נבחרת ישראל: תם קמפיין מאכזב מאוד

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Maccabi Diamond, ‏25/11/07.

1. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

במחצית הראשונה לנבחרת ישראל לא הייתה התקפה וזה הביא למצב שלהגנה שלנו לא היה אויר במשך 45 דקות, משום שהיא כל הזמן הייתה צריכה לכבות שריפות. יוסי בניון היה חלש מאוד והקישור האחורי שלנו לא היה קיים. תמיר כהן עשה עבודה הגנתית טובה, אך גל אלברמן לא הורגש בכלל.
    מאור בוזגלו הוסיף מעוף לנבחרת, אבל הוא לא היה צריך להיכנס במקום אבירם ברוכיאן. יוסי בניון נתן הופעה חלשה והיה מקום להוציא אותו. רוברטו קולאוטי כנראה יפסיד את המקום שלו לבן סהר.

יעשה נכון דרור קשטן אם ימשיך לתת לקו האחורי שפתח היום לפתוח גם במשחק מול שוייץ. אם קישור משופר, יש על מה לבנות. גל אלברמן צריך להיות טוב יותר. מבחינתי, הוא שחקן המפתח בנבחרת הזאת. ואם יוסי בניון לא טוב מספיק, אז לא בושה לתת לאבירם ברוכיאן את האמצע. במיוחד כשהוא לא טוב באגף ומאור בוזגלו כן.

2. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

LiranSH, בחיים שלי לא ראיתי כזה חוסר אובייקטיביות. כרגע, תמיר כהן שחקן הרבה יותר טוב מכיאל, הרבה יותר. וזה כן קשור לזה שהוא באנגליה, מה אתה חושב הוא לא התקדם שם 4 צעדים קדימה?

3. הפועל_23 Member

בניון גרוע מאוד כשהוא משחק באמצע, הוא חייב לשחק באחד האגפים, לעומת זאת ברוכיאן טוב מאוד כשהוא משחק באמצע.
    מאור בוזגלו שחקן מעולה והייתי רוצה לראות את בניון ובוזגלו משחקים ביחד באגפים כשהם מחליפים צדדים כל הזמן.
    בעמדות החלוצים יש רוטציה יפה מאוד בין קולאוטי,ברדה ובן סהר. כיף לראות את בן סהר (חוץ מההחמצות). כל מה שצריך זה פשוט להתאים את החלוצים להגנת היריבה,וכמובן מי שבכושר הבקעה יותר טוב בזמן הנתון.

הייתי אומר שמסכן קוזוקין שנפל עליו המשחק הזה, הוא לא מתאים עדיין, הייתי עושה חילופים עם הצעירה ומעלה את קנדה לבוגרת,וקוזוקין לצעירה, גם ככה כל המגנים הימניים שלנו עושים חורים , אז לפחות שישחק אחד שיודע להתקיף.
    גם סטרול היה חלש וזה שהוא משחק בחו"ל לא אומר שהוא חייב לשחק, יש מצב שדקל קינן ובן חיים זה צירוף יותר טוב (עבד שנה שעברה במשחקים האחרונים של הנבחרת).

4. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

הפועל_23 - אם אתה מתכוון למשחק מול פינלנד, אז אבי סטרול היה השחקן הטוב ביותר בנבחרת. ואגב, זה היה אבי סטרול שפתח בכל המשחקים האחרונים של נבחרת ישראל. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏21/8/08
  5. beitar4ever Member

הנבחרת שיחקה כמו חבורת צעירים שרק עתה שיחקה את משחקה הראשון אי פעם במשחק בינלאומי.
    הנבחרת ניראתה פשוט כמו כלום . הקישור היה מזעזע , ההתקפה עוד יותר.
    ההתקפה הייתה במשחק כושל לא בגלל שהם הציגו יכולת גרועה, פשוט הם לא הורגשו כתוצאה מליקוי במרכז הקישור.
    אני מאוד מרוצה שפינלנד ניצחו כי אולי לפחות אחרי משחק כזה דרור יבין שאם הוא עולה לשחק עם כמה ליצנים שלא מקבלים דקות בקבוצות שלהם ,הוא בחיים לא יצליח לעלות שלב במונדיאל.
    במשחק הבא של הנבחרת השינויים שצריכים להיות הם, קנדה במקום קוז'וקין ובוזגלו במקום תמיר כהן . התכנון שלי במשחק הבא הוא שגל ישחק עם אבירם במרכז הקישור(גל יתופקד כקשר דפנסיבי ואבירם כקשר 50/50) כאשר בוזגלו ישחק כקיצוני ימני ובניון כקיצוני שמאלי .
    גל גם לא היה במשחק היום ,אך אני חושב שעם ברוכיאן הוא ישחק יותר טוב מכיוון שהוא מכיר אותו מספיק טוב ויודע שאבירם הוא שחקן חכם שאיתו הוא יסתדר יותר טוב מאשר עם תמיר .
    בסה"כ ניהול משחק כושל של קשטן. לא הבנתי למה בכלל הוא פתח עם הרכב שכזה, כאשר המשחק הזה אמור לשמש כהכנה למשחקי המונדיאל.

6. Mr.Eko Member

מה שהיה מעצבן לראות היום זה את בניון מבלה מחצית שלמה בחצי שלנו..... הכדורגל של קשטן מהקמפיין הקודם היה פחדני ובלי יוזמה,האם זה ישתנה עכשיו? לפי מצב העניינים הערב אני לא בטוח.

אגב,חלאס כבר להאשים את בניון,זה משגע אותי... מה זו אשמתו שקשטן מגביל אותו ותוקע אותו בהגנה כל המשחק כבלם שלישי?!?!!? תבינו,הוא מ-ג-ב-י-ל אותו,לא קשה להבין. ואל תצפו ממנו גם שיסחוב את הנבחרת כי הוא לא מסוג השחקנים האלה ולכן זה היה מהלך טיפשי של קשטן להעביר לו את סרט הקפטן,סתם מכביד עליו.

7. Raulito Madridista

לא זכור לי שסגנון המשחק של הנבחרת בעידן אברם גרנט היה יותר התקפי מאשר אצל קשטן, ממש לא. היו משחקים שהנבחרת שיחקה במערך של חמישה שחקנים בהגנה. זה לא הפריע לבניון להתבלט וכמעט בכוחות עצמו להביא אותנו למוקדמות המונדיאל. אם יש שחקן בנבחרת שמקבל חופש במגרש זהו יוסי בניון. יותר קל מבחינתו לנסות לעזור בהגנה מאשר להרים את משחק ההתקפה של הנבחרת בכוחות עצמו.
    לי יש תחושה שבניון שוכח שהוא כבר לא משחק בליברפול, שם גם אני נגעל לראות אותו כל הזמן על החצי ורחוק מהשער. בניון כבר הרבה זמן לא מנסה לעשות את המהלכים הבלתי צפויים שמצפים ממנו. הוא מסתפק בלהשאיר לאחרים את העבודה. חבל שהוא שכח שבנבחרת שלנו אין את ג'רראד או טורס.

איציק,
    המערך שלך גרוע מאוד משום שאמצע שכולל את ברוכיאן ואלברמן הוא פרוץ מידי. עבודת ההגנה זרה מאוד עבור ברוכיאן. אני בשום פנים ואופן לא הייתי מוותר על תמיר כהן שמוסיף לנבחרת הרבה אגרסיביות. בנוסף, ברוכיאן באמצע פחות טוב מאשר באגף, זו דעתי, ההיפך הגמור ממחשבתם של רוב אוהדי בית"ר בפורום הזה.

אגב איך שבוזגלו נכנס המשחק של הנבחרת קצת הפך ליותר טוב. הנבחרת לא יכולה להרשות לעצמה לשחק בלעדיו, גם אם זה אומר שברוכיאן יהיה בחוץ(אותו קל יותר להוציא מאשר את בניון).

עריכה:

Guardiola, אתה לא הבנת את הנקודה שלי כנראה. בניון מעדיף ללכת על בטוח וזו הבעייה איתו. קשטן ממש לא מציב אותו באמצע, אלא נותן לו חופש. רק בניון אשם ביכולת שלו, זה מה שאני חושב. אני לא מצפה שיינצח משחקים לבד, למרות שפעם הוא היה שחקן שמתקרב לדברים האלו, אני מצפה ממנו לקצת יצירתיות, שאני אראה הבדל מסויים בינו לבין ברוכיאן או בוזגלו למשל. אם הייתי רואה את המשחקים שלו בקמפיין האחרון לא הייתי חושב שהוא שחקן של ליברפול.

8. Mr.Eko Member

אתה מפספס את הנקודה שלי.כשאמרתי שבניון הוא לא שחקן שצריך להכביד עליו יותר מדי התכוונתי לכך שהוא לא מסוג השחקנים שגורמים לשחקנים שמסביבם להראות טוב יותר,הוא לא כזה. נכון שאצל גרנט הוא עשה הרבה דברים יפים אבל לא זכור לי ששאר השחקנים בהתקפה תרמו כמו שהוא תרם. צריך לתת ליוסי את החופש בהתקפה ולא להכביד עליו בכל מיני משימות הגנתיות ובמיוחד לא להפיל עליו את סרט הקפטן,הוא מרגיש בעקבות זאת שהוא צריך לתת יותר מעצמו לנבחרת באספקטים שהוא לא תרם עד כה וכתוצאה מזה לוותר על החופש שלו בהתקפה. יוסי הוא שחקן שחייב לקבל חופש בהתקפה,כמובן שלתרום בהגנה תמיד טוב אבל לא כפי שקשטן מציב אותו כ-50-50.

9. JR-Riquelme Member

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/goodpost.Xxx

10. burning soil Member

"הגאון" מכל העסק של היום יצא אבי לוזון שלא הפסיק להכריז שהנבחרת צריכה לתת בראש לפינים
    ולפרק אותם ב-3 חתיכות. בכל אופן, משחק ידידות רע אבל זה לא נורא, עכשיו יש רק לאן לעלות
    במשחקים הרשמיים בעוד שבועיים.

לגבי ההרכב - למצוא מגן ימני אחר לעוד שבועיים , עדיף את בוזגלו שיותר מהיר ומוכשר מברוכיאן, ואפשר
    לשקול לשלב את סהר במקום קולאוטי.

11. FC_Bayern Member

אם תשאלו אותי, הרכב הנבחרת צריך להראות כך:

דווידוביץ' - בן דיין, בנאדו (קינן), סטרול, זיו - בוזגלו (ברוכיאן), תמיר כהן (אסולין), בניון, טועמה, אלברמן - ברדה (קולאוטי).
    כאשר בוזגלו ובניון תומכים בחלוץ החוד, וכמו כן כהן ואלברמן מעבים את החולייה ההגנתית, טועמה באמצע תומך עם הדיוק במסירות והבעיטות החופשיות הנהדרות שלו.

מה דעתכם?

12. JR-Riquelme Member

ממש לא אהבתי את מה שעושים עכשיו לקוזוקין...
    קודם כל זה נראה ששמים עליו את האשמה, בעוד שהוא לא אשם בשום דבר, כולם נראו חרא. דבר שני, מה הוא אשם בכך שקשטן זרק אותו למים העמוקים כבר עכשיו? קוזוקין אמור לסרב? מעטים מאוד היו מסרבים לזימון מהנבחרת הבוגרת בטח כשאתה שחקן צעיר שבקושי מקבל דקות משחק. והדבר הכי חשוב - הורסים לילד את הביטחון.

13. לירן מנהל כללי מנהל כללי

אין לו מה לסרב, והוא בטח לא אשם. קשטן אידיוט לפעמים אבל לא עד כדי כך, אף אחד לא ישפוט את הילד על פי משחק אחד שגם ככה לא היה מוצלח. הוא מוכשר, אבל הוא עדיין צעיר, אין לו מקום בנבחרת עדיין בלי קשר להופעה שלו היום, הוא צריך קודם כל לשחק בקריירה שלו באופן רציף ורק אז יהיה לו מקום בנבחרת, אם כמובן יהיה טוב. עד אז, שיפתח את עצמו כשחקן.

14. Raulito Madridista

יש כמה בעיות עם ההרכב שלך.
    1. יואב זיו מגן לא מספיק טוב ואני ממש לא סומך עליו. כבר אמרתי שקנדה המגן הכי טוב בליגה כיום, אבל משום מה קשטן לא נלחם עליו ומשאיר אותו לצעירה, ודווקא את קוזוקין אנחנו רואים במקומו(לא פוסל אותו, כרגע זה עוד לא הזמן שלו). חבל ששפונגין בכושר גרוע, הוא בדר"כ משחק עם הרבה יותר חוכמה בניגוד לזיו, שלא מפסיק לרוץ אבל הוא שחקן שלא מועיל.
    2. מה הקטע עם גיא אסולין? - הוא בקושי שיחק בנבחרת הצעירה וכבר אתה רוצה אותו כמועמד להרכב בנבחרת הבוגרת?; בכל אופן, לוותר על תמיר כהן שהוא שחקן הגנתי, לטובתו, זה מערך התקפי מידי שאפילו נגד יריבות מצחיקות כמו לוקסמבורג למשל, אנחנו לא נראה.
    3. בנאדו פתח את העונה הנוכחית רע מאוד ולא נראה לי שהוא יילקח בחשבון בקמפיין הנוכחי. הייתי משלב את קינן אולי במקום סטרול. אסור לוותר על בן-חיים, רק שצריך לרסן אותו קצת, שלא יישחק באופן יהיר.
    4. אליניב ברדה לא חלוץ שפיץ, ההיפך, המון פעמים הוא בורח לצדדים ולא הייתי מהמר לשחק איתו כשחקן בודד בהתקפה.

בקשר לטועמה, בעונת 07\2006 הוא נתן משחקים מדהימים והיה אחד השחקנים הטובים בליגה ועדיין לא נספר בנבחרת משום מה. בהופעות הבודדות שהוא שיחק הוא לא הרשים, אבל אני מסכים שמגיע לו צ'אנס. ניסיון בהחלט מענייין.

אגב משהו שמאוד מעצבן אותי זוהי הטלטלה של השחקנים בין הנבחרת הצעירה לבוגרת, אני לא ראיתי דבר כזה. שבוע אחד תמוז הוא החלוץ המרכזי שלנו ושבוע לאחר מכן הוא בצעירה, ויש עוד דוגמאות כמו שפונגין, בן שושן ובן-סהר. מה אמורה להביע הטיילת הזאת לעזאזל?; זה בוודאי לא מוסיף לביטחון של השחקנים. שחקן צריך להחליט עם מי הוא יוצא 'למלחמה'.

15. Igi Member

להפסיד 2-0 לפינלנד, מה אני אגיד לכם.. נבחרת מדהימה יש לנו, עולה בכמה וכמה רמות על שוויץ ויוון העלובות שלא עשו דבר מעולם חוץ מלדבר. תקליטו אותי - אנחנו עולים למונדיאל!

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx