אחד לא יעצור התקדמות של כולם..כרגע אין אף שחקן נוער בעמדה שלו ככה שגם את זה הוא לא יהרוס יותר מדי..
הבעיה שדברייך כלל לא נכונים. אמרתי את זה כבר, ואני אחזור, אני לא מפקפק ביכולתו של נימני (אולי אני מעריך אותו פחות ממך), אני מודע ליכולות שלו, והוא בהחלט שחקן טוב. אבל, וזה אבל גדול, הבאת נימני בעצם גורמת לכל ההכנה של חיפה להיות חסרת תועלת, למה הלכנו עם השחקנים האלה למחנות אימונים? למה הרצנו הרכב במשחקי ידידות ומשחקי אימון, למה רוני לוי שם דגש עם הצד החברתי? נימני לא עבר את כל התהליך הזה במכבי חיפה, הוא בא מבחוץ. מכבי חיפה נבנתה כקבוצה, וזה היתרון לדעתי הקיץ הזה. נימניי מגיע בתור "כוכב", וירצה הרבה מעבר למה שמגיע לו. עוד דבר, שחקן בעמדה של נימני? שי בירוק, עומר בוקסנבוים.
בוקסנבוים הרבה יותר הגנתי..ובירוק משחק משחק במרכז או בצד ימין..אני מאמין שאם נימני ישחק אז זה יהיה באגף השמאלי.. אז אתה אומר בעצם שכל החיפושים של רוני לוי אחרי קשר אחורי הם גם טעות..כי סך הכל גם הוא לא היה במחנה האימונים.. וגם כל ההכנה הייתה שיבוא לפחות עוד שחקן אחד..ככה שבמקרה הזה זה די מכוסה..
חחחח הדברים שלך לא נכונים שוב. קשר אחורי זה עמדה שבה למכבי חיפה אין שחקן טבעי כרגע, וחורחה בריטס משחק במשבצת הזאת, ולמען האמת נראה שהוא עושה את זה אפילו טוב מאוד, לכן חיפשו קשר אחורי, חוץ מזה, החיפושים נגמרו, ובחיפה כבר לא יביאו קשר אחורי זר, ככה שהנימוק הזה לא במקום. בקשר לנימני, אתה באמת מאמין שהוא ישחק בשמאל?! מה גורם לך לחשוב ככה? אתה יודע, מתי פעם אחרונה ראית את נימני משחק בשמאל בשנים האחרונות? אף פעם, פשוט כך, אף פעם, מהסיבה הפשוטה שהוא משחק באמצע, אך ורק באמצע. ככה שוותר על העניין שנימני ישחק בשמאל, כי לשם הוא לא יגיע.
OK רוני לוי..יכו להיות שכן ויכול להיות שלא.. בקשר לקשר אחרוי..שהם חיפשו לא אמרת כלום..אם הם ימצאו מישהו מתאים..אז בריטס יעבור קדימה ואז עוד פעם יקרה כמו שאתה אומר עם נימני..שחקן צעיר אחד פחות ועוד שחקן טוב משחק פחות.. תחשוב שנימני בא במקום הקשר האחורי שהם חיפשו הרבה זמן..גם שבריטס כבר תופקד בעמדה הזאת..
אתה משווה את נימני לבריטס? נימני שחקן הרבה הרבה יותר התקפי מבריטס, מלבד זאת, בריטס יכול לשחק באגף ימין ובעמדות נוספות, בעוד נימני לא יוותר על המשבצת הקדמית שלו, זו שמעט מאחורי החלוץ, שקרובה מאוד לשער היריב. דבר נוסף הוא שקשר אחורי הוא עמדה חסרה למכבי חיפה, וכרגע היא בעצם משחקת עם קשר אחורי מאולתר - חורחה בריטס. חוץ מזה, אני גם לא ממש תמכתי בהבאת קשר אחורי אחרי הבאתו של בריטס, ככה שעדיין זה לא נכון. ואני גם לא תומך בהבאת שחקן נוסף, בכל עמדה שהיא, בשלב הנוכחי של העונה. הסגל הנוכחי צריך להישאר עד סוף העונה, בלי חיזוקים מיותרים, מכל סוג שהוא...
לדעתי הסגל הנוכחי לא יספיק..אמנם בני לא כזה צדק..אבל גם לא כזה טעה..בהרכב של חיפה אין שחקן כוכב...תמיד לחיפה היה שחקן כוכב שהביא את האליפות..אני בספק עם זנדברג עדיין נחשב שחקן כמו יוסי או איגביני..נימני הוא שחקן כזה..