נבחרת ישראל: תם קמפיין מאכזב מאוד

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Maccabi Diamond, ‏25/11/07.

1. ויס Member

קרואטיה
    יוון
    הונגריה
    אלבניה
    סן מרינו

מכאן מקום 2 לא בשמיים
    מתי ההגרלה תהיה?גם ביום של המונדיאל?

2. Igi Member

המקום ה-2 מכל בית יהיה בשמיים בשביל נבחרת ישראל.

3. SkiMan Member

איך אנחנו מעל אירלנד, סקוטלנד וסלובניה (עלו אתמול למונדיאל) בדירוג למען השם? כרגיל עושים לנו טובה ומדרגים אותנו הרבה מעבר למה שאנחנו שווים.

4. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

אף אחד לא עושה לך טובה. הכל עניין של נתונים ותוצאות.

5. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

אותי מסקרן איך בארץ מדברים על אלי גוטמן כמועמד טבעי לאמן את הנבחרת, אבל שוכחים איש עם השגים אפילו יותר גדולים. אני לא מתכוון לאלישע לוי אלא לרוני לוי, למה המאמן הזה לא מועמד אמיתי לקבל את הג'וב?

ברור שלוזון עושה מה שהוא עושה והוא יבחר מאמן אפילו אם זה יהיה מישהו מהמשפחה שלו, אבל כשאני קורא ידיעותכאלו אני קצת לא מבין מה קורה. מיהו בכלל ג'קי בן דוד? למה בכלל מעניין אותי מה הוא חושב על מינוי המאמן החדש? אם כבר דיעות של מישהו אני רוצה לשמוע פעם מישהו כמו מוטל'ה שפיגלר ולא איזה עסקן קטן שמנהל בלי תשומת לב גדולה קבוצה קטנה.

ובינינו למה גוטמן כן ורוני לוי לא? בגלל מה "שגוטמן עשה השנה באירופה?", כן ורוני לוי הוריד את מכבי חיפה ליגה...אוי, כמה אנשים שוכחים מהר מה היה לפני זמן לא כל כך רחוק.

6. Igi Member

בשתי העונות האחרונות שלו במכבי חיפה כשסוף סוף הייתה לו תחרות ובקריירה במכבי פ"ת שלא היה לו סגל מושלם ללא מתחרות, רוני לוי הראה שיש לו עוד הרבה מה ללמוד ולהוכיח כדי שיהיה מועמד ראוי לאימון הנבחרת.

נערך לאחרונה ב: ‏20/11/09
  7. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

שי,ע"פ מה אתה רוצה את רוני לוי?בעוד גוטמן נמצא בתקופה טובה ויש לו הרבההההה יותר ניסיון איכותי,רוני לוי נמצא בתקופה גרועה עם מכבי פתח תקווה,בעוד גוטמן כבר הוכיח שעם קבוצות בינוניות הוא יכול להצליח לא רע,לוי מוכיח ההיפך ואל תשכח שישראל נחשבת מאוד בינונית באירופה וכמובן שלגוטמן יש את הניסיון של אימון 2 קבוצות במסגרת אירופה(לפחות מה שאני זוכר) ועוד לאמן בקפריסין.

8. alexshw Member

צריך מאמן זר עם צוות מאמנים זרים וגם כמה שיותרמאמנים זרים בנבחרות הנוער ונערים.

9. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

כעיקרון אני מסכים איתך,אבל כל כך הרבה זרים זה גם המון כסף.
    אין לי בעיה האמת שהפעם ימנו מאמן ישראלי אם באמת יביאו איזה "אחראי על" שהוא זר או לפחות 2-3 מאמנים לנוער/נערים וכו...
    כמובן שאם מביאים זרים שמתאימים ולא מביאים להם זמן או גיבוי אז זה לא רציני.

בכל מקרה אם כבר מאמן ישראלי הייתי מעדיף שיתוף פעולה של גוטמן עם ברקו-ביץ'.

10. alexshw Member

הרי גוטמן זה הרצה של אופירע הפרה והאתר המטומטם שלה. כל כך קל בישראל שיריצו אותך לנבחרת, אם אתה מקושר.
    מה קרה חודשיים מוצלחים וזהו? מה גוטמן עשה בקריירת האימון שלו? אם תסתכלו טוב, תראו המון כשלונות.

וחוץ מזה גוטמן הוא כמו קשטן, רק צעיר יותר ב - 11 שנים.

רק מאמן זר. לא רואה כאן שום מאמן מקומי שיוכל לעשות משהו. וכן שישקיעו כסף בצוות אימון זר. לפחות זו תהיה השקעה משתלמת לטווח הארוך. רק כשימנו את המאמן הזר, גם יתנו לו לעבוד וזה קשור גם לתקשורת.

11. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

מילא היית אומר ברקו-ביץ' שזה די ברור הרצה של אופריע,אבל גוטמן?מה עשה?
    הבנאדם הביא גביע היסטורי לבאר שבע והביא את ג'ובאני רוסו לארץ,הביא אליפות סופר היסטורית עם הפועל חיפה,אם לא היה את הקהל של בית"ר(זאת המחשבה שלי זה לא לדיון פה) הוא היה לוקח אליפות עם בית"ר,הוא אימן בהצלחה בקפריסין,פעמיים הצליח בזירה האירופאית,לקח את הפועל השבורה מלוזון והרים אותה לקבוצה שנראית פצצה.

אני גם לא רוצה אותו כעיקרון אלא מאמן זר,אבל אם כבר מאמן ישראלי אני לא רואה מישהו יותר מתאים ממנו,מה גם שהוא קצת יותר טוב מקשטן כי אם יש לו כלים התקפיים הוא משתמש בהם מאז העונה עם בית"ר ששם הוא למד שבונקר לא מתאים לכל מקום.

12. alexshw Member

אליפות עם בית"ר הוא לא היה לוקח כי מכבי חיפה הייתה 2 דרגות יותר טובה, עם שחקנים מהטובים שדרכו על מגרש הכדורגל בארץ אי פעם.

אחרי בית"ר היו לו 8 שנים של כישלון אחד גדול, שהו בכלל היה פאסה.

ברקו זה בכלל מגוחך לדבר על הליצן הזה. מה גם שהוא אוהב רק את עצמו ואת האגו שלו. והעלק "לא פוליטיקאי" הזה הוא הפוליטיקאי מספר אחד בכדורגל שלנו.

13. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

אתה לא מדייק.
    קודם כל איך אתה יכול להגיד שהוא לא היה זוכה?הוא היה מקום ראשון כאשר הוא התפוטר מבית"ר ככה שאי אפשר לדעת,הקבוצה שלו אמנם לא נראתה טוב מבחינת רמת הכדורגל אבל היא כן נראתה מצויין טקטית ברוב המשחקים.

בקשר ל-8 שנים של כישלון,גם פה זה לא מדוייק,אמנם אחרי זה היו לו שנים ללא הצלחה בהפועל פתח תקווה,הפועל חיפה ונראה לי שגם באר שבע אבל אז הוא שיחק בפאלרמיני והשאיר אותם בליגה ואפילו עונה אחרי זה סיים עם הקבוצה מאוד גבוה בטבלה במיוחד ביחס למה שהקבוצה הייתה רגילה וזאת הייתה הצלחה.
    אחרי זה הוא אימן עוד קבוצה קפריסאית וגם שם הוא היה לא רע בכלל אלא שהיו להם בעיות כספיות לשלם לו ולשחקנים אז הוא חזר להפועל.

14. alexshw Member

או, קבוצת תחתית בקפריסין זה באמת משהו מיוחד.

בקשר לבית"ר, הוא כן היה מקום ראשון, אבל תסתכל על הסגל של מכבי חיפה, ותראה שהוא היה הרבה יותר טוב.

15. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

גם לבית"ר היה סגל מצוין באותה עונה אבל כדורגל מגעיל והסתפקות ב0-1 מול קבוצות כמו אשדוד וצפרירים חולון, רק שבית"ר החלה לצנוח מסיבות כאלו ואחרות מכבי חיפה עלתה ולקחה את האליפות, עד המחזור ה-15 או משהו כזה כולם היו בטוחים שבית"ר בדרך לאליפות וטוב שלא זכינו והעפנו מאיתנו טפילים כמו גוטמן, זאבי וג'ובאני רוסו.
    לא גוטמן ולא רוני לוי לנבחרת, הם עדיין לא עשו משהו מיוחד בשביל לקבל את התפקיד, לדעתי רק מאמן זר ואייל ברקוביץ' כעוזר.