אני מעדיף את ה 4:4:2 הזוועתי הזה מאשר את ה 3 קשרים האחוריים העלו. באמת שאני לא מבין את הראש של קשטן, אבל האמת שגם עד עכשיו לא הבנתי אז אין כל כך טעם לנסות במשחק הפרידה ממנו. שיכנס לסטיסטיקה עוד הרכב ביזיוני ועוד הפסד. אין לי ספק שהנבחרת היום מפסידה. אגב, המשחק היום משודר בערוץ 2 ולא בערוץ 1 כפי שכתוב.
וואו, האמת שבכל שבוע הנבחרת הזו בכלל לא הייתי מעודכן. את המשחק מול מולדובה לא ראיתי בכלל וגם את התקציר ראיתי רק בגלל שנתקלתי בו במקרה. קשטן המאיס את הנבחרת (ואת עצמו) על האוהדים. אף אחד כבר לא מצפה לכלום. עם הרכב כזה לא עולים כדי לנצח בשוויץ.
למה שחקן כמו ורמוט לא בהרכב? הרי אנחנו הולכים לשחק בונקר קטן ולרוץ למתפרצות. ורמוט עושה את זה טוב מאוד, אז למה אני צריך את כיאל בהרכב?
קשטן מאוד מוזר, למה גם במשחק האחרון שלך על הקווים, כשהוא לא ישפיע על שום דבר(אולי הדירוג) - גם אז אתה מעדיף כדורגל הגנתי ומכוער, כאילו שלא קיבלנו מספיק מהזוועה הזאת במהלך כל הקמפיין. באמת שאני מתקשה להיזכר במשחק אחד שהנבחרת נתנה אפילו עשר דקות טובות ברצף - הכתיבה קצב, שיחקה מהר, יצרה מצבים, עשתה עניין - פשוט כלום. לבירם כיאל מגיע לפתוח בהרכב, אחרי שתמיר כהן הוכיח שהוא לא יותר טוב ממנו, גם לא בנבחרת - אבל שהיה משחק על חשבונו. עוד עם העדפתו של קולאוטי על פני חלוץ יצירתי בדמות בן-סהא(לדעתי שכטר היה בכלל צריך לשחק), הכדורגל צפוי להיות עוד יותר מביש. וחבל שיואב זיו לא ביים פציעה גם הוא, מעניין באיזה תחושה הוא יעלה לשחק, אחרי התרגיל המטופש שקשטן עשה לו - פשוט ביזה אותו סתם. האמת שלי בתור אוהד הפועל פחות אכפת - שורמוט ינוח היטב לקראת העומס שמצפה לו שוב בקרוב, אבל באמת שהמהלכים של קשטן לא מובנים. הייתי רוצה לראות את הנבחרת בלי בניון, הוא תוקע את המשחק ומאכזב במשך כל הקמפיין(לא שהחבר'ה לצידו טובים יותר, אבל לא יקרה כלום אם פעם אחת הוא לא ישחק), אבל זה מצב לא ריאלי. הנבחרת צריכה לשחק על הכבוד שלה באופן מסויים. אני לא חושש מהתפרקות בניגוד למספר עיתונאים, אבל אני לא חושב שנשיג אפילו תיקו. אביעד פוהורילס ממעריב ציין דבר נכון - המשחק יראה באופן מסויים כמה השחקנים רוכשים כבוד לדרור. אני חושב שהמשחק יסמל את כל הקמפיין ויהיה חלש ומשעמם. ואם איכשהו ננצח - מחכה לשמוע את קשטן, איזה ציטוטים דבילים יהיו לו הפעם.
מה שכן אני הולך רק לזפזפ במהלך המשחק לבדוק תתוצאה, לא ממש מעניין אותי הקמפיין הזה כבר נושא עמו יותר מדי בושות. אבל בכל זאת הנבחרת צריכה לעשות משהו ( תיקו ) בשביל לא ליפול בדרוג העולמי של פיפא, שלא נמצא את עצמינו בדרג השלישי הרביעי והחמישי לקראת יורו 2012
אפילו במשחקו האחרון קשטן מצליח לאכזב. חבל. אולי כשהלחץ לא מונח על כתפיה הנבחרת תדע לתת הצגה ולעשות סנסציה נוספת מעבר להבטחת המיקום בדרג ב.
מה איכפת לו? תמות נפשי עם פלישתים, וממילא המשכורת תשולם לו ולסיני, וגם לאוחנה ויתר הכשלונרים. אחריות? אין דבר כזה.
אני לא מצפה לשום דבר. אין שום משחק רציני אחר בערב הזה (בלילה יש...) לכן כבר אראה את משחקה של הנבחרת. מה אני מצפה? קשה לי לחשוב שנראה משחק טוב שלנו גם בגלל העובדה שכל היצירתיות בקישור בא מאיש אחד. 3 קשרים הגנתיים? אנחנו צריכים תיקו או משהו כזה? אחח, אפילו אם ננצח בפוקס יוון לא מאבדת הערב נקודות יקרות מול לוקסמבורג. האורחת כבר הפתיעה בקמפיין הזה פעם אחד, אנחנו בסה"כ מדברים על נבחרת חצי מקצוענית...אני מקווה שלפחות נסגור את הקמפיין הזה בכבוד, אבל אני מצפה לשער של בלייזה נ'קופו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx
נגמר הסיפור 0:2 ליוון ודווקא אחרי 30 דקות טובות של לוקס שהם כמעט עלו ליתרון עם קצת יותר מזל...ועדיין אי אפשר להאשים אף אחד פרט לנבחרת שלנו, 1 מתוך 6 נגד לטביה, 1 מתוך 6 נגד יוון וכרגע זה 1 מתוך 3 נגד שוויץ. על איזה מונדיאל מדברים בדיוק? מונדיאל ההזדמנות האחרונה חביבה? נשאר הכבוד והמלחמה על דירוג 2. ואולי במקרה של נבחרת ישראל אנחנו צריכים להיות בדרג 3, לבוא כאנדרדוגים כי זה הסיכוי היחידי שלנו.
אפס מאופס, פחדן, בונקריסט, מיושן, מגעיל! צא לנו מהווריד כבר נמאסת! אפילו במשחק לפרוטוקול הוא לא נותן להנות. 3 קשרים אחוריים וסגנון הגנתי ומרדים! פרוש זקן פרוש גרמת לנו לשנוא את הנבחרת שכ"כ אהבנו פעם. פשוט ביזיון! יאללה ברקו!!!
שמעתי את קולאוטי לא מעט מקשקש בתקשורת בתקופה האחרונה על היכולת שלו, על התקופה המדהימה שהוא נמצא בה, על כך שלקשטן לא צריך להיות ספק לגביו... אומנם כל החלק ההתקפי שלנו לא קיים, אבל קולאוטי מאבד תוך שנייה כל כדור שהוא מקבל, לא מועיל בשום דבר, שכטר חייב להיות על הדשא.
שכטר חייב להיות על כר הדשא אבל לא במקום קולאוטי אלא במקום ידין המוצהב. קשה לבוא בטענות לקולאוטי לדעתי, הוא מתמודד עם כדורים ארוכים שנשלחים אליו כאשר הוא לבד מול שני שחקני הגנה, דווקא להפתעתי הוא הצליח לשמור על מספר כדורים שנשלחו לעברו, אך גם כשהצליח לזכות בהם הוא היה צריך למסור אחורה כי לא היה אף שחקן ישראלי לידו. ידין גם ככה מוצהב ומוגבל מאוד בכמות האינטנסיביות שהוא יכול לספק, ולכן הוצאה שלו עם כניסה של שכטר עשויה בהחלט לגרום לנו להיות הרבה יותר מסוכנים. כך גם לבניון, שהייתה לו מחצית בהחלט סבירה, יהיה למי למסור להתמסר כאשר הוא זוכה בכדור בחלק המגרש השווצרי.
בסה"כ המשחק בשיוויון כוחות. אפשר עכשיו לשאול את עצמנו למה בניון לא משחק באמצע, מה קולאוטי עושה בשווייץ (האם שכטר וארבייטמן שחקנים פחות טובים?) ועוד כהנה שאלות. המשחק הזה עכשיו לפרוטוקול בלבד ואני מקווה שכבר הערב קשטן ישים את המפתחות. בסה"כ אני נהנה מכיאל וברדה. שווייץ נבחרת בינונית, אבל גם ישראל...שלמה שרף מדבר כאילו אנחנו עולים עליהם בשתי דרגות, אבל זה רחוק מזה. נבחרת ישראל נבחרת נחמדה, אבל לא יותר. יוון ושווייץ כרגע יותר טובים מאיתנו. עומר הביא את הסטטיסטיקה וזאת העובדה הכי ברורה שיש.