נבחרת ישראל: תם קמפיין מאכזב מאוד

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Maccabi Diamond, ‏25/11/07.

1. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

אבל לא בונים לטווח הקרוב, לא בונים לספטמבר ולא למרץ 2009. אפשר להתווכח אם זה נכון או לא במקרה של בנאדו, אני לא בהכרח מסכים עם קשטן לגביו, אבל אל תגידו סתם שהצערה זה שטויות, לא תמיד מי שהכי טוב צריך לשחק. הרעיון נכון ולגיטימי, משם והלאה זה כבר כל מקרה לגופו.

2. FelaKaT Member

תמיד ורק ככה צריך להגיע לנבחרת. אנחנו לא בונים נבחרת לעוד 5 שנים אלא לעוד שנתיים-שלוש, וגם אם 2-3 שחקנים יפרשו/לא יהיו מספיק טובים עד אז, זאת לא סיבה לא להזמין אותם לעכשיו, כי עכשיו הם הכי טובים.

3. BeitaReaLiverpool Member

א. לא ראיתי שהוא דפק את הראש.
    ב. למה הוא נפל? מהחיבוק של אלברז?

4. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

ואז אתה מוצא את עצמך שני מחזורים לסוף נותן לבלם בלי נסיון לשחק את המשחקים המכריעים בקמפיין.

5. FelaKaT Member

אולי, אבל בלעדיו רוב הסיכויים שהמשחקים המכריעים האלו בכלל לא היו קיימים.

6. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה עוד פעם מחזיר אותנו לנקודה שכל מקרה לגופו. אני לא אומר שבנאדו לא צריך לשחק בלי קשר, אני גם לא אומר לחתוך את כל מי שבגיל שבו הפרישה כבר באופק, אני רק אומר שברמה העקרונית יש הרבה מאוד הגיון בזימון שחקן צעיר מוכשר (בטח ובטח למשחק ידידות) על פני שחקן ותיק בכושר טוב, בניגוד למה שחלק אומרים פה.

לפחות שנינו שונאים את "השתולים". http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏28/3/08
  7. FelaKaT Member

גם שי בירוק היה מוכשר. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx

אין לי שום בעיה עם הזימון של גיא אסולין ואם קשטן חושב שהוא מתאים אז הוא כנראה ראה אותו, אבל הוא לא יכול מצד אחד להצעיר את הנבחרת ומצד שני להמשיך עם שמעון גרשון בהרכב. שיהיה אחיד.

אגב, מדהים מה שהזימון של גיא אסולין עשה. אתמול שמעתי כבר לא מעט אנשים שאומרים שגולסה או גיא אסולין הבא... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx

8. TariboWest Member

זה שהוא מצעיר את הנבחרת, לא אומר שכל השחקנים צריכים להיות בגילאים 17-24. אם זה היה המצב, היית מקבל בראש כל משחק.

9. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם כי בלי קשר, אי אפשר להמשיך עם שמעון גרשון בהרכב http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

10. Emil Member

מה רוצים משמעון גרשון? אני אמנם לא מעריך אותו מקצועית, אבל מבחינת גיל זה מגוחך מה שאתה אומר, גרשון בן 30 (גג 31, לא בדקתי). בתור בלם, הוא יכול להמשיך בנבחרת עוד 3-4 שנים בשקט, מה שכולל את כל קמפיין 2010. בנאדו בן 34 היום, מבוגר מגרשון בארבע שנים, וספק אם יהיה טוב מספיק לנבחרת בעוד שנתיים...

נערך לאחרונה ב: ‏28/3/08
  11. FelaKaT Member

הוא יכול להמשיך לשחק גם עוד 10 שנים, זה לא אומר שאי פעם הוא יהיה יותר מבלם בינוני+ לליגה ולא יותר מכך.

לא אמרתי את זה-אבל ברגע שהוא מעדיף שחקן בן 26 על פני שחקן בגיל 31 כחלק מתהליך ה"הצערה" למרות שלשחקן הצעיר אין ולא יהיה את הפוטנציאל להיות טוב כמו השחקן המבוגר, אז התהליך שלו רקוב מהיסוד.

12. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

ההופעה של סטרול בהרכב הפותח היא לא משהו שצפוי לחזור על עצמו יותר מדי אל תשכח. בן חיים יחזור, יש את בן יוסף (אם יראה איזה דקה בליגה פה ושם), קינן לא ישאר בצעירה לנצח... אתמול היה בסה"כ משחק ידידות אל תשכח.

13. oFiRzZz Member

אתם מזלזלים בסטרול?
    אחרי בנאדו הוא הבלם הכי טוב בליגה.

14. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

ועדיין, יש לך ספק שבן חיים ישוב להרכב הפותח של הנבחרת?

אגב, לפני הפציעה, קינן לטעמי היה הבלם השני ברמתו בארץ. אם אינני טועה, הוא גם היה זה שפתח לצידו של בן חיים במשחקיה האחרונים של הנבחרת. חבל מאוד שהוא נפצע, מה שעצר לו כרגע את ההתקדמות, אך אני מקווה שהוא יחזור להיות דקל של לפני הפציעה, כזה שמספיק טוב כדי להתמודד על עמדת הבלם הראשון של הנבחרת.

15. oFiRzZz Member

אמרתי שיש לי ספק ?
    לטעמי בכושר הנוכחי הוא יותר טוב מגרשון,קינן(טוב נו..הוא היה פצוע) ובן יוססף (איך הכנסתם אותו בכלל לקטגוריה ..)