כך או כך, היינו צריכים לקבל קבוצה מהדרג הראשון, כך שצריך להגיד תודה שלא קיבלנו את גרמניה או איטליה. יוון יותר חזקה מישראל, אין על כך ספק, אבל היא לא אותה נבחרת שזכתה ביורו האחרון, וביום נתון אפשר להפתיע. מבחינתה של יוון, אם היא לא תסיים במקום הראשון בבית, זאת תהיה אכזבה. אבל כמו שאמרתי, היא לא מאריות אירופה, ואפשר עוד איכשהו לסיים במקום הראשון, כמובן שהמטרה היא להגיע לפלייאוף.
אנחנו נבחרת ישראל. לא מאריות אירופה, ובטח לא צריכים להיות בדרג השני(שני הנצחונות האחרונים במוקדמות היורו נגד רוסיה ומקדוניה, עשו את רוב העבודה). אף פעם לא נמצא את עצמנו בבית קל, אלא יותר בכיוון של הגרלה סבירה. אנחנו לא נסיים בטוח במקום השני, המאבק עם שוויץ, בעיקר עם שוויץ, יהיה ארוך ועיקש. קודם כל, אנחנו חיביים לנצח את כל משחקי הבית, ממולדובה עד יוון, אך בואו נגיד שגם נקודה נגד יוון, לא תהווה כשלון. כמו בכל קמפיין, ואנחנו די טובים בפרמטר הזה, חיביים לנצח את כל הנבחרות הקטנות, מולדובה, לוקסמבורג ולטביה, בבית ובחוץ, אחרת אין לנו מה לחפש במוקדמות, כי עם כל הכבוד, אני לא חושב ששוויץ ויוון יאבדו נקודות נגדם. אותן נבחרות ישיגו את הנקודות שלהם אחת נגד השנייה. אפשר וצריך לנצח את השווצרים בביתם, אבל לא נבכה אם נחזור הביתה עם נקודה. ביוון, הכי חשוב לא להפסיד. ביום נתון אפשר להפתיע ולנצח, אך כולם יודעים שהסיכויים לכך לא גבוהים. נקודה תעזור לנו מאוד. דרך אגב, סר בובי צ'רלטון, איך התמונה של קייסי קלר עם פתק של ארצות הברית, קשורה אלינו? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx
התכוונתי שבלעדיו ישראל היתה במקום השני, הוא זה שהחזיק אותם במוקדמות. 3 שנים. זאת טמטום להגיד את זה. יוון לא הפסידה בבית במוקדמות חוץ מלטורקיה, אבל זה לא הופך אותה לנבחרת ביתית פחות טובה מאשר בחו., יוון היא אחת הנבחרות הכי חזקות בבית.
אוף אני פשוט משתגע מכמה פה.... חלאס להתלהב משוויץ!!! מה לעזאזל עשיתם ממנה?? ברזיל?? היא נבחרת ברמתה של ישראל אם לא פחות! יוון היא באמת נבחרת חזקה יותר מישראל אבל שוויץ כלל לא! ראיתי אותם במונדיאל ולא ראיתי משהו מיוחד אצלם,עוד נבחרת בינונית כמו ישראל. מה לישראל אין שחקנים באירופה?? תאמינו לי שזה מרתיע אותם מבחינה מסויימת שיש בישראל שחקנים בליברפול וצ'לסי ושוער שמשחק בקביעות בליגה הראשונה בספרד.
אתה עוד אוהד שמושפע מהתקשורת שחושבת שהכדורגל פה ברמה של איטליה ואחרי כל הפסד לאנגליה יוצאים ב-230 טורים על איזה ביזיון זה. ראית אותם במונדיאל...מתי ישראל הייתה בכלל במונדיאל?
מה הקשר מושפע מהתקשורת????? אני אמרתי שישראל היא אימפריה תגיד לי?????? אני פשוט לא מבין מה עשו משוויץ,כי ככל שידוע היא גם לא ברמה של איטליה.
אתה אמרת שזה טמטום מה שאמרתי אבל אתה בכלל לא מקשיב לעצמך. איך אתה מחשיב את הנבחרת שהיא טובה יותר בבית למרות שהיא הפסידה (שזה אפילו לא סתם הפסד זה תבוסה) מאשר בחוץ שהיא בכלל לא הפסידה (ואפילו ניצחה את טורקיה) ?! אני מצפה ממך שתשכנע אותי בטענה שלך שיוון היא אחת הנבחרות הכי חזקות בבית (אני כבר מחכה לשמוע).
חבל על בזבוז הזמן והאנרגיה שלכם פה. יוון תסיים במקום הראשון בבית, אם ישראל תפתיע ותצליח להגיע לפלייאוף, היא בטוח תפסיד שם. העיקר שמדברים פה על הגרלה נוחה
כל ההתנשאות והזלזול יוצאים שוב החוצה כמיטב המסורת. בסוף זה יחזור כמו בומרנג. הגרלה נוחה...ליוון ושוויץ כמובן. וכמו שאמרתי, חבל שאי אפשר לסגור את הבית המשעמם הזה ופשוט לא לשלוח אף אחת למונדיאל.
קל מאוד להסתנוור ולהגיד ששוויץ נבחרת פחות טובה מישראל. דבר אחד חשוב שתזכרו הוא הלקיחה בחשבון שאחרי הכל מדובר פה באופן יחסי מול ישראל. להגיד ששוויץ חלשה ביחס למי? לצרפת? זה ברור. ביחס לישראל הכוחות יותר צמודים. ישראל יכולה לנצח את שוויץ בשוויץ ושוויץ יכולה לנצח את ישראל בישראל. בסך הכל אני מאמין שאנחנו נאבק עם השוויצרים על הכרטיס למקום השני, ואני באמת מאמין שבבית כמו זה אין סיבה שאפילו נפנטז על המקום הראשון. אני באמת מריח פה הזדמנות טובה לשבור את המנחוס מאז 70'. שיהיה בהצלחה לקשטן ולנבחרת.