נבחרת ישראל: תם קמפיין מאכזב מאוד

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by Maccabi Diamond, Nov 25, 2007.

1. צחי לייבמן Member

אז מי כן צריך לאמן? בתכלס אין מה להפסיד.. אנחנו לא נבחרת כמו ברזיל שאם הם לא יעלו לאיזה אליפות עולם אז תיהיי שם רעידת אדמה.. זה כולה נבחרת ישראל..
    בסופו של דבר גם מאמנים שיש להם נסיון לא הצליחו בנבחרת.

2. eran levy Member

וזו הסיבה הגרועה ביותר בעטיה יש למנות את ברקוביץ'!
    אין מה להפסיד? זו נבחרת ישראל, לא קבוצה של מתנ"ס. אז בגלל שלא עולים לטורניר עולמי או אירופי צריך להתנהג בחוסר מקצועיות? הדבר הבולט ביותר שיהיה אם ברקוביץ' ימונה יהיה תיאוריית ה"יהיה בסדר" הידועה כל כך. זה יהיה חוסר מקצועיות לעילא, זו תהיה בריחה מאחריות וכניעה למסעות פרסום ריקניים ואינטרסנטיים שעוסקים בפולחן אישיות (למי שלא מבין על מה אני מדבר מומלץ להיכנס לדף הבית של אתר ONE יותר בוטה ממה שקורה שם לא יכול להיות). וזה שיש מאמנים עם נסיון שלא הצליחו בנבחרת? אז מה? אז אם שניים שלושה מאמנים מנוסים לא הצליחו זה אומר שכדאי לנסות מישהו שהוא בכלל לא מאמן??? גם את אולמי ורסאי תכנן מהנדס ונכשל, אז אולי ניתן לסטודנט שנה ראשונה בהנדסת בניין לתכנן מעתה והלאה? אנחנו לא גרמניה שבה סטנדרטים של בניה הם חוק בל יעבור, בתכלס אין מה להפסיד...

Last edited: Dec 23, 2009
  3. צחי לייבמן Member

מישהו חייב להעיר את הנבחרת.. אני לא מתייחס לנבחרת כאל נבחרת של המתנס המקומי..
    אבל זה עדין כולה נבחרת ישראל.. לא זכור לי שהיא עשתה דברים יפים.. אין שום קשר לחוסר מקצועיות
    למה לא לתת נסיון למישהו אחר.. לא צריך לתת למאמן שיש לו ותק. עובדה שזה לא הלך.
    מה יש להפסיד? נרד עוד מקומות בדירוג ההזוי של פיפא?

4. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

מעבר לשאלת ה"אין מה להפסיד", שכבר נענתה לפניי, מי צריך לאמן? מישהו שהוכיח יכולת להחזיק בתפקיד, להסתדר עם בני אדם, משהו. ברקוביץ' כשחקן לא הסתדר עם אף אחד, הסתכסך עם כל העולם ועזב קבוצה אחר קבוצה בטריקת דלת, אז לתת לו נבחרת בידיים? באמת הגענו לשפל המדרגה שאין לנו שום דרישה מינימלית מהמאמן שלה?

ברקוביץ' היה יכול לנצל את "זמן הקמפיין" הזה לדברים אחרים. לקחת קבוצה בליגת העל, להראות שיש לו את היכולת לתרגם את הדיבורים על כדורגל פתוח למעשים, להוכיח שהוא מסוגל להחזיק בתפקיד תקופה בלי ללכת לדבר עם תנינים. אבל לא, הוא לא רוצה לעבוד קשה. הוא רוצה את הדרך הקלה - רק את הנבחרת הוא מוכן לאמן. נבחרת היא זכות; ברקוביץ' מסכים - הוא חש שיש לה את הזכות למנות אותו.

5. צחי לייבמן Member

שוב פעם אחי.. מי זה המאמן שצריך לאמן את הנבחרת?

6. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

קודם כל, זר. אל תשאל אותי ספציפית שמות כי קשה לי לדעת מה יש בשוק (אני יכול לומר הידינק, אז מה? ברור שאין סיכוי). שנית, להפסיק לכוון לטורניר הגמר הבא. להגיע יהיה טוב, אבל צריך לחשוב מעבר. המאמן הזר צריך להיות גם מאמן-על לכל הנבחרות עם חוזה מובטח למספר שנים שיעבוד על דברים בסיסיים ויציקת יסודות. לא עוד מינוי מאמן כי איתו יש את הסיכוי הכי טוב להגיע לטורניר הבא, והדחתו אם זה לא קורה. חשיבה לטווח ארוך. הכדורגל הישראלי מספיק בזבל כדי שהוא יוכל להרשות לעצמו "לבזבז" מספר שנים על חשיבה לטווח ארוך מאשר לחשוב לטווח קצר ועדיין לבזבז את אותן שנים בכל מקרה על כלום.

7. AVISEY Member

צריך מישהו חדש ! חדש מהבחינה הזו של הגיל(צעיר יותר מקודמיו) צעיר שמאמין בנבחרת הזו, צעיר שמאמין בישראלים, שידחוף את הנבחרת קדימה , אם אתם שואלים אותי אז ברקו הוא המאמן המתאים ביותר וכמו שצחי אמר אין מה להפסיד, צריך משהו חדש ומרענן , אם מאמני העבר היו שרף,גרנט,וקשטן , אז ברקו יחדש לנו במשהו אחד לפחות את קודמיו, אומנם הוא לא אימן קבוצה מקצוענית אבל הוא איש של כדורגל ואותו הייתי רוצה לראות על הקווים בר"ג,

ואולי הכי חשוב , ברקו הוא לא פוליטיקאי ! הוא אומר מה שחושב ואם הוא בקשר לא טוב עם שחקן מסוים והשחקן מבריק , תהיו בטוחים שברקו יציב אותו בהרכב.

וחוץ מזה צריך מישהו שהעם יתחבר אליו , מישהו שהעם יאהב יעריץ ויאמין בו, לדוגמא קשטן שלא דיבר בתקשורת לא כולם אהבו ולא כולם התחברו אליו, ברקו הוא אדם של תקשורת ואדם של ווינריות שמאמין בשחקנים הישראלים , הוא אחד שאתה יכול להאמין שיוציא את הנבחרת מהבוץ .

Last edited: Dec 23, 2009
  8. eran levy Member

זו מחשבה ישראלית טיפוסית, שלהיות דוגרי זה תמיד טוב. גם מעיין חודדה היתה תמיד דוגרי, אמיתית, וסביר להניח שרוב צופי התוכנית די הזדעזעו ממנה. יש דרך ויש דרך, והדרך של ברקוביץ' דוחה.
    דעתי היא שרק מאמן זר יעשה את ההבדל. דעתי היא גם שכל עוד אבי לוזון בתפקיד הנבחרת תמשיך להיכשל בכל אשר תפנה.

9. איגור .פ. Member

אני מאוד מקווה שלוזון לא נוטה למנות את ברקוביץ' לנבחרת ,ברקוביץ' צריך להיות מאמן קודם כל בקבוצה כלשהי ,להגיע להשגים ורק אז לנבחרת.

אבל בגלל שהמדינה שלנו בדיחה ברקו יהיה המאמן.

10. שער 7 Member

כבר אמרתי עשרות מיליוני פעמים, הנבחרת צריכה מאמן זר, ורצוי מזרח-אירופאי (רוסי/בולגרי/רומני/פולני וכו'). המנטליות שם פחות או יותר כמו אצלנו, אך המסורת שם עצומה לעומתנו. בתקופת הזרים ההונגרים/רומנים/פולנים/רוסים שהיו בליגת העל בשנות ה- 90, היה פשוט כיף לראות כדורגל, בגלל מוסר העבודה האדיר שיש להם והתרומה שלהם לכדורגל.

11. alexshw Member

במדינה בה בובלילים הם הכוכבים מספר אחד של התרבות, אז ברקוביץ' יכול להיות גם מאמן נבחרת ועמיר פרץ יכול להיות שר הביטחון.

12. צחי לייבמן Member

מה הקשר?

13. eran levy Member

זו גישה קלוקלת שרק מעצימה את הבהמיות ומקדשת את הבורות. זה לא רק העניין הפרטי של ברקוביץ' והנבחרת, זו הגישה הכללית שמביאה אנשים מוגבלים לתפקידים לא להם.

14. alexshw Member

יפה, ולכן כולי תקווה שמישהו יפעיל שכל לפחות בסוגיה הזו.
    כמו שאמרו לפני, רק מאמן זר!

15. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

הקמפיין שוואן עשו בשביל הכלבה פשוט מחליא,לא ייאמן כמה ליקוקים הם עושים לו,רק מהכותרת נגעלתי ועוד אני די סגור על זה שהם בטח זייפו את תוצאות "הסקר" שהם עשו.