נבחרת ספרד - אלופי אירופה!

הנושא בפורום 'פורום יורו 2008' פורסם ע"י Raulito, ‏29/5/08.

1. JR-Riquelme Member

אני מסכים עם זה שססק הוא שחקן יותר אינטילגנט מאינייסטה ויודע לסדר את המשחק, אבל יש לברסה כזה שחקן והוא צ'אבי שאני מעדיף אותו על ססק בכל מצב, בטח שלידו יש שחקן כמו אינייסטה.
    אני חושב שזה ככה:
    יש צ'אבי, אינייסטה עדיף, אין צ'אבי ססק עדיף.

2. Sergio Ramos Member

מה בדיוק הקשר? למה אתה מתכוון, שאני "מקנא" כביכול בכך? דיברתי מזווית מקצועית נטו ולא מתוך סובייקטיביות. עם אתה חושב כך, אז שיבשום לך.אבל זה בסדר, הבנתי שקשה לך לקבל את העובדה שססק טוב ועדיף על אינייסטה....

נערך לאחרונה ב: ‏1/6/08
  3. JR-Riquelme Member

אפשר לחשוב שאתה מדבר על הבדלים בין שחקנים כמו כ. רונאלדו ומאור בוזגלו,
    אינייסטה עולה על ססק בכמה פרמטרים כמו שססק עולה על אינייסטה בכמה פרמטרים. ממש לא עובדה שססק עולה על אינייסטה

4. Sergio Ramos Member

אני יודע, לכל אחד חסרונתיו ויתרונתיו. דיברתי על השוות הנחיצות של השניים לנבחרת ספרד. אתמול כאמור הודעף אינייסטה על ססק, ולפיכך התעוררו כאן הוויכוחים על מי יותר מועיל ומי יותר טוב. לא טענתי שססק טוב ממנו באופן כללי, אלא שע לפי העונה האחרונה, ססק טוב ממנו ועדיף עליו בעמדת הקשר - וזו עובדה .

נערך לאחרונה ב: ‏1/6/08
  5. Landon Donovan Member

אני לא צריך להדגיש את ראיית העולם הבארסה-צנטרית שלך, אתה עושה זאת מצויין בעצמך:

זה רק אני, או שמשהו במשוואה הזאת לא הגיוני?

6. תומר22 Member

זה רק אתה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/cool.Xxx

השיא הקודם - 586 דקות.
    השיא הנוכחי של קסיאס - 665 דקות (נקבע ברגע שנכבש השער של פרו, עם המתנה של מארצ'נה).

7. Landon Donovan Member

אה... תודה...
    I feel stupid now http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue3.Xxx

8. xavi6 Member

אני מודה, אני נהנה לעקוץ את אוהדי ריאל על כך שראול וגוטי לא בנבחרת. זה מה שאני רק יכול לעשות. לא זכינו בשום תואר העונה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

ובאמת כואב לו שאיניסטה וצ'אבי משחקים בזמן שגוטי יושב לו בבית, אז הוא בא לפה ומבלבל במוח על ססק ואומר לי שזאת עובדה, כאילו שבאמת אפשר להוכיח ששחקן א' יותר טוב משחקן ב' ברמות האלה. הוא עוד מדגיש לי "עובדה" כאילו שהוא מנסה לזרוע לי מלח על הפצעים. מבחינת שערים צ'אבי כבש יותר ממארקז, זה אומר שהוא יותר טוב? לך תצוד פרפרים.

נערך לאחרונה ב: ‏2/6/08
  9. Sergio Ramos Member

סך-הכל אמרתי את דעתי בנוגע לסוגייה הזו. דעתי היא שססק, עדיף פי כמה וכמה על אינייסטה בהרכב הראשון כיוון שהוא הרשים אותי יותר מאינייסטה. ומבלי לשחק אותה ראש קטן, זו עובדה מוחכת. לפחות מבחינתי, זו נקודת זכות שמקנה לססק עדיפות על פני אינייסטה בהרכב.

צ'אבי וססק הם באנקרים, שלצידם צריך להחליט ארגוניס את מי הוא מעדיף- סנה או אלונסו - בסיטואציה כזו, אין לאינייסטה מקום בהרכב, אלא עם כן יחליט ארגוניס להעדיפו על פני ססק או צ'אבי.(גם אלונסו\סנה, אחד מהם שיועדף לעמדת הקשר האחורי, הוא באנקר. הם היחדים שיכולים לשמש כדפנסיביים ולהוסיף הרתעה ותעוזה למרכז השדה.)

וואלה, נשמע לא רע. אני חושב שזה תחליף לא רע ללמכור תותים. שאפו.

10. xavi6 Member

אתה חוזר על עצמך כמו תקליט שבור רק מנסה להישמע חכם ואוביקטיבי יותר. אתה מזכיר לי את הביקורות של החזרזיר לגבי האוכל.

"אממ לדעתי ססק פשוט יותר טוב וזאת עובדה מוחכת (ככה כותבים?) ואני רק אומר את דעתי, וזה מקנה לו בלה בלה בלה".

זה מסכם הכל.

נכון? סתם, כשהייתי קטן ומשועמם הייתי עושה את זה, הייתי צד אותם בחצר הגדולה. אם אי פעם תרצה נוכל לעשות זאת ביחד באיזשהו עמק מצוי בישראל, בטח בצפון. דו קיום!

11. 亚历山大帕托 Member

אם כך, הוא שבר את השיא עוד לפני המשחק. 665-74=591.

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_dance.Xxx

עריכת מנהל: התבלבלתי במספר, התכוונתי לרשום 655, כך שהשיא נשבר רק במשחק נגד פרו עצמו.
    655-74=581

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏2/6/08
  12. Sergio Ramos Member

ידעתי שעל כל טעות כתיב קטנטנה אתה תתפוס גל על מנת להתחמק מהנושא.

התרגלנו לצורת ההתדיינות הנבזית והמאוסית שלך שכבר לא ממש מזיזה למישהו משהו.

אין לי בעיה להתדיין איתך, אך כנראה שזה בלתי אפשרי עם אחד כמוך שכל שברצונו זה ללעוג לאחרים על דעותיהם הלגיטימית לחלוטין . אני סיימתי איתך. כל-טוב.

13. Landon Donovan Member

ווא. אז הייתה לו שגיאת כתיב. קטסטרופה. אגב, הודעה אחת מעליו, גם לך הייתה:
    אומרים "לזרות מלח על הפצעים". ולא לזרוע (אלא אם אתה מגדל עץ מלח בחצר...)

אין לך נימוקים משכנעים, אז אתה תוקף אותו על שגיאות כתיב, ועל זה שהוא ממורמר מאי זימונו של גוטי. אולי עדיף שתקשיב לעצמך ותלך לתפוס כמה פרפרים.

14. xavi6 Member

שמעו, בלשון תמיד הייתי גרוע, אפילו נכשלתי בבגרות חורף אז אני ניגש לבגרות קיץ, אבל מה התירוץ שלכם? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx

איזה נושא? על מה אתה מדבר? אתה בא ומברבר לי שעה שססק יותר טוב מאיניסטה, במה? אתה רוצה שנעשה דיון על הנושא? סבבה. מבחינת יכולת צ'אבי צריך לשבת בספסל ואיניסטה צריך לשחק במקומו, הוא לא נופל גם מססק לדעתי, הוא פי 5 יותר טכני ממנו וראיית המשחק שלו יותר טובה משל ססק. עם זאת, הוא לא משחק בסיגנון משחק של ססק והסיגנונות שלהם שונים לגמרי.
    אתה תגיד את ההפך הגמור. אחלה דיון.

דיוס,
    כן כן, אתה אותו בחור שאמר שבגלל שלחואקין יש 50 הופעות בנבחרת הוא צריך לשחק במקום מישהו. הופעות בנבחרת=יכולת. שוב-עם מי אני מתווכח...

הדיונים איתכם כה צפויים שנשאר לי רק לרדת לעקיצות משל עצמי שמעשעות את עצמי, אנחנו טוחנים מים עד שמישהו באמת יתן תגובה שיגרום לי לחשוב פעמיים ולהגיד "אולי באמת מגיע לססק יותר" אבל עד שראמוס עם הדעה הלא משתנה והנימוקים של הסבא יכתוב הודעה כזאת, אני יתפגר.
    אז אני משתעמם לי בעקיצות בתקווה שזה ידליק אחד ממכם ואולי באמת תגרמו לי להגיד לעצמי "אולי באמת יש משהו בדבריהם". אבל לא, אתה חוזר על אותו דבר "הוא הרשים אותי יותר מאיניסטה". אם הוא הרשים אותך יותר, אז באמת הוא צריך לשחק במקום איניסטה.

הצעתי לאדון ראמוס שנלך ביחד...תבוא גם אתה, תמיד אהבתי שלישיות. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏2/6/08
  15. Pipe Member

ירדן,
    ססק ואינייסטה פשוט שחקנים יותר טובים מגוטי, וגם אם הסנילי היה מזמין אותו ולא אותם זה לא היה משנה את זה. וחוץ מזה, למה שאוהדי ריאל יהיו מאוכזבים שאחד מהשחקנים הבולטים שלהם ינוח 6 שבועות יותר ויגיע רענן יותר לעונה הבאה? (אה כן, קטלוניה VS ספרד... בלאט אתכם)

ההשוואה בין ססק לאינייסטה לא מוצאת חן בעיני כי התפקוד שלהם די שונה. שניהם שחקנים מאוד טובים שמצטיינים בעמדה בה הם אמורים להצטיין. זה הכל.
    כדי לפתור את הסכסוך הזה פשוט תשאלו את עצמם שאלה אחת - במי הייתם בוחרים כקשר ההתקפי שלכם ב4-4-2?

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx