נבחרת ישראל: תם קמפיין מאכזב מאוד

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Maccabi Diamond, ‏25/11/07.

1. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

עומר לגבי השחקנים שהזכרת, ברוכיאן לא זייף פציעה, הוא סובל מפציעה כבר יותר מעונה והיה אמור לנוח בשבועיים האחרונים אבל בסופו של דבר הוא שיחק ודי רע וכרגע הוא יעבור ניתוח וכתוצאה מכך הוא יפסיד את המשחקים מול בני יהודה ומכבי חיפה, אין מה לבוא אליו בטענות.

2. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

הוא שיחק עד עכשיו נכון? שיחק בב"ש? יכל לשחק גם היום וברביעי ולנוח אז. כנ"ל יניב קטן, שלא יספרו סיפורים. שני השחקנים האלה משחקים שנה עם פציעה? עוד שבוע וחצי הם יכולים למשוך...

3. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

המשחק היום ממשיך בעצם את מה שהיה לאורך כל הקמפיין - נבחרת עצלה, שלא מכבדת את אלו שטרחו להגיע (כל הכבוד) ולצפות במה שהם מעיזים לקרוא לו כדורגל. נותנים שער ומאבדים את הצפון.
    התאכזבתי לשמוע מהשדר קוים במשחק שהצוות המקצועי איבד את העניין במשחק רק בגלל התוצאה במשחק המקביל ביוון. וכמו המשחק, גם המקרה הזה ממשיך בעצם את כל ההתעסקות המיותרת בדברים שלא קשורים לכדורגל בקמפיין הזה והקודם.

4. חל יל Member

שויץ מנצחת 4-0 יום ד
    יש להם על מה לשח והם יפרקו אותנו בדרך לחגיגות עליה אוטמוט

לפחות אין ציפיות מהזבלים האלה
    רק ורמוט נראה היום
    סהר ובניוון אכזבו בענק

5. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

בשפת הצבא קוראים למה שאתה עושה לאנוס את השטח. שגיא כהן יכול לעשות דוקוטורט בנושא.
    אתה לוקח תיאוריה שאתה פיתחת או שאתה מאמין בה כמו ששטכר וארבייטמן לא פחות טובים מברדה ואתה מנסה להוכיח שהתיאוריה נכונה גם כשהמציאות מראה אחרת.
    מתי לאורך כל הקרירה שלהם בכל הקבוצות שהם שיחקו בהם ארבייטמן ושכטר הראו 50% מהיציבות שאליניב ברדה מראה? אליניב ברדה הוא לא רק כובש אלא הוא גם נלחם, לטיץ, מבשל ובכך הופך את השחקנים מסביבו לטובים יותר. בנוסף, המהירות שלו ומשחק הלחץ שלו מקשים על כל ההגנה.
    גם מול נבחרות בכירות יותר (שוויץ, רוסיה, יוון) ברדה היה מהטובים בנבחרת וכבש.

אז אין לברדה את כל היחצנים שיש לברק יצחקי או לשכטר, ואין לו את הפה של ארבייטמן, קטן או סהר שכל יומיים נמצאים בתקשורת, הוא עדיין טוב מהם.

לא ראיתי היום את כל המשחק שכן זיפזפתי למשחק של יוון לטביה, אבל ממה שכן ראיתי, צמד לאליניב + כדור נפלא שהוא נתן לבניון עם הראש, כשיוסי מאבד את הכדור רגע לפני שהוא שם את הכדור ברשת.
    תוסיף לזה מלחמה ללא פשרות שאליניב תמיד נותן ובאמת שקשה לי לדרוש משחקן יותר.

כפי שאמרתי לחבר אוהד מכבי חיפה (שעשה איתי מנוי לנבחרת) בתחילת הקמפיין, כולם יכולים לדבר עד מחר על השם החם שיוצא באותו שבוע. פעם זה שכטר, פעם זה קטן, פעם זה ארבייטמן ופעם זה קואלוטי. מי שתמיד נמצא שם, תמיד בא מחויב וזה מתבטא בנתונים המצוינים שלו לאורך כל הקמפיין, זה אליניב ברדה.

בצניעות, בנחישות ובמקצוענות ששמורה למעטים מהשחקנים הישראלים, המקום היחידי שברדה מדבר בו זה במגרש ולכן הוא החלוץ הישראלי הטוב ביותר שיש לנו.

6. אפי 19 Member

אליניב ברדה בהחלט מקצוען,יש לו אופי טוב,הוא מחויב,הוא משקיע.
    ועדיין אני לא מחזיק ממנו,הוא לא יותר משחקן טוב.
    גם קולואטי וגם סהר חלוצים טובים מימנו.

נערך לאחרונה ב: ‏11/10/09
  7. Telkiyski Member

שאלה בנוגע לדירוג:

מה צריך לקרות כדי שישראל איכשהו תשתחל לדרג 2 של ההגרלה הבאה ?

http://www.nrg.co.il/online/3/ART1/951/891.html

לפי מה שכתוב פה המאבק על המקום האחרון בדרג 2 הוא בין ישראל ורומניה.
    היום רומניה הפסידה 5-0 בסרביה, ישראל נצחה.
    ביום רביעי צפוי הפסד ישראלי ונצחון רומני (מול פארו בבית)

השאלה שלי היא איפה ניתן למצוא את הדירוג נכון לכרגע?
    או לחילופין מה צריך לקרות כדי שנהיה בדרג 2 בהגרלת מוקדמות יורו 2012?

8. yedidel Member

סבבה, מזל שיש סטטיסטיקה שאיתה אי אפשר להתווכח.

אתה יכול להסתכל על המאזן שלו בנבחרת (יותר שערים ובישולים מקטן עם מספר הופעות קטן בחצי), המעמד שלו בבלגיה, התרומה האדירה שלו להפועל ת"א (בעונה האחרונה שלו שם כבש/בישל 67% מהשערים שלהם).

אבל בארץ עדיין ימשיכו להתלהב מעצלן כמו יצחקי שמוצא תירוצים כמו "בית"ר זה לא פחות אירופה מגנק", מזל שויסלה קרקוב הראתה לו שהליגה הישראלית עלובה גם לעומת הליגות האירופאיות ה"בינוניות". במשחקים מול יוון ראינו בדיוק את ההבדל בין ברדה שמתאמן ומשחק ברמה אירופאית לבין יצחקי שאיבד כל כדור (למעט אחד במשחק הבית) שהגיע אליו.

9. Telkiyski Member

השגתי דירוג
    הדירוג הזה לא כולל את משחקי הערב!
    http://www.football-rankings.info/2009/09/...icients_14.html

לפי מה שאני מבין
    ישראל,רומניה וסלובקיה "נאבקות" על 2 כרטיסים לדרג 2.

מחזור הבא סלובקיה בפולין, אנחנו בשוויץ.
    לסלובקיה המשחק חשוב כדי לעלות למונדיאל, יהיה מעניין.

10. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני חייב להסכים עם משה אוחיון לגבי ברדה, אמנם אין לו סטאר קוואליטי כמו שיש לשכטר, ארבייטמן ויצחקי אבל אם יש חלוץ שהייתי רוצה לראות בקבוצה שלי הוא ברדה, אחד שאתה יודע שתקבל ממנו את הסחורה ובכל מקום שהוא שיחק הוא כבש והצליח.
    חזק, מהיר, סקורר עם משחק ראש מצוין, מה צריך יותר מחלוץ?
    ולידו הוא לא צריך אחד כמו עומר גולן אלא שחקנים כמו שכטר, יצחקי ובן סהר.

11. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

מסכים עם משה ואדם, ברדה מוכיח פעם אחר פעם שהוא החלוץ הישראלי הכי פורה ופותח בהרכב בצדק, זה לא רק השערים והבישולים, זה גם התנועה ללא כדור והמהירות שלו, שבזכותה הוא עושה צרות להגנות היריבה (וכן, גם מול קונוסים זה לא כזה פשוט) הסטטיסטיקה מדברת בעד עצמה ואין צורך לפרט.
    yedidel, מסכים איתך בהכל, פרט לטענה שהמעמד שלו בבלגיה טוב, אמנם הוא מקבל דקות אך אשתקד ובעיקר לפני שתי עונות הוא היה שחקן הרכב לגיטימי (גם היה מלך השערים של הליגה הבלגית אם אינני טועה), מאז הבנתי שהוחלף מאמן ומעמדו של אליניב התערער והוא כיום עולה מהספסל ל20-30 דקות, אולי דרך הנבחרת מאמנו ייתן לו צ'אנסים בהרכב הראשון.
    אם הוא היה בסטנדרט ליאז' או אנדרלכט הייתי מבין מדוע הוא לא פותח, אך בגנק אני לא מאמין שיש מישהו שיותר טוב ממנו, יכול להיות שכן, קטונטי.

12. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

ברדה באמת שחקן מצויין ונכס לקבוצות שלו,הבעיתיות איתו היא הפציעות שלו בשנתיים האחרונות אבל חוץ מזה מאז הימים שהוא היה אצלנו הוא עשה שדרוג מדהים.

13. Telkiyski Member

משחקי הנבחרת צריכים לעבור לבלומפילד גם כשזו לא מולדובה לפרוטוקול.
    ה"אצטדיון" הזה הורג את המשחק, אין אווירה ביתית.
    אני באמת לא יודע איך הקמפיין היה נראה אם מאחרים את יוון שוויץ ולטביה בבלומפילד.

14. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

בכלל לא צריך לשחק באיכסטדיון רמת גן,אולי רק בחצי גמר וגמר גביע המדינה.

15. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

סליחה שאני נכנס לנושא ארבייטמן ברדה - בואו נגיד את האמת, ארבייטמן למעט השנה, הציג יכולת של אפס מאופס במכבי חיפה ובכל קבוצה שבה הוא שיחק, אז עם כל הכבוד להשוואה לברדה, הוא לא מגרד לו את קצה הסולייה...ברדה אחד החלוצים הטובים שגדלון פה ועצם העובדה שהוא משחק כבר שנה שלישית באירופה אם אני לא טועה בהרכב מדברת בעד עצמה...ארבייטמן, עם כל הרצון הטוב, אפילו לא משחק בהרכב של מכבי חיפה...ודאבלשווילי ממש לא חלוץ יותר טוב ממנו.