אז זהו שלא . יש חוק חדש שאומר שרק אם שיחקת במשחק רישמי אתה לא רשאי לשחק בנבחרת אחרת , והמשחק היום לא היה רישמי .
כן אה, בספרד הוא יתקבל בהרבה יותר אהבה וברכה. אני בטוח שגם בספרד כל המשחק ישירו "גיא אסולין" וכשהוא יכנס למשחק כל האיצטדיון יעמוד וימחא לו כפיים... לא סתם הוא החליט ללכת לישראל. שחקן מוכשר מאד וכבר מ3 הנגיעות היחידות שלו בכדור היה אפשר לראות זאת. בסך הכל משחק חלש ואנמי של הנבחרת. לא האמנתי איך בן שושן הצליח להחמיץ מול שער ריק(הייתה לו עוד החמצה אחת מול שוער, אבל היא באה אחרי מהלך יפה שלו). גולן ויצחקי היו חושך במחצית הראשונה והיחידים שהתמידו ביכולת סבירה עד טובה לדעתי הם תמיר כהן ואלברמן.
משחק לא טוב שלנו, אבל למרות הכל הצלחנו לנצח. תמיר כהן היה מדהים עשה כמעט הכל. גיא אסולין בנגיעות הבודדות שלו בכדור הצליח להפגין את הכשרון הענק שיש לו ברגליים. אין לכם מושג כמה אני מאמין בילד הזה בעיקר בגלל שהוא מגיל 12 בברסה קרי: גדל באופן מקצועני, למד כדורגל בצורה הנכונה וכו'. בניון הבקיע שער מזליקי ויש שיטענו גם לא ספורטיבי, אבל העיקר שהבקיע וניצח את המשחק. אגב אסולין מצאתי איזה אתר ספרדי שלו שהיה בו אינדיקס סרטונים שלו וחשבתי שזה יענין פה אנשים. http://gaiassulin.com/gaivideos.htm
מצחיקים אותי כל הקשקשנים שרוצים שהוא יהיה בספרד, הבחור משחק בנבחרת שלנו ברוך השם.. לפעמים יש דברים שהם קצת מעבר לספורט וזה סולידריות ולהזדהות ולייצג מאיפה שבאת.. זה לא קבוצה ואתה לא נמצא עם הנבחרת כל שבוע, לפעמים פעם-פעמיים בשנה.. ככה שמהנבחרת הוא לא יצא שחקן. עשה את ההחלטה הנכונה לדעתי.
לא אמרתי שיש לו כוונה , כי אני לא יודע מה כוונתו האמיתית (למרות מה שהוא אמר...) . אבל אני ממליץ לו על ספרד , ובכלל אם הייתי במקומו אז זו הבחירה שהייתי עושה.
תראה אני לא מאמין שיש איזה שהוא סיכוי שאסולין ישנה את דעתו פתאום מכייון ש1' הוא כבר בחר בישראל הוא לא בא למשחק הידידות הזה רק בשביל החופשה. 2' לא נראה לי שהוא ישכח כל כך מהר את הרגע המדהים שהקהל סיפק לו כשהוא נכנס כמחליף. והרגע הזה בהחלט יתן לו מוטיבציה להמשיך בנבחרת הכחול לבן. 3' הוא יליד ישראל וסביר להניח שהוא יותר מחובר לישראל מאשר לספרד.