מה בית"ר, חשבתי זה הקהל הפך, תחליט. וכמובן שאין מה לתרץ, זה לא שפעם ראשונה שבית"ר נראית רע, ולא פעם היא כבר הייתה קרובה להפסיד, וזו כבר פעם שנייה שזה קורה מול סכנין למען האמת. עם כל מה שמושקע בקבוצה הזתא, היא אמורה לנצח גם בחול טובעני באמצע מדבר.
המשיח יבוא לפניי ששום יעשה את זה. הוא פוחד מ"הכוכבים" שלו בצורה מעוררת חלחלה, והכי מצחיק זה שהוא תמיד רוצה סגל רחב כדי שתהיה אפשרות לרוטציה, בבית"ר יש לו את זה אבל אני לא רואה שום רוטציה.
אני חייב לציין כי האמירה אתמול של גאידמק : "אבי לוזון בן... שכחתי" הורידה אצלי לא מעט מהכבוד שרכשתי לו ולבית"ר. לאורך המאבק הזה נגד ההתאחדות, בעיקר בתקופה האחרונה, טענתי כי בית"ר היא הנפגעת העיקרית ושלא בצדק, שיש כאן משהו מגמתי, אך זה לא מצדיק אמירה שכזאת. גם אם כולם נגד הקבוצה שלך.
הוא רק רוצה עוד פרסום,לא אכפת לו כמה קנס הוא ישלם ואם יורידו לבית"ר נקודות[והאמת..הפעם כן מגיע להם שיורידו להם נקודות] אז הוא רק יראה שהם באמת נגדו ככה.
בית"ר בשבילו זה צעצוע כדי לקבל פירסום. אין לו שום בעיה להיות ליצן, העיקר לקבל עוד צומי. הוא אמר ששום ישאר עוד שנה? פחחחח....ששום יחפש לו מהר קבוצה לעונה הבאה.
חיים,אתה לא מבין,שנה אצל גאידמק נספרת אחרת מאשר אצלי או אצלך.. שנה בגאידמקית זה 37 ימים שלנו. וכן,כמו שאמרתי הוא יעשה הכל בשביל לקבל צומי,אבל הוא צריך לדעת שיש גבולות ולהסיט נגד בנאדם זה גבול שלא חוצים,בטח לא ראש קבוצה ובטח לא "מועמד" לראשות עיריית ירושלים.
זה בדיוק הפחד שלי: שאיזה חוליגן עלול עכשיו לנסות לפגוע פיזית בלוזון. לא שאני אוהב את לוזון, ואני בעד מינהלת ליגה, אבל אני מתנגד בכל תוקף לאלימות מכל סוג שהוא. אגב, בהתאחדות מחפשים, כרגיל, להעניש שוב את בית"ר, וגם לתבוע את ארקדי אישית על הוצאת לשון הרע: http://www.one.co.il/Article/108389.html אני בכלל לא אופתע אם נקבל עכשיו עוד כמה משחקים ללא קהל, עם או בלי רדיוס. אני גם חושש שיהיו גילויי אלימות, שלא תגידו שלא הזהרתי.
אל תופתע אם גם יהיו הורדות נקודות. חבל שגאידמק שם את עצמו לפני הכל ולא חושב בכלל[או שהוא חושב ולא אכפת לו] כי באמת כמו שאמרת,יכולים להיות אידיוטים שינסו לפגוע בלוזון בגלל התבטאויות כאלה.
בגיל שלי אני כבר לא יכול להיות מופתע מכלום. אני דווקא אשמח אם הקונספט של לשים כסף בלי חשבון ייכשל. זה לא מתאים ללכדורגל הישראלי. עם 40 מליון אפשר לבנות אחלה קבוצה, גם בלי שחקנים לפני פנסיה שמקבלים 600 אלף דולר נטו לעונה.
פחחחח. עלק לתבוע את בית"ר,איפה הגבול?! לא רחוק היום שבו אני אכתוב בפורום "אבן עזרא בן זונה" ונקבל רדיוס.
זה לא שלבית"ר לא מגיע עונש, פשוט מה שנהוג לעשות על דברים כאלה זה לתת עונש כלכלי לאחראי + אולי הרחקה מהמגרשים. להרחיק את ארקשה לא ירחיקו, ולוזון כנראה חושב שבית"ר תאויים יותר עם עונשים קולקטיביים מאשר עם קנסות, והאמת הוא צודק. לא מצדיק או משהו, סתם מבין את ההגיון. בכל מקרה, התבטאות כמו של ארקדי זה קנס בלי לחשוב פעמיים בכל מדינה שפויה.