ויכוחים מטומטמים, כל הקהלים בארץ חרא כי בכולם אין תרבות כי בארץ אין חינוך, אז אלה קופים ואלה סתם חיות. כן, לאוהדי בית"ר יש את הסטיגמה של הקיצוניים יותר אז מה, אוהדי מכבי ת"א לא יותר טובים (אל תשכחו מי מוליך קבוע את טבלת הגזענות\הסתה הזאת). גם סכנין לא מלאכים, ובואו נודה בזה תכלס, שרק מסיבות פוליטיות לא מתעסקים איתם כי הנושא רגיש. רק מה כל זה קשור לעובדה שהיה צריך לתת פה עונש חמור? נכון, שום חוק לא נעבר פה, גם לשיר "מכבי נאצים" או "הפועל גרמנים" לא עובר על שום חוק, זה לא אומר שלא צריך לתת עונש חמור גם שם. אבל מה לעשות הספוטלייט עכשיו על אוהדי בית"ר, אז הם המצתדקים התורנים.
מה שאוהדי הפועל עשו לא מצדיק את מעשי אוהדי בית"ר,ומה שאוהדי סכנין עושים לא מצדיק מעשים של אוהדי הפועל וכן הלאה. במקום להתעסק כל היום בחארטה בהתאחדות שיקבעו חוקים ויגדירו הגדרות,שלא תהיה לאף אחד סיבה להרגיש מקופח ושיסגרו כבר את העניין הזה.
הגזמת קצת... ממש טיפ טיפה... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx לבית"ר יש את אחד הקהלים הכי גדולים אבל גם אם תיקח רק את הקהלים של קבוצה ורבע בליגה כבר תגיע למספר גדול יותר.
תשמע אני לא אכפת לי מהשוואות שלך, את השנאה שלך לאוהדי בית"ר תשים בצד שאתה שומע את התקווה לפחות שהאוהדים שלך יכבדו את זה לא ביקשתי שישירו ההמנון הלאומי הוא אחד הדברים המסמלים את מדינת ישראל, ושאתה מדבר על השוואות בינינו לבינכם אל תשווה תמיד תסתכל רק על עצמך מה יש לך לשפר ולא מה האוהדים האחרים עושים. בקשר לעניין הקהלים לבית"ר אכן יש את הקהל הגדול אבל לא של כל הקבוצות ביחד זה שטות להגיד ככה רק סכנין וחיפה זה יותר מהקהל של בית"ר.
מה תפסתם אותו במילה, זו צורת ביטוי לומר שבבית"ר יש קהל מאוד גדול, הכי גדול בארץ ושבאופן טבעי כשיש יותר אנשים הקומץ הוא גדול יותר וכשהקומץ גדול יותר אפשר לעשות דברים חמורים יותר ורבים יותר.
לאוהדי בית"ר.... אבי לוזון בוודאות הוא לא הבעיה הגדולה שלכם! חבל שרוב האוהדים שלכם חושבים ככה....הבעיה הכי גדולה שלכם מאז ומתמיד זו התקשורת שמציירת אותכם כקהל אלים וגזען. השיא הוא העונה כשסכנין שרים מוות ליהודים וציירו בני סכנין על דגל ישראל במשחק נגדכם ואף אחד לא טרח לדבר על הנושא מול המקרה של רבין לפני שבוע. ולעניין: אבי לוזון הוא בעיה עבור בית"ר אבל רק בגלל שהוא מנסה לעשות יחסי ציבור מול התקשורת והוא יודע מה הם רוצים שהוא יעשה.
אנחנו יודעים שהוא לא הבעיה העיקרית, הוא חלק ממנה. בתקשורת האוהדים לבדם לא יכולים להילחם, בדיחוק כמו שהממשלה לא יכולה להילחם בתקשורת.
זה ממש לא המצאה! אני ראיתי את הדגל של ישראל עם ציור של בני סכנין עליו ביציע שלכם ובקשר למוות ליהודים חברים שלי שהם אוהדי בית"ר סיפרו לי ששרתם את זה....חוצמזה גם שאני באתי לדוחא במשחק נגד מכבי פ"ת שרתם את זה כמה פעמים \:....ואין לי שום דבר נגדכם אני חושב שאתם קהל מדהים.
זה ממש לא המצאה! אני ראיתי את הדגל של ישראל עם ציור של בני סכנין עליו ביציע שלכם ובקשר למוות ליהודים חברים שלי שהם אוהדי בית"ר סיפרו לי ששרתם את זה....חוצמזה גם שאני באתי לדוחא במשחק נגד מכבי פ"ת שרתם את זה כמה פעמים \:....ואין לי שום דבר נגדכם אני חושב שאתם קהל מדהים.
שב שב בשקט חתיכת שקרן מעפן יש לנו אוהדים יהודים שיושבים איתנו ביציע ואני אישית מכיר אחד 3 מהם אז איך נשיר שירים נגד יהודים ?
כמעט ואין משחק שאני מפספס בדוחא, ואף פעם לא שמעתי מישהו שאומר "מוות ליהודים", וחוץ מזה כמו שאמר "אדום מטייבה" יש לסכנין אוהדים יהודים אז איך נשיר שירים נגד היהודים???
מזה איך? גם לבית"ר יש אוהדים ערבים, כמו שהראו בסרט על בית"ר או בחדשות לא זוכר. ודרך אגב, גם אני זוכר שראיתי משהו כזה באיזה אתר, לא זוכר איפה.