נבחרת ישראל: תם קמפיין מאכזב מאוד

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by Maccabi Diamond, Nov 25, 2007.

1. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

שוויץ במונדיאל

יוון בפלייאוף

תזכרו את מילותיו של אוטמאר היצפלד אחרי ההפסד ההוא ללוקסמבורג..."אנחנו נהיה במונדיאל" אמר וצדק.

נבחרת ישראל? במקומה הראוי. בבית. להתראות מונדיאל 2010, שלום יורו 2012...

2. שגיא Guest

נו, לפחות ידעתי שתהיה קרן בדקה 90 http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

וברצינות, אני (שוב) לא מבין את קשטן. היה ברור שאם התיקו ישמר עד הדקה ה80 אז השוויצרים כבר לא ינסו לתקוף יותר מידי ויהיו יותר עסוקים בלשמור על התיקו. היה אפשר לוותר על תמיר כהן בדקות האחרונות לטובת עוד שחקן תוקף (עמית בן שושן) ולנסות לתקוף.

אבל עכשיו קשטן יוכל להגיד שהנבחרת שלו הם "גברים כי לא ספגנו מהנבחרת שסיימה ראשונה בבית וסיימנו בתיקו בשוויץ כשהיינו בעשרה שחקנים".

יאללה, הבא בתור בבקשה.

3. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

בונקריסט מסריח,אין יותר מידי מה להגיד חוץ מזה,מאמן בלי ביצים.

4. Ariel Member

בושה וחרפה דרור קשטן. המאמן המהולל הפך את הנבחרת הישראלית לתפאורה, לקישוט.

לשחק על תיקו 0:0 שגם היריב צריך אותו וודאי לציין זאת כשהישג זה הדבר הכי עצוב, הכי מטומטם והכי עלוב שראיתי בחיים. הנבחרת הזו התדרדרת לתהומות שלא הכרנו מאז ההצטרפות לאירופה.

הנבחרת שלנו לא נפלה משוייץ, במקום לזרוק את כל הביצים לסל ולנסות לנצח, העדיף ליישר קו עם המארחים. הייתי מרגיש מושפל מאוד אם הייתי עכשיו בשוויץ, לדעת שהיריב חוגג על חשבונך בלי שניסית לעשות כלום בכדי למנוע את זה.

5. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

מה שדרור קשטן לא עשה עבור נבחרת ישראל, עשה השופט בכך ששחרר את הפקק שהיה לנו במרכז השדה. אני לרגע לא מאשים את אביחי ידין או קשר אחר, אבל עובדתית היציאה של אביחי ידין עשתה רק טוב לנבחרת. חבל שאיתי שכטר או גילי ורמוט לא פתחו במקומם של אחד מהקשרים האחוריים.
    חוץ מהנחיתות הברורה של נבחרת ישראל בעמדת המגינים, אני חושב שדווקא ביתר העמדות במגרש היינו סבירים עד טובים.

6. AronB Member

0-0 עלוב שכזה מתאר את כל הקמפיין הזה, כזה עלוב, כזה מגעיל.
    קשטן שהיה המאמן הכי טוב בארץ לפני ההגעה לנבחרת הופך למושפל הגדול ביותר של מחר, האמת שזה מגיע לו - לשחק בונקר ובצורה כזאת נגד שוויץ במשחק שאין מה להפסיד בו ולהוביל אותנו לקמפיין כל כך גרוע, אין ספק שזו המפלה הגדולה בהיסטוריה של הכדורגל שלנו.

עצוב, אבל ממשיכים הלאה.

7. אלי מתחן Member

האמת ראיתי רק את המשחק שישראל הייתה ב10 שחקנים והיא נראתה לי כמו שהיא נראתה בכל המשחק בטורניר. המאמן הבא צריך לחשוב איפה להוסיף את השחקן הנוסף.
    לדעתי? בניון צריך לעבור לשחק בתור קשר מרכזי ולהוסיף עוד מישהו טכני (ברוכיאן, קטן, ורמוט) שישחק קצת מעליו.
    מה שקורה לנבחרת זה שכל פעם בגלל שהנעת הכדור שלנו היא חובבנית ביותר, החלוץ יורד לעזור לקשרים ואז אי אפשר לצאת קדימה כי אין אף אחד למעלה. בניון אם ישחק במרכז יכול לעזור להעביר את הכדור קדימה.

8. LIVERPOOL87 Member

דרור קשטן הפסיד את הקמפיין הזה במו ידיו.
    כל משחק הוא עולה להוציא תיקו, ובסוף מפסידים.
    זה כל כך כואב שבבית עלוב כזה, וראינו איך נבחרת שוויץ נראית, אנחנו מוציאם את עצמנו בחוץ.
    מקווה שיסיקו את המסקנות ויביאו מאמן התקפי.

9. איגור .פ. Member

איזה היסחפותשל שרף ,אנחנו יותר טובים מיוון ומשוויץ ,אם היינו טובים יותר ,היינו במונדיאל או לפחות בפלייאוף.

המחצית השניה לפי דעתי הגיע לשוויצרים פנדל ,אבל למי אכפת ,הם עלו למונדיאל אנחנו כרגיל לא ,ואפילו לא בפלייאוף.

אדום מוצדק לידין.

אני יסכם את המשחק במילים של ויץ:"משחק משעמם ומגעיל בסופו של דבר"
    שאפו לשוויצרים.

הטבלה:
    1)שוויץ-21 נק'
    2)יוון-20 נק'
    3)לטביה-17 נק'
    4)ישראל-16 נק'
    5)לוקסמבורג-5 נק'
    6)מולדובה-2 נק'

הדגשתי את לטביה כי תשימו לב אפילו הם עקפו אותנו בטבלה ,הלטבים לא יותר טובים מאיתנו בכלל.
    דרוש קשטן עצה ממני ומשאר האוהדים לך הביתה ,תן למאמן אחר להוביל את הנבחרת.

10. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

אם היה לי כוח הייתי מצטט את עצמי במחצית רושם שידין אם לא יוחלף יקבל צהוב שני, אבל אין ממש טעם. זאת ההרגשה מכל הקמפיין הזה בניצוחו של קשטן- אין טעם. האמת שהיום באמצע המשחק חשבתי לעצמי, "וואי הוא היה נחשב פעם למאמן הטוב בארץ, איך קרה שמתחילת הקמפיין עוד לא הסכמתי איתו על אף הרכב? לאן נעלמו ההבחנות שלו של להוציא שחקן חלש ולהכניס שחקן חדש שישנה את המשחק? אפילו החילופי בינגו שהיו לו בהפועל? זה אותו המאמן?". כנראה שאחרי הקמפיין הזה, כשהוא יחזור יאמן קבוצה בארץ, אני אקבל תשובות לשאלות האלו.

בראייה לעתיד, באמת שלקשטן היה מחזור שחקנים אולי מבין הכשרוניים ביותר שהיו ואולי גם יהיו ב 4 השנים הבאות. אוואט כבר לא ילד, בקמפיין הבא הוא יהיה כבר די מבוגר, גם בן חיים, בניון ואלברמן וקולאוטי ספק אם כבר יהיו טובים יותר מעכשיו. בקמפיין הקודם אמרו שהיו חסרים שחקנים התקפיים בנבחרת וכולם היו בנבחרת של גיא לוי. אז הנה, לקשטן היו את שכטר, סהר, ברדה, בניון, ארבייטמן, ברוכיאן, יצחקי ורמוט וגולן. תראו אילו שחקנים! אפשר לומר הרבה דברים על הנבחרת, אבל לדעתי אמירות כמו "זה לא המאמן זה השחקנים" בקמפיין הזה לפחות, לא נכונות.

Last edited by a moderator: Oct 15, 2009
  11. Yotam Member

תודה לאל שכל הסיוט הזה נגמר ולא נמשך !
    עוד משחק ועוד משחק שאנחנו חושבים שבכלל יהיה לנו סיכויי ובסופו של דבר אכלנו ת'כובע.
    אין טענות , אין תירוצים . נבחרת ישראל לוזרית !

אני לא רוצה לשמוע את המילה " ואם " . היא קצת מחרפנת , עשינו טעויות . בסופו של דבר קשטן יתפטר ובמקומו יבוא מאמן זר . והנה , אנחנו חוגגים 40 שנה לנבחרת ישראל שלא עלתה למונדיאל או ליורו מאז 1970 , 40 שנה ששיחקנו משחקי ידידות .

ביי ביי מונדיאליטו !
    שלום לך קמפיין יורו 2012 .

12. איגור .פ. Member

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/goodpost.Xxx

צודק בכל מילה ,הקמפיין הזה מי שגמר אותלנו ,ובאשמתו לא עלינו זה קשטן.

13. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

וכמובן הכי חשוב ששלמה שרף משוכנע בעצמו שנבחרת ישראל יותר טובה משווייץ...
    ברצינות, ישראל לא יותר טובה מהנבחרות מעלינו וגם לטביה הראתה פעמיים שהיא רחוקה מליפול מהנבחרת שלנו.

בסה"כ התיקו משקף כי שווייץ כנראה לא רצתה בכל מחיר את הניצחון, לך תדעו אולי זה מהיא יכולה לתת. ברור שכל הנבחרות האלו מהבית הזה ביום רגיל לא תגיעו רחוק במונדיאל. יוון צריכה עכשיו עוד לראות אם היא בכלל מספיק טובה בשביל הפלייאוף...

ישראל צריכה לצאת לדרך חדשה. הבסיס צריך להיות לפחות בשנה הקרובה על שחקני מכבי חיפה והפועל ת"א. למרות האדום המטומטם של ידין אני מעדיף אותו ואת כיאל (שיחק היום טוב מאד) על פני שחקן כמו תמיר כהן. יופי שהוא מבקיע בבולטון, אבל מבחינתי הוא לא מנייה בטוחה בהרכב.

בהתקפה רואים בבירור שלשכטר יש יותר מה לתרום לנבחרת מאשר קולאוטי. האחרון נראה מאד גמלוני ודווקא שכטר נראה הרבה יותר מגוון בפעולותיו. אגב עומר אמר משהו מאד נכון, לדעתי קולאוטי היה בקלות לקבל אדום על הבעיטה שלו בפרננדס (וגם השוויצרים דידויוק וליכשטיינר), אבל בסופו של דבר השופט הרומני לא היה האיש שנתן לשווייץ את הנקודה הזאת.

ההגנה נשארה לדעתי בעיה, בעיקר המגינים. אני ממש לא מתרשם מקלמי סבן ויואב זיו, האחרון אני לא צריך לראות במכבי חיפה. טל בן חיים נתן היום משחק טוב, אבל ככה הוא צריך לשחק כל משחק, הוא משחק בליגה האנגלית לא? סטרול ודקל קינן יכולים לתת קרב על מקום הבלם השני.

את יוסי בניון השארתי בכוונה לסוף. ברור שקשטן לא צריך לשים אותו בצד שמאל, אבל חוץ מעבודת הגנה אני לא ראיתי ממנו דבר היום. זאת לא הפעם הראשונה שהוא מתחבא במשחקי הנבחרת. לדעתי מותר פעם להשאיר אותו בצד ולהתחיל בעתיד לתת יותר קרדיט לגולסה, קטן, ורמוט ואחרים. בליברפול הוא משחק עם 200 אחוז ריכוז כי הוא יודע שבמשחק הבא הוא עלול לחזור לספסל. בנבחרת? מה הוא תרם היום לחלק ההתקפי? מישהו ראה משהו?

לסיכום הכללי, תיקו מוצדק ויאללה כולם לחזור לקבוצות. קשטן הולך הביתה ועכשיו נראה איזה מאמן ישלוף לוזון מהכובע שלו. אולי שלמה שרף... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

14. Don Joan Roman Member

סוף סוף הקמפיין המחורבן הזה נגמר ונקווה שלא נצטרך יותר לסבול מאיסות כזאת מהנבחרת, בשנים האחרונות מאז הקמפיין של אברהם גרנט חלה שחיקה מאוד חדה וגסה בעניין שהנבחרת מייצרת, הגיע הזמן להפסיק עם זה.

15. מכביחיפהזהבדם Member

לא ברור איך באופא לא קלטו עדיין שאנחנו משחקים מתחילת הקמפיין הזה עם בחורה בהרכב, זה חוקי?
    זאת עם הספרה מספר 15 על הגב בעוד תצוגת כדורגל אפאתית