טבעי שאוהדי בית"ר יפרגנו לקורנפיין , שוער העבר של הקבוצה ומנכ"ל הקבוצה כיום , אני לא מחבב את אבי לוזון .. ממש לא מחבב , אבל קורנפיין התראיין בספורט 99 ואמר שחבל שאבי לוזון לא התפטר , עכשיו אני לא מבין , הוא מוסיף שמן למדורה .. האמת שאני מצדיק אותו בויכוח בינו לבין לוזון אבל לדעתי במקום לגמור עם זה הוא מוסיף לזה המשכיות .. רק נס יגמור עם הסיפור הזה !
נכון. גם היה שוער גדול. מהבודדים שלא גדלו אצלנו, אבל הפכו לסמלים, כמו טיק טאק, דיו שיראזי, שאלוי, גרשנייב, ונדרמולן.כמעט שכחתי את ד"ר ראול גילר.
גם סבא מאיר חיים השם יקום דמו היה שמאלני , אז מה? אגב: מחר האזכרה שלו, אם אני לא טועה. יש לי שני חברים "שמאלנים" מתחת למצבה, אחד ליד השני. דעות לא חשובות לי, זו מדינה דמוקרטית. איש איש ודעתו, ככה חינכו אותי כבית"רי.
לא אמרתי שזה טוב או רע, אבל בית"ר בגדול היא מייצגת של הימין (ז'בוטינסקי, ריבלין) ולא של השמאל, לכן זה היה סוג של ניגוד כזה. קיצור עזוב, הכי חשוב שהוא איש גדול וסמל.
לשים את ז'בו וריבלין ביחד זה כמו לשים את אוחנה ושוונקי ביחד... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx
הגיע הזמן שתפסיקו לחשוב שאבי לוזון מנסה להרוס את הקהל של בית"ר, הוא לא מנסה להרוס את הקהל של בית"ר, הוא מנסה להרוס את הקהל הישראלי, הוא רוצה שאנשים יגיעו לאיצטדיון עם חליפות, יקנו פופקורן, ויראו משחק, הוא לא רוצה שיהיה עידוד,הוא לא רוצה דגלים, הוא לא רוצה תופים, הוא רוצה שאנשים ישבו ויראו משחק. הוא מנסה שיהיה פה כמו אנגליה, רק שהוא לא מבין שזה לא יקרה, גם בגלל שבאנגליה מגיעים המון תיירים לראות כדורגל ואף תייר נורמלי שיגיע לישראל לא יבוא לראות פה כדורגל, גם בגלל שבארץ אין מתקנים נורמלים והכי חשוב, בארץ אין כדורגל נורמלי, איזה אנשים חוץ מהאנשים שמגיעים עכשיו יגיעו למגרשים? אבי לוזון הורס לנו את הכדורגל לאט לאט גם כל העונשי רדיוס והמשחקים ללא קהל האלה, מה זה כדורגל בלי קהל? אתם חושבים שיעלו הצגה בתאטרון שאין אנשים באולם? שיקרינו סרט שאין אנשים באולם? בנושא הזה אין כזה דבר אני אוהד בית"ר ואני דואג רק לעצמי, ואין כזה דבר אני אוהד הפועל ואני דואג רק לעצמי, צריכים להתאחד כדי להוציא אותו מהכדורגל שלנו.
כעת נתקלתי באמירה ההכי מנותקת מהמציאות שראיתי מזה הרבה זמן: אבי לוזון: "אני תרמתי לבית"ר יותר מאיציק קורנפיין".
גם אלימלך גדל במכבי, וראול באתלטיקו... בקשר ללוזון, אני מאמין שהוא לא מתעלק לבית"ר אלא מנסה לעצור את האלימות, ובנוגע למה שהוא אמר בקשר לקורנפיין, אמירה מנותקת בהחלט למציאות.