נבחרת ישראל: תם קמפיין מאכזב מאוד

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Maccabi Diamond, ‏25/11/07.

1. hai80 Member

ברדה מזכיר לי את דייגו פורלאן בשני המקרים הם מניה בטוחה כשאתה יודע שיכבשו X שערים בעונה

2. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

כעיקרון בדרה באמת בכלליות כרגע יותר טוב מארביטמן זה בטוח,אבל בנבחרת צריכים לשחק אלה שהם הכי טובים וגם בכושר הכי טוב,ככה שגם ארביטמן אמור לשחק שם למרות שבעבר הוא היה לא טוב ולא יציב.

hai80 כדאי שתבדוק את עצמך,ברדה ממש לא אחד שתמיד מביא את מה שהוא צריך.
    3 עונות יש לו בבלגיה ויש לו 22 שערים.
    עונה ראשונה הוא הביא 16
    העונה הוא הביא 1
    מה שאומר שעונה שעברה הוא הביא 5 גולים
    אז נכון שהוא היה פצוע אבל אי אפשר להגיד שתמיד הוא יבקיע X שערים.
    בנוסף גם בחיפה הוא לא היה סקורר.
    שלא תבין אותי לא נכון הוא שחקן מצויין וחוץ משערים הוא גם מטריד המון את ההגנה ועוזר לעשות לחץ ויש לו עוד הרבה יתרונות,אבל הוא בטח לא מה שהגדרת,פוראלן בשנים האחרונות באמת מבקיע כל פעם מינימום 20 גולים(מאז שעזב את מנצ'סטר יונייטד).

3. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

והיה מלך הבישולים של הליגה או משהו כזה.

4. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

בגלל שיש לי בעיה בפיירפוקס לעשות את הציטוט זה מה שאמרת שחם:

"מה שאומר שעונה שעברה הוא הביא 5 גולים

והיה מלך הבישולים של הליגה או משהו כזה. "

ולפני זה היה מה שהוא אמר,אתה רואה אותו אומר משהו על בישולים?

נערך לאחרונה ב: ‏11/10/09
  5. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

ארבייטמן בכושר מצוין, מזכיר את היכולת שלו עד 2007 אבל אם במכבי חיפה הוא יושב על הספסל אז אין לאף אוהד של מכבי חיפה או אחד מאנשי מכבי חיפה סיבה לפתוח את הפה, אם הוא כזה טוב ומתאים לנבחרת(יכול להיות מאוד שכן) תנו לו לשחק בהרכב.

6. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

הוא משחק וזה מה שחשוב,זה לא מקרה שהוא יושב על הספסל ונכנס בדקה ה-85 ואז לא עושה כלום אלא הוא נכנס ומשפיע על המשחק כמעט תמיד.

7. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

"תנו לו לשחק"? מה אני במנג'ר שאני יכול פשוט לשים אותו בהרכב?
    יש את אלישע לוי, שלמעשה חוץ ממנו, אף אחד עדיין לא יודע למה שלומי לא פותח בהרכב. למרות זאת, גם כשהוא נותן לו לשחק כמחליף, בתחילת המחצית השנייה בדרך כלל, מיד רואים את החדות מול השער, ואת הרעב לכדור. התמורה בכיבוש השערים היא לא מיקרית. אין לי ספק שאם היה עולה כמחליף גם בנבחרת, הוא היה מחזיר בשער.

8. איגור .פ. Member

לגבי ברדה ,ברדה בשנים האחרונוך מאז שהוא בבלגיה ,הוא התקדם והמשחקים האחרונים של הנבחרת מוכיחים את זה ,השחקן נלחם ,עושה את מה שמבוקש ממנו ,כובש שערים.

לפי דעתי ברדה לא מקבל מספיק הערכה וכבוד המגיעים לו על הקרייריה שלו.

אני לא יכחיש שפעם לא אהבתי ממש את ברדה א,בל היום אחד השחקנים שאנחנו כנראה רק אחרי שהוא יפרוש נלמד להעריך אותו יותר ולתת לו את הכבוד שהוא ראוי לו.

9. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

בואו נתחיל גם עם העובדה הפשוטה שברוב משחקי הנבחרת ברדה עלה בהרכב עם עגלה לידו בשם עומר גולן, אין ספק שכשבן סהר/קולאוטי משחקים לידו רואים הבדלים עצומים מאשר העגולן.

עוד דבר שלדעתי חייבים לתת עליו את הדין:

האם די לאיצטדיון רמת גן? אני חושב שכן. אין סיבה שמשחקים חשובים ייערכו באיצטדיון הזה, עם כל הכבוד שהוא הכי גדול והכל, אני מעדיף לתת ל-21 אלף איש בטדי להיות בטירוף נבחרת מאשר 30+ ברמת גן המחליא. אולי כשיהיה איצטדיון בחיפה המשחקים ישוחקו שם ואז מישהו ירים את הכפפה יהרוס את הדבר המגעיל הזה ויבנה מפלצת של 60 אלף מקומות שהיציעים יהיו מטר מהדשא.

10. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

כמה הבהרות בנוגע לברדה:

1. הוא השחקן המוביל בקבוצה שלו בבלגיה. מי שקרא את הלינק שהבאתי -
    http://sports.walla.co.il/?w=//1586615&m=1&mid=73503
    רואה בבירור שמדובר בכוכב של גנק שבחתימת החוזה האחרון שלו העמידה את תג המחיר שלו על 4 מיליון יורו.
    בעונה הראשונה שלו בבלגיה המאמן שיחק איתו כחלוץ חוד וקיבל ממנו מאזן מפלצתי של 16 שערים (מלך השערים בבלגיה).

2. בעונה השנייה שלו הוא נעדר בגלל פציעה במשך לא מעט זמן. תוסיפו לזה שהגיע לגנק מאמן חדש שהחליט שברדה ישחק כקשר שמאלי. ברדה אומנם כבש שער 1, אבל במעט המשחקים ששיחק הוא הוסיף למאזן 11 בישולים, הבולט בגנק ומהבולטים בבלגיה.

המנג'ר המקצועי אומר שבהצבה שלו באגף הוא הופך את השחקנים מסביבו לטובים יותר.

3. גם השנה ברדה מתופקד לא מעט פעמים בצדדים מה שאומר שהוא כובש פחות ומבשל יותר.

4. אפשר לראות שהיתרון של ברדה בנבחרת הוא שגם כשהוא לא ביום טוב, הוא עדיין בא לעבוד ונותן 200% בכל משחק.
    מה שאומר שבמשחקים רבים, גם בלי לתת יכולת יוצאת מהכלל, הוא מסיים עם לא מעט שערים ברזומה.

5. תרשו לי להעדיף שחקן כזה בכל יום על שחקנים כמו שכטר וארבייטמן שצצים בתקופה מסוימת במהלך השנה, מרשימים ואז חוזרים להיעלם לשאר השנה.

11. מיכל3 Member

הרבה חושבים כמוך, יותר נכון כל אוהד כדורגל שהולך למשחקים, התכנון של האצטדיון הזה בכל פרמטר פשוט גרוע. רק משני יציעים אפשר לראות נורמלי את המשחק, אקוסטיקה גרועה, אין הרגשה בכלל של ביתיות, הכל מיושן. היום לשם שינוי שמעתי תוכנית ברדיו שהצדיקו בה את דברי האוהדים לגבי האצטדיון ואמרו שצריך להרוס את אותו ולבנות חדש.

עד היום לא ראיתי שום לחץ מצד התקשורת לגבי העניין הזה. לדעתי לחץ תקשורתי יכול אולי להוביל לשינוי כלשהו, לא שמעתי מילה מצד ההתאחדות לגבי בניית אצטדיון חדש, לצערי לא נראה לי שזה יקרה בשנים הקרובות.

12. Butragueño מנהלים

הבעיה היא לא בשחקנים, לא במאמנים , לא במנטליות, לא באיצטדיון ולא בקהל,
    פשוט לבקש משלמה שרף להפסיק לפרשן את המשחקים .

13. חל יל Member

בלתיפ לארח בטדי כי ברגע שכיאל יעלה לדשא כל המש יקללו אותו והתירוצים יהיו מוכנים עוד לפני שנודח
    בלומפילד יארח מש זוטרים ור'ג רק גדולות

14. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

משהו הבין מה הוא כתב פה?

15. מכביחיפהזהבדם Member

ומה שמצחיק זה שהוא יודע לכתוב יפה מאוד, רק בפורומים אחרים כנראה