נבחרת ישראל: תם קמפיין מאכזב מאוד

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Maccabi Diamond, ‏25/11/07.

1. שגיא Guest

לגבי ההשוואה שלכם של שכטר וקולאוטי. תקשיבו, ברגע ששכטר נכנס, הוא נכנס לשחק על משבצת הקשר הימני, שעד לכניסתו ברדה שיחק שם. ברגע ששכטר נכנס אז ברדה עבר לחוד, וכמו קולאוטי גם הוא נעלם או נשלח לרוץ לבד אחרי הכדור. בשיטת המשחק של דרור ובמיוחד על פי המשחק היום, חלוץ החוד לא יכול להיבחן. קשטן לא בא לתקוף. קולאוטי היה צריך לרדת לקו החצי כדי לקבל את הכדור.

אני מסכים ששכטר היה יחסית (בטח יחסית, כולם היו גרועים) טוב בנבחרת שלנו, אבל סביר שאם הוא היה נכנס לעמדת השפיץ אז לא היינו שומעים את השם שלו הרבה במשחק הזה.

2. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

רק דבר אחד אני רוצה להגיד לגבי המאמן הבא. קשטן בא לפעמים עם הרכבים לא נכונים, שחקנים שלא היו צריכים להיות על הדשא, אבל אל תספרו לי את האגדה שאם יבוא מאמן 'התקפי' אז אנחנו ננצח ונעלה ליורו הבא. עם כל הכבוד אנחנו לא מעצמה ואנחנו צריכים להיות עם הרגליים על האדמה. אי אפשר לבוא לאירופה ולהכריח את היריבה להסתגר בהגנה. הלו, איזה שחקנים יש לנו?

נבחרת ישראל צריכה תמיד קודם כל לשמור על רשת נקייה ואז לצאת קדימה. ברור שנגד נמושות אירופה הסיפור צריך להיות שונה, אבל מי שמצפה שבפעם הבא אנחנו נגיע לשווייץ ובגלל ש'נשחק התקפי' ננצח לדעתי חי בסרט.

בוא נראה מי יהיה המאמן הבא ואיזו נבחרות נראה בארץ, אבל אם אלו יהיו גם נבחרות כמו שווייץ ויוון אני הייתי קודם כל נותן להם כבוד. כשאני שומע את שלמה שרף אומר ש'אנחנו יותר טובים משווייץ' אז זאת בדיוק ההתנהגות שאנחנו לא צריכים. תחשבו על זה!

3. שגיא Guest

הנה דרור מתראיין, אמנם לא מילה במילה אבל הרעיון ברור.

ורמוט? הוא שיחק בכלל?

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏15/10/09
  4. riquelme1 Member

שוויץ נבחרת כל כך בינונית, כל כך לא מגיע לנבחרת כזאת להיות במונדיאל, ישראל ב10 שחקנים הייתה יותר מסוכנת מהנבחרת העלובה הזאת, יש שם כמה שחקנים כל כך מגוכחים.

אנחנו גם חלשים, שלא יהיה ספק, דרור קשטן אחראי על כל הנבחרת הזאת, אבל אם מאמן נורמאלי הינו אמורים לעלות מהבית העלוב הזה.

איכס, שוויץ, ולהגיד שהם לא רצו ניצחון זה פתטי.

5. Yotam Member

למרות שעפנו מקמפיין מונדיאל 2010 אחרי קמפיין עלוב אנו נסתכל קדימה לעבר קמפיין המוקדמות של יורו 2012 . בואו ותבחרו את ה-11 שלכם לפי דעתכם :

ההרכב שלי : 4-2-3-1 .

_______אוואט__________

בן דיין___קינן____בן חיים____סבן____

_______תמיר כהן___אלברמן_______

__קטן_______בניון________ורמוט

________ברדה/סהר____________ .

בואו נשמע את הצעותיכם לגבי הרכב הנבחרת .

6. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

שגיא, לשכטר יש פשוט יותר מה לתת מחוץ לרחבת היריב מאשר קולאוטי. אני לא מאשים את החלוץ שנולד בארגנטינה כי ברגע שאין אספקת כדורים (הלו בניון איפה אתה?) הבחור הזה מסתובב סתם על המגרש. העניין הוא למה אי אפשר היה לשחק אולי עם שכטר וקולאוטי ביחד? שים את ברדה ובניון בכנפיים ותמיר כהן וכיאל באמצע בשביל העבודה ההגנתית. אני כעיקרון עדיין לא ממש מתלהב מברדה, אבל בוא נצא לרגע מההנחה שהוא משחק אז למה אי אפשר לשחק עם 2 חלוצים?

7. Yotam Member

הבחורה הזאת מובילה את ליברפול עם מאזן מצוין ומשדרגת לנו את הנבחרת .

8. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

מובילה את ליברפול, אפשר להתווכח על זה, הוא הפך לבורג חשוב בקבוצה והרוויח את זה ביושר.
    משדרגת לנו את הנבחרת? אם אתה אומר.

9. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

אהה, מילת ה'אם' http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx
    בפעם הבא אולי נראה אם אתה צודק, אבל שווייץ עלתה בזכות. ישראל לא מסוגלת לנצח את שווייץ, יוון ולטביה אז בוא קודם כל נסתכל על עצמינו. שווייץ נבחרת בינונית, אבל היא בהחלט יותר טובה מהנבחרת שלנו. למה? אולי בגלל ששווייץ ניצחה פעמיים את יוון? הנה סתם דוגמא אחד מאד בולטת.

10. Don Joan Roman Member

שי, דווקא בגלל שאנחנו לא מעצמה כזאת גדולה אנחנו צריכים לבוא ולשחק התקפי, לנסות ולהנות את הקהל כי הרי קודם כל בשביל זה באים לראות כדורגל, תוצאות ממילא לא יבואו אז שלפחות נראה דברים מעניינים, שלפחות נראה את שכטר, יצחקי, ברוכיאן, ורמוט, ברדה, בן סהר, בניון מכדררים ומנסים ליזום וליצור דברים מעניינים ליד שער היריב במקום לראות מה היריב עושה, בואו ננסה לשחק לפחות קצת כדורגל ולהחזיר לפחות קצת את חדוות המשחק ואהבת הקהל לנבחרת ישראל.

נמ.ב הגיע הזמן שגם אנחנו ננסה לפתות מאמנים כמו היצפלד וניתן להם הרבה זמןם במקום לאלתר כל מיני סרקו קטאנצים כאלה ולתת להם חצי קמפיין.

נערך לאחרונה ב: ‏15/10/09
  11. אלי מתחן Member

טוב בסדר הם פטתים. העיקר כבר 4 משחקים עם 2 מאמנים שונים אנחנו לא מצליחים לנצח אותם.

12. איגור .פ. Member

שוער:אוואט

מגן ימני: בן דיין
    בלמים:דקל קינן ובן חיים
    מגן שמאלי:סבן

קשר ימני:ורמוט
    קשר אחורי:כהן/אלברמן
    קשר שמאלי:קטן
    קשר קדמי:בניון(מאחורי החלוצים)

חלוצים:ברדה , סהר/שכטר

4-4-2 כדורגל התקפי ,בניון באמצע יוכל להניע את החלוצים ,כהן וארלברמן אחד מהם מקשר בין ההגנה לקישור.

תגובות יתקבלו בשמחה

13. קטלוני Member

הוא נכח פיזית.קיבל הזדמנות 6 דקות לסיום,מה כבר אפשר לצפות שיעשה?

14. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

בניון לא תורם יותר לליברפול כמו שחקני ספסל אחרים כמו למשל באבל...מדי פעם בניון מבקיע ונותן דקות טובות, אבל אין מה להשוות בין ליברפול לנבחרת. אצלנו במדים הכחולים לבנים יוסי צריך להוביל, לבלוט, להצטיין, לכבוש, לתת אסיסטים , בקיצור להיות בעל הבית. מתי לאחרונה ראינו את זה? בליברפול כמו שציינתי הוא מקבל מספר דקות מעטות יחסית ושם הוא צריך להוכיח את עצמו. בנבחרת הוא הראשון ששמים בהרכב, אבל במציאות אני פשוט לא רואה את התמורה אותה אנחנו מקבלים מהקשר/חלוץ בחזרה!

15. Don Joan Roman Member

לא מקבלים ממנו שום תמורה, גם בגלל שהשיטה דפוקה, עם כל הכבוד ליוסי בניון הוא לא מסי, לא כריסטיאנו ואפילו לא אייל ברקוביץ', כדיש הוא יהיה טוב צריך לשחק עליו, צריך לתת לו תפקיד שהוא יכול להוביל בו ולתת לו לרוץ אחריי מגן זה לא התפקיד הזה, בניון צריך לשחק כמו אצל גרנט: שחקן חופשי, שיעשה מה שבראש שלו וישחק קרוב לרחבה, ככה הוא יועיל לנו הרבה יותר.