נבחרת ישראל: תם קמפיין מאכזב מאוד

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Maccabi Diamond, ‏25/11/07.

1. AZZURRI Member

לא שאני רוצה את רוני לוי כמאמן נבחרת, אבל אתה סוטר את עצמך בצורה גדולה. לוי לא עשה דבר בקריירה שלו, אבל ברקוביץ' שאימן ילדים בני 6 ראוי להיות העוזר של המאמן. חוץ מלזיין בשכל ועל כמה שהוא רוצה כדורגל התקפי הוא לא עושה דבר. הבנאדם הזה הזוי, הוא מריץ לעצמו קמפיינים.

2. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

ברקוביץ' הוא אולי השחקן שמבין יותר מכולם את החשיבות של משחקי הנבחרת, כן הוא כרגע לא מתאים לעמדת המאמן אבל לצד מאמן זר מנוסה צריך את ברקו שיטריף את השחקנים ויעזור למאמן הזר שיגיע להכיר את החומר הקיים, ברקו אגב גם לא נגוע בכל החרא שיש כאן ואני מאמין שהוא לא יתחשבן עם שחקנים כמו קשטן וגרנט.
    אפשר לקרוא לזה עוזר מאמן ואפשר לקרוא לזה יועץ או מנהל טכני אבל חשוב מאוד שאחד כמו ברקוביץ' יהיה בסביבה.

3. AZZURRI Member

קשה לי להבין איך אדם שרצה שנבחרתו תפסיד יהיה עוזר מאמנה. איזה אטרף? אפשר לחשוב הוא איזה מוטיבטור. הוא בנאדם מלוכלך, ובגלל זה הוא קיבל רגליים בפנים כשהיה באנגליה. אתה רוצה מוטיבטור? תביא את אלון גל. באמת שאני לא רואה הבדל.

4. Y4K91 Member

צריך להביא מאמן זר לנבחרות הצעירות-מאמן שיודע לטפח שחקנים צעירים כי בסגל כמו שיש לנבחרת שלנו ובדרג שלישי נצטרך הרבה מאוד מזל בשביל להגיע לפלייאוף.
    לפולין/אורקאינה כנארה לא נגיע
    לברזיל 2014 יש סיכוי אם השחקנים שעכשיו בנבחרות הצעירות ישתפרו ויצברו ניסיון בטורנירים של הנבחרות שלהם.

5. אלי מתחן Member

6. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה נחמד בשביל לעשות כתבה אבל לדעתי זה לא רציני,אם היו לנו מאמנים שהיו מאמנים ביסודיות את הצעירים ומאמן על שלא סגר את הביצים שלו בקופסא מאחורי סורג יש סיכוי גדול שכן היינו עולים.

7. Y4K91 Member

סתם אוסף מספרים-לכל זה אין שום קשר לאי העפלה של נבחרת ישראל למונדיאל-חוץ מהמספרים על תרבות הכדורגל-כמה מועדונים לנפש כמה אחוז מתעניינים בכדורגל-כי כל זה יוצר תרבות כדורגל ועניין בכדורגל שממעותו אוהדים של הנבחרת שמשמעותו דחיפה מנטלית.

8. M_T_A Member

דבר אחד לא ברור לי בכתבה הזאת, כתוב שיש בארץ 43 אלף שחקנים רשומים, ואני מניח שהכוונה היא לכל השחקנים עם כרטיס שחקן שמשחקים ב5 ליגות הבוגרים+שחקני מחלקות הנוער. עד כאן הכל בסדר.
    אבל כתוב גם שיש סה"כ 286 אלף שחקנים סה"כ שמשחקים במסגרות לא מאורגנות.
    איך לעזאזל הגיעו למספר הזה אם מדובר על שחקנים לא רשומים?
    אם מדובר על כל מי שמשחק עם החברה בשכונה המספר בוודאות הרבה יותר גבוה, אבל גם בלתי ניתן למדידה.
    מה פשר הנתון הזה?..

9. אלי מתחן Member

זה לא מונע הצלחה חד פעמית, אבל הכתבה מוכיחה כמה תרבות הכדורגל בארץ קלוקלת.

10. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

שתי כתבות נחמדות על אייל ברקוביץ'.
    http://www.one.co.il/Article/149877.html

http://www.sport5.co.il/HTML/articles/Article.285.70923.html

אני לחלוטין נגד מינויו של ברקוביץ' למאמן הנבחרת. לבחור אין שום ניסיון באימון קבוצה רצינית, הוא גס והוא מדבר יותר מדי. אם כבר רוצים מישהו מהדור הזה אז עדיף כבר את אלי אוחנה. אני ממש לא יודע מה ההתלהבות מברקוביץ'? בגלל שיש לו בטלוויזיה פה גדול? אולי אתם יכולים לעזור לי...

11. eran levy Member

לא ברקוביץ' ולא אוחנה!!
    אני מסכים איתך לחלוטין על ברקוביץ', הוא גס רוח ובהמתי בלי טיפת נסיון. נכון שיש תקדימים דוגמת בקנבאואר, קלינסמן ומראדונה, אבל תקדימים טבעם שהם היוצא מן הכלל, וזו תהיה לוגיקה מעוותת לומר שאם בגרמניה עשו את זה אז גם בארץ אפשר לעשות את זה. בגרמניה גם לא זלזלו בנבחרות נגדן שיחקו במוקדמות המונדיאל, למרות שרובן נחותות בהרבה מהנבחרת הגרמנית. בישראל דווקא כן.
    מינוי אוחנה? למה? מה הוא עשה? מאגר המאמנים בליגת העל כל כך קטן שממנים אנשים בינוניים לתפקידים חשובים. לדעתי אוחנה גם לא צריך לאמן את הנוער. מאמנים שהצליחו בקבוצות גדולות יכולים לאמן בנבחרות, לא מאמנים שעלו ליגה או שהצילו קבוצה מירידה. זה סוג אחר לחלוטין של אימון, של מאבקים. נבחרות יכולות לרדת בדירוג אבל לא לרדת ליגה.

12. דמתק Member

לדעתי גוטמן או איווניר

13. צחי לייבמן Member

לדעתי ברקוביץ מאוד מתאים לאימון הנבחרת.. אין שום קשר לנסיון.. גם לקשטן יש נסיון ולא זכור לי שהוא עשה משהו בנבחרת.. גם גרנט לא עשה כלום.
    ברקוביץ יכול להכניס הרבה שאפתנות לנבחרת.. הוא ווינר.

14. Ariel Member

מפעיל את רפלקס ההקאה כל הפסטיבל ויחסי הציבור סביב קמפיין מינוי ברקוביץ לנבחרת.

15. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני חושב שהדבר שהכי בולט בכל קמפיין הברקוביץ' שמנהלים מקורביו וחבריו הוא עצם קיומו. ברקוביץ', וזה ברור, סבור שזאת הדרך לפעול למינויו ואין לו שום בעיה עם כך. הוא היה מפסיק את פולחן האישיות הפסיכי הזה אם רק היה רוצה. אבל הוא לא. רק בגלל זה הבן אדם לא צריך לאמן שום נבחרת. גם לא אפרוחים. בסופו של דבר, אצל אייל ברקוביץ' הדבר הכי חשוב הוא אייל ברקוביץ'.

זה לא יילך לו. ללוזון יש הרבה פגמים, אבל פראייר הוא לא.